Αλλεργική αντίδραση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49
    Antonis8
    Guest

Αλλεργική αντίδραση

Επειδή το εξάνθημα από το τσιμπούρι δεν έφυγε, πριν δύο μέρες, πήρα για δύο μέρες ξανά βιμπραμισιν. Χθες δεν πήρα, αλλά ο γιατρός μου είπε να ξαναπάρω μια δόση σήμερα, την πήρα και έχω αγχωθει ότι θα κάνω αλλεργική αντίδραση. Όχι απαραίτητα στο δέρμα, ότι θα σταματήσει η καρδιά μου. Χθες πήρα και μισό ζαναξ γύρω στις 3 το πρωί. Φοβάμαι ότι θα πάθω αρρυθμία ή κάτι τέτοιο. Ήδη ανακατεύεται το στομάχι μου. Κακώς το πήρα τώρα δεν πρόκειται να ηρεμήσω.

Antonis8
    Guest
    Και διάβασα ότι αλλεργική αντίδραση σε αντιβιοτικό μπορεί να πάθεις ανά πάσα στιγμή,δεν παίζει ρόλο αν το έχεις ξαναπάρει. Να κάνω εμετό; Το πήρα πριν περίπου ένα μισάωρο.

Antonis8
    Guest
    Εβγαλα μια περιεργη κοκκινιλα στην κοιλια https://imgur.com/a/8Dcl8Fe

Antonis8
    Guest
    Σήμερα έχω πολύ έντονο συμπτώματα εποχιακής αλλεργίας. Αλλά μπορεί να είναι και Κορωνιός, δεν ξέρω. Νιώθω πιασμένος , χθες με έπιασε και μια ολιγόλεπτη σουβλιά στο κεφάλι, ένας πόνος που διήρκεσε ένα με δύο λεπτά και ήταν πολύ έντονος, στο δεξί ημισφαίριο. Φτερνίζομαι δέκα φορές το λεπτό, νιώθω φαγούρα, γαργαλητο στο λαιμό και έχω 85 παλμούς και ξαπλωμένος.

Senior Member
    Μέχρι Τετάρτη θα έχεις όλες τις εξετάσεις στα χέρια σου?

Antonis8
    Guest
    Δεν ξέρω, τους πήρα παλι σήμερα και δεν ειναι έτοιμες. Γιατί; θεωρεις ότι σχετίζεται σε κάτι με αυτά;

Senior Member
    Αντώνη η κόρη μου έχει έξαρση εδώ και μέρες στην αλλεργία της. Ίδια συμπτώματα. Φτερνισμα, φαγούρα στα μάτια και γαργαλξτο στο λαιμό. Ξεκίνησε και βήχα που και που. Μην ανησυχείς. Είναι καθαρά σύμπτωμα της αλλεργίας σου. Εμένα κλαίει το βραδυ η κακόμοιρα για να κοιμηθεί. Από το μπούκωμα

Antonis8
    Guest
    Κι εγώ τα ίδια έχω, αλλά έχω και δέκατα 37.2 εχωτωρα,φοβαμαι μηπως ςιναι και αλλεργία και ο ιός!

Senior Member
    Απλά για να δούμε τι παίζει και να μην ταλαιπωρείσαι άλλο με εικασίες. Σύντομα θα ξέρουμε αν τα περισσότερα συμπτώματά σου υποκρύπτουν κάποια πάθηση ή υπάρχει (ή και συνυπάρχει) σωματοποίηση παράλληλα.
    Λογικά μέχρι Τετάρτη θα έχουν βγει όλες.
    Last edited by Stavros; 11-05-2020 at 22:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Εβγαλα μια περιεργη κοκκινιλα στην κοιλια https://imgur.com/a/8Dcl8Fe
    Αντώνη με όλο το θάρρος αντί να παρατηρείς τοσο πολύ το σώμα σου δε βρίσκεις καμία κόπελα να τις στέλνεις τέτοιες φώτο να σ ανεβάζει να μη σκέφτεσαι τα βράδυα; χαχαχα

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Αντώνη με όλο το θάρρος αντί να παρατηρείς τοσο πολύ το σώμα σου δε βρίσκεις καμία κόπελα να τις στέλνεις τέτοιες φώτο να σ ανεβάζει να μη σκέφτεσαι τα βράδυα; χαχαχα
    Χαχαχαχα... Ήταν πετυχημένο

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Χαχαχαχα... Ήταν πετυχημένο
    Αυτό μου ρθε στο μυαλό όχι η κοκκινιλα χαχα έλα μωρέ ας το ρίξουμε λίγο στο χαβαλε..

Antonis8
    Guest
    Nα τις στέλνω τις κοκκινίλες μου; Καλά θα ήταν. Το ιδανικό θα ήταν να βρω καμιά φοιτήτρια ιατρικής ή καμια νεαρή γιατρό αλλά πού να την βρω. Δεν έχω ούτε το κουράγιο πλέον να ασχοληθώ με ερωτικά.

Senior Member
    Aντωνη μια φορα εκανα κλικ να δω φωτογραφια σου και το imgur ζητησε επιβεβαιωση οτι ειμαι 18+

Antonis8
    Guest
    Το ξέρω, νομίζω ότι ήταν τότε που σας εδειχνα την ξηροδερμια στο μεσαιο μου δάχτυλο και το παρεξηγησε μάλλον η ιστοσελίδα

Page 1 of 4 123 ... LastLast