Έχω κουραστεί - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαειος View Post
    Πως είναι αυτό τ συναίσθημα?? Εγώ παρακαλώ να ερωτευτω να κολλήσω μ κάποια να δω πως είναι.. Να μ κλέψει τ καρδιά.. Ν κολλησω να τν σκευτομαι συνέχεια.. Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο το δικό σ... Η τ δικό μ συναισθήμα.!!
    Σου εύχομαι να το νιώσεις μονάχα όταν θα υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά αλλιώς θα ταλαιπωρηθείς. Βέβαια αυτά τα πράγματα δεν έρχονται κατά παραγγελία. Βλέπεις έναν άνθρωπο ανταλλάσσεις δύο κουβέντες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ξέρεις. Ξέρεις ότι δεν αλλάζεις αυτό το συναίσθημα με καμία άλλη χαρά στον κόσμο. Δεν ειμαι ιδιαιτερα πιστο ατομο ομως εχω ακουσει μια πολυ ευστοχη φραση του πατρος Παϊσίου που λεει οτι εαν υποστεί φοβερά εγκαύματα ο άνθρωπος που ερωτεύτηκες και εσύ εξακολουθείς να μην τον αλλάζεις με τίποτα, τότε ξέρεις ότι τον αγαπάς αληθινά. Στην περίπτωση μου αυτό ίσχυε ήθελα τη συγκεκριμένη ύπαρξη με τα ελαττώματα αλλά και τα καλά της. Όμως δυστυχώς ήταν μονόπλευρο. Εύχομαι αγάπη να νιώσει όλος ο κόσμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Υπάρχει ένα τραγούδι που λένε σε κάποια σημεία οι στίχοι του

when you lose small mind, you free your life
    when you free your eyes, eternal prize.
    Αγαπάω SOAD τα αγαπάω όλα τους μέχρι το Mezmerize.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τωρα, μας λες για το βιντεο...
    εγω νομιζα οτι ξεκινησες μια συνομιλια φιλικη- κοινωνικη.
    μιλωντας του για το βιντεο, στην πραγματικοτητα εκμαιευσες μια ανταποκριση, επειδη ειναι γιατρος.
    και στο ονομα της παλιας σχεσης, αλλα και οποιασδηποτε φιλικης απλα σχεσης κι αν ειχατε, φυσικα και σου απαντησε.
    αν ειχε ερωτικες βλεψεις ηξερε που να σε βρει. δεν εφυγε γι αυτο που ειδε στο βιντεο. ξερει ποια εισαι, δεν περιμενει ενα βιντεο που δεν σε κολακευει για να βγαλει συμπερασματα.
    αυτο που τον εδιωξε δεν ηταν το βιντεο, αλλα το οτι ξεκαθαρισες στα μηνυματα οτι εχεις ερωτικες βλεψεις.
    γι αυτον εχει τελειωσει το θεμα, γι αυτο και εξαφανιστηκε. δεν θα αλλαζε τπτ αν δεν εστελνες το βιντεο και μιλουσες εξ αρχης. θα εφευγε εξ αρχης, μολις του ελεγες οτι τον σκεφτεσαι, ακομα κι αν δεν ξεφευγες με επιμονη κλπ..
    Έκανα το ένα λάθος μετά το άλλο, αλλά από την εμπειρία μου με τα κολλήματα είτε ψυχολογικά είτε ερωτικά φεύγουν μόνο όταν τα αποδεχτείς και πάψεις να τα πολεμάς.

Όσο περισσότερο λέω φύγε από το μυαλό μου τόσο έρχεται. Όταν γίνεσαι φίλος όμως με αυτό που σε ταλαιπωρεί και το αποδέχεσαι τότε πονάει λιγότερο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12