Νιώθω ότι με πήραν τα χρονια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Εσύ τώρα δουλεύεις για Ελληνες ή δουλεύεις σε κάποια Γερμανική εταιρία; Εντάξει με τα λεφτά και εγώ όταν ξεκίνησα έπαιρνα 25000 το χρόνο και μετά από 8 χρόνια έπαιρνα 70000. Ολοι έτσι ξεκινάμε στο εξωτερικό, δεν καταλαβαίνω εκείνοι γιατί το παίζουν προύχοντες. Δεν ξεκινήσανε από το νορμαλ μισθό που ξεκινάει ένας απόφοιτος πανεπιστημίου. Τι να πω. Στην Αγγλία είναι διαφορετικά σε αυτό το κομμάτι. Αλλά τώρα με το brexit δεν ξέρω τι παίζει γενικά! Έχεις σπουδάσει έτσι δεν είναι; Δεν έχεις βρει εργασία στο αντικείμενο που σπούδασες; Αν όχι δεν αξίζει να το κυνηγήσεις;
    Άντε αυτό θα πει τύχη σε ζηλεύω δίπλα που βρήκες δουλειά στην Ελλάδα και γύρισες. Εγώ εργάζομαι στον τομέα της εκπαίδευσης πάνω σε αυτό που έχω σπουδάσει είναι η δουλειά μου. Δεν μπορώ να πω ότι οι απολαβές μου είναι και οι καλύτερες αλλά στην Ελλάδα ήμουν πολύ δύσκολα πάνω στο αντικείμενο μου. Για να μπορέσω να μπω στην γερμανική εκπαίδευση θέλω γερμανικά επίπεδο c2 και εγώ έχω μόνο Αγγλικά σε αυτό το επίπεδο δυστυχώς. Η δουλειά μου εμφανίστηκε πολύ ξαφνικά και έχει να κάνει με την ελληνική κοινότητα. Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω στην Ελλάδα αλλά ξέρω ότι θα πέσει πολύ εκμετάλλευση και όχι ασφάλεια. Εδώ πάω στο γιατρό τελείως τζάμπα και μέσα στα ιδιωτικά ιατρεία είναι σαν διαγνωστικά κέντρα. Δύσκολο πολύ προς το παρόν να γυρίσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μην τους ζηλεύεις Λαιλα, πριν τα 30 γάμος θα πρεπε να απαγορεύεται! Ανεξαρτήτου χώρας!
    Καλά εντάξει ας μην είμαστε απόλυτοι. Πολλοί άνθρωποι που έχουν μια καλή σχέση μπορεί να έχουν την καλή συγκυρίας και μιας καλής δουλειάς. Όμως σίγουρα στα 30 είσαι πιο συνειδητοποιημένος από τα 20. Στην Ελλάδα βέβαια το έχουμε ξεφτιλησει και εγώ στην Ελλάδα εμένα με τους γονείς. Αυτό στο εξωτερικό δεν θεωρείται καλό για έναν 30σρη.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Laila View Post
    Αυτό που είπες για τους άντρες τους νεόπλουτους...γνωρισα ένα παιδί που η οικογένεια του στην Ελλάδα ήταν ευγενείς του Βυζαντίου. Πολύ πλούσιος, με "καλη" δουλεια όπως θα λέγε κι η γιαγιά μου αλλά...Κωνσταντίνος Κατακουζινος ένα πράγμα. Χώρισε την κοπέλα με την οποία έβγαινε ηταν φοιτητρια από άλλη χωρα για να γνωρίσει εμένα Ελληνίδα και με επάγγελμα που εγκρίνει. Βγηκαμε μια,δυο, τρεις δε μου έκανε κλικ. Καλά Χρύσα τα λεφτά αλλά προτιμώ να τα βγάλω μόνη μου να σου πω...γιατι στις 8 Ιουνίου Βερολίνο έρχεται μια μπάντα που ακούω....θα πάρω την Κατακουζηνα μαζί μου να βαρεθει? Κρίμα δεν είναι. Πέρα από πλακα όμως όμως είναι καλό παιδί κι έχουμε μείνει καλοί φίλοι. Όμως δεν θέλω να κανω κάτι με σκοπό το κουκούλωμα και το χρήμα. Αν το κάνω μετά μπορεί να φάω καμία εικονική φλασιά και να μου βγει ψυχολογικά.

Εδώ έχω κάτι συγγενείς και ως εκεί από Έλληνες, γνώρισα πολλά καλά ατομα όμως αλλά δεν ήταν Έλληνες ήταν από τη Συρία, το Ιράν αξιοπρεπείς άνθρωποι. Τους γνώρισα στα μαθήματα μου για τα γερμανικα. Κράτησα επαφές αλλά η φίλη μου η Γιασμιν από τη Συρία (που ήρθε με τη βάρκα από τη Σάμο) εχει 3 μικρα παιδια και ειναι στην ηλικια μου. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε για μπύρες στην Irish pub Που θέλω εγώ. Κατά τα άλλα συγκινήθηκα Γιατί μου αγόρασε τετράδιο επειδή στο πρώτο μάθημα δεν είχα φέρει. Τι να σου λέω εμπειρίες φοβερές. Τώρα με τον κορωνοϊο τους έχασα. Αλλά άλλους που να βρω μόνο με τη γλώσσα θα μπορούσα. Οι Γερμανοί δεν δέχονται να σου μιλήσουν αγγλικά.
    Φυσικά και εάν δεν σου αρέσει κάποιος δεν θα πας για το χρήμα .....αν είναι δυνατόν .....απλά το ρώτησα για να δω αν έχεις αποκλείσει την κατηγορία των 1 από τους 2 που ανέφερες......

Αποκλείεται να μην υπάρχουν άτομα ελεύθερα γύρω σου......Πρέπει να βρεις μια φίλη ελεύθερη όπως είπα να κυκλοφορείτε οι δύο σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Φυσικά και εάν δεν σου αρέσει κάποιος δεν θα πας για το χρήμα .....αν είναι δυνατόν .....απλά το ρώτησα για να δω αν έχεις αποκλείσει την κατηγορία των 1 από τους 2 που ανέφερες......

Αποκλείεται να μην υπάρχουν άτομα ελεύθερα γύρω σου......Πρέπει να βρεις μια φίλη ελεύθερη όπως είπα να κυκλοφορείτε οι δύο σας
    Ξέρεις τί με θλιβει; Ότι συγγενείς και φίλοι δεν το βλέπουν έτσι και ειδικά ο πατερας μου. Πρόκειται για άτομο που έχει φάει βιβλία για βιβλία. Στον τομέα του είναι από τους καλύτερους επιστήμονες. Πάντα έτρεφα θαυμασμό. Κι όμως με προτρέπει να τα φτιάξω με τον τύπο αυτό γιατί λέει μην περιμένεις να το νιώσεις ξανά αυτό που ένιωσες μικρή. Πάρε έναν άνθρωπο καλό με λεφτά να καλοπερασρις. Αρχίζει και ξεμωραινεται μου φαίνεται επειδή κοντεύει τα 60.

Senior Member
    Καλησπέρα σας, εδώ και ένα χρόνο είμαι στο εξωτερικό για δουλειά και παρατηρώ πολλές διαφορές με την Ελλάδα. Εντύπωση έντονη μου έκανε μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι εδώ παντρεύονται και κάνουν παιδιά πολύ νέοι ή για να το πω καλύτερα νεότεροι από τους Έλληνες. Βλέπεις παντού μαμάδες και μπαμπαδες πολύ κάτω από τα 30. Ήμουν σε ένα γερμανικό σχολείο για να μάθω τη γλώσσα και με έβαλαν με τους άνω των 30. Οι συμμαθητές μου βέβαια ήταν ξένοι αλλά από τους 20 ήταν μόνο οι 2 ανύπαντροι όπως εγώ. Επίσης οι περισσότεροι είχαν τουλάχιστον 1 παιδί.
    Όλοι στις εκθέσεις που κάναμε μιλούσαν για τα παιδιά και την οικογένεια τους. Εγώ μόνο μιλούσα για το σκυλί μου και πως το φροντίζω.
    Πρόσφατα απέναντι μου μετακόμισε ένας πατέρας με την κόρη του γιατί χώρισε. Δεν πρέπει να είναι άνω των 28.
    Δεν υπάρχει ελεύθερος Κόσμος πουθενά. Ξέρω ακούγεται αστείο αλλά παντού συναντάω δεσμευμένους. Εγώ δεν έτυχε να βρω ακόμα την σχέση της ζωής μου και δεν φαίνεται να γίνεται τώρα κοντά με ολους τους δεσμευμένους που κυκλοφορούν.
    Στην Ελλάδα ένιωθα καλύτερα και περισσότερο νορμάλ στο θέμα των σχέσεων. Από τις φίλες μου μόνο 2 έχουν κάτι πολύ σοβαρο. Είναι κανείς σας άνω των 30 και ανύπαντρος/η Μην παρεξηγηθω ρωτάω για να νιώσω ότι δεν είμαι η μόνη. XD
    Γιατι δεν πας σε ταξη με μαθητες κατω των 30;

Senior Member
    Άντε αυτό θα πει τύχη σε ζηλεύω δίπλα που βρήκες δουλειά στην Ελλάδα και γύρισες. Εγώ εργάζομαι στον τομέα της εκπαίδευσης πάνω σε αυτό που έχω σπουδάσει είναι η δουλειά μου. Δεν μπορώ να πω ότι οι απολαβές μου είναι και οι καλύτερες αλλά στην Ελλάδα ήμουν πολύ δύσκολα πάνω στο αντικείμενο μου. Για να μπορέσω να μπω στην γερμανική εκπαίδευση θέλω γερμανικά επίπεδο c2 και εγώ έχω μόνο Αγγλικά σε αυτό το επίπεδο δυστυχώς. Η δουλειά μου εμφανίστηκε πολύ ξαφνικά και έχει να κάνει με την ελληνική κοινότητα. Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω στην Ελλάδα αλλά ξέρω ότι θα πέσει πολύ εκμετάλλευση και όχι ασφάλεια. Εδώ πάω στο γιατρό τελείως τζάμπα και μέσα στα ιδιωτικά ιατρεία είναι σαν διαγνωστικά κέντρα. Δύσκολο πολύ προς το παρόν να γυρίσω.
    Καλά το C2 στα γερμανικά μπορείς να το πάρεις σε κανα δύο χρόνια ίσως και νωρίτερα οπότε πάλι καλά θα είσαι. Απλώς πρέπει να μην μιλάς με Ελληνες αλλα με Γερμανούς μόνο γιατί αλλιως δεν θα την μαθεις τη γλωσσα!

