χαλι μαυρο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Banned
    εγω δεν ειπα οτι ειναι ερωτικο απλα μια αλλη εδω στο φορουμ με αφορμη αυτο μου ειπε οτι πρεπει να ωριμασω lol.Ισως εχεις δικιο θα μετριασω το μπλακ χιουμορ μου αν και νιωθω καποιες φορες οτι ολο το συμπαν συνωμοτει και με προκαλει να το βγαλω προς τα εξω απο τα πρωτα δευτερολεπτα αλλα απο εδω και περα θα κρατιεμαι.
    Τωρα για τις αισθητικες επεμβασεις βλεπουμε αν κανω καλη αποταμιευση στο μελλον ισως κανω καμια,αλλα δεν ειναι κατι επειγον θεωρω

Senior Member
    Αυτό το ότι "δεν έχω πολλές γκόμενες στην ζωή μου, οπότε είμαι άσχημος/δεν είμαι άντρας" το είχα κι εγώ. Δεν ισχύει. Πρόσεξε

Μπορεί ένα παλληκάρι να είχε 20 γκόμενες μέχρι τα 28 του. Καμμία όμως να μην ήταν ευχαριστημένη μαζί του. Να μην καθόντουσαν πολύ καιρό. Μπορεί να το είχε στο πέσιμο, αλλά μόλις τα βρίσκανε (είτε ερωτικά είτε σεξουαλικά) να τρέχανε να γλυτώσουν. Ξέρεις τι είναι να κάνεις σεξ, και κατά την διάρκεια να βλέπεις την κοπέλα με μια μουτσούνα κατεβασμένη, να την ενοχλεί ο τρόπος σου, να την πονάς, να βαριέται, να ταξιδεύει το μυαλό της ενώ εσύ προσπαθείς να τα δώσεις όλα? Μην το ζήσεις, δεν στο εύχομαι. Δεν το έχω ζήσει και δεν θέλω. Ρώτα κοπέλες με πολλούς συντρόφους, όλο και κάτι τέτοιο θα τους έχει τύχει. Απλά για γέλια (και για κλάμματα)

Είναι πιο πολύ άντρας κάποιος όταν έχει δύο όλες κι ολες μακροχρόνιες σχέσεις στην ζωή σου, αλλά και οι δύο ήταν ευχαριστημένες μαζί του, ικανοποιημένες, λάτρευαν το σεξ του και τις είχε ευτυχισμένες. Ακόμα και μετά από χωρισμό, να λένε τα καλύτερα. Αυτόν τον πρώην ναι, τον ζηλεύεις. Αυτός ο άντρας ναι, είναι ΑΝΤΡΑΣ!

Όσο για το friendzone ισχύει, μόνοι μας μπαίνουμε. Για να την ρίξεις την γυναίκα, πρέπει να έχεις γοητεία. Το πιο σημαντικό. Να την ελκύεις σεξουαλικά. Αν της συμπεριφέρεσαι φιλικά, φιλικά συναισθήματα θα αναπτύξει για εσένα, οπότε μόνος σου μπαίνεις στο friendzone. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε!

Page 3 of 3 FirstFirst 123