Results 1 to 15 of 31
Thread: Πολυ περδεμα ρε παιδι μου
-
28-03-2009, 10:57 #1
Πολυ περδεμα ρε παιδι μου
Οπως σας εχω ξανα αναφερει,ειμαι με καποιον εδω και 2,5 μηνες.Εχουμε χωρισει 2 φορες προσωρινα γιατι δεν ενδιαφεροταν για μενα..π.χ δεν με περνε τηλ και δεν επιδιοκε να βγουμε.Καπια στιγμη του ειπα που ασχημα πραγματα πανω σε ενα μεθυση μ κα χωρισαμε για 2 εβδομαδες.απο δικη μου προτοβουλια.Τεσπα τα ξαναβρικαμε και μου εδειχνε περισσοτερο ενδιαφερον για 1,5 εβδομαδα ομως.δλδ και τηλ επερνε και σιναντιομασταν πιο σιχνα μεχρι πριν απο 3 μερες ,συγκεκριμενα βρεθηκαμε την προιγουμενη τριτη ολα καλα φιλια αγκαλιες και ολα τα σχετικα.λοιπον μετα απο εκεινη την μερα τον εχασα παλυ.ουτε τηλεφωνο να με παρει ο δικος σου ουτε να σηκωνει τηλ.Οταν τον βρηκα την πεμτη τον επιασα στον υπνο.και μου λεει 8α σε παρω αυριο να τα πουμε.Την επομενη δλδ χθες ουτε τηλεφωνο παλυ τπτ αποιτος.τον ερνω εγω την μια το εχει κλεισο την αλλγ δεν το σηκωνει.Τι να συνβενει δεν μπορω να καταλαβω..ειληκρινα εχω χασει την μπαλα με αυτον τον ανθρωπο.η ειναι κοιμησμενος (γιατι οταΝ την επομενη δουλευει τον πιανει υπνιλια απο της 8) η εχει κ αλη και το παιζει σε 2 ταμπλο.Να προσθεσω οτι ειμαι αρκετα τσιμπιμενη μαζι του.
- 28-03-2009, 11:00 #2
μηπως ηρθε η ωρα να κοιταξεις για καποιον αλλο πανικουλα;
28-03-2009, 11:01 #3
Δεν ξερω και δεν με ενιδαφερει καπιος αλος.Καθε 3 μηνες με αλλον θα ειμαι?
28-03-2009, 11:04 #4
αν δεν σε θελει για τους δικους του λογους δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω δυστηχως.απλα στην επομενη επιλογη σου βρες καποιον που να θελει ΕΣΕΝΑ και οχι ενα κορμι.οι αντρες ειμαστε μερικες φορες γαιδουρια δυστηχως.
28-03-2009, 11:07 #5
μεχρι να βρεθει κατι αλλο λοιπον θα χρησημοποιω και γω το δικο του κορμι για να ξεδινω.αφου μαλλον σκευτεται ετσι για μενα.και αποτο εχω καταλαβει προτιμαει να βλεπει μπαλα με φιλουςς η να βγενει για ποτο με αυτους πααρα να ειναι μαζι μου.
28-03-2009, 11:09 #6
μηπως ηρθε η ωρα να μιλησεις ειλικρινα μαζι του - ξεμεθυστη καταρχην?
28-03-2009, 11:12 #7
κρινο ξεμε8υστη ειμαι συνεχια.μια φορα ιπια μετα απο 7 χρονια.και τι να του πω κρινο?του τα ειχα ξαναπει την προιγουμενη φορα που τον εχεσα για 2 εβδομαδες και οταν μετα τον ξαναπηρα τηλ κ βρεθικαμε ηταν σαν να ειχε φαει μπουνια στα μουτρα.δεν περιμενε να το γραψω.αλλα μαλλον τωρα θα τον γραψω για ενα μηνα να του γινει μαθημα.
28-03-2009, 11:12 #8
Originally posted by panikoula
μεχρι να βρεθει κατι αλλο λοιπον θα χρησημοποιω και γω το δικο του κορμι για να ξεδινω.αφου μαλλον σκευτεται ετσι για μενα.και αποτο εχω καταλαβει προτιμαει να βλεπει μπαλα με φιλουςς η να βγενει για ποτο με αυτους πααρα να ειναι μαζι μου.
εδω μας λες οτι εισαι τσιμπημενη μαζι του...μπορεις να τον δεις ετσι χωρις να σε απασχολει το τι κανει και αν εινια και με αλλες οταν εξαφανιζεται?
εγω νομιζω οτι δεν μπορεις..
αν ειναι ετσι, απλα θα βασανιζεσαι και θα τον κυνηγας...
28-03-2009, 11:14 #9
μπορω και γω να τον γραψω δεν ειμαι και καψουρα μαζι του.ιγο τσμπιμενη ειμαι.
28-03-2009, 11:14 #10
συμφωνω με ρεμεντυ,το θεμα ειναι ποσο το αντεχεις συναισθηματικα .... σκοπος δεν ειναι να δεις ποσο θα αντεξεις αλλα να περνας χαρουμενα τις μερες σου.αν δεν μπορει να σου το προσφερει αυτος ψαξε κατι διαφορετικο
28-03-2009, 11:15 #11
Originally posted by Remedy
εδω μας λες οτι εισαι τσιμπημενη μαζι του...μπορεις να τον δεις ετσι χωρις να σε απασχολει το τι κανει και αν εινια και με αλλες οταν εξαφανιζεται?
εγω νομιζω οτι δεν μπορεις..
αν ειναι ετσι, απλα θα βασανιζεσαι και θα τον κυνηγας...
θα τον γραψω κανονικα για κανενα μηνα να δω αν εδνιαφερεται.ναι ειμαι τσιμπιμενη και αγωνιωω τι να τρεχει με αυτον..εσεις τι πυστευεται?
αυριο οπως καθε κυριακη π ειναι ξεκουραστος θα με παρει τηλεφωνο.τι να του πω?να κοψει τις μαλακιες αλιως θα τον σουταρω?
28-03-2009, 11:17 #12
γραψε τον,επισης αν μπορεις, κι αν κατα το γραψιμο δεις οτι σχεδον τον ξεχασες, καλυτερα προχωρα παρα κατω...πιθανοτατα απλα ταλαιπωρεισαι με τον τυπο....
σε ποια πολη μενεις?ειχε και μια φιλη μου μια παρομοια εμπειρια...λες να εχουν φωλια καπου ολοι αυτοι?
οταν μαθω εξελιξεις απο την φιλη θα στις πω, μηπως ισχυουν και για την περιπτωση του δικου σου..
28-03-2009, 11:18 #13
κρινο ξεμε8υστη ειμαι συνεχια.μια φορα ιπια μετα απο 7 χρονια.και τι να του πω κρινο?του τα ειχα ξαναπει την προιγουμενη φορα που τον εχεσα για 2 εβδομαδες και οταν μετα τον ξαναπηρα τηλ κ βρεθικαμε ηταν σαν να ειχε φαει μπουνια στα μουτρα.δεν περιμενε να το γραψω.αλλα μαλλον τωρα θα τον γραψω για ενα μηνα να του γινει μαθημα.
νομιζεις οτι βγαζεις κατι οταν μιλατε και αυτο που κανεις ειναι να το ξεχεζεις???
Οπως ειδες αυτη η τακτικη δεν δουλευει.
28-03-2009, 11:18 #14
ηρακελιο κρητης ρεμεντι
28-03-2009, 11:19 #15
θα τον γραψω κανονικα για κανενα μηνα να δω αν εδνιαφερεται.ναι ειμαι τσιμπιμενη και αγωνιωω τι να τρεχει με αυτον..εσεις τι πυστευεται?
αυριο οπως καθε κυριακη π ειναι ξεκουραστος θα με παρει τηλεφωνο.τι να του πω?να κοψει τις μαλακιες αλιως θα τον σουταρω?
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....