Member
    Ξέρεις τί με θλιβει; Ότι συγγενείς και φίλοι δεν το βλέπουν έτσι και ειδικά ο πατερας μου. Πρόκειται για άτομο που έχει φάει βιβλία για βιβλία. Στον τομέα του είναι από τους καλύτερους επιστήμονες. Πάντα έτρεφα θαυμασμό. Κι όμως με προτρέπει να τα φτιάξω με τον τύπο αυτό γιατί λέει μην περιμένεις να το νιώσεις ξανά αυτό που ένιωσες μικρή. Πάρε έναν άνθρωπο καλό με λεφτά να καλοπερασρις. Αρχίζει και ξεμωραινεται μου φαίνεται επειδή κοντεύει τα 60.
    Αχαχαχαχαχχαχ!! Ο πατέρας σου μου θυμίζει τον δικό μου που ενώ έχω πολύ καλό υπόβαθρο σπουδών κλπ μου λέει πως προορισμός της γυναίκας είναι τα παιδιά και η οικογένεια και πως καλός ο έρωτας αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικά... Συμβιβάζεται λέει... Ευτυχώς εγώ με τον άντρα μου, 10 χρόνια μετά, ακόμα ερωτευμένοι είμαστε!!
    Στο θέμα του ποστ τώρα! Εννοείται ΔΕΝ σε πήραν τα χρόνια!! Και εννοείται υπαρχουν πολλοί 30ρηδες και 40ρηδες ελεύθεροι!!! Απλά εσύ τώρα, έχεις αγχωθει και εστιάζεις στους παντρεμένους!!! Μπράβο σου για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου και μπράβο σου που κυνηγήσεις το όνειρο σου στο εξωτερικό!!! Εγώ δεν το έκανα όταν είχα την ευκαιρία και ίσως και να το έχω μετανιώσει... Μην απελπιζεσαι!!! Θα βρεις κάποιον καλό σύντροφο κάποια στιγμή και αν θελήσετε θα κάνετε και Οικογενεια!!! Αλλά προς Θεού, όχι βιαστικές κινήσεις!!! Με ψυχραιμία, σύνεση και υπομονή όλα θα έρθουν!! Ούτως ή άλλως, αν καταλαβα καλά, δεν θες παιδιά... Οπότε δεν σε πιέζει και ο χρόνος!!! :)

Senior Member
    Εγω ειμαι 29 σχεδον κ ανυπαντρος, αλλα επειδη ειπες ανω των 30, με την ενταση της κοινωνικης φοβιας μου οχι ανυπαντρος θα μεινω αλλα η μονη μου σχεση με θηλυκα περιοριζεται στην λεκτικη.

Senior Member
    Αλήθεια με Γερμανό αποκλείεις την περίπτωση σχέση; Δηλαδή αν πας στη συναυλία που λες και γνωρίζεις κανα Γερμανό θα απορρίψεις την περίπτωση;

Senior Member
    Όχι δεν την αποκλείω καθόλου την περίπτωση με Γερμανό. Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Γερμανός θα ασχοληθεί εύκολα με μια Ελληνίδα επίσης δεν μιλάω τη γλωσσα ούτε αυτός τη δική μου πράγμα πολύ σημαντικο.

Εν τω μεταξύ βλέπω την πλειοψηφεια των 30αριδων να κοιτάνε τις μικρούλης τις 20αρες ούτε καν 25αρες κι αυτό με απογοητεύει ως προς τις πιθανότητες να κάνω μια σχέση με κάποιον.

Senior Member
    Όχι δεν την αποκλείω καθόλου την περίπτωση με Γερμανό. Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Γερμανός θα ασχοληθεί εύκολα με μια Ελληνίδα επίσης δεν μιλάω τη γλωσσα ούτε αυτός τη δική μου πράγμα πολύ σημαντικο.

Εν τω μεταξύ βλέπω την πλειοψηφεια των 30αριδων να κοιτάνε τις μικρούλης τις 20αρες ούτε καν 25αρες κι αυτό με απογοητεύει ως προς τις πιθανότητες να κάνω μια σχέση με κάποιον.
    Αν σε γουστάρει ένας Γερμανος τι τον ενδιαφέρει το αν μιλάς άπταιστα Γερμανικά; Θα τα μάθεις με το χρονο. Οι 40-45 σε χαλάνε; Τους έχεις για παππούδες;

Καλησπέρα σας, εδώ και ένα χρόνο είμαι στο εξωτερικό για δουλειά και παρατηρώ πολλές διαφορές με την Ελλάδα. Εντύπωση έντονη μου έκανε μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι εδώ παντρεύονται και κάνουν παιδιά πολύ νέοι ή για να το πω καλύτερα νεότεροι από τους Έλληνες. Βλέπεις παντού μαμάδες και μπαμπαδες πολύ κάτω από τα 30. Ήμουν σε ένα γερμανικό σχολείο για να μάθω τη γλώσσα και με έβαλαν με τους άνω των 30. Οι συμμαθητές μου βέβαια ήταν ξένοι αλλά από τους 20 ήταν μόνο οι 2 ανύπαντροι όπως εγώ. Επίσης οι περισσότεροι είχαν τουλάχιστον 1 παιδί.
    Όλοι στις εκθέσεις που κάναμε μιλούσαν για τα παιδιά και την οικογένεια τους. Εγώ μόνο μιλούσα για το σκυλί μου και πως το φροντίζω.
    Πρόσφατα απέναντι μου μετακόμισε ένας πατέρας με την κόρη του γιατί χώρισε. Δεν πρέπει να είναι άνω των 28.
    Δεν υπάρχει ελεύθερος Κόσμος πουθενά. Ξέρω ακούγεται αστείο αλλά παντού συναντάω δεσμευμένους. Εγώ δεν έτυχε να βρω ακόμα την σχέση της ζωής μου και δεν φαίνεται να γίνεται τώρα κοντά με ολους τους δεσμευμένους που κυκλοφορούν.
    Στην Ελλάδα ένιωθα καλύτερα και περισσότερο νορμάλ στο θέμα των σχέσεων. Από τις φίλες μου μόνο 2 έχουν κάτι πολύ σοβαρο. Είναι κανείς σας άνω των 30 και ανύπαντρος/η Μην παρεξηγηθω ρωτάω για να νιώσω ότι δεν είμαι η μόνη. XD
    Η εικονα του εξωτερικου που μας περιγραφεις ειναι αρκετα υγειης,και επιβεβαιωνει πανηγυρικα αυτους που πιστευουν οτι οι διαπροσωπικες σχεσεις στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολες,ειδικα οι ερωτικες.Ο κυριος λογος που λογικα κανουν νωρις εκει παιδια ειναι επειδη δε βιωνουν την κριση που βιωνουμε,εδω και επισης εχουν και αλλη σταση ζωης,δεν ειναι ευθυνοφοβικοι οπως οι Ελληνες,ουτε στοχος της ζωης τους ειναι το οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.
    Παντως αν οντως το χεις καημο να βαλεις κουλουρα,απλα κηνυγησε το,και κανε focus στο target group σου,και ολα θα πανε καλα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by georgekalk View Post
    Η εικονα του εξωτερικου που μας περιγραφεις ειναι αρκετα υγειης,και επιβεβαιωνει πανηγυρικα αυτους που πιστευουν οτι οι διαπροσωπικες σχεσεις στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολες,ειδικα οι ερωτικες.Ο κυριος λογος που λογικα κανουν νωρις εκει παιδια ειναι επειδη δε βιωνουν την κριση που βιωνουμε,εδω και επισης εχουν και αλλη σταση ζωης,δεν ειναι ευθυνοφοβικοι οπως οι Ελληνες,ουτε στοχος της ζωης τους ειναι το οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.
    Παντως αν οντως το χεις καημο να βαλεις κουλουρα,απλα κηνυγησε το,και κανε focus στο target group σου,και ολα θα πανε καλα
    Συμφωνώ με τα σχόλιο σου !!!

Και εγώ αυτό σκέφτηκα!!!!!!!!

Senior Member
    ποιοι ευθυνοφοβικοι λεφτα δεν εχουν ενασ φτωχοσ τρωει μια φεραρι 100 χιλιαρικα μεχρι να γινει το παιδι 20 χρονων ερχεται 5 χιλιαρικα το χρονο ποιοσ τρωει μονο 5 χιλιαρικα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν θέλω γάμο, θέλω μια καλή συμβίωση με αγάπη. Να βρω τον άνθρωπο μου που λένε. Έχω ανάγκη να νιώσω ερωτευμένη και το αντίστροφο.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast