Αλλεργική αντίδραση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Antonis8
    Guest
    Ναι μπορεί να είναι από το στομάχι.

Κι εγώ ένα χαλι, με έχει πιάσει ένας πόνος στον ώμο, ναυτία, φτέρνισμα, ζάλη. Φοβάμαι ότι παθαίνω έμφραγμα. Πήρα μισό ζαναξ. Έχω και εντερικά, νιώθω κινήσεις σε στομάχι και έντερο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κατουριεμαι κιόλας και φοβάμαι να σηκωθω.

Antonis8
    Guest
    Έδρασε το ζαναξ και ηρέμησα, σηκώθηκα και να κατουρήσω για εικοστή φορά, και τώρα φτερνιζομαι και φοβάμαι ότι θα με πιάσει αρρυθμία. Και παράλληλα γουργουριζει ηχηρά το στομάχι μου και νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατα ενώ δεν έχω ταχυπαλμια. Ο,τι να 'ναι. Θέλω να βρω συγκάτοικο, δεν μπορώ να μένω μόνος μου , τρελαίνομαι. Δίπλα μένει η αδερφή μου, αν βγω έξω το παράθυρο της η κρεβατοκαμαρα της είναι ακριβώς δίπλα και αν φωνάξω θα με ακούσει, αλλά δεν δίνουν καμία σημασία είτε σε θέματα υγείας μου είτε σε κρίσεις πανικού. Έχει τύχει να της πω "κάτσε λίγο μαζί μου (ήμασταν στον κήπο), έχω καλέσει ασθενοφόρο, δεν είμαι καλά" και μου είπε ότι δεν μπορεί να ασχολείται με βλακείες. Και αυτή είναι η αδερφή που τα έχω καλά. Στης γιαγιάς μου νιώθω ασφάλεια ,όχι λόγω της γιαγιάς μου, αλλά γιατί είμαι μες στο χωριό και έχει κι άλλο κόσμο. Και νιώθω καλύτερα όταν υπάρχει και άλλο άτομο στο σπίτι. Ειδικά εδώ που μένω ,μες στη ερημιά, μου χτυπάει στα νεύρα, δεν νιώθω ασφαλής. Ούτε και στης γιαγιάς μου νιώθω ιδανικά βέβαια γιατί έχει θορύβους και δεν κοιμάμαι μέχρι ο,τι ώρα θέλω το πρωί, αλλά είναι προτιμότερο από αυτό το μαρτύριο. Ίσως κακως που μετακόμισα από το παλιό μου σπίτι. Αλλά κάθε φορά που πάω εκεί, με πιάνει και εκεί άγχος, γιατί είναι η περιοχή που εγιναν οι δηλητηριασεις με τις γάτες. Και δεν είχα όρεξη να βλέπω τη μουρακλα των γειτόνων. Αλλά ίσως είναι προτιμότερο να γυρίσω. Θέλει όμως επισκευές και καθάρισμα. Κακώς έφυγα, ήταν πολύ καλύτερα μες στο χωριό.

Senior Member
    Ε γυρνα στο χωριο αλλα οχι στην ιδια γειτονια. Κι εμενα θα με επιαναν διαφορα στην ερημια.

Antonis8
    Guest
    Αφού εκεί είναι το σπίτι που έχουμε, πού αλλού να πάω; Έχω ένα άλλο διαμέρισμα αλλά είναι ερείπιο, θέλει φτιαξιμο και δεν είναι εποχή για σπατάλες τώρα. Είναι εντός σχεδίου, σκέφτομαι να το πουλήσω γιατί θα πιάσει αρκετά, αλλά δύσκολο κι αυτό αυτή την περίοδο.

Βγήκαν οι εξετασεις της άμεσης και έμμεσης χολερυθρίνης. Η χολερυθρίνη αίματος είναι στο 0,2 με όριο το 0,3. Και μια φορά στα επείγοντα ήταν ελαφρως αυξημένη, κάτι τρέχει ίσως.

Επίσης με ξανατσιμπησε τσιμπούρι,δεν πάει άλλο και ο γιατρός μου μου είπε ότι αν συνεχιστεί, μαθηματικά κάτι θα πάθω. Πρέπει να κλείνω τα γατιά έξω.

Senior Member
    Mια χαρά Χολερυθρίνη.Πάμε για Ανοσοκαθήλωση & B2 Μικροσφαιρίνη! Θα τους Ανοσο-Καθηλώσεις όλους Αντώνη!

Antonis8
    Guest
    Μου τις έστειλαν πριν εντέλει, όλα μέσα στα όριο, ανοσοκαθηλωση φυσιολογική χωρίς πρωτεινικο κλάσμα , σεροτονίνη οκ, αυτό το bence Jones αρνητικο.

Antonis8
    Guest
    Η β2 μικροσφαρινη στο 1,89, η σεροτονίνη στο 160 με όριο 220, υψηλή δεν είναι;

Antonis8
    Guest
    Επίσης στις παρατηρήσεις γράφει ότι εγώ απετησα να γίνει αιμοληψια παρολο που ηρθα στο εργαστήριο μετά τις δέκα και τελευταία φορά εφαγα στις δώδεκα το βράδυ, υπαρχει περίπτωση να επηρεαστηκαν τα αποτελεσματα;

Πριν μια εβδομάδα είχες φέρει τν καταστροφή... Οτ πεθαίνεις κτλ, νομίζω οτ πρεπει σιγά σιγά να αρχίζεις να διαχειρίζεσαι λογικά τα θέματα υγείας. . Είδες που αυτές βγήκαν καλές? Αντε να ξεμπερδεύεις ρε φίλε και να ησυχάσεις

Πόσο πλήρωσες για τν εξεταση σεροτονινης? Γενικά είναι έγκυρη?

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Alexes 93 View Post
    Πριν μια εβδομάδα είχες φέρει τν καταστροφή... Οτ πεθαίνεις κτλ, νομίζω οτ πρεπει σιγά σιγά να αρχίζεις να διαχειρίζεσαι λογικά τα θέματα υγείας. . Είδες που αυτές βγήκαν καλές? Αντε να ξεμπερδεύεις ρε φίλε και να ησυχάσεις
    Δεν ειχα φέρει καμία καταστροφή και το ότι αποκλειστηκε το πολλαπλο μυελωμα δεν σημαινει οτι δεν έχω κάτι σοβαρό. Εχω ακόμα πολλα πράγματα να δω. Είναι λογικό να ανησυχεις όταν κάνεις τέτοιες εξετάσεις επειδή υπαρχουν ενδείξεις. Και ακόμα δεν μιλησα και με το γιατρό μου να μου πει πώς τα ερμηνεύει και τι άλλο πρεπει να δούμε.

Η σεροτονίνη στο αίμα ειναι κατά βάση για όγκους και καρκινους, δεν δείχνει τόσο για τον εγκέφαλο ,αν και ενδέχεται να επηρεαστει απο ψυχοφαρμακα.
    Last edited by Antonis8; 12-05-2020 at 15:45.

Α οκ θα τν έχω υπόψιν μου αυτή τν εξεταση.

Antonis8
    Guest
    Για όλες μαζί πληρωσα 10 ευρώ με παραπεμπτικο,δεν ήταν ακριβές τελικά. Ξεχωριστά δεν ξέρω πόσο κάνουν.

Senior Member
    Αφού στο είπα, δεν φαίνεται να είναι πολλαπλό μυέλωμα. Και επίσης η Ηλεκτροφόρηση πρωτεινών έμοιαζε φυσιολογική. Ασχέτως αν αυτή έλεγε για υποψία μπάντας.
    Τους Ανοσοκαθήλωσες κυριολεκτικά! Πάμε τώρα για εκτίμηση του γιατρού σχετικά με το γιατί ο αιματοκρίτης είναι λιγάκι πεσμένος.

Σχετικά με Β2 Μικροσφαιρίνη ΔΕΝ απαιτείται νηστεία πριν την εξέταση,ούτε κι επηρεάζεται από την ώρα. Το ίδιο ισχύει και για την ανοσοκοκαθήλωση. Και για Bence Jones. Εγώ όταν με πιάνουν τα Υποχονδριακά μου και αναγκάζομαι να υποβάλλομαι σε τέτοιες εξετάσεις που δεν επιδέχονται διαφορετικής ερμηνείας επί παθολογικού αποτελέσματος, είμαι Full στο άγχος, τρέμω...Δεν με πιάνει τίποτα. Εσύ μια χαρά Normal αντίδραση είχες!

Δηλαδή μιας που τώρα πήρες τα αποτελέσματα και μπορώ να μιλήσω ανοιχτά: Aν η Ανοσοκαθήλωση επιβεβαιώσει Παραπρωτείνη (δλδ κακοήθης πρωτείνη) και η B2 Mικροσφαιρίνη είναι ανεβασμένη, τότε το Πολλαπλό Μυέλωμα ή κάποια άλλη αιματολογική κακοήθεια έχει άνω του 90% πιθανότητα να επιβεβαιωθεί. Φίλε ηρέμησα τώρα γιατί μάλλον είχα αγχωθεί περισσότερο από εσένα!

Απόλυτη Ανοσοκαθήλωσις By Antonis!
    Last edited by Stavros; 12-05-2020 at 18:48.

Antonis8
    Guest
    Χαχα, σε ευχαριστώ φίλε, μάλλον οντως είχες αγχωθει πιο πολύ από μένα Εγώ σε όλα σκέφτομαι την καρδιά,είμαι κολλημένος, ο καρκίνος δεν με φοβίζει τόσο, δεν ξέρω γιατί. Σκεφτόμουν ότι και να είναι πολλαπλό μυέλωμα μάλλον θα ζήσω αρκετά ακόμα αφού τα όργανα μου φαίνονται ανεπηρέαστα και ανταποκρινομαι καλά σε λοιμώξεις. Ειχα βρει και δύο ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα στο γκρουπ της ορθοστατικής που λένε ότι απλά ζουν ως χρόνιοι ασθενείς, έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα. Αλλά γυρνάμε πάλι στα ίδια: τι στο διατανο έχω. Αυτές οι εξετάσεις σημαίνουν ότι μπορει να έχω γαμμαπαθεια άνευ σημασίας; Επισης μήπως πρέπει να κατευθυνθω περισσότερο σε αυτοάνοσα; Λογικά
    θα μου πει ο γιατρός Προσπαθώ να χωρέσω καπου την ορθοστατική γιατί είναι το μοναδικό που με ανησυχεί/ενοχλεί/κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ο γιατρός μάλλον θα με παραπέμψει σε αιματολογο από ότι καταλαβαίνω, δεν μου είπε κάτι από το τηλέφωνο, θα πάω από το ιατρείο του. Ο άλλος μου γιατρός είναι σίγουρος ότι η αναιμια έχει το κέντρο της το στομάχι , ότι δεν γίνεται καλή απορρόφηση. Αλλά αυτός ο γιατρός λέει ότι τότε θα είχα και ανεπάρκεια σιδήρου. Η φεριτινη μου βέβαια είναι χαμηλή,το σίδηρο όχι. Τι να πω, δεν ξέρω.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast