Results 1 to 13 of 13
-
19-01-2009, 22:51 #1
iparxei kapoio chat gia ti dipolikotita?
μετα απο πανω απο μια δεκαετια παλης με τη διπολικη διαταραχη, θα θελα πολυ να μαθω και να καταλαβω τι ειναι \"νορμαλ\" ! πως είναι δλδ να ειμαι \"καλα\". αν υπαρχει καποιος που ειναι σε ισορροπια αρκετο διαστημα θα ηταν ισως καλο για μενα να το περιγραψει...
- 19-01-2009, 23:17 #2
Ποτε δεν εισαι αρκετα καλα...γιατι θες και αλλα...περισσοτερα,περνας καλα...θες να περνας καλυτερα.
Το ανικανοποιητο.
Δεν νομιζω να εχει φτασει κανεις στο νιρβανα.
Μπορω να πω οτι ειμαι παντως καλα μεγαλο διαστημα,αν και εχω περασει μικρες κολασεις και σιγουρα τιποτα δεν συγκρινεται με την πραγματικα απιστευτη κολαση που περασα οταν εκδηλωθηκε η ασθενεια μου.
Με αυτο το σκεπτικο τωρα ειμαι καλα,εχω μια ζωη που δεν συγκρινεται με τιποτα με αυτα τα \"επεισοδια\".
Ικανοποιημενος?
Οχι καθολου θελω πολυ περισσοτερα για να ειμαι ικανοποιημενος και για να πω οτι ειμαι πραγματικα καλα.
Να περιγραψω το καλα?
Εμμμμ να πω οτι ειναι ωραιο να βλεπεις το ομορφο στις μικρολεπτομερειες τις καθημερινοτητας,να μην βλεπεις σαν νεκρος αλλα το καθε τι να σου διεγειρει ενα συναισθημα και ενδιαφερον...κοιτα τον ταδε τι περιεργα που ειναι ντυμενος,κοιτα αυτο το αυτοκινητο τι φωτεινο χρωμα,τι κυματισμους κανει το γαλα στο καφε κλπ μικρολεπτομερειες που δεν πρεπει να παιρνουν απαρατηρητες και που γεμιζουν τη ζωη.
Βλεπω ανθρωπους που τους θεωρω χαρουμενους και εχουν αυτο το χαρακτηριστικο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-01-2009, 00:30 #3
Αυτό κατά την γνώμη μου είναι πολύ υποκειμενικό. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Εγώ δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα τέτοιας φύσης και μάλλον είμαι σε \"ισορροπία\" από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου πάντως, το \"είμαι καλά\" το αντιλαμβάνομαι ως εξής: Το να κάνεις πράγματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα ή που σου προκαλούν στεναχώρια, πόνο ή οτιδήποτε άλλο. Εννοείται ότι θα πονέσεις και αυτό είναι απόλυτα υγιές και σημαίνει πως είσαι καλά γιατί ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ. Το να χαίρεσαι που είσαι ζωντανός και να επιζητάς την χαρά και την αναγνώριση των θετικών και αρνητικών σημείων του εαυτού σου και των άλλων και να πορεύεσαι με αυτά. Να προσπαθείς να βελτιωθείς για να γίνεις ακόμα καλύτερος. Να δίνεις χαρά και να παίρνεις, να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Να βλέπεις τα πάντα με αισιοδοξία και να συγχωρείς, να πιστεύεις στην αλλαγή και στο \"καλό\" που έχει ο κάθε ο άνθρωπος. Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα, αλλά μάλλον θα κουράσω και δεν το θέλω...
22-01-2009, 00:15 #4
καλα εισαι οταν εχεις ενα μεγαλο χαμογελο στο στομα και νοιωθεις αναλαφρος ...
24-01-2009, 20:58 #5
nomizw ....oti to aisthanthika meta apo 15 xronia, prin 1 mina k kratise molis 2 ebdomades peripou....distixws pali eimai pros ta katw....
pithanon leei o iatros exw poli sintomo kiklo (apo poli kala paw grigora sto pros ta katw..)
pantws autes oi 2 ebdomades einai pragmatika auto p mou perigrapsate kai xairomai giati iparxei periptwsi na nomizeis oti eisai kala alla antikeimenika na min isxiei auto.
euxomai na mporesw na ksananiwsw etsi ksana.....
elpizw na akousw k alles apopseis apo tous allous episkeptes tou site
24-01-2009, 21:24 #6
καλά είμαι όταν είμαι ερωτευμένος με ανταπόκριση.
24-01-2009, 21:29 #7
Καλά είναι να βλέπεις τα χρώματα λαμπερά, να νοιώθεις τις μυρωδιές, οι αισθήσεις σου να σου μεταφέρουν τα εξωτερικά ερεθίσματα και να τα ρουφάς κυριολεκτικά, να μη σκέφτεσαι το κακό, να μην είσαι απαισιόδοξος, το μυαλό σου να έχει κλειστές τις πόρτες σε οποιαδήποτε φοβία ή ανησυχία, να γελάς με κάτι αστείο και να λυπάσαι με την λύπη του άλλου. Να οργίζεσαι και να θυμώνεις με την αδικία, να προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να την ανατρέψεις, να συμμετέχεις, να αγαπάς, να αγαπιέσαι...
καλά είναι να ζεις τη ζωή σου και κυρίως να χαίρεσαι που το κάνεις....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-01-2009, 03:15 #8
καλά είμαι όταν μπορώ να ηρεμώ και να σκέφτομαι μόνο ανθρώπους που αγαπώ ή καταστάσεις που με ευχαριστούν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά να ρωτήσω κάτι άσχετο, ξέρετε πόσο χρόνο διαρκεί κατά μέσο όρο η διπολική, εάν φυσικά ακολουθείται θεραπεία?
25-01-2009, 03:34 #9
διαρκεί μέχρι να πεθάνεις.
25-01-2009, 10:16 #10
Originally posted by iremia
pantws autes oi 2 ebdomades einai pragmatika auto p mou perigrapsate kai xairomai giati iparxei periptwsi na nomizeis oti eisai kala alla antikeimenika na min isxiei auto.
14-03-2009, 22:29 #11
ki ekei pou nomiza oti pigainw kala me xtipise ksafnika ena katathliptiko epeisodio poli dinato....panw apo enamisi mina...ena apolito keno.
kai na fantasteite oti pairnw mia xoufta farmaka ti mera .girw sta 13
apogoiteuomai meta apo 15 xronia auti i katastasi.... vlepw pleon ti xoufta ta xapia prwi kai vradi kai mou erxetai emetos pia....ti ta pernw afou den ginomai kala....
iparxoun stigmes pou isws tha ekane kalo kapoio chat wste na mporeis na miliseis on line gia kapoia antalagi apopsewv...
kalo sas vradi
14-03-2009, 22:30 #12
mipws kserei kapoios tetoio chat room sto net?
14-03-2009, 22:53 #13
iremia,
απο το ψευδώνυμο σου, και απο οσα γραφεις, νιωθω ποση αναγκη εχεις πιθανοτατα να αισθανθεις αυτο: ηρεμια.
Σου γραφω κατι που βρηκα στο νετ,ειναι φορουμ . Δεν ξερω αν εχει chat, και ευχομαι πραγματικα να βοηθησει. Εστω κ λιγο.
http://bipolar.gr/forum/index.php
Σου ευχομαι καλη δυναμη κ να μη χανεις το κουράγιο σου.
Οσο για το νορμαλ: μπορει κ να χαθουμε στη μετάφραση του νορμαλ του ενος στο νορμαλ καποιου άλλου....
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
The Rise of Travel-Friendly Mini Sex Dolls
15-07-2025, 11:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή