Οι περιβάλοντες ενός προβλήματος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    hlias1988
    Guest
    εγω εχω τους iron maiden και τους στιχους τους να με εμψυχωνουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Laila View Post
    Όπως είπε και ο mindcrimw είναι στον άνθρωπο. Κατά πόσο έχει ενσυναισθηση και έχει απενεργοποιήσει τις ψυχιατρικές νόσους. Όταν διαγνώστηκε ο αδερφός μου με κατάθλιψη και αυτοκτονίκες τάσης οι γονείς μου το αντιμετώπιζαν λες και αυτός έφταιγε, λες και αν πήγαινε βολτα θα γινόταν και πάλι χαρούμενος. Αλλά εγώ επειδή την "πάτησα" πολύ άσχημα αρκετά χρόνια πριν που διαγνώστηκα με ΙΨΔ ήξερα ότι δεν έχει μόνος αυτός μερίδιο ευθύνης. Καταθλιψη έχει και ο πατέρας μου αλλά είχε και η δική του μητέρα, άρα καταλάβαινα ότι ο αδερφός μου τα βλέπει όλα μαύρα μάλλον λίγο γονιδίου όπως κι εγώ με την ΙΨΔ.
    Το πρώτο που εκανα είναι να τον πάρω ασήκωτο μετά από πολλή επιχειρηματολογία και να πάμε στον ψυχίατρο μου.
    Όποιος έχει ταμπού σε αυτά τα θέματα είναι είτε από αγνοια είτε από το ταμπού και την χωριατια που βασιλεύει στο Ελλαδιστάν.
    Όσον αφορά στα όρια αν πρόκειται για οικογένεια κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν. Γιατί ο αδερφός μου με συντροφεύει από παιδί και τον αγαπω άνευ όρων κι όταν αγαπας τόσο πολύ δεν υπάρχει σταματημό στην προσφορά. Αλλά τώρα σου μιλάει ατομο που κοιμόταν για χρόνια στο ίδιο κρεβάτι με τη γιαγιά του γιατι η οικογένεια δεν ήθελε να βάλει τον άνθρωπο της σε γηροκομείο να μην κακοπεσει. Οπότε καταλαβαίνεις. Είναι όσο αντέχει ο καθένας.
    Έχεις απόλυτο δίκιο... Στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία υπάρχει η άποψη ότι όποιος πάει σε ψυχολόγο είναι τρελός...Α... το τάδε συμπεριφέρεται περίεργα και πάει σε γιατρό και είναι τρελός./. Πολύ εύκολα μπαίνουν ταμπέλες και εκφράσεις άσχημες.. Παρεπιπτόντως η ψυχολόγος μου μου είπε ότι αυτός ο όρος δεν χρησιμοποιείται πια...Κατ επέκταση και αυτός που έχει το πρόβλημα και η οικογένειά του δεν το αντιμετωπίζουν γιατί το φοβούνται..

Τώρα πως είναι ο αδερφός σου; Εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    H αποδοχη και για τις γυναικες αλλα 100 φορες περισσοτερο για τους άνδρες εχει βαρύ τίμημα καπως ετσι μπαινει ο εγκεφαλος στη διαδικασία του ειμαι αχρηστος σεξουαλικά και να η καταθλιψη να οι αυτοκτονικές σκεψεις να και το να κοψουμε τα φαρμακα να ανεβει η λιμπιντο να και το ρισκο να βρεθεις εγκλειστος σε ψυχιατρειο. Στα λογια ολα ειναι ευκολα στη πραξη κολλαει το πραγμα.Για αυτο και σημερα ή ολη την επομενη εβδομαδα τα παιρνεις και τη μεθεπομενη φρικαρεις και τα κοβεις.

Όχι εγώ δεν εννοούσα αυτό ακριβώς... Το να αποδεχτείς είναι το πρώτο στάδιο. Το δεύτερο στάδιο είναι να δεις πως μπορείς να το λύσεις. Δεν μένεις στο έχω θέμα και τέλος... Μετά πρέπει να δεις πως πας παρακάτω...Θέλω να πιστεύω πως όταν θέλεις όλα γίνονται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fanh View Post
    Όχι εγώ δεν εννοούσα αυτό ακριβώς... Το να αποδεχτείς είναι το πρώτο στάδιο. Το δεύτερο στάδιο είναι να δεις πως μπορείς να το λύσεις. Δεν μένεις στο έχω θέμα και τέλος... Μετά πρέπει να δεις πως πας παρακάτω...Θέλω να πιστεύω πως όταν θέλεις όλα γίνονται...
    Δεν υπάρχει λύση, η λύση ειναι να μην παίρνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δεν υπάρχει λύση, η λύση ειναι να μην παίρνω...
    Γιατί το λες αυτό; Δεν σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα ή λόγω παρενεργειών?
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fanh View Post
    Γιατί το λες αυτό; Δεν σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα ή λόγω παρενεργειών?
    H πεσμένη λίμπιντο και η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται από τα φάρμακα που παίρνω. Και φάρμακα να αλλάξω τότε είτε δεν θα μου ταιριάζουν, είτε θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Ο μοναδικός τρόπος για να μην έχω πεσμένη λίμπιντο είναι να μην παίρνω φάρμακα και είναι δίκοπο μαχαίρι. Το έχω ψάξει με ανδρολόγο, με ενδοκρινολόγο, με τον ψυχίατρο. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθηθώ. Και από την μία με εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μου από την άλλη μου καταστρέφουν την σεξουαλική μου ζωή. Και όχι μόνο τη δική μου αλλά και της γυναίκας μου. Κατά κάποιο τρόπο έχει δίκιο και αυτή, αλλά το γνώριζε πως όταν παίρνω φάρμακα δεν μπορώ να κάνω σεξ και πως μόνο όταν τα κόβω μπορώ να κάνω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12