Τον τσακωσα με ύποπτα αντικείμενα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 77
    Quote Originally Posted by Gia66 View Post
    Μόνο εκείνος εγώ δεν οδηγώ
    Μηπως μπορεις να βαλεις καποιον επαγγελματια να τον παρακολουθησει?

Senior Member
    Μόνο εκείνος εγώ δεν οδηγώ
    Θα σου λεγα να παρεις εναν αυτονομο κοριο να του βαλεις μεσα στο αυτοκινητο. Υπαρχουν κοριοι που καταγράφουν και 1000 ωρες συνεχομενα αυτονομοι.

Quote Originally Posted by elis View Post
    εδω μασ λεει δεν οδηγαει τι κανει αμα δεν οδηγαει μιση ζωη ζει δηλαδη αμα θελει να παει καπου μονο με τον αντρουλη δηλαδη αμα παθει κατι ο αντρασ ποιοσ θα αναλαβει ο φουφουτοσ αυτη τι την εχει μονο για μοστρα τι ειναι
    Τραγικό.....

george1520
    Guest
    Κάνε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του και αν δεν δώσει μια λογική εξήγηση, τότε νομίζω είναι καιρός να πας παρακάτω. Γενικά στα θέματα που έχεις ανοίξει δεν δείχνεις ευτυχισμένη στο γάμο σου και πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να μένεις εκεί. Αν τον ενδιαφέρει ο γάμος σας τότε θα κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει (ακόμη και να πει την αλήθεια), αν όχι απλά δεν θα μάθεις ποτέ τι συμβαίνει.. Να ξέρεις ήδη κάνει κάτι πολύ άσχημο σε σένα, σε αφήνει με ερωτήματα..

Senior Member
    τραγικο μην οδηγασ και θα παντρεψου να δεισ ποτε θα πηγαινεισ για ψωνια σ ευχομαι να παντρευτεισ κ να μην οδηγασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

george1520
    Guest
    εδω μασ λεει δεν οδηγαει τι κανει αμα δεν οδηγαει μιση ζωη ζει δηλαδη αμα θελει να παει καπου μονο με τον αντρουλη δηλαδη αμα παθει κατι ο αντρασ ποιοσ θα αναλαβει ο φουφουτοσ αυτη τι την εχει μονο για μοστρα τι ειναι
    Όσες δεν οδηγούν είναι για πέταμα φαντάζομαι... Α ρε ελις, επέστρεψες δυναμικά.
    Όσοι οι άντρες οδηγούν είναι φυσιολογικό να έχουν γκόμενά. Είναι γνωστό άλλωστε, αυτοκίνητο και γκόμενά πάνε μαζί.

Senior Member
    άμα δεν οδηγασ δεν δουλευεισ δεν εισαι ανεξαρτητοσ εισαι υποχειριο του αλλου εγω προσωπικα δεν εχω καν αυτοκινητο επιβατικο εχω φορτηγο μονο για δουλεια επισησ σασ εχουν γεμισει το κεφαλι με στερεοτυπα εδω μεσα εσυ να βρεισ γυναικα που δε σηκωνεται απο το καναπε εγω δε θελω κι για να τελειωνουμε οποια δε δουλευει για μενα δεν μου χρειαζεται οσο ομορφη κ να ειναι γτ αμα δουλεψεισ θα καταλαβεισ επισησ εγω εχω κορονοιο σου κλαφτηκα ποτε οχι αρα ουτε εγω ειμαι καλα

Senior Member
    υπαρχει ενα στερεοτυπο που λεει αμα δουλεψει θα σου γαμηθει κ συμπληρωνω ολοι κεραταδεσ ειναι απλα δεν το ξερουν εγω ξερω μια στην ηλικια μου που εχει 3 οχι εναν και τουσ αλλαζει αυτα αμα δουλεψεισ θα μαθεισ την αληθεια για ολα για τισ ομορφεσ για τα μπαρ για τισ τρελλεσ για τισ παρθενεσ κλπ

άμα δεν οδηγασ δεν δουλευεισ δεν εισαι ανεξαρτητοσ εισαι υποχειριο του αλλου εγω προσωπικα δεν εχω καν αυτοκινητο επιβατικο εχω φορτηγο μονο για δουλεια επισησ σασ εχουν γεμισει το κεφαλι με στερεοτυπα εδω μεσα εσυ να βρεισ γυναικα που δε σηκωνεται απο το καναπε εγω δε θελω κι για να τελειωνουμε οποια δε δουλευει για μενα δεν μου χρειαζεται οσο ομορφη κ να ειναι γτ αμα δουλεψεισ θα καταλαβεισ επισησ εγω εχω κορονοιο σου κλαφτηκα ποτε οχι αρα ουτε εγω ειμαι καλα
    Σοφα λογια ειπες,ευτυχως που υπαρχεις στο φορουμ

Senior Member
    Μιλάμε για σοβαρή προσωπικότητα του φόρουμ,με φωτισες...Υπάρχουν τα ταξί ξέρεις ...Ας πάθει αυτός και θα βρω εγώ τρόπους να πάω όπου θέλω μην αγχώνεσαι.
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Senior Member
    Quote Originally Posted by georgekalk View Post
    Μηπως μπορεις να βαλεις καποιον επαγγελματια να τον παρακολουθησει?
    Θα βάλω χειροτερο...θα βάλω φίλη μου χαχαχαχα...καλή ιδέα πάντως να ξέρεις...
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Senior Member
    Θα βάλω χειροτερο...θα βάλω φίλη μου χαχαχαχα...καλή ιδέα πάντως να ξέρεις...
    Aν είναι έξυπνος και μετά από αυτά που βρήκες, θα προσέχει και θα την καταλάβει θα έχει τον νου του μην τον ακολουθούν.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Aν είναι έξυπνος και μετά από αυτά που βρήκες, θα προσέχει και θα την καταλάβει θα έχει τον νου του μην τον ακολουθούν.
    Συμφωνω με mindcrime καλυτερα να ησουν ψυχραιμη και να μην του ειχες κανει σκηνη,τωρα ειναι υποψιασμενος θα προσεχει τα παντα,καλυτερα να του βαλεις κοριο

Gia66 διάβασα το άλλο θέμα σου για τον γάμο σου. Κρίνοντας απο αυτά που γράφεις εκει το να σε απατα μου φαίνεται μικρότερο πρόβλημα απο τα άλλα που σου κάνει.

Αν κατάλαβα καλά ειναι χειριστικός δεν θέλει να δουλέυεις σε ζηλέυει και άλλα τέτοια. Το να σε απατά λίγο με νοιάζει αν είναι τέτοιος τύπος.

Κατα την γνώμη μου υπαρχουν καλύτεροι τρόπο να ξοδέψεις τον χρόνο σου και αυτό ειναι να στρέψεις τις προσπαθειές σου προς το εαυτό σου και τα θέλω σου. Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι ή αν θέλεις με κάτι να ασχοληθείς αλλά βρες το και κυνηγησέ το. Ρίξε βάρος στην αυτοβελτίωση και άστον αυτόν να έχει ότι θέλει στις τσέπες του.

Διεκδίκησε την ζωή σου. Όλος ο κοσμος σου να εισαι εσύ όχι αυτός...

Μετά θα κρίνεις πόσο χώρο θέλεις να του δίνεις στην ζωή σου και τι αξίζει να έχει απο αυτήν.
    Last edited by Gala; 18-05-2020 at 01:01.

Να προσθέσω ότι ειναι πολύ σημαντικο να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου γιατι με αυτα που γράφεις απλα σε εχει στο σπίτι να του μεγαλώνεις το παιδι να λειπει ολη μέρα και να μην εχει και τιποτα να συζητήσει μαζί σου!

Εκανες πολύ καλα που πήγες σε ψυχολόγο να λύσεις τα θεματά σου. Το επόμενο βήμα θα ειναι να στηρίξεις τον εαυτό σου και επαγγελματικά. Δεν ξερω ποσο ειναι το παιδι σου και αν ειναι ωρα να πάει στον σταθμό μόλις γινει αυτο κοιτα να βρεις δουλεια. Ή να πας να μαθεις κατι που θα σε βοηθησει να βρεις την δουλεια που θελεις.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast