Πολυ αλάτι,βοήθεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Οι τερματοφυλακες παιρνουν διεγερτικα για να οξυνουν τα αντανακλαστικα τους καθως και εφεδρινες για να χανουν βαρος.
    Ε άρα κατι τέτοιο μπορεί να πήρε. Νομιζω στην πόρτο έπαιζε όταν το έπαθε. Τόσα λεφτά παίρνουν και Ειδικα σε αυτές τις ομάδες πηγαίνουν σαν μηχανάκια δεν παιζει να εισαι 90 λεπτά πάνω κάτω ετσι απλά κάνοντας προπόνηση. Τουλάχιστον όχι για τόσα χρόνια όσα ο κασιγιας. 37 έφτασε και έπαιζε.

Antonis8
    Guest
    Ένας ψυχολόγος δεν είναι γιατρός και εννοείται ότι ειδικά αν εχετε φιλική σχέση είναι αντιδεοντολογικο το να κάνει και συνεδρίες μαζί σου, δεν είναι ψυχοθεραπεία αυτό, υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Δεν υπάρχει σοβαρός γιατρός που δεν θα σου πρότεινε να πας σε ψυχίατρο, σε καμία περίπτωση. Δεν είναι το αν ξέρω εγώ καλύτερα, το αποδεικνύουν τα γραπτά σου. Και όσο δεν το παραδέχεσαι,θα βρίσκεσαι στα ίδια. Σε θέμα μου γράφεις, οπότε ένιωσα πως έχω το ελεύθερο να σχολιάσω, σορυ. Είμαι βέβαιος πως και στο επόμενο επεισόδιο που θα έχεις θα αρχίσεις με "εδώ και πολύ καιρό είμαι καλά!" Δεν είσαι καλά Μπιλ, δεν έχεις ξεπεράσει τίποτα, έχεις τις ίδιες ακριβώς φοβίες.

Όσο για τον καρδιολόγο, πολλές φορές θέλει και δεύτερη γνώμη. Δεν είπα ότι σου λέει ψέματα, αλλά αν επιμένει ένα σύμπτωμα για μήνες, καλό είναι να το κοιτάξεις. Δεν έχει σημασία το τεστ κοπώσεως,εσύ αναφέρεις ταχυπαλμια σε φάση ξεκούρασης/ύπνου! Τέλος πάντων,προφανώς ξέρεις καλύτερα,τη γνώμη μου λέω.

Senior Member
    Ρε μπιλ κανε ενα χολτερ, σιγα. Κι εγω εχω κανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ένας ψυχολόγος δεν είναι γιατρός και εννοείται ότι ειδικά αν εχετε φιλική σχέση είναι αντιδεοντολογικο το να κάνει και συνεδρίες μαζί σου, δεν είναι ψυχοθεραπεία αυτό, υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Δεν υπάρχει σοβαρός γιατρός που δεν θα σου πρότεινε να πας σε ψυχίατρο, σε καμία περίπτωση. Δεν είναι το αν ξέρω εγώ καλύτερα, το αποδεικνύουν τα γραπτά σου. Και όσο δεν το παραδέχεσαι,θα βρίσκεσαι στα ίδια. Σε θέμα μου γράφεις, οπότε ένιωσα πως έχω το ελεύθερο να σχολιάσω, σορυ. Είμαι βέβαιος πως και στο επόμενο επεισόδιο που θα έχεις θα αρχίσεις με "εδώ και πολύ καιρό είμαι καλά!" Δεν είσαι καλά Μπιλ, δεν έχεις ξεπεράσει τίποτα, έχεις τις ίδιες ακριβώς φοβίες.

Όσο για τον καρδιολόγο, πολλές φορές θέλει και δεύτερη γνώμη. Δεν είπα ότι σου λέει ψέματα, αλλά αν επιμένει ένα σύμπτωμα για μήνες, καλό είναι να το κοιτάξεις. Δεν έχει σημασία το τεστ κοπώσεως,εσύ αναφέρεις ταχυπαλμια σε φάση ξεκούρασης/ύπνου! Τέλος πάντων,προφανώς ξέρεις καλύτερα,τη γνώμη μου λέω.
    Αυτα τα ταχυπαλμία στον ύπνο έχουν πολυ καιρο να έρθουν. Η μόνη ταχυπαλμία που εχω τωρα ειναι όταν βγαίνω εξω και ανεβαίνω καμια ανηφόρα και για να ανέβω τις σκαλες στο σπιτι που καμια φορα με πιάνει και ζαλάδα και κόβεται η αναπνοή. Απο κει και περα δεν με πιάνει όπως παλιά η στον ύπνο. Μια φορα με έπιασε όταν έπαιρνα αντιβίωση και αλλα χάπια για το δόντι και αυτο γιατι πνίγηκα στον ύπνο μου δεν ξερω κ γω πως. Κατα τ’αλλα δεν με πιάνει. Παλιότερα με έπιανε και μονο που σηκωνομουν. Η πίεση μου και μενα χαμηλή ειναι αλλα ανεβαίνει στο δευτερόλεπτο. Το αλλο θέμα που είχα και εχω ειναι όταν τρωω μερικές φορές που βγάζω κόκκινα σημαδια στο πρόσωπο που με καινε αλλα μου το είπαν 3 γιατροί ο ένας φίλος μου οτι στανταρ ειναι κατι αλλεργικό και θελει ψάξιμο. Απο κει και περα ειμαι καλα. Φοβίες εχω ναι. Αυτο που σου ειπα με το φιλαράκι μου που πέθανε σε μικρή ηλικία 15-16 χρόνων να ήταν πήγε σε ενα πάρτι ήπιε ρετσίνα και πέθανε αλλα είχε αρρυθμίες απο πριν. Τελος παντων μετα εγω το έψαξα αυτο στο ιντερνετ με τις καρδιές κ ολα αυτα και αγχώθηκα είχα κ την στεναχώρια. Μετα κάπνιζα κιολας αλλα ευτυχώς μεσα σε ενα χρόνο ούτε το έκοψα. Απο τοτε φοβάμαι την καρδιά τιποτα αλλο. Σου ειπα ειναι και τα κληρονομικά που έχουμε στην οικογένεια και αυτα συμβάλουν. Αλλα ολη η φάση ξεκίνησε απο τοτε και μετα το έκανα εγω χειρότερα που έψαχνα για καρδιές και εμφράγματα κτλ. Απο κει και περα Το παιδί που ειναι φίλος μου με βοήθησε παρά πολυ. Δεν ειναι κολλητός μου να μιλαμε κάθε μερα ειναι απλά ένας φίλος που βγαίναμε και για καφε κτλ. Γενικά λόγω της δουλειάς μου ξερω παρά πολυ κοσμο και κάποιοι που γουστάρουν το όργανο που παίζω πχ μετα τη δουλεια θέλουν να με δουν η με κανουν αίτημα κτλ η μέσω γνωστών συνεργατών τραγουδιστών γνωρίζω κοσμο. Μεσα σε αυτούς εχω γνωρίσει απο διευθυντές κλινικής μεχρι Και πολιτικούς. Αυτο το παιδί απο Αμερική που σου λεω ήταν πελάτης που ανέβηκε να τραγουδήσει και γνωριστήκαμε και ετσι με βοήθησε. Παλι καλα του ειπα οτι παθαίνω διαφορα και κάθισε να με βοηθήσει. Ενα χρόνο το γνωρίζω το παιδί και εκτός απο τον τελευταίο καιρο ζήτημα να έχουμε μιλησει 5-10 φορές. Όποτε πιστεύω εγω πως με αυτα που μου ειπε με βοήθησε. Ξες τι δε βοηθάει; Όταν μου λεει πχ ο γιατρος μεγάλος καρδιολόγος χειρουργός στο 424 οτι αν είχα κατι πχ θα πάθαινα εκείνο η το αλλο η θα φαινόταν στις εξετάσεις μου και δεν με καθησυχάζει γιατι μολις το παθαίνω τσουπ ξανά με πιάνει φρίκη. Το καλο ειναι οτι οι ”φρικες” ειναι μεχρι να ηρεμήσω απο κει και περα σαν να μη συμβαίνει τιποτα. Κανονική διατροφή και περπατηματακι απο δω και περα και ας με πιάνουν. Το παω και εγω κόντρα. Και να σου πω οτι μπορεί να ειμαι έτοιμος να πεθάνω μεχρι να ανέβω σπιτι μου αλλα δεν σταματώ όπως παλιά μεχρι τη μέση επίτηδες για να το παω κόντρα. Μονο όταν εχω πολλα ψώνια νταξει κανω ενα διαλλειμα στον δεύτερο όροφο γιατι δεν παλευεται!!

Senior Member
    Ρε μπιλ κανε ενα χολτερ, σιγα. Κι εγω εχω κανει.
    Εχει ενα χρόνο που πηγα καρδιολόγο. Το είπαμε και τοτε τον πηρα και τηλέφωνα και επιμένει πως αν δεν ειναη συνέχεια η για μεγάλο χρονικό διάστημα τοτε δεν υπάρχει λόγος και δεν διατρέχει κίνδυνος. Ολα αυτα βέβαια μεχρι το καλοκαίρι που τον έπαιρνα τηλεφωνο μετα δεν τον Ξαναπηρα. Μου είχε πει χαρακτηριστικά οτι αν χάσω 5-6 κιλά και περπατάω λιγο κάθε μερα η και 4-5 φορές την εβδομάδα θα ειμαι κομπλε. Και επίσης μου ειπε οτι σε εκείνον θα ξαναπάω μετα τα 40. Αν δω οτι Ξαναρχίζουν αυτα όπως παλιά θα του πω να μου βάλει. Τωρα τα παθαίνω όταν ανεβαίνω τη σκάλα και όταν ανεβαίνω ανηφόρες.

Senior Member
    Τι κιλα/υψος εχεις;

Senior Member
    Τι κιλα/υψος εχεις;
    1,75 ύψος 85 κιλά. Εχω βάλει αρκετά κιλά απο όταν μπήκα στρατό και μετα. Στη πορεία έκανα μια διατροφή είχα χάσει αρκετά αλλα παλι τα έβαλα. Η δουλεια μου ειναι τέτοια που τρωω οτι ναναι ωρες και τις περισσότερες φορές τρωω και χαζομάρες. Όταν σχολάσεις αλο τη δουλεια το πρωι 6-7 η ωρα τι θα φας; Το πιο λαιτ ειναι κανένα τοστ με γαλοπούλα αλλα δεν τρως πάντα τοστ. Και σκέψου οι ωρες μου ειναι διαφορετικές όποτε τρωω και οτι ναναι ωρες. Τις μερες που δεν δουλεύω εννοείται τρωω σπιτι μου μαγειρευτό φαγητό. Μαζι με ολα αυτα που σου ειπα συν του οτι δεν κινούμαι πιστεύω πως δημιούργησα πρόβλημα εγω ο ίδιος στον εαυτό μου!

Senior Member
    Δεν ειναι τοσα πολλα τα κιλα σου.. Εγω ειμαι 100.

Senior Member
    Δεν ειναι τοσα πολλα τα κιλα σου.. Εγω ειμαι 100.
    Οτι ειναι πολλα ειναι απλά δεν ειναι παρά πολλα. Το κακό ειναι οτι τα εχω στην κοιλιά και γύρω γύρω ξες σαν σωσίβιο. Απο κει και περα όσα κιλά και να εισαι αν δεν κινείσαι λιγο δεν γίνεται τιποτα! Θελει λιγο να κινούμαστε να κανουμε κανένα περπάτημα!

Senior Member
    Το περπατημα κανει κακο στα πελματα ομως. Εγω επαθα ζημια απο το πολυ περπατημα σε συνδυασμο με λαθος παπουτσια

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    θα ξαναπάω μετα τα 40.
    Και μένα έτσι μου έλεγε και στην επόμενη επίσκεψη που είδε το χολτερ μου έγραψε δύο χάπια καρδιάς.

Είδε δηλαδή το 78 μο παλμών και είπε ας τ δωσω 2 χάπια... Προσωπικά θα πήγαινα με τα Αποτέλεσματ του holter τουλάχιστον σε άλλους 2 καρδιολόγους.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Alexes 93 View Post
    Είδε δηλαδή το 78 μο παλμών και είπε ας τ δωσω 2 χάπια... Προσωπικά θα πήγαινα με τα Αποτέλεσματ του holter τουλάχιστον σε άλλους 2 καρδιολόγους.
    Δεν έχει την παραμικρή σχέση το μέσο όρο παλμών φίλε. Καμια. Όταν έχεις ορθοστατική αυξάνονται οι
    παλμοί όταν σηκώνεσαι,προφανώς
    το μέσο όρο παλμων αλλάζει ανάλογα με το πόσο ενεργή
    μέρα θα εχεις. Δεν έχει καμια λογική αυτο που λες. Το θέμα είναι να μειωθουν τα συμπτώματα όταν στέκομαι για να μπορώ να ζω φυσιολογικά. Και αυτό γίνεται παγκοσμίως σε ασθενείς με POTS, ακομα και με συνυπάρχουσα βραδυκαρδια. Προφανώς ο γιατρός στον οποίο έχω βάλει τέσσερα χολτερ ρυθμου,ένα χολτερ πίεσης και έχω κάνει δύο τεστ κοπώσεως,ξέρει τι χρειάζεται για να ρυθμιστώ για αυτό και μου έγραψε μειωμένη δόση. Έχω μιλήσει με τρεις καρδιολόγους, πλας δύο παθολόγους, όλοι μου είπαν να πάρω τα χάπια, δεν είναι κάτι τραγικό τα β μπλοκερς. Δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμα γιατί περιμένω τα αποτελέσματα των άλλων εξετάσεων και γιατί ακόμα φοβάμαι να τα πάρω.

Ε εφόσον τν εμπιστεύεσαι κ σου προτείνει θεραπεία και δν τν ακολουθείς καταλαβαίνεις πιστεύω οτ δν πάει κτ καλά. Φυσικά και σε άτομα με ορθοστατική αυξάνεται ο ΜΟ, μιλάω πάντα για έναν άνθρωπο ο οποίος δουλεύει έχει δραστηριότητες κτλ, αν είσαι όλη μέρα σπίτι τότε ναι αλλάζει κατά πολύ τ πράγμα

Antonis8
    Guest
    Κάνεις λάθος,δεν αυξάνεται παντα ο μέσος όρος ,ειλικρινά δεν έχεις ιδέα για τι πραγμα μιλάς. Είμαι σε γκρουπ με 100.000 άτομα απο πολλες χώρες του κόσμου, ο μέσος όρος δεν έχει καμία σχεση στην ορθοστατικη. Δεν τα παιρνω γιατι έχω φοβίες,τι σχέση εχει το ένα με το άλλο; Κρατά τις γνώμες για ιατρικες αγωγές για τον εαυτό στο, εκτός κι αν είσαι καρδιολογος,οποτε στείλε μου τα στοιχεία σου να κλείσουνε ένα ραντεβού να με διαφωτισεις. Και οχι, δεν καθομαι όλη μέρα στο κρεβάτι, αλλά έχω περιορισει αρκετά τις δραστηριότητες μου. Αν σηκωνεσαι και έχεις 160 παλμους, ακόμα και 50 να έχεις σε κατασυαση ηρεμίας ,χρειάζεται β αναστολέα.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast