Τραγικές οι τελευταίες μέρες. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    Δν παθαινω κρισεις πανικου κρισεις αγχους παθαινω απλα ειμαι πιο αγχωδης το ελεγχω να μν πανικοβληθω απλα ολο το συστημα μ ειναι πιο ευαίσθητο μπορει να χαλαρωνωω κ να με. Πιασει ταχυκαρδια ετσι χωρις λογο, το κονκορ εχει κ αυτη την ιδιοτητα ομως το δίνουν κ σε αγχωδης διαταραχες

Senior Member
    Δεν έλεγα κάτι άλλο...2 απανωτές κενό χτύπο.

Senior Member
    Καπως ετσιαε, λεει το σωμα μας οτι είμαστε στη τσιτα.... Ωχου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Καπως ετσιαε, λεει το σωμα μας οτι είμαστε στη τσιτα.... Ωχου!!
    Δεν μπορεί να βρει κατι άλλο να το πει?
    Εγώ πάντως σε μέρες που είναι ήρεμη, δεν θυμώνω, δεν κουράζομαι δεν τις νιώθω άπαξ και αγχώθω η κουραστώ και γενικά ανέβουν λίγο οι παλμοί μου γίνεται χαμός. Ίσως πρέπει να πάω για ένα τεστ κοπώσεως αλλά φοβάμαι να το κάνω. ..

Senior Member
    Την προηγούμενη βδομαδα ήμουν συνεχως στη τσιτα ολη τη βδομαδα. Δν ενιωσα τπτ. ε με. Το π χαλάρωσα. Χθες Χαμουλης

Senior Member
    Έτσι ήταν και εμένα πλέον πάνε παρέα με τους ανεβασμένους παλμούς. Χειρότερο κατεμε...
    Δεν διαχειρίζεται

Senior Member
    Δμ ξερω τι ειναι χειρότερο οι εκτατες η οι Ταχυπαλμιες.. Ο γιατρός μ παντως, λεει η Ταχυπαλμιες σε βαθος χρόνου ειναι χειροτερο για μενα κ τα δυο χαλια ειναι, κ παντα το ενα φέρνει το άλλο!!!

Senior Member
    Αμφιβάλλω ότι και αυτοί ξέρουν κάτι για τις έκτακτες...
    Τελευταία είναι ένα μαρτύριο οι ταχυπαλμίες και οι έκτακτες. Δεν μπορώ ούτε όρθια να σταθώ πλέον

Senior Member
    Ρε κορίτσια μα την Παναγία θα τρελαθώ. Το πρώτο lopresor το πήρα στις 2 το μεσημέρι. Από τις 4 έως τις 6 ήμουν καλά! Λέω Παναγία μου λες?? Από τις 6ωξανα τα ίδια. Ασταμάτητες. Περνω τηλ τον καρδιολόγο του το λέω και μου είπε πως έχω τόσο άγχος μαζεμένο που δεν ηρεμώ. Πήρα κι άλλο ένα τέταρτο χαπάκι και ηρέμησα. Τώρα ξανά τα ίδια!! Μου είπε ότι μπορώ να πάρω έως ένα χάπι την ημέρα σε τέταρτα. Τώρα σκέφτομαι να πάρω lopresor πάλι η xanax μήπως και κοιμηθώ? Θα τρελαθώ. Α ξέχασα να πω πως μου είπε ότι μπορεί να κρατήσει λίγες μέρες όλο αυτό!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΖΜΕ View Post
    Ρε κορίτσια μα την Παναγία θα τρελαθώ. Το πρώτο lopresor το πήρα στις 2 το μεσημέρι. Από τις 4 έως τις 6 ήμουν καλά! Λέω Παναγία μου λες?? Από τις 6ωξανα τα ίδια. Ασταμάτητες. Περνω τηλ τον καρδιολόγο του το λέω και μου είπε πως έχω τόσο άγχος μαζεμένο που δεν ηρεμώ. Πήρα κι άλλο ένα τέταρτο χαπάκι και ηρέμησα. Τώρα ξανά τα ίδια!! Μου είπε ότι μπορώ να πάρω έως ένα χάπι την ημέρα σε τέταρτα. Τώρα σκέφτομαι να πάρω lopresor πάλι η xanax μήπως και κοιμηθώ? Θα τρελαθώ. Α ξέχασα να πω πως μου είπε ότι μπορεί να κρατήσει λίγες μέρες όλο αυτό!!
    Δηλαδή πόσες νιώθεις? Συνεχώς έκτακτες έχεις? Έχει παρατηρήσει αν είναι όταν κάθεσαι η όταν κινείσαι? Σίγουρα το άγχος τις κάνει χειρότερες και το ζαναξ θα σε χαλαρώσει. Και εγώ όσο κράτησε η επήρεια του λεξ ήμουν χαλαρή και καλά. Τώρα τα ίδια χάλια. Είναι σίγουρα παροξυσμικες...

Senior Member
    ΖΜΕ επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με έκτακτες έχω να σου πω ότι θα σε αφήσουν όταν τις αφήσεις. Εγώ 3 χρόνια σχεδόν ζούσα μέσα στον τρόμο. Ειχα κρίσεις άγχους από τις έκτακτες, κατάθλιψη, είχα πάει σε 3-4 καρδιολόγους και αρρυθμιολογους, είχα βάλει 2 φορές χολτερ, είχα κάνει τεστ κοπώσεως και ούτε μπορώ να μετρήσω πόσους υπέρηχους. Ο καρδιολόγος μου μου είχε πει ότι δε θέλει να με δει για τα επόμενα 3 χρόνια! Πήγα προχθές για έλεγχο ρουτίνας και ήταν όλα τα ιδια: η προπτωση στη μιτροειδή βαλβίδα μου, οι μικρούλες ανεπάρκειες στην μιτροειδή και την τριγλώχινα και μια μικρή διαφυγή που έχω. Πλέον έχω που και που καμία έκτακτη μες στη μέρα, άλλες μέρες καμία, μπορεί και εβδομαδες να μην έχω καθόλου, και κάποιες μέρες έχω αρκετές και καταθλιβομαι λίγο. Αλλα πλέον δεν τρελλαινομαι. Θα μου πεις τώρα έχω τα νευρολογικά που ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια χαχαχα που χρόνος για τις έκτακτες! Χωρίς πλάκα πάντως αν αποδεχτείς ότι εντάξει τις έχεις αλλα οι γιατροί σου λένε να μην ανησυχείς, κάνε ακριβώς αυτό. Γιατί όσο πιο πολύ ανησυχείς και τις σκέφτεσαι τόσο περισσότερες έχεις. Σκέψου απλώς ότι έχεις funky heart !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Δηλαδή πόσες νιώθεις? Συνεχώς έκτακτες έχεις? Έχει παρατηρήσει αν είναι όταν κάθεσαι η όταν κινείσαι? Σίγουρα το άγχος τις κάνει χειρότερες και το ζαναξ θα σε χαλαρώσει. Και εγώ όσο κράτησε η επήρεια του λεξ ήμουν χαλαρή και καλά. Τώρα τα ίδια χάλια. Είναι σίγουρα παροξυσμικες...
    Το πρωί στο καρδιογραφημα ήταν υπερκοιλιακες. Παντού τις νιώθω. Έκανα μπάνιο τις ένιωθα, όρθια ότι και αν έκανα το ίδιο. Ξάπλα το ίδιο. Θα πάρω ένα xanax και το πρωί πάλι 1 τέταρτο lopresor

Senior Member
    Quote Originally Posted by dchristof View Post
    ΖΜΕ επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με έκτακτες έχω να σου πω ότι θα σε αφήσουν όταν τις αφήσεις. Εγώ 3 χρόνια σχεδόν ζούσα μέσα στον τρόμο. Ειχα κρίσεις άγχους από τις έκτακτες, κατάθλιψη, είχα πάει σε 3-4 καρδιολόγους και αρρυθμιολογους, είχα βάλει 2 φορές χολτερ, είχα κάνει τεστ κοπώσεως και ούτε μπορώ να μετρήσω πόσους υπέρηχους. Ο καρδιολόγος μου μου είχε πει ότι δε θέλει να με δει για τα επόμενα 3 χρόνια! Πήγα προχθές για έλεγχο ρουτίνας και ήταν όλα τα ιδια: η προπτωση στη μιτροειδή βαλβίδα μου, οι μικρούλες ανεπάρκειες στην μιτροειδή και την τριγλώχινα και μια μικρή διαφυγή που έχω. Πλέον έχω που και που καμία έκτακτη μες στη μέρα, άλλες μέρες καμία, μπορεί και εβδομαδες να μην έχω καθόλου, και κάποιες μέρες έχω αρκετές και καταθλιβομαι λίγο. Αλλα πλέον δεν τρελλαινομαι. Θα μου πεις τώρα έχω τα νευρολογικά που ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια χαχαχα που χρόνος για τις έκτακτες! Χωρίς πλάκα πάντως αν αποδεχτείς ότι εντάξει τις έχεις αλλα οι γιατροί σου λένε να μην ανησυχείς, κάνε ακριβώς αυτό. Γιατί όσο πιο πολύ ανησυχείς και τις σκέφτεσαι τόσο περισσότερες έχεις. Σκέψου απλώς ότι έχεις funky heart !
    Το ξέρω πως έχεις δίκιο. Αλλά μια κουβέντα είναι!! Από εχτές τρέμει συνέχεια με μικρές διακοπές ηρεμίας. Το γαμωτο είναι ότι μπήκα στη διαδικασία ablation πέρυσι όχι για έκτακτες αλλά για υπερκοιλιακες ταχυκαρδιες και ήλπιζα να φτιαχτούν και αυτές να απαλλαγώ! Αλλά γιαυτες δεν γίνεται τιποτα

Senior Member
    Ίσως αν κάνεις έναν δεύτερο καυτηριασμο να πετύχει...
    Μακάρι να είχα αυτή την δυνατότητα. Δεν θα το σκεφτόμουν στιγμή

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Ίσως αν κάνεις έναν δεύτερο καυτηριασμο να πετύχει...
    Μακάρι να είχα αυτή την δυνατότητα. Δεν θα το σκεφτόμουν στιγμή
    Όχι δεν είναι ότι δεν πέτυχε. Πέτυχε για τις υπερκοιλιακες ταχυκαρδιες. Οι συγκεκριμένες ταχυκαρδιες οι ακινδυνες όπως τις λένε δεν επιδέχονται διόρθωση. Δεν γίνεται τίποτα απολύτως μου είπε ο αρρυθμιολογος. Μου το είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast