Ανυπόφορο αίσθημα παλμών - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 107
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Geo12 View Post
    Οι ταχυπαλμιες αυτες δεν νομίζω οτι ειναι αποκλειστικά ψυχολογικές. Χωρις να θελω να σας αγχωσω, αν κατι ειναι τακτικό και επίμονο θελει διερεύνηση.
    Εκτος αν πινετε 3 καφεδες , καπνίζετε και αγχώνεστε, οποτε η διαγνωση ειναι σχεδον σιγουρη
    Ποιος είπε ότι είναι ψυχολογικό; Έχω διεγνωσμενο πρόβλημα. Εννοείται καθόλου καφέ, αν πιω καφέ πιθανόν να έχω 200 παλμους. Φοβάμαι να πάρω τους αναστολείς όμως.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Δν γινεται δουλιτσα με τη ζεστη σημερα κ χθες δεν πήρα κ εγω το χαπι κ η καρδια με το που σηκωνομαι φτάνουν. 120 κ εχω κ υπερένταση... Οποτε σε νιωθω αντωνη κ ακομα δν πιασαν οι ζεστες
    Αυτό σκέφτομαι, τι θα γίνει αργότερα το καλοκαιρι που θα είναι έτσι κάθε μερα. Αναγκαστικά θα πάρω τους αναστολείς γιατί αλλιως δεν θα μπορώ να λειτουργήσω. Το πρόβλημα εμένα ξεκίνησε την εκπνοή του καλοκαιριού πέρυσι, θυμάμαι ότι ακόμα και η ζεστή του Οκτωβρίου το μεσημέρι μου ήταν αφόρητη,φαντάσου τώρα. Και δεν τις μπορώ καθόλου τις ταχυκαρδίες, ειδικά αυτή ήταν πολύ τρομακτική γιατί μου συνέβη μες στη μέση του δρόμου και δεν είναι και πολυσύχναστος ,ευτυχώς έτυχε να περνάει μια γυναίκα και με πήρε σπίτι. Μετά ήπια ένα λίτρο νερό να πέσουν και ηλεκτρολύτες. Αλλά αφότου έφαγα ,έχω πάλι το αίσθημα παλμών. Εσύ πίνεις ηλεκτρολύτες;

Αν δεν πάρεις μια μέρα τον αναστολέα συνεχίζεις κανονικά; Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ να σου κάνει προβλημα; Ρωτάω για να μαθαίνω πράγματα,να συνηθίσω στην ιδέα, θα τα αρχίσω μες στη βδομάδα, δεν έχω άλλη επιλογή.

Senior Member
    Πινω νερο αλλα η αληθεια ειναι σημερα δν ηπια πολυ κ τωρα πλακωθηκα στο νερό,, θέλουν τρεις μερες περιπου για να ξεκινησει η δραση,, αν δν τους πάρεις δυο μερες δν πειραζει απλα γτ η δραση κραταει για κανα δυο μερες χθες δε το πήρα ημουν οκ σημερα κ λογω ζεστης ειναι πιο δυσκολο,,

Senior Member
    Αυτά τα φάρμακα ρε παιδιά θα τα παίρνετε για πόσο καιρό? Φαντάζομαι δεν αποτελούν θεραπεία απλα βοηθάνε λίγο την κατάσταση...

Καλησπέρα. Ελπίδα με τ χάπι πόσο πέφτουν οι παλμοί περίπου όταν είσαι όρθια? Το χεις προσέξει? Αντί για 120 με τ χάπι θα εισαι 100? Πληροφοριακά ρωτάω.

Senior Member
    80 κατι πανε ορθια

Senior Member
    Ελενα δν εχουμε κ πολλες επιλογες εγω τλχ να μιλησω για μενα.. Οταν η καρδια τρεχει ανεξελεγκτα με η χωρις λογο τι αλλο να κανουμε;ολα τα εχω δοκιμάσει

Α πέφτουν πολλοί... Και στ περπάτημα να φανταστώ δν πας πάνω από 100 με 110.

Senior Member
    Εκει πανε σε εντονο περπατημα εκει π έφταναν 150

Senior Member
    Το ξέρω αλλά επειδή βιώνω το ίδιο δεν ξέρω αν αυτό που χρειάζομαι είναι τα αντικαταθλιπτικά που με περιμένουν να τα ξεκινήσω η κάνα τέτοιο χάπι

Senior Member
    Τους β αναστολεις τους χρησιμοποιούν κ σε αγχωδεις διαταραχες μπλοκαρουν την αδρεναλινη ο γιατρός σ μ τλχ μ εχεις εξηγήσει οτι ειναι οτι πιο ελαφρυ, τώρα για τα αντικαταθλιπτικό δεν ξερω να σ πω τι κάνουν τι ουσίες είναι κτλ

Ωραία... Ευχαριστώ για τς πληροφορίες!

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Αυτά τα φάρμακα ρε παιδιά θα τα παίρνετε για πόσο καιρό? Φαντάζομαι δεν αποτελούν θεραπεία απλα βοηθάνε λίγο την κατάσταση...
    Οι β αναστολείς αντιμετωπιζουν το συμπτωμα, η θεραπεια της ορθοστατικης ειναι να βρεις την αιτία που προκαλει την ορθοστατικη. Αλλά ειναι πολυ δύσκολο. Καποιοι περνάνε και μια εικοσαετία να διαγνωστουν.

Κι εγώ τουλάχιστον για το καλοκαίρι δεν βλεπω άλλη επιλογη. Φοβαμαι πολυ να τα αρχισω όμως.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Το ξέρω αλλά επειδή βιώνω το ίδιο δεν ξέρω αν αυτό που χρειάζομαι είναι τα αντικαταθλιπτικά που με περιμένουν να τα ξεκινήσω η κάνα τέτοιο χάπι

Για να αποφασισει ο γιατρος σου αν δικαιολογείται να παρεις,θα πρεπει να βαλεις χολτερ.

Μπορεις παντως να παιρνεις παράλληλα και αντικαταθλιπτικα, δεν έχουν καποια σχέση, μου το ειπε και ο καρδιολογος και ο ψυχίατρος.
    Καποιες φορες δίνουν και σε αγχωδεις διαταραχές αλλά συμπτωματικά, αν σε πιασει δλδ έντονη ταχυπαλμια. Εγώ πρεπει να τα παιρνω κάθε μέρα, πιθανον για παντα, εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα. Αλλά αυτό που έζησα σήμερα ήταν πολυ ασχημο, ακόμα και η κρίση πανικου προτιμοτερη είναι παρολο που ανεβαίνουν πιο πολυ οι παλμοι μου, ήμουν εντελώς ήρεμος, εφτανα σπιτι με το πατινι και ξαφνικά απο τη ζέστη ενιωσα την ταχυπαλμια, καθισα να πέσουν και δεν επεφταν , αναγκαστηκα να ξαπλωσω στηνάσφαλτο για να πέσουν στους 140 και παλι ανέβαιναν. Ευτυχώς που σταμάτησε η γυναίκα και με πήρε, ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Δεν ξαναβγαινω πριν δυσει ο ήλιος με αυτή την κωλοζεστη.

Senior Member
    Ως αιτία όμως Αντώνη μπορεί να θεωρηθεί και το άγχος...
    Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου έχει κάτσει οτι αν πάρω τα αντικαταθλιπτικά αυτή την φορά όσα νιώθω με την καρδιά θα με αποτελειώσουν και όλο το καθυστερώ. Από την άλλη και να πάω στο γιατρό θα μου δώσει Β αναστολεις που είναι σαν να χαπακωνομαι με τα αγχολιτικα. Δεν βλέπω καμία διαφορά και δεν βλέπω και τι είναι καλύτερο να κάνω.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast