Τόση μοναξιά...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Member

Τόση μοναξιά...

Φιλοι φοβαμαι οτι ειμαι απο τους λιγους ανθρωπους που βιωνουν τοση απομονωση και μοναξια...Επαιξε μεγαλο ρολο η καταθλιψη τα ψυχοσωματικα και οι φοβιες, αλλα νομιζω οτι μετα απο 10 χρονια εμαθα να ζω με αυτα..Ομως εχασα τους παντες..Ειχα και κατι σχεσεις...Και τωρα ουτε συγγενεις εδω που μενω παρα τους γονεις μου και αδερφο..Γενικα ημουν ατυχη στους φιλους..Ασχημη γενια στο σχολειο, μπλεγμενοι οι περισσοτεροι σε διαφορα...Δεν κολλουσα μαζι τους..Απο τα 22 μου αρχισαν τα ψυχοσωματικα, κλειστηκα..Τωρα μεχρι και οι γονεις μου εκμεταλευονται το οτι ειμαι μονη και καθε φορα που γινεται κατι, με κοντραρουν...Δεν μου μιλανε..Σου λεει: ' που θα παει? θα πεσει...' Κι εγω βυθιζομαι στη στεναχωρια ολο και πιο πολυ...Το φανταζεστε? Εχω μονο μια κοπελα απο το σχολειο που μιλαμε και παμε καμια βολτα..Φανταστειτε οτι φοβαμαι να κανω σχεση, μηπως και χασω αυτη τη μοναδικη φιλη..Και λεω θα τη χασω γιατι εχει προσκολληθει κι αυτη σε μενα γιατι ειναι κι αυτη σχεδον μονη..Μπορειτε να με βοηθησετε? Ειναι κανεις σας τοσο μονος-η? Σας ευχαριστω

Senior Member
    Όσους έχασες εξαιτίας της κατάθλιψης...δεν ήταν για να μείνουν αφού στη δύσκολη στιγμή εξαφανίστηκαν.Επίσης η φίλη σου αν είναι φίλη σου δε θα χαθεί αν κάνεις σχέση αλλά θα χαρεί.

Πολλοί πιστεύω ότι περάσαμε ή περνάμε περιόδους μοναξιάς.
    Το θέμα είναι τι θα κάνεις από δω κ πέρα για να βγεις απ\'την απομόνωση που νιώθεις.
    Σκέφτεσαι κάτι?

Senior Member

Member
    Ευχαριστω για τον χρονο σας... Με ρωτατε αν εκανα καμια προσπαθεια ή αν σκεφτομαι τι να κανω...Η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κανω..Που να βρω τωρα ατομα? Φιλους...Που.....

Senior Member

Member
    Ξεχασα πια πως να επικοινωνω με τον κοσμο βρε παιδια......Τρεχουν ολα τοσο γρηγορα κι εγω εχω αλλον ρομαντισμο....Τι ωραιες οι εποχες του Κωνστανταρα....!

Member
    Συμφωνώ απόλυτα valentini μου τότε όλα ήταν πιο αληθινά..πιο καθαρά...Ρομαντικά!!
    Κάθε εποχή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της...απλά πρεπει να μάθουμε να ζουμε με αυτά....

Member
    myrtooooooo ! Aααχχχχχ..... Ας κανουμε κι αλλιως..

Senior Member
    μυρτω,

οταν λες πως τοτε ολα ηταν πιο καθαρα και πιο αληθινα, τί εννοεις?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by valentini
    Ξεχασα πια πως να επικοινωνω με τον κοσμο βρε παιδια......Τρεχουν ολα τοσο γρηγορα κι εγω εχω αλλον ρομαντισμο....Τι ωραιες οι εποχες του Κωνστανταρα....!
    Η επικοινωνία έρχεται από μόνη της όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους.
    Τι εννοείς για τις εποχές του Κωσταντάρα?

Member
    που να βρεθω εγω τωρα με ανθρωπους? Να τους βρω που? Λεγοντας \'\'οι εποχες του Κωνστανταρα\'\' αναφερομαι σε περιοδους χαρακτηριζομενες απο απλοτητα, ρομαντισμο, σοβαροτητα...Εν αντιθεσει με το τωρα..

Senior Member
    Φιλοι φοβαμαι οτι ειμαι απο τους λιγους ανθρωπους που βιωνουν τοση απομονωση και μοναξια...Επαιξε μεγαλο ρολο η καταθλιψη τα ψυχοσωματικα και οι φοβιες, αλλα νομιζω οτι μετα απο 10 χρονια εμαθα να ζω με αυτα..Ομως εχασα τους παντες..Ειχα και κατι σχεσεις...Και τωρα ουτε συγγενεις εδω που μενω παρα τους γονεις μου και αδερφο..Γενικα ημουν ατυχη στους φιλους..Ασχημη γενια στο σχολειο, μπλεγμενοι οι περισσοτεροι σε διαφορα...Δεν κολλουσα μαζι τους..Απο τα 22 μου αρχισαν τα ψυχοσωματικα, κλειστηκα..Τωρα μεχρι και οι γονεις μου εκμεταλευονται το οτι ειμαι μονη και καθε φορα που γινεται κατι, με κοντραρουν...Δεν μου μιλανε..Σου λεει: \' που θα παει? θα πεσει...\' Κι εγω βυθιζομαι στη στεναχωρια ολο και πιο πολυ...Το φανταζεστε? Εχω μονο μια κοπελα απο το σχολειο που μιλαμε και παμε καμια βολτα..Φανταστειτε οτι φοβαμαι να κανω σχεση, μηπως και χασω αυτη τη μοναδικη φιλη..Και λεω θα τη χασω γιατι εχει προσκολληθει κι αυτη σε μενα γιατι ειναι κι αυτη σχεδον μονη..Μπορειτε να με βοηθησετε? Ειναι κανεις σας τοσο μονος-η? Σας ευχαριστω
    φιλη μου να ξερεις πως σε καταλαβαινω απολυτα.
    και γω νοιωθω πολυ συχνα τρομερη μοναξια.αβασταχτη.
    η μονη μου παρηγορια,ασχολία και προσωρινη φυγη απο τα προβληματα μου,ειναι το νετ και τα ποιηματακια που γραφω.(αυτα με βοηθουν να αποφορτιστω καπως).
    οι φιλοι μου με εχουν εγκαταλειψει.βαρεθηκαν να με βλεπουν διαρκως πεσμενη.
    οι γονεις μου και η αδερφη μου,ορισμενες φορες λειτουργουν ως στηριγμα και αλλες φορες(αθελα τους) ειναι τροχοπεδη στην πορεια προς την ψυχικη υγεια μου.

Senior Member
    που να βρεθω εγω τωρα με ανθρωπους? Να τους βρω που? Λεγοντας \'\'οι εποχες του Κωνστανταρα\'\' αναφερομαι σε περιοδους χαρακτηριζομενες απο απλοτητα, ρομαντισμο, σοβαροτητα...Εν αντιθεσει με το τωρα..
    να κοιτταξεις γυρω σου Valentini, και να επιλεξεις. Η εποχη μας μπορει να τρεχει σε αλλους ρυθμους απο τις εποχες που αναφερεις, αλλα στοιχεια απλοτητας, ρομαντισμου κ σοβαροτητας υπάρχουν κ σημερα. Αρκει να θες κ να τα δεις κ να τα διακρινεις.

Σε οτι αφορα τις εποχες που αναφερεις ειχαν κ πολλα αρνητικα. Ας πουμε γιατι τοτε υπηρχε περισσοτερη σοβαροτητα τοτε απο τωρα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Αχ Ferro mou... Ειναι σαν να ακουω εμενα....Γιατι δεν ενωνομαστε ολοι μαζι απο εδω μεσα να φτιαξουμε μια τρομερη παρεα?

Member
    μυρτω,

οταν λες πως τοτε ολα ηταν πιο καθαρα και πιο αληθινα, τί εννοεις?

Σοφία,εννοώ ότι πιο παλιά οι άνθρωποι ήταν ευγενικοί ρομαντικοί ειλικρινείς ντόμπροι πιο συμπονετικοί,βοηθούσαν ο ένας τον άλλο χωρίς δεύτερη σκέψη..σίγουρα υπήρχαν και οι εξαιρέσεις μα τώρα οι εξαιρέσεις είναι η πλειοψηφία..
    Σίγουρα η δική μας εποχή έχει άλλα θετικά αλλά από άποψη ανθρώπων ήθους και ευγένεια ψυχής κάθε πέρσι και καλύτερα..