Results 16 to 30 of 32
Thread: χαλι μαυρο
-
19-05-2020, 10:41 #16
Γράφεις ότι έχεις αρχίσει να βρίσκεις κάποιες παρέες τον τελευταίο χρόνο (και πολύ καλά κάνεις), γράφεις ότι συχνά οι γυναίκες σου απαντάνε μονολεκτικά και σε γειώνουν, μήπως αυτό σημαίνει ότι γενικά έχεις θέματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους και πάσχεις από κοινωνικές δεξιότητες και ότι αυτό είναι το κυρίως σου πρόβλημα και όχι η εμφάνιση;
Γενικά αυτές οι συζητήσεις καταντάνε πολύ ασπρόμαυρες και πέφτουν σε στερεότυπα εδώ μέσα, δεν γίνεται να αρέσουν όλοι σε όλους, για τις γνωριμίες μέσω tider κτλ, δες σελίδες τύπου TYN στο fb, όπου συχνά κοπέλες δώσαν ευκαιρίες σε ανθρώπους που φαινόντουσαν να μιλάνε νορμάλ ακόμα κι αν δεν τους γέμιζαν πολύ το μάτι εμφανισιακά ή αντίθετα σε ανθρώπους που ήταν εμφανίσιμοι αλλά μετά όταν του γνώρισαν δεν τους ταίριαζαν ή ήταν βαρεμένοι με περίεργη συμπεριφορά και τρέξαν μακριά.
Σαν άτομο που δυστυχώς έχει μια ζωή πολλά επιπλέον κιλά, σου λέω ότι σίγουρα υπάρχουν πολλοί που μπορεί να μη με γουστάρουν για αυτό το λόγο, αλλά και πολλοί που με γουστάρουν και όχι μόνο αυτοί που τα γούστα τους είναι οι BBW κι ότι ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα στον τομέα των ερωτικών.
Ο καθένας είναι ξεχωριστός, αν θεωρείς όμως ότι εμφανισιακά δυσκολεύεσαι και δεν το έχεις και πολύ με τα λόγια, πιο πιθανό είναι να κάνεις κάποια γνωριμία από κοντά μέσα απο κοινωνικές συναναστροφές παρά να περιμένεις από τα social.
- 19-05-2020, 10:42 #17
Το μαυρο χιουμορ δεν ειναι ουτε για παιδακια ουτε για αξεστους.Πολλες ελληνικες σειρες εκαναν μεγαλη επιτυχια επειδη ηταν μαυρες κωμοδιες (Εγκληματα,κατω παρταλι,μαυρα μεσανυχτα)γενικα το black χιουμορ δεν αρεσει σε σοβαροφανη ατομα και τετοια ατομα ετσι και αλλιως τα απορριπτω εγω πρωτος
19-05-2020, 10:55 #18
Δε ξερω γιατι συμβαινει αυτο.Αλλα δε μου φαινεται και περιεργο καποια που δε της αρεσει η μαπα μου να με γειωνει για αυτο το λογο για να μη μου δωσει τζαμπα ελπιδες συμβαινει συχνα αυτο.
Το προβλημα δεν ειναι να αρεσεις σε ολους,το προβλημα ειναι να μην αρεσεις καθολου.Εγω αυτο νοιωθω μεσα μου
Ναι εχω μπει σε αυτη τη σελιδα που λες και οι περισσοτερες αν δωσεις βαση στα ποστ τους χρησιμοποιουσαν διαφορα επιθετα πολυ κολακευτικα για την εμφανιση τους και το ,με λυπει αν δειγμα μη επιφανειακων ανθρωπων ειναι μελη του thank you next τοτε ειμαστε εντελως χαμενοι σαν κοινωνια.
Δε θελω να φανω προκατελλειμενος αλλα για τις γυναικες οτι εμφανιση και να εχουν αν οντως θελουν να βρουν καποια σχεση το καταφερνουν ανετα απλα επειδη εκει εξω υπαρχει υπεπροσφορα στη ζητηση των γυναικων.Το ξερω δεν ειμαστε αγορα αλλα καπως ετσι λειτουργουμε.
Μια γυναικα οποια εμφανιση και αν εχει ολο και καποιος θα βρεθει στο δρομο της εστω και για κατι περιστασιακο αρκει να ειναι ανοικτη και προσεγγισιμη.
Εχω 2 καλες φιλες που ποτε δεν εχουν μεινει μονες ερωτικα,και κολλητους που τις τρωει η ξηρασια χρονια τωρα.
Επισης και στο σχολιο οσο θυμαμαι ολες οι κοπελες εκτος απο μια που ηταν θρησκοληπτη ειχαν σχεσεις(παντα με μεγαλυτερους)σε αντιθεση με συμμαθητες μου που απο τους 10 μονο οι 2 ειχαν και οι αλλοι ηταν παρθενα(μιλαμε για β λυκειου).
19-05-2020, 11:14 #19
Μα δεν γίνεται να μην αρέσεις σε όλες, αυτό προσπαθώ να σου πω. Σε κάποια θα αρέσεις και μπορεί να μην γουστάρεις εσύ, με κάποια μπορεί να αλληλογουσταριζόσαστε αρχικά και κάπου να το χαλάς στην επικοινωνία, πολλά μπορεί. Το να βρεις μία σχέση για να βρεις απλά μία σχέση, χαίρω πολύ. Κάνε κι εσύ με μία που δεν πολυγουστάρεις, δεν σε ανάβει σεξουαλικά ούτε σου αρέσει σαν χαρακτήρας, απλά για να λες ότι έχεις σχέση. Εκεί είναι το ζήτημα; Γιατί το εμφανίζεις ότι στις κοπέλες λίγο πολύ κάποιος θα την πέσει ή ξέρω κι εγώ τι, άρα πιο εύκολα κάνει σχέση. Δεν νομίζω ότι πάει έτσι.
19-05-2020, 11:24 #20
Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα βρει την σχεση που θελει αλλα σιγουρα εχει πολλες παραπανω πιθανοτητες να βρει αυτο που θελει απο οτι ενας αντρας.δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δε παιζει ρολο το φυλο;
Αφου η φυση και η κοινωνια εχει μεριμνησει για να μην ειναι δικαιο το ερωτικο παιχνιδι.Βλεπεις εσυ πολλες γυναικες να προσεγγιζουν ανδρες σε κλαμπ μπαρ η εξω στο δρομο η σε κοινες παρεες;oχι αυτο δεν το κανουν εκτος απο ελαχιστες
Αυτο απο μονο του κανει αδικο το ολο προβλημα γιατι πολυ απλα εσεις επιλεγετε δεν γινετε να μην το βλεπουν καποιοι αυτο
19-05-2020, 11:53 #21
Δεν λέω ότι δεν προκύπτουν γνωριμίες ή και σχέσεις στο άσχετο από καμάκια και τυχαίες γνωριμίες, αλλά πιο πιθανό είναι να κάνεις παιχνίδι και να βρεις κάτι στο πλαίσιο κάποιας άλλης κοινωνικής επαφής, παρέας, χόμπυ κτλ. Δεν σου λέω να μην το επιχειρείς κι έτσι, αλλά ιδιαίτερα αν δεν είσαι πολύ επικοινωνιακός, καλύτερα να δουλέψεις αυτό το κομμάτι πιο πολύ. Να κάνεις καινούριες γνωριμίες μέσα από δραστηριότητες, κοινούς φίλους κτλ.
Επίσης προσπάθησε να κάνεις διαφορετικές παρέες και κύκλους γνωριμιών. Αν πέσεις σε φάση που οι παρέες είναι πιο ελεύθερες, φάσεις που οι τύπισσες την πέφτουν πιο εύκολα κτλ, τι σε νοιάζει τι συμβαίνει γενικά; Αν πάλι δεν πέσεις σε κάτι τέτοιο και βρεθείς στα πιο συνηθισμένα που λες, δεν είναι πιο πιθανό κάτι να συμβεί αν κινήσε σε πολλούς διαφορετικούς κύκλους, ακριβώς γνωρίζοντας περισσότερο και διαφορετικό κόσμο;
19-05-2020, 12:12 #22
Με λιγα λογια αν δεν εχεις στη παρεα σου προσβαση σε γυναικες και δεν εισαι αψογος επικοινωνιακα το πιο πιθανον ειναι να μεινεις μπακουρι;δηλαδη με μεσον γινονται οι σχεσεις εδω περα;οπως τις δουλειες που τις παιρνει ο γνωστος του γνωστου χωρις να εχει καν τα καταλληλα προσοντα;Ξερω οτι εσυ προσωπικα μιλας με πιθανοτητες και οτι δεν πιστευεις οτι κατι ειναι απολυτο,και πραγματικα εχεις δικιο σε αυτο που λες οντως οι πιο πολλοι σε αυτη τη χωρα κανουν σχεσεις που γνωριζονται μεσω μιας παρεας σπανια ακουω καποιος να λεει φλερταρα την ταδε αγνωστη και εκανα σχεση.
19-05-2020, 13:00 #23
Θεωρώ ότι το ένα φέρνει το άλλο, δηλαδή όσο πιο πολύ "τρίβεσαι" στην κοινωνία, τόσο πιο πολύ μαθαίνεις τον εαυτό σου και πράγματα και ξεχωρίζεις κάποια στοιχεία στους άλλους και αν σου κάνουν και πως να τους προσεγγίσεις. Δηλαδή δεν είναι θέμα μέσου, είναι ότι μέσα από καταστάσεις μαθαίνεις και ξεχωρίζεις άτομα που σου ταιριάζουν, πως να τους μιλήσεις, να μην συμπεριφέρεσαι μονοπλόκ σε κάθε κατάσταση κτλ. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
19-05-2020, 13:04 #24george1520GuestΚαλησπέρα.. Δεν έχω διαβάσει τα σχόλια των άλλων μελών γιατί έχω κολλήσει λίγο στον τρόπο που μιλάς πρώτα για σένα και μετά για τους άλλους/άλλες.. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που κάνει πίσω μια κοπέλα.
Στην ουσία εσύ τι ψάχνεις σε αυτή την φάση της ζωής σου, πως το ψάχνεις και τι κάνεις για να το κερδίσεις?
19-05-2020, 13:38 #25
19-05-2020, 13:40 #26
Ακου λίγο. Εσύ ξεκινάς με ένα μηνυμα το οποίο λέει το εξής: Θεωρείς τον εαυτό σου κοντό, θεωρείς πως χρειάζεσαι επιμήκυνση, θεωρείς πως χρειάζεσαι μποτοξ; Και όλα αυτά σε μία ηλικία 20-25 ετών. Από την στιγμή που εσύ ο ίδιος αντιμετωπίζεις αρνητικά τον εαυτό σου και δεν τον σέβεσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να σε δει θετικά κοπέλα γιατί αυτά τα οποία θεωρείς αρνητικά για τον εαυτό σου δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις θετικά με κάποια κοπέλα. Μου λές πως στο friendzone μπαίνουν αυτοί που δεν αρέσουν εμφανισιακά στις γυναίκες, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν μία γυναίκα δεν σε γουστάρει, δεν σε γουστάρει, δεν υπάρχει friendzone σε αυτό, δεν έχεις να της δώσεις κάτι, ούτε έχει να σου προσφέρει κάτι εκείνη. Στο λεγόμενο friendzone μπαίνει λοιπόν ο άνδρας που ενώ αντιλαμβάνεται πως για τον α ή β λόγο δεν τον γουστάρει κάποια εκείνος συνεχίζει να έχει επικοινωνία με κάποια. Για αυτό σου λέω πως στο friendzone μπαίνουν οι άντρες από μόνοι τους.
19-05-2020, 13:51 #27
Τον εαυτο μου τον αντιμετωπιζω αρνητικα γιατι δε βλεπω την αποδοχη στο ερωτικο κομματι απο το αλλο φυλο.Αν την ειχα δει δε θα ελεγα οτι θα ηθελα να ειμαι πιο ψηλος η να εχω μεγαλυτερο πεος η ενα καλυτερο προσωπο,η εικονα που εχουμε για τον εαυτο μας κατα τη γνωμη μου διαμορφωνεται απο την αποδοχη που εχουμε εμεις απο τους αλλους.Αν για τους χ ψ λογους ειχα επιτυχιες δε θα με πειραζε καθολου ουτε που δεν ειμαι ψηλος ουτε που δεν εχω το τελειο προσωπο σωμα κτλ.
Τωρα για το friendzone που λες συμφωνα απολυτα οτι δεν υπαρχει απλα η φραση σε βλεπω σαν φιλο σημαινει οτι δε μου αρεσεις εμφανισιακα απλα οι γυναικες το λενε για να μη φανουν αγενεις
19-05-2020, 14:18 #28
Ναι αλλά κατάλαβε κάτι πως η σχέση δεν είναι επίδειξη του στυλ κάτσε να πάρω τον κούκλο, τον σπαλιάρα, τον οικονομημένο, εντάξει φυσικά και θα ήθελαν όλες οι γυναίκες έναν τέτοιο, αλλά δεν είναι ονειροπαρμένες, αντιλαμβάνονται και αυτές πως η σχέση χρειάζεται επικοινωνία και να περνάνε καλά, δεν είναι μόνο σεξ. Τι να τον κάνουν για σχέση κάποιον σαν τον Σπαλιάρα όταν το iq που έχει είναι ραδικιού; Βγάλε χωρίς μεμψιμοιρία τον εαυτό σου για προσφορά που σημαίνει πως αυτή που θα της μιλήσεις θα σε δει ως ένα ευχάριστο άτομο που δεν είναι μέσα στη γκρίνια και είμαι σίγουρος πως θα βρείς πολλές γυναίκες στη ζωή σου. Όταν δείχνεις πως είσαι μία ευχάριστη προσωπικότητα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί κάποια που να πει α είναι ωραίος τύπος, με αυτόν θα περνάω καλά, τον θέλω.
19-05-2020, 14:34 #29
Παιδια το οτι μπαινω εδω και γκρινιαζω,το κανω επειδη ειναι forum υποστηριξης στον εξω κοσμο και ειδικα οταν γνωριζω ενα ατομο που δε ξερω δεν εχω την μαπα μου ως το πατωμα, φυσιολογικα συμπεριφερομαι η ευχαριστη προσωπικοτητα συνεχιζω να πιστευω οτι μετραει κυριως στις φιλικες σχεσεις και οχι στις ερωτικες.Τελος παντων θα δουμε,θενξ για το σχολιο
19-05-2020, 15:54 #30
Η ευχάριστη προσωπικότητα μετράει παντού. Και με αυτό ως αρχή, απορώ πώς δεν καταλαβαίνεις ότι το μπλακ χιούμορ είναι απόλυτα αντιερωτικό, εκτός κι αν πέσεις σε κοπέλα που έχει ακριβώς το ίδιο «κόλλημα» με το μπλακ χιούμορ όπως εσύ. Ωραίες οι μπλακ κωμωδίες, αλλά στην αρχή μιας γνωριμίας το μπλακ χιούμορ δεν δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Όταν γνωριστείτε καλύτερα, θα μπορείς να πετάς τις ατάκες σου πιο ελεύθερα, τότε δε θα υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς. Θυμήσου τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια, και να φανταστείς ότι το χιούμορ του δεν ήταν καν μπλακ. Όσον αφορά τις αισθητικές παρεμβάσεις που σκέφτεσαι να κάνεις, ούτε για αστείο, δε χρειάζονται.