aitia xwrismou?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: aitia xwrismou?

Junior Member

aitia xwrismou?

Eixa kai egw mia sxesh 7 xronia tin opoia thn teliwsa ton augousto, kai o logos ?dioti gnwrisa ena paidi kai ksafnika ta tinaksa ola ston aera.Stin arxi apo ta peiragmata pou eixame o enas ston allo den katalaba oti kati eniwthe gia mena!Meta tis diakopes kai otan girisame stin kathimerinotita me peire til to opoio to emathe apo koinh mas parea!Vrethikame kai apo to proto rantevou ta ftiaksame!egw teliwsa tin proigoumeni sxesh kakin kakos(an kai teleutea duo xronia eixame pollous kaugades dioti ekeinos itan entelws ston kosmo tou i sxesh eixe meinei statheri eixame routiniasei)kai ta eftiaksa meton neo!Vevea mas xorize mia apostash mishs wras kai ena tetarto dioti mename se diaforetikes poleis!parola auta vlepomastan kathe deuterimera!To provlimaarxise apotin proti mas epafi ekeinos elege oti ithele na ginei siga siga kai opws eprepe na ginei kai oxi mesa se amaksi!Dekton!I proti fora itan mesa sto amaksi alla ....den mporousa o deikths epefte!dokimasame kai sto krevati alla kai pali den sikonotane, i tha sikonotane gia deka deuterolepta kai epefte kai teliwne pesmenos!auto kratise 3.5 mines egw gia na min ton kanw na aisthanthei asxima tou elega oti den iparxei provlimakaiola einaistomialo tou, mexri kai stin poli tou emena savatokiriaka gia na eimaste piodemenoi!TIPOTA 3,5 mine tpt mexri pou mia mera ekei pou kanonizame na perasoumemazi giortes arxise na me apofeugei kai evriske ena swro dikaiologies mia oti xtipise ti mesh tou,tespa me ta polla ta pira kranio kai tou eipaoti tis ftines dikailogies den tis pisteuwkaiekeios mou eipe oti theleinna xwrisoume logo apostashs giati den me exei konta tou sinexeia!Milame gia apostash misis wras kai ena tetarto!!!Akoma ponaw omws kai den kanw tpt allo apo to na skeftomai kai na aporwton logwapo ton opoio xwrisame!Mipws epeidh den pisteuw oti elege, itan ontws i apostash i kati alllo?

Junior Member
    pls help!!!!!!!!!!

Ψιψινάκι.....δεν φτάνει που τα έγραψες σε γκρικλις, τα έγραψες και το ένα δίπλα στο άλλο!
    Γράψε ελληνικά για να μη στραβωθούμε και να σου πούμε και την άποψη μας.....

Senior Member
    κατ\'εμέ είναι απλό....
    εφόσον κούκου γιοκ νιώθει άσχημα απέναντί σου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο και έτσι προτιμά την φυγή.....ίσως να κάνω και λάθος...;)

έβγαλα αυτό το συμπέρασμα εφόσον διάβασα με πολύ δυσκολία το μύνημά σου...γράψε το και ελληνικά να καταλάβω περισσότερο....

Junior Member
    Λοιπον sorry σας ταλαιπώρησα με τα λατινικά!
    Ας τα ξαναγράψω πιο καλά και με περισσοτερες λεπτομέρειες!Εγω 28χρονων εκείνοσ 31.
    Είχα μια σχέση 7 χρόνια την οποία τελείωσα τον Αύγουστο.Μέσα σ αυτή τη σχέση πέρασα και όμορφες στιγμές αλλά τελευταία 2 χρόνια είχε καταντήσει ρουτίνα!Από μεριά του τα εβλεπε όλα ροδινα και όταν υπήρχαν τσακωμοί ποτέ δεν συζητούσε, απλά τα προσπερνούσε όλα και έλεγε ολά καλά και μετά από μια βδομαδα φτου και από αρχή!Μέχρι που τον Αύγουστο σε μια παρέα με δικά μου άτομα γνώρισα τον Βilako ο οποίος από την αρχή πέταγε υπονοουμενα αλλα εγώ δεν χαμπαριαζα γιατι δεν το πιστευα ειχα το μυαλό μου στον αλλο!Ο Βilakos ένα πολύ ωραίο παιδί και με πολλές κατακτήσεις εκείνη τη νύχτα!Με τα πολλά τρία βραδθα συνεχομενα ειμασταν με την ίδια παρέα!Οταν πλέον ο καθένας επέστρεψε στην πόλη του την επόμενη μέρα μο ήρθε ενα μύνημα που έλεγε ότι ήθελε να με ξαναδεί γιατι τον ηρεμούσα πάρα πολύ και ένιωθε πολύ όμορφα!Το ίδιο αισθανόμουνα και εγω και για να πω την αλήθεια και τα τρία βραδια που είμασταν παρέα με πείραζε και εγώ το ίδιο αλλά χωρίς εγώ να σκέφτομαι ότι μπορει να σημαινει κάτι αλλο.Κανονίζουμε και βρισκόμαστε μοιράζοντας την διαδρομή γιατι μασ χώριζε απόσταση μισής ώρας και ένα τέταρτο!Μιλήσαμε μου είπε ότι ένιωθε πολύ όμορφα κοντά και από εκείνη τη μέρα τα φτιαξαμε και μου τόνισε ότι ήθελε σοβαρή σχεση!Εγώ μια μέρα πριν είχα χςρίσει με τον άλλο ο οποίοσ δημιούργησε ένα σςρο καταστασεισ!Καθε μερα που περνούσε με τον Βilako ήταν μαγεία!Αλλά εδω ξεκιναει και το πρόβλημα!Μου είχε πει πωσ η πρώτη μασ φορά δεν θέλει να ειναι μέσα στο αμάξι γιατι βρισκομασταν στα μισα για αρχή!Δεκτόν!Οταν μασ δώθηκε η ευακαιρίανα παμε ενα διημερο ξαφνικα κάτι έτυχε στη γιαγια οθ εσπασε το πόδι και το ακυρώσαμε!Από τα πολλά τυχαίνει ι πρώτη φορά να έιναι στο άμάξι και εδω είναι το μεγαλο προβλημα, εκεί που ολα οκ μόλις αρχίσαμε του έπεσε!Και αυτό μετα γινόταν κάθε φορα που είχαμε επαφή!Και σε κρεβατι τα ίδια αποτελεσματα κρατούσε δυο δευτερόλεπτα και έπεφτε και μερικέσ φορέσ τελείωνε πεσμενος!Εκείνοσ ενιωθε άσχημα και μου έλεγε οτι και να θέλω να τον χωρίσω τηα χω δίκιο, εγώ δεν ήθελα να νιώθει άσχημα και του έλεγα οτι μαζί θα το ξεπεράσουμε και τον έκανα να νιώθει ανετα!Τον αγαπούσα πολυ παρολα αυτα!Καθε μέρα απο την αρχή μου έλεγε πόσο καλα νιώθει μαζίμου και έντονα και με θέλει τόσο πολυ και του λειπω γιατι βρισκομασταν σχεδόν μόνο 5 φορεσ τη βδομάδα άλλοτε και τρεις αλλα τα αισθήματα ήταν πολύ έντονα και από τισ δύο πλευρεσ!3,5 μήνες συνεχιζόταν το ίδιο πρόβλημα εκεινοσ να τελιώνει με τη βοήθεια μου αλλα όταν ήταν να κάνει ότι επρεπε τότε έπεφτε και το ψάχναμε!Μου έιχε ζητησει να πηγάίνω σαβατοκύριακα να μένω σπίτι του, εγώ αν και νωρίσ το έκανα ανακοίνωσα και στουσ γονείσ γιατι κάπου έπρεπε να πώ οτι είμαι, και κανονισαμε διακοπές Χριστουγεννων να τισ περάσουμε 2 βδομαδεσ μαζί!Ξεκίνησα από Παρασκέυή μου είπε ότι να πάς Σαββατο θα πήγαινε τη γιαγια του νοσοκομειο, το Σαββατο έγινε Κυριακη γιατι ξανα θα έβγαζε τη γιαγια από νοσοκομειο εγώ έιδη φόρτωνα γιατι είχαμε από την τελευταιο Σαβατοκύριακο που έμεινα σπιτι του.Την Κυριακή ετοιμαστηκα και πήγαινα σπίτι του με κατακλισμο να οδηγαω με πάιρνει τηλ και μου λεει ότι στο ποδοσφαιρο χτιπησε τη μέση και δεν μπορει να κουνηθεί και να μην πας σπιτι του θα μείνει στη μανα του!Εκεί είδα ότι με αποφευγει και αντεδρασα λεγοντασ του ότι λεει ψέματα και οτι δεν προκειται να παω. Μου είπε οτι εκεινοσ πονάι και εγς δεν νοιαζομαι και του την λεω του ζητησα συγνωμη αλλα από εκεινη τη μέρα ήταν ποιο ψυχροσ απεναντί μου λέγοντασ μου ότι η συμπεριφορα μου δεν ήταν σωστη.Πέρασαν τρεισ μέρεσ έπερνα να μαθω πωσ παει και πότε θα παει σπιτι του κάθε μερα ελεγε την επόμενη ώσπου ένα βράδυ ένιωθα ότι έλεγε ψέματα και πηγα να δω αν ήταν σπιτι και όντωσ ήταν χτυπησα κουδούνι εκεινοσ τα χασε και μου είπε ότι μολισ είχε παει και θα με έπερνε τηλ και δεν ήθελε να σηκωσει το τηλ γιατι ήταν οι δικοι του.Την επόμενη μέρα πηγα τον ξαναβρηκα και μου έιπε ότι ήθελε να χωρίσουμε γιατι δεν μπορει την απόσταση και οτι ήθελε να με έχει συνεχεια κοντα του γιατι ειναι συνεχεια μονοσ του είτε έχει σχεση ειτε όχι λόγο απόστασησ και ότι δεν μπορει να μου δώσει τη σιγουρια να πας να μεινω μαζί του!Και στο τελοσ μου είπε κιολασ ότι μπορει να έφταιγα εγώ γιατι αυτοσ δεν είχε στυση!Ελεοσ 3,5 μήνεσ το παλευε και εγώ του συμπαραστεκόμουνα και μου ελεγε και να θεσ να με χωρισεισ έχεισ δικιο και εγς εκει να τον βοηθήσω να νιωθει καλα!Από τότε δεν έιχαμε ξανα επικοινωνία!Εγώ όμωσ τον σκεφτομαι συνεχεια και ακομα ψάχνω να βρω την αφορμή δεν μπορει να ειναι η απόσταση γιατι μιλαμε για αποσταση μισησ ώρασ !Δεν σκεφτομαι τπτ αλλο όλα μου φταινε και τον σκεφτομαι συνεχεια!

Έτσι όπως μας τα λες, μάλλον έχει φρικάρει με την ανικανότητα του να σε ικανοποιήσει και όσο κατανόηση και να έχεις αυτό τον κάνει ακόμη χειρότερα. Σου είπε αν το πρόβλημα του είναι μόνιμο ή το παθαίνει μόνο μαζί σου;
    Γενικότερα επικοινωνία είχατε?
    Και το πιο σημαντικό: σκέφτηκε ποτέ να πάει σε κάποιο γιατρό?

Junior Member
    Δεν τον ρωτησα αν του χει ξανασυμβει απλα μονος του ελεγε: τι εχω παθει εγώ ήμουνα παντα ενταξει με ακουγαν οι γειτονες΄Ετσι έλεγε εκεινος τωρα αληθεια ψεματα δεν ξέρψ παντωσ απ οτι εχει πει η μεγαλυτερη σχεση του ήταν ενα χρονο.Ειχαμε επικοινωνια καλη μαλιστα αλλα σε αυτο το θέμα ότι και να τον ρωτουσα μου έλεγε γιατι ρωτασ επειδη μου έτυχε αυτο? Ελεγε επισησ δεν μπορει έχω προβλημα θα πάω στο γιατρο!τωρα αν πήγε δεν ξέρω μετά!εκεινοσ παντω κατηγόρησε εμενα στο ότι δεν....

Junior Member
    ?????????????

Senior Member
    ε η ευκολη λυση να τα βαλει με εσενα μηπως ξερουμε η θα μαθουμε ποτε ή αξιζει τον κοπο να μαθουμε :P αν εγινε και με τις υπολοιπες αυτο?
    η μηπως ειναι ομονος νεος ανδρας που εχει τετοια θεματα ?
    Dum spiro spero (?)

Junior Member
    Καταφερε ομωσ να με κανει να έχω και ενοχες και να λες :Λεσ να του το δημιουργισα εγώ?παρολαυτα εγω το κολλημα το φαγα μαζι του και τον σκεφτομαι συνεχεια!

Junior Member
    Χωρίς να είμαι και κανένας ειδικός, νομίζω υπάρχουν δύο πιθανότητες... Πρώτον να αντιμετωπίζει κάποιο γενικότερο πρόβλημα οργανικό ή ψυχολογικό και δεύτερον να νοιώθει άγχος και βιασύνη στο να σε ικανοποιήσει σεξουαλικά... καμιά φορά η υπερβολική βιασύνη και επιθυμία, δρα ανάδρομα στον πάνω ανδρικό εγκέφαλο, με επιπτώσεις στον... κάτω :)

Έτσι όπως το διαβάζω, δίνω περισσότερες πιθανότητες στο πρώτο... Κοντά τέσσερις μήνες είναι μεγάλο διάστημα... Το αποκλείω να μην μπορέσατε να χαλαρώσετε κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το διάστημα...

Το να σου επιτήθεται, είναι απαράδεκτο, ακόμα και στην έσχατη περίπτωση που έχεις τυχόν θίξει τον ανδρισμό του, που δεν νομίζω να το έχεις κάνει...

Junior Member
    Οχι βεβαια δεν τον έθιξα ποτε ισα ισα που οταν εκεινος αναφεροταν στο θεμα αυτο λεγοντας οτι εχει προβλημα εγω ημουν εκεινη που του ελεγα οτι ειναι μια χαρα και ολα ειναι στο μυαλο του!Τον εκανα να νιωθει ανετα και ποτε δεν εκανα παραπονο η να πω κατι κακο!

Banned
    Εσύ απορείς για τον λόγο για τον οποίο ήθελε εκείνος να χωρίσετε. Εγώ απορώ γιατί εσύ θα ήθελες να συνεχίσετε αυτή τη σχέση, αφού όποιος κι αν ήταν ο λόγος, το αποτέλεσμα έδειχνε πως κάτι δεν πάει καλά.

Junior Member
    Αντε ντε γιατι?Κολλησα ετσι και να πω οτι μου προσφερε και τιποτα!

Junior Member
    Παντωσ ειμαι τοσο χαλια ψυχολογικα απο τοτε που χωρισα!Εφαγα ενα μεγαλο ΑΚΥΡΟ ενω αυτοσ ειναι μια χαρα και κανει τη ζωουλα του εγω εχω μεινει και τρωγομαι!

Page 1 of 2 12 LastLast