Τραγικές οι τελευταίες μέρες. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    ΖΜΕ Οι β αναστολείς πανε λιγο πολυ με τα κιλα;παντως εμενα το εν τέταρτο δε με κρστουσε το μισό μ έριχνε τη πιεση λιγο αλλα ειπα χαλαλι κ εμεινα στο μισο, κανε λιγο υπομονή λιγες μερες θα δεις αν το συνεχισεις άυριο μεθαυριο θα δεις διαφορά, στην ουσια αυτο το χάπι μπλοκάρει κ τηβ αδρεναλίνη αρα κ το αγχος, ξερω ποσο αβολο ειναι κ εγω κ ολοι μαε εδώ, σκέψου όμως καθε φορα δε παθαίνεις τπτ

Senior Member
    [QUOTE=elpida33;1111526]ΖΜΕ Οι β αναστολείς πανε λιγο πολυ με τα κιλα;παντως εμενα το εν τέταρτο δε με κρστουσε το μισό μ έριχνε τη πιεση λιγο αλλα ειπα χαλαλι κ εμεινα στο μισο, κανε λιγο υπομονή λιγες μερες θα δεις αν το συνεχισεις άυριο μεθαυριο θα δεις διαφορά, στην ουσια αυτο το χάπι μπλοκάρει κ τηβ αδρεναλίνη αρα κ το αγχος, ξερω ποσο αβολο ειναι κ εγω κ ολοι μαε εδώ, σκέψου όμως καθε φορα δε παθαίνεις τπτ[/
    Εσυ τωρα πως εισαι?Κανεις καποια θεραπεια?

Senior Member
    Εγω σε δυι βδομάδες εχω νιωσει δυο εκτατες.. Με πιανει π κ που ταχυπαλμία αλλα οκ δν κρατάει πολυ παιρνω μισο κονκορ κ ξεκινησα κ κατι φυτικες κάψουλες Βαλεριανας μπας κ.... Βασικά προσπαθησα πολυ να κανω αυτο π λενε ολοι να τις. Αγνοω καποιες. Φορες τις νιωθω κ λεω ωπα κ αλλες αδιαφορώ κ όντως διαπιστωσα οτι οταν τις αγνοω μειώνονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Εγω σε δυι βδομάδες εχω νιωσει δυο εκτατες.. Με πιανει π κ που ταχυπαλμία αλλα οκ δν κρατάει πολυ παιρνω μισο κονκορ κ ξεκινησα κ κατι φυτικες κάψουλες Βαλεριανας μπας κ.... Βασικά προσπαθησα πολυ να κανω αυτο π λενε ολοι να τις. Αγνοω καποιες. Φορες τις νιωθω κ λεω ωπα κ αλλες αδιαφορώ κ όντως διαπιστωσα οτι οταν τις αγνοω μειώνονται
    Περνεις καιρο το κονκορ?Εμενα ο γιατρος μου ειπε μεχρι 4μερες μπορω.

Senior Member
    Και εγώ τα ίδια παιδιά, μια χαρά 2 βδομάδες ξαφνικά προχθές τσουπ κρισαρα με ταχυκαρδία και έκτακτες. Πήγα την επόμενη καρδιολόγο δεν είδε τπτ περίεργο (το διαπίστωσα και εγώ έχω γίνει εξπερ στο να διαβάζω καρδιογράφημα) , μου είπε άγχος? Του είπα, τα κλασσικά εικονογραφημένα. Και γελάσαμε λίγο χαχα.
    Πρέπει κάπως να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος δεν ξέρω.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Εγώ αναρωτιέμαι...και αν δεν είναι άγχος ρε παιδιά? Πόσοι εδώ μέσα έχουν πει ότι ένιωθαν κάτι περίεργα ο γιατρός έλεγε άγχος και μετά από αρκετά χολτερ βρήκαν ότι όντως βιώνουν κάτι επικίνδυνο με την καρδιά.

Senior Member
    Έξι μηνες το παιρνω.δν μ δημιουργησε θεμα

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι. Όσοι κάνετε χρήση φαρμάκων είτε αγχολυτικων είτε αντικαταθλιπτικων είτε για την καρδιά, σας έχουν εξαφανίσει εντελώς τις αρρυθμίες? Η κάπου κάπου τις νιώθετε έστω λιγότερες? Γιατί και εγώ 2η μέρα σήμερα με lopresor και που και που κάτι νιώθω. Και τρομοκρατουμαι!Εκει που νιώθω λίγο ανακούφιση ξανά κάτι θα χτυπήσει και θα μαυρίσει η ψυχή μου. Θα κοπεί το χαμόγελο που απέκτησα όσο δεν τις ένιωθα.

Senior Member
    Εγω εχω πολλά χρόνια εκτακτες αλλα εδω κ ενα μηνα παρα πολλες. κ καθε μερα. το χολντερ έδειξε πρωτα 10000 το δεύτερο 4000. ο γιατρός λεει δεν είναι κατι ανησυχιτικο απλα πολυ ενοχλητικο κ μου εδωσε το ceractol. . ενα το πρωι. τα πειρνω σχεδον δέκα μερες κ μονο μια μερα μέχρι το μεσημέρι αισθανομουν πολλες εκτακτες. τις υπολοιπες μερες μια χαρα. το πρωι βέβαια πιυ ξυπναω τις αισθάνομαι αλλα μετα που θα πιω το φάρμακο περνανε

Senior Member
    Quote Originally Posted by anika View Post
    Εγω εχω πολλά χρόνια εκτακτες αλλα εδω κ ενα μηνα παρα πολλες. κ καθε μερα. το χολντερ έδειξε πρωτα 10000 το δεύτερο 4000. ο γιατρός λεει δεν είναι κατι ανησυχιτικο απλα πολυ ενοχλητικο κ μου εδωσε το ceractol. . ενα το πρωι. τα πειρνω σχεδον δέκα μερες κ μονο μια μερα μέχρι το μεσημέρι αισθανομουν πολλες εκτακτες. τις υπολοιπες μερες μια χαρα. το πρωι βέβαια πιυ ξυπναω τις αισθάνομαι αλλα μετα που θα πιω το φάρμακο περνανε
    Τις προηγούμενες φορές έφυγαν μόνες τους? Είναι ψυχογενεις?

Senior Member
    μετα που πινω το φάρμακο ηρεμω πολυ. δεν αισθάνομαι κατι. πριν ξεκινησω το χαπι ημουν χάλια

Senior Member
    Anica τι κατηγορία ειναι το φαρμακο σ;ετσι ειμαι κ εγω αν παρω το κονκορ ειμαι οκ αν δε το παρω γλεντια!!

Senior Member
    ειναι β αναστολεας. serectol λεγεται

Senior Member
    ειχα βάλει χολντερ για τρεις μέρες. την πρώτη χωρίς φαρμακο την δεύτερη με ενα αλλο κ την τριτη μερα μου χε δωσει το συγκεκριμένο το οποιο ειδε στο χολντερ οτι μου κάνει καλυτερη δουλειά

Senior Member
    Παλι καλα ειναι πιο φαρμακο θα κατσει στον καθενα,

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast