Ανυπόφορο αίσθημα παλμών - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 107
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Ελενα ποσο ειναι η πιεση σ;κ η ηλικια αν επιτρέπεται;γενικα για τις γυναίκες να ξερεις κ λιγο ανεβασμενη να ειναι δε. Πειράζει
    Είμαι 24 και σε κατάσταση ηρεμίας 13. Αν αγχωθω χτυπάω 18 αρια. Ο καρδιολόγος μου λέει ότι δεν είναι ιδιαίτερα θετικό αυτό και θα έχω πρόβλημα αργότερα.
    Το γνωρίζω ότι εμάς μπαίνουν στην μέση ορμονικά κτλ αλλά δυστυχώς από την μεριά της μάνας μου είναι κληρονομικό. Απο αυτό πέθανε η γιαγιά μου, το ίδιο πρόβλημα η μητέρα μου από πολύ νέα και τώρα σειρά μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Εχω στη χαμηλη εχω ατονια δυσπνοια κ παλμους στην υψηλη εχω παλι παλμους γενικα χαλια κ στα δυο
    Ωχ άρα να μην ρίξω το αίσθημα παλμων στα ψυχοσωματικά

Senior Member
    Οταν δν εχουμς πιεση η καρδια δουλευει πιο γρήγορα για να ανταπεξελθει κ για αυτο εχουμε Ταχυοαλμιες οταν εχουμε πιεση εντάξει κ εκει λειτουργει απο το αγχος νευρα ολα αυτα,...

Senior Member
    Έχω κουραστεί...

Senior Member
    Εχεις δικαιο... Κουραγιο ελενα

Senior Member
    Αν μου έλεγε κάποιος ότι αυτό θα περάσει σίγουρα κάποια στιγμή ευχαρίστως να κάνω κουράγιο και υπομονή. Αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί...

Senior Member
    Εγώ τώρα ένιωσα ένα μικρό φτερουγισμα κ ένα ελαφρύ πόνο στο στήθος τρομακτικό

Senior Member
    Πόνο έχω κάθε μέρα σχεδόν όλη μέρα

Senior Member
    Εμενα καποιες φορες που αγχωνομαι η θυμωνω,(δυστυχως εχω καποια ξεσπασματα θυμου)φτανω 110 για πλακα.Αν δω οτι επιμενει παιρνω μισο lopresor,κατοπιν συμβουλης καρδιολογου βεβαια...Το μονο που με φοβιζει ειναι η κολπικη μαρμαρυγη,λογω κληρονομικοτητας απο τους γονεις μου.Τωρα τελευταια που αθλουμαι παντως,(περπατημα,τρεξιμο,κ ολυμπι,βαρη)οι παλμοι μου εχουν πεσει απο κει που ειχα συνηθως 78-80 τωρα εχω 68-72.

Senior Member
    εγώ περπαταω χλμ αλλα κ παλι οι παλμοι αυξημενοι

Antonis8
    Guest
    H πιεση μου ειναι στα πατωματα, 90/51. Είναι η ζέστη, πήρα και το αντιισταμινικο χθες. Πρεπει να σταματησω να παιρνω το ξοζαλ, συνέχεια μου ρίχνει πάρα πολύ την πίεση

Antonis8
    Guest
    Εχω και αυξημένους παλμους, 90 ξαπλωμενος,δεν με βλεπω καλα

Antonis8
    Guest
    Επεστρεφα σπιτι με το πατινι πριν κάνα δίωρο, ξαφνικά νιώθω έντονους πάλλους, σταματαω στην άκρη του δρόμου, μετραω με το οξυμετρο είχα 165 και ανέβαιναν. Ξαπλωνω ανάσκελα στο δρόμο και δεν επεφταν με τιποτα, εντελει σταμάτησε μια γυναίκα και με έβαλε στο αμάξι και με πήρε σπιτι μου, μετά απο ένα εικοσαλεπτο και πολυ νερό/ηλεκτρολύτες ,επεσαν. Πάρα πολυ δύσκολη αυτή η κατάσταση, πρεπει να αρχισω τους αναστολείς , πόσες ταχυπαλμιες να αντεξω. Ειναι και η ζέστη βέβαια, δεν κοιμηθηκα και παλι, αλλά ήταν πολυ υψηλοί χωρίς λόγο.

Senior Member
    Δν γινεται δουλιτσα με τη ζεστη σημερα κ χθες δεν πήρα κ εγω το χαπι κ η καρδια με το που σηκωνομαι φτάνουν. 120 κ εχω κ υπερένταση... Οποτε σε νιωθω αντωνη κ ακομα δν πιασαν οι ζεστες

Senior Member
    Οι ταχυπαλμιες αυτες δεν νομίζω οτι ειναι αποκλειστικά ψυχολογικές. Χωρις να θελω να σας αγχωσω, αν κατι ειναι τακτικό και επίμονο θελει διερεύνηση.
    Εκτος αν πινετε 3 καφεδες , καπνίζετε και αγχώνεστε, οποτε η διαγνωση ειναι σχεδον σιγουρη

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast