Results 16 to 23 of 23
Thread: valdoxan
-
13-06-2024, 15:50 #16
Απλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συνυπάρξουν φάρμακα που δουλεύουν στην αρχιτεκτονική του ύπνου όπως το ρεμερον και το valdoxan με τη μελατονίνη που κάνει το ίδιο. Μάλιστα το valdoxan δουλεύει στον κιρκαδικο ρυθμο, στο μελατονινεργικο αν το θυμάμαι σωστά κομμάτι όπως και η μελατονίνη. Φυσικά γιατρός δεν είμαι αλλά όταν έπαιρνα συμπληρώματα το βράδυ που μου είχαν συστήσει γιατροί με το ρεμερον , ο ύπνος μου δεν ήταν καλός, δηλαδή το ρεμερον δεν δούλευε όπως δούλευε συνήθως. Τι να σου πω... δεν έχω καλή εμπειρία με τη μελατονίνη... εμένα πέρα από την πλήρη αϋπνία ακόμη και όταν την πήρα σε συμπληρώματα που ήταν ένα από τα συστατικά και όχι μόνη της η διάθεσή μου χειροτέρευε.
- 06-07-2024, 01:39 #17
Στο βαλντοξαν θα πάω σε λίγες μερες τελικά έκοψα το λυρικα δέκα μερες το αντεξα είχε απάλευτη δυσκοιλιότητα με σιρόπια κλπ που με έστειλε με πονουσ σε γαστρεντερολόγο ακόμα κ η δόση του πενήντα για μένα κ κρίμα γιατί είχα ξανά βρει τον ύπνο. Όμως ένιωθα ότι τη μέρα μου χαλάει κ άλλο τη διάθεση , αυτό θα υποχωρούσε βέβαια . Δεν μου είπε να κόψω το σιρκαντιν τη μελατονινη , απλά ότι είμαι ακραία δύσκολη περίπτωση κ κατάλαβα ότι δεν είναι κ αισιόδοξος..αφού κ με το βαλντοξαν κλείνω τον κύκλο όλων των αντικαταθλ πλην του σεροξατ βέβαια . Το έψαξα το θέμα κ στο drugs γιατί κόβοντας λυρικα έρχεται η αϋπνία ξανά . Κ από οσεσ Χαζές παρενέργειες είχε μέσα με χτύπησε μια που δεν περίμενε .Δε μαρεσει καθόλου που αναφέρουν αρκετοί για πρόβλημα στον ύπνο ακόμα κ μήνα μετα . Αλλά λειτουργώ περίεργα τελευταία μοτ προσπάθεια θα ναι ..
07-07-2024, 17:56 #18
Το λυρικα κι εγώ το έκοψα για τον ίδιο λόγο. Καλή τύχη με το valdoxan. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ.
09-07-2024, 17:06 #19
Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που είχα την Κουλη αυτή παρενέργεια που αλλά περίμενε να ακούσει κ αλλά άκουσε . Μια παρηγοριά την νιώθω . Ελπίζω να πάει καλά το βαλντοξαν αυτό με τις εξετάσεις συχνά δε μαρεσε . Εσυ έκανες συνέχεια όπως λέει μέσα στο φυλλάδιο ;
12-07-2024, 23:13 #20
Δεν θυμάμαι τι λέει το φυλλάδιο, έκανα πριν ξεκινήσω, και μετά όποτε μου ζήτησε ο γιατρός. Εμένα δεν μου αύξησε ηπατικά ένζυμα ούτε είχα κάποια παρενέργεια, κοιμόμουν 6ωρο και είχα πολύ καλή διάθεση. Έκανα παράλληλα και ψυχοθεραπεία και δούλευα. Τα αναφέρω γιατί όλα παίζουν το ρόλο τους.
13-07-2024, 16:03 #21
Εγώ δεν έχω πατήσει τις έξι ώρες το παίρνω 4-5 μερες κ το μόνο που παρατήρησα είναι μείωση στις αφυπνίσεις αλλά επειδή δεν κοιμάμαι πάνω από πεντάωρο νυστάζω τη μέρα .έχω υπνηλία μέσα στη μέρα παραπάνω απ ότι είχα με το λυρικα . Ξυπνάω αρκετά νωρισ Χωρίς να το θέλω όμως . Ελπίζω να φτιάξει μέσα στον μήνα αυτό .έχω χαμένη τη μπάλα απ τις μειώσεις στα ηρεμιστικά κ το ζητούμενο για αρχή είναι να βρω έναν ύπνο εξαωρο έστω κ να ανεβεί λίγο η διάθεση μου που έπεσε απ όλο αυτο το αδιέξοδο .Δεν μου ζήτησε καν να κάνω πριν αρχίσω μόνο δυο μήνες μετά αν πάει δηλ καλά κ το κρατήσω . Παρενέργεια είναι το μόνο φάρμακο που πηρα και δεν έχω δει ακόμα .Μέσα αναφέρει ανά είκοσι μερες περίπου για τρανσαμινασεις κ μου φάνηκε υπερβολή
13-07-2024, 16:18 #22
Εγώ δεν έχω πατήσει τις έξι ώρες το παίρνω 4-5 μερες κ το μόνο που παρατήρησα είναι μείωση στις αφυπνίσεις αλλά επειδή δεν κοιμάμαι πάνω από πεντάωρο νυστάζω τη μέρα .έχω υπνηλία μέσα στη μέρα παραπάνω απ ότι είχα με το λυρικα . Ξυπνάω αρκετά νωρισ Χωρίς να το θέλω όμως . Ελπίζω να φτιάξει μέσα στον μήνα αυτό .έχω χαμένη τη μπάλα απ τις μειώσεις στα ηρεμιστικά κ το ζητούμενο για αρχή είναι να βρω έναν ύπνο εξαωρο έστω κ να ανεβεί λίγο η διάθεση μου που έπεσε απ όλο αυτο το αδιέξοδο .Δεν μου ζήτησε καν να κάνω πριν αρχίσω μόνο δυο μήνες μετά αν πάει δηλ καλά κ το κρατήσω . Παρενέργεια είναι το μόνο φάρμακο που πηρα και δεν έχω δει ακόμα .Μέσα αναφέρει ανά είκοσι μερες περίπου για τρανσαμινασεις κ μου φάνηκε υπερβολή
18-07-2024, 18:35 #23
Δεν είχα καμία παρενέργεια με το valdoxan ούτε εγώ. 4-5 μέρες είναι πολύ λίγος χρόνος ακόμη και για το valdoxan. Κάνε υπομονή. Δεν έχει καμία σχέση το valdoxan με το Lyrica. Μακριά από το τελευταίο. Μόλις ισορροπήσει ο οργανισμός από τη μείωση των ηρεμιστικών θα βοηθήσει πιο πολύ και το valdoxan. Η μείωση των αφυπνισεων δεν είναι μικρό πράγμα.