Results 46 to 55 of 55
Thread: Πολυ αλάτι,βοήθεια
-
11-05-2020, 13:57 #46
Αρχικά δν είπα ποτέ οτ δν έχεις ορθοστατική, αυτό που είπα είναι οτ εγω Θα πήγαινα και σε άλλους(απλά τν απόψη μου, ούτε διάγνωση ούτε τπτ) . ο καρδιολόγος σου είπε να πάρεις χάπια ώστε να περιοριστούν τα συμπτώματα που τόσο πολύ σε περιορίζουν και σε αγχώνουν και εσύ αντί να τα πάρεις λες έχεις φοβίες.... Συγγνωμη θες να γίνεις καλά ή όχι? Πρέπει να αρχίσεις να δρας αυτό είπα... Εχεις πρόβλημα... ωραία, βρίσκεις τρόπους αντιμετώπισης και ξεκινάς. Παρατήρησα οτ σε άλλα παιδιά που έχουν θέματα δίνεις ωραίες κ λογικές συμβουλές, αυτό γιατι δεν τ εφαρμόζεις και στην ζωη σου? Α
- 11-05-2020, 16:19 #47
Χαχαχα εντάξει ρε φιλε αν ειναι να κανει κακό στα πέλματα ας κανει παρά στη καρδιά. Ασε που εχω πολλα παπούτσια Ειδικα αθλητικά εχω και για περπάτημα όποτε δεν θα εχω θέμα. Δεν λεω να περπατάω 2 ωρες τη μερα αλλα ενα μισαωρακι με 40 λεπτά θα ήταν καλα. Παλιότερα έπαιζα μπάλα κανονικά σε ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και καταστρέψαμε και τα πέλματα μας και τα γόνατα μας και ολα όποτε αυτο ειναι το λιγότερο.
11-05-2020, 16:41 #48
Ο συγκεκριμένος καρδιολόγος εκανε την εγχείρηση στον παππού μου το μπάι πας βασικά ήταν στο χειρουργείο δεν ξερω αν την εκανε αυτος. Επίσης εχει δει τους θείους μου και γενικά όλο το σόι σε αυτον παει και ξέρει εχει και το ιστορικό. Γνωρίζει τη νονά μου που ειναι γιατρος και δεν θα είχε κανένα λόγο να μου πει ψέματα. Με είχε πόσες ωρες μεσα ο άνθρωπος και με έψαχνε πολυ ωρα για να μη του ξεφύγει. Μου είχε πει αν συνεχιστούν οι ταχυπαλμίες στα καλα καθούμενα και κρατάνε πολυ τοτε θα πήγαινα ξανά να με δει η θα πήγαινα για ηλεκτροφυσιολογικη μελέτη όπως εκανε η πεθερά μου που είχε ταχυκαρδίες αλλα τρομερές και εντελώς στα καλα καθουμενα και για παρά πολυ ωρα. Εννοείται πήγαινε νοσοκομείο και της λέγανε οτι εχει άγχος αλλα αυτή το πάθαινε συνέχεια και για χρόνια όποτε πήρε την απόφαση και πήγε στο γιατρο και την έστειλε να κανει αυτή την εξέταση όπου και με την εξέταση εγινε και ο καυτηριασμός και απο τοτε ειναι μια χαρά και δεν την εχει ξαναπιάσει! Εγω πιο πολυ κουράζομαι νιώθω αδυναμία κτλ και αυτο με το κοκκίνισμα με άγχωνε πολυ και τωρα που έφαγα κρεμμυδοκεφτεδες παλι απο αριστερά κοκκινισα και καιγομουν αλλα ήταν σαν λεκέδες στο πρόσωπο. Δεν ξερω αυτο τι μπορεί να ειναι εγω νόμιζα εχω πίεση η κανένα αιμάτωμα αλλα μολις το ειπα σε γιατρο μονο που δεν γέλασε ο άνθρωπος. Ειναι σίγουροι οτι ειναι αλλεργία αλλα δεν εχω καταλάβει ούτε εγω τι μπορεί να ειναι γιατι δεν το βγάζω πάντα. Τελος παντων αυτα πλέον δεν τα δίνω και πολυ σημασία μονο όταν φτάσουν σε σημείο να με ενοχλούν. Θα προσπαθήσω να βγω σημερα για περπάτημα με τον σκύλο εχει πολυ καλο καιρο και ελπίζω να μη με πιασει τιποτα. Αλλα και να με πιασει θα το παω κόντρα!
11-05-2020, 17:12 #49Antonis8GuestΔεν ειπα ότι σου λέει ψέματα. Πολλες φορες οι γιατροί δεν αξιολογούν σωστά αυτά που τους λέμε, ή εσύ δεν τα περιγραφεις σωστά. Anyway, κάνε ο,τι θες.
11-05-2020, 17:17 #50Antonis8GuestΟι β αναστολείς απλως θεραπευουν το συμπτωμα. Η ορθοστατικη στο 80% των περιπτωσεων είναι συμπτωμα άλλης υποκειμενης παθησης που δεν έχει διαγνωστεί. Ιδανικά θέλω να βρουν τι έχω και να θεραπευτω χωρίς να χρειαστεί να παρω b blockers. Περιμενω τώρα αυτές τις εξετάσεις πτο θα δείξουν τουλάχιστον αν έχω κάτι σοβαρο οπως αιματολογικος καρκίνος. Αν βγουν αρνητικές, θα ξεκινησω το χαπια και θα κοιταξουμε για αλλες παθησεις που μπορει να μου το προκαλουν,οπως προδιαβητης ,που έχω ήδη ενδείξεις.
Θέλω να θεραπευτω και αν μου περασει η ορθοστατικη,παει και το άγχος για τώρα τουλαχιστον, μετά απο αυτο το σοκ που πέρασε το σώμα μου τόσους μήνες,βλεπω τα πραγματα αλλιώς. Τις ημέρες που έχει ύφεση η ορθοστατικη νιώθω άλλος ανθρωπος. Αλλά για να δούμε τι έχω. Μπορει να έχω κάτι σοβαρό.
Επισης αυτές τις ημέρες φοβαμαι ότι κολλησα τον ιό γιατί εχω 37.4 και βηχω.
11-05-2020, 17:27 #51
Οκ εσύ ξέρεις ποιο είναι τ καλό για σένα! Τουλάχιστον αν έχεις τν ιό θα αποκτήσεις αντισώματα κσι μετά θα είσαι ήσυχος ως ένα βαθμό. Φτερνισματα, γαργαλητο, λίγο βήχα έχει κ ο πατέρας μ κάθε άνοιξη κ φθινόπωρο αλλά για δέκατα δν θυμάμαι να είχε ποτέ.
11-05-2020, 17:32 #52
Ο καθένας λεει στον γιατρο το πως αισθάνεται δεν υπάρχει λαθος η σωστό. Δουλεια του γιατρού ειναι να καταλάβει τι του λες δεν είμαστε ολοι ψαγμένοι ούτε έχουμε σπουδάσει ιατρική. Το να κανει ο γιατρος λαθος πάντα παιζει γιατι ειναι άνθρωπος και αυτος. Απο κει και περα όταν εχεις ενα θέμα πρέπει να το πεις στον γιατρο και όχι τη μιση αλήθεια. Δε νομιζω να πηγαίνεις στο γιατρο σου και να λες οτι ναναι! Τωρα το να τρέξω σε 3-4 διαφορετικούς γιατρούς δεν την εχω αυτή τη πολυτέλεια δυστιχως! Για κάποιον που την εχει όμως καλο ειναι να την κανει. Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου (νοίκια,ρεύμα,ιντερνετ) και πολλα αλλα και δεν δουλεύω λόγω του Ιου! Όποτε δυστιχως για μενα δεν εχω την πολυτέλεια να παω και σε αλλο γιατρο. Δεν εχω πολλα 70ρια για να σκορπάω. Μακάρι να μπορούσα. Εσυ που εχεις παει σε πολλούς γιατρούς βρήκες άκρη; Σου είπαν πχ εχεις αυτο και θα πρέπει να κανεις αυτο και αυτο!
11-05-2020, 17:49 #53Antonis8GuestΔεν χρειάζεται να γυρίσεις σαράντα γιατρούς,δυο γιατρούς χρειάζεσαι ,ψυχίατρο και καρδιολογο που θα σου βάλει χολτερ. Εμένα στο τελευταίο χολτερ μου πήρε μονο σαράντα ευρώ, αλλά και για τις δυο ειδικότητες μπορεις να πας στο νοσοκομείο,οπως και να κάνεις συνεδρίες μέσω ασφαλειας, αλλά οκ, αφού ο γνωστός σου σου είπε ότι δεν χρειαζαλεσαι ψυχίατρο (αλιμονο,τι ντροπη να πας στον ψυχίατρο) είσαι κομπλε. Ειδικά αφού το ξεπερνας οπως λες, λες και είναι γριπη και περνάει.
Και ναι, έχω βρει πολλα πράγματα,δεν είμαστε ίδιες περιπτωσεις φυσικά , εγω έχω ένα σωρο θέματα και δεν ξέρω και πόσο θα ζήσω ακόμα, απλως ξέρω απο τον εαυτό μου οτι περυσι που δεν είχα θέματα υγείας (την ορθοστατικη) με ειχε βοηθήσει πάρα πολυ το χολτερ γιατι εμαθα πώς δουλεύει η καρδιά μου.
Τέλος παντως,ο καθένας ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του προφανως, εγω μια συμβουλή σου έδωσα, αν την παλευεις έτσι και τα καταφέρνεις ,καλά κανεις.
Μηπως να μετακομιζες σε πολυκατοικία με ανσανσερ ωστόσο?
11-05-2020, 17:56 #54Antonis8GuestΛες να είμαι τυχερός και να τον περνάω ελαφριά; δεν ξέρω. Αν υποθετικα τον έχω , σε πόσο καιρό φεύγει; Αν όντως κολλησα ,κολλησα στο νοσοκομείο, έχει δέκα μέρες που πηγα (ξανάπηγα και μια βδομάδα πριν βέβαια) είχα 36.8 για τέσσερις μέρες και απο προχθες έχω 37.4 που όμως πεφτει προς το βραδυ σε 36.8 ή πιο κάτω. Μπορει να είναι και λόγω της αλλεργίας γιατί έχω έντονα συμπτωματα αλλά δεν ξέρω, σήμερα αρχισα να βηχω κιολας, όχι πολυ, αλλά αρκετά. Και σε κάποια φάση εγδαρα τον λαιμό μου και είχα λίγο αίμα στο σάλιο. Εκτός κι αν είναι απο τους πνευμονες και έχω πνευμονία. Το οξυγόνο μου είναι καλό παντως. Γαργαλητο νιώθω κυρίως, που είναι και λόγω παλινδρομησης.
11-05-2020, 18:49 #55
Δεν ειναι εύκολο να μετακομίσεις. Εκτός του οτι δεν εχει σπίτια εδω θελει λεφτά και ειναι ταλαιπωρία. Πολυ θα το ήθελα να εμένα σε σπιτι με ασανσέρ αλλα δυστιχως μένω εδω. Βασικά το σπιτι ειναι πολυ καλο δεν εχω παράπονο παρά μονο για τη σκάλα γιατι ειμαι και στον τελευταίο όροφο! Σαν σπιτι ειναι πολυ ωραιο και ανακαινισμένο απο μεσα και σε καλή τιμή όποτε δεν λεω πολλα πολλα γιατι τέτοια σπίτια με τέτοιο ενοίκιο δεν παίζουν στη πόλη εδω. Όπου και να πας θα σε γδάρουν. Για μισό σπιτι απο αυτο που μένω ζητάνε 450-500 ευρω σε περιοχές εκτός κέντρου κιολας. Και εγω εκτός κέντρου ειμαι αλλα πλέον δεν εχει και μεγάλη σημασία. Τελος παντων αυτο ειναι μεγάλο θέμα. Δυστιχως δεν εχω την πολυτέλεια τωρα να παω σε κανέναν γιατρο. Οδοντίατρο θέλω να παω και το σκέφτομαι. Σε νοσοκομείο δεν παω τωρα ετσι πως ειναι. Προσπαθώ και την παλεύω ναι δεν ειμαι όπως πέρσι. Και τόση ωρα λεμε γιαυτο και το γρουσουζέψαμε Χαχαχαχα. Εκει που καθόμουν άρχισα να αισθάνομαι τους παλμούς μου και εχω και αδυναμία. Αλλα σηκώθηκα το μεσημερι και χωρίς καν να πιω νερό ξεκίνησα έκανα φαγητό και ήμουν πολυ ωρα όρθιος στην κουζίνα και μετα έφαγα Αποτωμα και άραξα. Τωρα θέλω να παω για περπάτημα με το σκύλο αλλα ειμαι κάπως.. θα το επιχειρήσω όμως. Και αν πέσω κάτω έπεσα!