ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    γεια σου Δαφνη. εγω παιρνω ενα αντιψιχωσικο. ο γιατρος μου το μειωσε κατα 5mg. και παιρνω και 1mg zanax την ημερα. αυτο με το ζαναξ δεν μπορω να το κοψω καθολου. και εγω δεν αισθανομαι καλα μεσα στο μηνα και στον χρονο αλλα δεν θελω να παρω αλλα χαπια. εαν αφειθω θα γινω σαν ζομπι. και 150 κιλα. αστο καλυτερα. πρεπει να το παλεψουμε και μονοι μας δεν γινετε αλλιως. εαν δεν ηταν εθιστικα τα χαπια θα τα εκοβα και τωρα.
    Ηλία γεία σου - έχεις και το όνομα του γιού μου
    Εγώ όταν έκοψα τα Cipralex που τα έπαιρνα 8 μήνες είχα για 15 μέρες φοβερές ζαλάδες αλλά ήξερα ότι ήταν παρενέργεια της διακοπής και δεν αγχώθηκα. Τώρα υποτίθεται τα Brintellix κόβονται πιο εύκολα αν αποφασίσω να τα κόψω. Θέλω όμως να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία πρώτα για να έχω ψυχολογική υποστήριξη. Το Zanax είναι εθιστικό όντως και θέλει προσοχή στη διακοπή αλλά όλα γίνονται αν το θες. Στο internet έχει ειδικά site που σε βοηθάνε να απεξαρτητοποιηθείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    ΔΑΦΝΗ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ christof. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣΜ ΣΕ ΝΙΩΘΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΠΛΟ ΖΑΝΑΞ ΚΑΙ ΕΦΕΞΟΡ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΟΧΗ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΩ.
    ΔΑΦΝΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΣ;,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ "ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΩ; " ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ "ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΩ?". ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΥΛΙΚΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ. ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΠΟΥ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. Ο/Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
    Μάνο μάλλον έχεις δίκιο. Μικρή είμουν πολύ ευαίσθητη αλλά με τα χρόνια και με τις δυσκολίες της ζωής έγινα απλά πρακτική και αποτελεσματική. Άφησα στην άκρη τους συναισθηματισμούς για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι αλλά απ' ότι φαίνεται το παράκανα και τώρα μου γυρνάνε όλα μπούμερανγκ. Δεν θρήνησα τους γονείς μου όπως ήθελα γιατί οι δουλειές ήταν πολλές, είμαι η μεγαλύτερη από τα αδέρφια μου, είχα δικά μου παιδιά, έπρεπε να τα κανονίζω όλα εγώ, να περνάνε όλα απο μένα. Κάποια στιγμή μετά απο μερικά χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είχα καν κλάψει! Τώρα πλέον έχω γίνει νευρωτική με το θέμα της υγείας και ειδικά με τα νευρολογικά, δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος και το στρες. Έκαψα φλάντζα που λένε.

hlias1988
    Guest
    απο οτι βλεπω ο ποιο μακροχρονιος χρηστης ψυχοφαρμακων εδω μεσα ειμαι εγω....

Senior Member
    απο οτι βλεπω ο ποιο μακροχρονιος χρηστης ψυχοφαρμακων εδω μεσα ειμαι εγω....
    Άρα έχεις εμπειρία, θα ρωτάμε εσένα Ποιό παίρνεις τώρα?

hlias1988
    Guest
    παιρνω ολανζαπινη 15 mg και 1 mg ζαναξ.

παιρνω ολανζαπινη 15 mg και 1 mg ζαναξ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΦΝΗ
    ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΤΕΡΟ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ. ΕΚΕΙΝΑ ΝΑΝΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΚΡΙΑ.

Senior Member
    Ευχαριστώ Γιώργο. Θα προσπαθήσω. Προς το παρόν είμαι σε άσχημη ψυχολογικη φαση με τις δεσμιδωσεις και τα νευρολογικά..

ΔΑΦΝΗ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ brintellix? Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ; ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΥΤΙΑ-ΖΑΛΗ;

Senior Member
    Το παίρνω 2,5 μήνες. Τα 5mg. Όχι παρενέργειες δεν είχα καθόλου.

Quote Originally Posted by dchristof View Post
    Το παίρνω 2,5 μήνες. Τα 5mg. Όχι παρενέργειες δεν είχα καθόλου.
    ΜΠΡΑΒΟ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ; ΚΑΤΙ ΣΤΟΜΑΧΙΚΟ; ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΑΝ ΑΝΚΑΤΩΣΟΥΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΗΠΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ; 5 mg ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ;
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 10 mg ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

Senior Member
    Δεν θυμάμαι να είχα κάτι έντονο. Ίσως μια ψιλό ανακατωσούρα τις 2 πρώτες μέρες. Κι εγώ μετά το φαγητό το παίρνω. Αλλά τώρα έτσι πως ειμαι νομίζω ότι τα 5mg σταμάτησαν να κάνουν δουλειά.

Δεν θυμάμαι να είχα κάτι έντονο. Ίσως μια ψιλό ανακατωσούρα τις 2 πρώτες μέρες. Κι εγώ μετά το φαγητό το παίρνω. Αλλά τώρα έτσι πως ειμαι νομίζω ότι τα 5mg σταμάτησαν να κάνουν δουλειά.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΑΦΝΗ. ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΤΑ 10; Η ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΦΕΞΟΡ ΑΣ ΠΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ 77 View Post
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΑΦΝΗ. ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΤΑ 10; Η ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΦΕΞΟΡ ΑΣ ΠΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΑ
    Όχι δεν έχω μιλήσει γιατί μάλλον περίμενα αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή θα μου αυξήσει τη δόση. Δε με ενδιαφέρει πλέον να αλλάξω αγωγή. Θέλω να βρω ένα τρόπο να το αντιμετωπίσω χωρίς φάρμακα.

Δυστυχώς δεν είμαστε ιατροί για να πάρεις δεύτερη γνώμη, όμως αυτό που έντονα απομόνωσα από το πρώτο σου μήνυμα είναι οι κρίσεις πανικού. Αυτο το τελευταίο το λέω επειδή είναι σύνηθες να εισέρχονται εδώ αρκετοί και να απαριθμούν προβλήματα υγείας και μέσα στις περιγραφές τους αναφέρουν και τις κρίσεις πανικού. Το μόνο που θα μπορούσα να σου πω, λιγάκι δε κι απ τη δική μου εμπειρία, είναι πως τα ψυχολογικά όπως στιγμές έντονου εσωτερικού θυμού, η κρίση πανικού και η μελαγχολία είναι πρόξενοι αληθινών προβλημάτων υγείας κι όχι φανταστικών πχ κάνω εξετάσεις επειδή νιωθει πως έχω εκεινο και βγαίνουν όλες καθαρες.
    γιάννης

Όχι δεν έχω μιλήσει γιατί μάλλον περίμενα αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή θα μου αυξήσει τη δόση. Δε με ενδιαφέρει πλέον να αλλάξω αγωγή. Θέλω να βρω ένα τρόπο να το αντιμετωπίσω χωρίς φάρμακα.
    ΣΤΟΝΕΥΧΟΜΑΙ ΔΑΦΝΗ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΙΜΗΣΗΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΝΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΗΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΜΑΚΑΡΙΜ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast