Είναι σοβαρό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Είναι σοβαρό

Πρέπει να σας πω κάτι και είναι σοβαρό. Νιώθω πολύ απελπισία δεν μπορώ να ηρεμήσω και να βρω τον εαυτό μου πουθενά. Μου έρχονται σκέψεις του τύπου ποια είμαι, που βρίσκομαι, επαναλαμβάνω το όνομα μου συνέχεια επειδή φοβάμαι πως θα το ξεχάσω, αναρωτιέμαι αν οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι, μου έρχονται εικόνες στο μυαλό ότι τρελαίνομαι ότι παθαίνω αμνησία κ δεν θυμάμαι ούτε ποια είμαι. Να πω ότι θυμάστε που φορούσα γυαλιά για να μην βλέπω καθαρά τον κόσμο και αγχώνομαι; τώρα που τους βλέπω καθαρά τρομάζω πολύ κ αγχώνομαι όταν με κοιτάνε στα μάτια νιώθω ότι θέλω να κρυφτώ. Αλλά κ μόνη μου δε νιώθω ασφαλής. Ξέρω ότι θα μου μιλήσετε για αγωγή κ το έχω υπόψιν μου, οπότε σας παρακαλώ μην μου μιλήσετε για αγωγή πέρα από αυτό το κομμάτι θέλω να μιλήσουμε. Γισ αυτές τις σκέψεις απελπισίας και πολλές φορές φοβάμαι μήπως κάνω κάτι κακό άθελά μου η μήπως έκανα κάτι κ δεν θυμάμαι. Κ με πιάνει πανικός κ ένα αίσθημα πνιγμόυ με τον εαυτό μου.

Banned
    συνηθως οταν καπιος παιρνει τη σκυταλη και θελει να κανει κακο στον εαυτο του ειναι αμιλητος απλα ειναι το θεμα να ξεκινησεις να αλαξεις γρηγορα τροπο σκεψεης η ζωη δεν ειναι ποτε ροδινη καπιες φορες πχ οι σκεψεις μας τρελαινουν και καπιες φορες ειναι προτημοτερο να σκεφτεσε εσενα και οτι κανεις να το κανεις για σενακαι αφου το κανεις για σενα μετα μπορεις να σκεφτεις και τους αλλους γιατι οταν δεν εισαι καλα εσωτερικα δε γινετε να σκεφτεις τους αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συνηθως οταν καπιος παιρνει τη σκυταλη και θελει να κανει κακο στον εαυτο του ειναι αμιλητος απλα ειναι το θεμα να ξεκινησεις να αλαξεις γρηγορα τροπο σκεψεης η ζωη δεν ειναι ποτε ροδινη καπιες φορες πχ οι σκεψεις μας τρελαινουν και καπιες φορες ειναι προτημοτερο να σκεφτεσε εσενα και οτι κανεις να το κανεις για σενακαι αφου το κανεις για σενα μετα μπορεις να σκεφτεις και τους αλλους γιατι οταν δεν εισαι καλα εσωτερικα δε γινετε να σκεφτεις τους αλλους
    Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να σκεφτώ πρώτα εμένα κ μετά τους άλλους θέλω ν αλλάξω τρόπο σκέψης αλλά είναι πολύ δύσκολο θέλει να βρίσκω συνέχεια κίνητρο.

Μίλησε μας λίγο περισσότερο , υπάρχει κάτι που σε αγχώνει ;