Θα κάνατε σχέση με... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Θα κάνατε σχέση?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Όχι, ούτε καν σεξ δεν θα ήθελα

2 12.50%
  • Όχι, ίσως μόνο κάτι χαλαρό

0 0%
  • Ναι, δεν θα έδινα σημασία σε κάτι τέτοιο

11 68.75%
  • Ναι, υπό προϋποθέσεις

3 18.75%
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    καποιοι αντρες μπορει να εχουν κολλημα και να θελουν εμπειρες
    οσο να ναι το να κανεις σεξ με παρθενα θελει και καποια προσοχη ειναι η πρωτη φορα που θα θυμαται και να μην την στιγματισει
    Τι μπορεί να πάει στραβά με τον Χ άνθρωπο και να πάνε όλα καλά με το Ψ άνθρωπο???

Senior Member
    γιωργο φιλε μου σου εχω ερωτηση μεγατονων εγω ειμαι αγροτησ δουλευω με ολουσ κυριωσ με ξενουσ σου εχω ερωτηση εισαι αντρασ στην ηλικια μου κι ερχεται γκομενακι σενιο αλλα αλλοδαπη αλλα σ αρεσει το χτυπασ η δεν το χτυπασ και γιατι πεσ εδω στα παιδια γτ τουσ καιει εγω ειπα το χτυπαω για ενα βραδυ κι οτι γινει αφου μ αρεσει τισ αρεσω πεσ εδω στα παιδια θελουν ν ακουσουν τι κανουν οι αντρεσ οχι τα αγορια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Τι μπορεί να πάει στραβά με τον Χ άνθρωπο και να πάνε όλα καλά με το Ψ άνθρωπο???

δεν σε καταλαβαίνω

george1520
    Guest
    καποιοι αντρες μπορει να εχουν κολλημα και να θελουν εμπειρες
    οσο να ναι το να κανεις σεξ με παρθενα θελει και καποια προσοχη ειναι η πρωτη φορα που θα θυμαται και να μην την στιγματισει
    Η πρώτη φορά του αντρα άραγε πως μπορεί να είναι;

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η πρώτη φορά του αντρα άραγε πως μπορεί να είναι;
    opos kai mias gynaikas aosmi,adiafori,anepnefsti.Elaxistoi perasan kala tin proti fora kai akoma ligoteroi stigmatistikan apo afti tin empeiria.To paramithi oti i proti fora prepei na einai kali einai koinoniko kataskevasma kai anikei ston proigoumeno aiona

Senior Member
    Quote Originally Posted by georgekalk View Post
    opos kai mias gynaikas aosmi,adiafori,anepnefsti.Elaxistoi perasan kala tin proti fora kai akoma ligoteroi stigmatistikan apo afti tin empeiria.To paramithi oti i proti fora prepei na einai kali einai koinoniko kataskevasma kai anikei ston proigoumeno aiona
    συμφωνω...

Senior Member
    μαλλον για να το λες αυτο δεν περασες καλα
    αν αγαπας καποιον τα απραπανω που ανεφερες δεν ισχυουν

μαλλον για να το λες αυτο δεν περασες καλα
    αν αγαπας καποιον τα απραπανω που ανεφερες δεν ισχυουν
    Οταν θα κανεις σεξ θα καταλαβεις τι λεω.Η αγαπη δε φτανει για να ειναι καλο το σεξ,θελει και χημεια θελει και παθος.Και αυτα δε συνδυαζονται παντα

Senior Member
    Οταν θα κανεις σεξ θα καταλαβεις τι λεω.Η αγαπη δε φτανει για να ειναι καλο το σεξ,θελει και χημεια θελει και παθος.Και αυτα δε συνδυαζονται παντα
    δηλαδη το να ζητας το συναισθημα στο να κανεις ερωτα με τον/την συντροφο σου ειναι κατι παραξενο στις μερες μας σωστα?
    χημεια και παθος δεν ειναι το ιδιο πραγμα?και γιατι δεν μπορουν να συνδυαστουν?

δηλαδη το να ζητας το συναισθημα στο να κανεις ερωτα με τον/την συντροφο σου ειναι κατι παραξενο στις μερες μας σωστα?
    χημεια και παθος δεν ειναι το ιδιο πραγμα?και γιατι δεν μπορουν να συνδυαστουν?
    Μη λες κλισε φρασεις για να κανεις εντυπωση.Ειπα οτι το συναισθημα απο μονο του δεν ειναι αρκετο,και χρειαζομαστε συνδυασμο πραγματων για να ειναι ωραιο το σεξ.

Senior Member
    Μη λες κλισε φρασεις για να κανεις εντυπωση.Ειπα οτι το συναισθημα απο μονο του δεν ειναι αρκετο,και χρειαζομαστε συνδυασμο πραγματων για να ειναι ωραιο το σεξ.
    δεν θέλω να κάνω εντύπωση, δεν είμαι σαν εσένα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by D-arm1459 View Post
    Με δεδομένο ότι ήδη "κάνεις τα δικά σου" σε ότι αφορά το να χάσεις π.χ. βάρος γιατί θεώρησες κάποια στιγμή ότι είναι το βάρος σου το οποίο έφταιγε - με ποιόν τρόπο θα βοηθηθείς αν κάνεις δημοσκόπηση και μαζέψεις "ειλιρινείς απαντήσεις";
    Θα φρόντιζα να αποκτήσω κάποιες εμπειρίες, ακόμα και με άτομα που δεν ήθελα ( ήδη έχω φασωθει κι έχω κάνει κάποια προκαταρκτικά με άτομα που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα) προκειμένου να με προτιμούν οι άντρες. Αλλά από τα αποτελέσματα και τις απαντήσεις βλέπω ότι δεν τους ενδιαφέρει και τόσο οσο νομιζα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στο ειπα κι αλλου.
    ουτε η απειρια σου, ουτε η παρθενια σου, φταινε.
    αυτο που φταιει ειναι οτι δεν ακους το σωμα σου και την καρδια σου για να πλησιασεις καποιον, αλλα το κανεις εγκεφαλικα, σαν να εχεις να τσεκαρεις ενα ακομα κουτακι.
    αυτο ειναι απωθητικο, γιατι βγαινει και στην συμπεριφορα σου οτι δεν εισαι γοητευμενη, αλλα κανεις αγγαρια, και ξενερωνει τον αλλον.
    οταν θα αρχισεις να βγαινεις με ανδρες που ποθεις, θα αλλαξουν ολα.
    Καταλαβαίνω τι εννοείς κι έτσι είναι όντως.
    Πραγματικά το έχω καημό να κάνω κάτι με κάποιον που θα μου αρέσει όντως και όχι για να αποκτήσω ο,τι μικρό μπορώ από εμπειρίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xenitia View Post
    Δεν εχει σημασεια τι ηλικεια εχεις και αν εχεις ολοκληρωσει καποια σχεση. Ξερω ότι ζουμε σε μια κοινωνια που οι αντρες θελουν τις κοπελες να εχουν παει με 10 μεχρι τα 20 τους για να εχουν εμπειρια (και να είναι αποδεκτες γενικα και αοριστα) αλλα ταυτόχρονα τις θελουν και παρθενες. Ξερω ότι αυτό μπορει να σε κανει να νιώθεις ασχημα και στο λεω από προσωπικη εμπειρια(είμαι 21 δεν εχω κανει ποτε μου σχεση και εχω θεωρηθεί σχεδόν προβληματικη από φιλη για τον λογο αυτό). Γιαυτο κοπελα μου μην δινεις σημασεια σε κανεναν, ο καθενας βλεπει τη ζωη με δικο του ματι και ο κάθε ανθρωπος εχει το δικο του χρονοδιάγραμμα.
    Καπου ειχα διαβασει ότι εισαι αποτυχημένος αν δεν εχεις κανει σεξ μεχρι τα 20 αν δεν εχεις παρει διπλωμα μεχρι τα 18 και κατι αλλα τετοια. Αν είναι δυνατον. Ποιος μπορει να πει σου πει ποτε θα κανεις μια ολοκληρωμενη σχεση και ποτε όχι. Γι αυτό μη ρωτας αν καποιος θα τα εφτιαχνε με μια κοπελα σαν εσενα. Πρωτον δεν κανεις καλο στον ευατο σου ετσι και δευτερον αν βρεθει καποιος και σου πει ότι δεν σε θελει επειδή εισαι 25 και δεν εχεις κανει κατι, βαλε ένα χ και προχωρα παρακατω. Ξερω ότι οι περισσοτεροι αντρες τωρα θελουν τις γυναικες ασσο στο κρεβατι, αλλα δεν είναι ολοι ετσι. Καποιος θα βρεθει που θα σε θελει πρωτα για το μεσα σου,για αυτό που εισαι και μετα για το κρεβατι.
    Δυστυχώς οι περισσότεροι , για να μην πω όλοι, όσοι με έχουν πλησιάσει μόνο το κρεβάτι ήθελαν από εμένα

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δυστυχώς οι περισσότεροι , για να μην πω όλοι, όσοι με έχουν πλησιάσει μόνο το κρεβάτι ήθελαν από εμένα
    Γιατί όμως? Ειδικά από εσένα να θελουν μόνο αυτο?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast