Γιατί δεν είμαι αρκετή; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 82
    Miliva21
    Guest
    Δηλαδή μια γυναικα που θέλει σχέση μπορεί να γνωρίζει έναν άντρα που θέλει κάτι εφήμερο......Κάτι θα παιχτεί μεταξυ τους για λιγο.....οποτε θα παιξει σεξ ....αλλα στο τέλος η γυναίκα αν θέλει σχέση θα μείνει μπουκαλα.....αν ο άλλος δεν θέλει...........

Άρα που είναι οι επιλογές οι περισσότερες δλδ που έχουν οι γυναίκες;
    Επειδη εκαναν σεξ;; ε και λοιπόν.; πάλι ικανοποιημένες δεν θα μείνουν.....Όπως στη περίπτωση της θεματοθετριας

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Το θέμα δεν είναι όμως η εμφάνιση.....αν είσαι άσχημος η άσχημη ντάξει λες δεν με θέλουν για σχέση ή δεν έχω πέραση επειδή δεν είμαι ελκυστικός ανθρώπος........

Όταν όμως είναι καποιος ωραίος ή ωραία.......σχετικα έξυπνος και έχει και καλό χαρακτήρα και δεν μπορεί να σταυρωσει κάτι σοβαρό εκεί λες γιατί ρε πουστη;; τι φταίει τι λείπει.......!!!!!

Τουλάχιστον στο θεμα της ασχήμιας κάποιος μπορεί να το αποδώσει εκεί ότι δυσκολεύεται στις σχέσεις.......

Ξέρω ωραίες κοπέλες που είναι μόνες
    Απο επιλογη τους θα μενουν μονες γιατι ψαχνουν κατι ανταξιο τους.Επισης αντρες που εχουν πολυ υψηλα στανταρ και δε προσεχουν τον εαυτο τους,το αποκλειω να βρουνε ποτε αυτο που ψαχνουν και να τους δεχτει,εγω εχω παρατηρησει οτι μετα το γαμο οι αντρες αφηνονται και κανουν κοιλια(κυριολεκτικα κοιλουμπα ομως),μεχρι να κερδισουν κατι προσεχουν αρκετα ειδικα η νεα γενια.Και σε ενα τζυμ να πας το 80% αντρες ειναι οποτε δε νομιζω να μη προσεχουν και πολλοι το σωμα τους.Γενικα ολες οι αθλητικες δραστηριοτητες ειναι ανδροκρατουμενες.

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι όμως η εμφάνιση.....αν είσαι άσχημος η άσχημη ντάξει λες δεν με θέλουν για σχέση ή δεν έχω πέραση επειδή δεν είμαι ελκυστικός ανθρώπος........

Όταν όμως είναι καποιος ωραίος ή ωραία.......σχετικα έξυπνος και έχει και καλό χαρακτήρα και δεν μπορεί να σταυρωσει κάτι σοβαρό εκεί λες γιατί ρε πουστη;; τι φταίει τι λείπει.......!!!!!

Τουλάχιστον στο θεμα της ασχήμιας κάποιος μπορεί να το αποδώσει εκεί ότι δυσκολεύεται στις σχέσεις.......

Ξέρω ωραίες κοπέλες που είναι μόνες
    Miliva δεν υπάρχει περίπτωση άνδρας με τα χαρακτηριστικά που λες να την πέσει σε κάποια ελεύθερη και να φάει άκυρο. Θα του δώσει την ευκαιρία. Αλλά αυτού του είδους άνδρα από την άλλη δεν έχει και την ιδιαίτερη ανάγκη να τραβιέται για σχέση για πολύ καιρό γιατί ξέρει πως σε όποια ελεύθερη και να την πέσει θα την κερδίσει και σου λέει γιατί να είμαι με μία αφού έχω πέραση; ας αφήσω το κοντέρ μου να γράψει. Από την άλλη οι ωραίες κοπέλες που λες ό,τι είναι μόνες, είναι μόνες από επιλογή τους. Αν τώρα αυτή θέλει μοντέλο του 1,85 το οποίο μόντελο δεν μπαίνει σε φάση σχέσης (το κοντέρ που λέγαμε) και δεν της κάνει το 1,75 ή το 1,70 θα είναι μόνη της, γιατί κλαίγεται; Πόσα άκυρα έχουν ρίξει και για ποιους λόγους; Ρώτησε τις κοπέλες και πες μας να δούμε.

Senior Member

Έξω τα περισσότερα φλερτ προς τις γυναικες είναι από τα λεγόμενα καμακια που έχουν το θάρρος να φλερτάρουν επειδή ψάχνουν κάτι εύκολο και εφήμερο και δεν έχουν σκοπό να επενδύσουν...........
    Την αντιλαμβάνεσαι την προκατάληψη; Θεωρείς δεδομένο πως τα περισσότερα φλερτ γίνονται από καμάκια που ψάχνουν κάτι εφήμερο και εύκολο ενώ δεν τους δίνουν οι γυναίκες την ευκαιρία και τον χρόνο να δείξουν αν όντως πάνε για κάτι εύκολο και εφήμερο ή την γουστάρουν την στιγμή που μιλάνε να είναι πραγματικά δίπλα τους. Δηλαδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Την πέφτεις σε κάποια, είσαι γύπας που ψάχνεις κάτι εφήμερο, τέλος. Δεν είναι έτσι ρε κορίτσια σόρρι!

Miliva21
    Guest
    Νομίζω πως οι ωραίοι άντρες έχουν και αυτοί υψηλά στάνταρ Όχι ότι θέλουν να αυξησουν το κοντέρ απαραίτητα....Ίσως οι εμφανισημοι να είναι και πιο απροσιτοι.........

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Την αντιλαμβάνεσαι την προκατάληψη; Θεωρείς δεδομένο πως τα περισσότερα φλερτ γίνονται από καμάκια που ψάχνουν κάτι εφήμερο και εύκολο ενώ δεν τους δίνουν οι γυναίκες την ευκαιρία και τον χρόνο να δείξουν αν όντως πάνε για κάτι εύκολο και εφήμερο ή την γουστάρουν την στιγμή που μιλάνε να είναι πραγματικά δίπλα τους. Δηλαδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Την πέφτεις σε κάποια, είσαι γύπας που ψάχνεις κάτι εφήμερο, τέλος. Δεν είναι έτσι ρε κορίτσια σόρρι!
    Ε δεν λέω αυτό ρε συ....φαινεται αυτός που πάει για εφήμερα πράγματα για το λόγο είτε ότι θα στο πει ευθέως είτε ότι αν δεν πάρει αυτό που θέλει πολύ σύντομα θα φύγει.......

Senior Member
    κατσε ρε φιλε εγω εχω λεφτα απο τη δουλεια μου ισα ισα για μενα ψαχνω κατι εφημερο κ με λενε γυπα δεν ειμαι εξ αναγκησ ειμαι γυπασ εγω πρωσοπικα θελω σχεση αλλα οι γυναικεσ εχουν εξοδα οχι σινεμα ταβερνουλα ντιλιβερι βολτεσ με το αμαξι εκδρομουλεσ θελει ρευστο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Σε αυτο ηταν 100% ευστοχη,και ειπε τα περισσοτερα φλερτ(οχι ολα) οποτε δεν ηταν προκατελλειμενη,και οντως δικιο ειχε στην εποχη μας προσεγγιζουν συνηθως επαγγελματιες καμακιστες οχι ο μεσος ανδρας.Ο μεσος ανδρας φλερταρει ειτε μεσω κοινων γνωστων η μεσα απο τα σοσιαλ μιντια,το πραγματικο καμακι,απο τη φυση του εχει την ταση να οδευει κυριως σε one nigth stand καταστασεις και οχι σε κατι πιο σοβαρο.

Junior Member
    Προσωπικά εχω καποια στάνταρ στην εμφάνιση γιατί θεωρούμαι εμφανισιμη γενικα, δηλαδή παντα ολοι μου καναν κοπλιμέντα για το πρόσωπο μου κυρίως και τα μάτια μου (πολλοι μου χουν πει οτι ειναι αψεγάδιαστο) και μετα για το σωμα μου.δεν ειμαι ψηλη ειμαι 167 αλλα δεν το θεωρώ κακο και αντίστοιχα δεν θελω καποιον 2 μετρα (αν και μου χει τυχει περίπτωση με 2.08 ), αλλα θελω να ειναι αρκετα εμφανισιμος.

Εχει τύχει να κανω σχέσεις, αλλα όντως εχω να σταυρωσω κατι σοβαρό απο πριν 1μιση χρονο.

Μου την πεφτουν αρκετοί (στα σοσιαλκυριως ειδικα τωρα) αλλα καταλαβαίνω οτι το πανε στο σεξτινγκ και δεν τους απαντάω.

(Αυτον που ανεφερα τον γνώρισα απο κοντά στο ξενοδοχείο που ημουν στις διακοπές μου πέρυσι το καλοκαίρι )

Δεν νομιζω να μου λειπει κατι.. ομορφη ειμαι, εχω ενα μορφωτικό επίπεδο, ειμαι ειλικρινής,δεν ζηλεύω, δεν γινομαι φορτικη, απ ότι μου λενε οι φιλοι μου ειμαι συμπαθητική.. τι να πω

Senior Member
    θελει να εχεισ κ μπλα μπλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by em99 View Post
    Προσωπικά εχω καποια στάνταρ στην εμφάνιση γιατί θεωρούμαι εμφανισιμη γενικα, δηλαδή παντα ολοι μου καναν κοπλιμέντα για το πρόσωπο μου κυρίως και τα μάτια μου (πολλοι μου χουν πει οτι ειναι αψεγάδιαστο) και μετα για το σωμα μου.δεν ειμαι ψηλη ειμαι 167 αλλα δεν το θεωρώ κακο και αντίστοιχα δεν θελω καποιον 2 μετρα (αν και μου χει τυχει περίπτωση με 2.08 ), αλλα θελω να ειναι αρκετα εμφανισιμος.

Εχει τύχει να κανω σχέσεις, αλλα όντως εχω να σταυρωσω κατι σοβαρό απο πριν 1μιση χρονο.

Μου την πεφτουν αρκετοί (στα σοσιαλκυριως ειδικα τωρα) αλλα καταλαβαίνω οτι το πανε στο σεξτινγκ και δεν τους απαντάω.

(Αυτον που ανεφερα τον γνώρισα απο κοντά στο ξενοδοχείο που ημουν στις διακοπές μου πέρυσι το καλοκαίρι )

Δεν νομιζω να μου λειπει κατι.. ομορφη ειμαι, εχω ενα μορφωτικό επίπεδο, ειμαι ειλικρινής,δεν ζηλεύω, δεν γινομαι φορτικη, απ ότι μου λενε οι φιλοι μου ειμαι συμπαθητική.. τι να πω
    Μην στεναχωριέσαι για τον τύπο.....
    Μια χαρά είσαι .....
    Εγώ πιστεύω ότι αν σε ήθελε για σχέση μπορεί εσύ να ξενερώνες.
    Δεν μπορώ να μιλήσω για τα συναίσθηματα σου όμως πιστεύω ότι απλά είναι ο εγωισμός σου που μιλάει περισσότερο επδ σε βλέπει σαν κάτι χαλαρό....

Μη το παίρνεις κατάκαρδα και προσπάθησε να μην πλήξει την αυτοπεποίθηση σου......Δεν είσαι λίγη ούτε φταίει κάτι με σένα που αυτός δεν θέλει

Στα σοσιαλ μίντια καλά κάνεις και δεν απαντάς και εγώ αυτό έκανα και κάνω ανεκαθεν όλοι κοιτάνε την εικόνα και πάει για χαλαρό.........

Senior Member
    Miliva να σου κάνω μία απλή ερώτηση; Αν ένα παιδί 27 χρονών έχει συμπαθητικό πρόσωπο, ύψος 1,76, δουλεύει πχ κρεοπώλης στο Σκλαβενίτη για δεν ξέρω πόσα παίρνουν, είναι αδύνατος αλλά όχι γυμνασμένος και σε έβλεπε το βράδυ σε ένα μαγαζί και εντυπωσιαζόταν από εσένα, να έκανε την κίνηση να σε γνωρίσει με σκοπό τη σχέση ή όχι; Θα είχε ελπίδες; Ειλικρινά θα μου απαντήσεις.

Miliva21
    Guest
    Miliva να σου κάνω μία απλή ερώτηση; Αν ένα παιδί 27 χρονών έχει συμπαθητικό πρόσωπο, ύψος 1,76, δουλεύει πχ κρεοπώλης στο Σκλαβενίτη για δεν ξέρω πόσα παίρνουν, είναι αδύνατος αλλά όχι γυμνασμένος και σε έβλεπε το βράδυ σε ένα μαγαζί και εντυπωσιαζόταν από εσένα, να έκανε την κίνηση να σε γνωρίσει με σκοπό τη σχέση ή όχι; Θα είχε ελπίδες; Ειλικρινά θα μου απαντήσεις.
    Φυσικά και ναι.....αν μου άρεσε και συννενοουμασταν και πέρναγα ωραία μαζί του για ποιο λόγο να πω όχι.....

Είμαι ψηλή και έχω κάνει σχέση με πιο κοντό λιγο από μένα και έχω φάει καψούρες με αντικειμενικά μη εμφανισημους άντρες που εγώ τους θεωρούσα θεούς και ολοι μου έλεγαν ότι είναι άσχημοι

Miliva21
    Guest
    Όπα κάτσε....Ειπες με σκοπο τη σχέση ή οχι;;

Αν δεν ήταν σε φάση να δει και κάτι πιο σοβαρό και αν ήθελε αποκλειστικά ελεύθερα πράγματα και ήταν πιεστικος σε αυτό οχι δεν θα ασχολουμουν παραπανω.......Και όχι επειδή είναι κρεοπωλης αλλα επδ προτιμώ τις σχέσεις και δεν θέλω να χάνω χρόνο με άτομα που θέλουν να περνάνε καλά και είναι απόλυτοι σε αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by em99 View Post

Επειδή οι περισσότερες ή αρκετές τέλος πάντων γυναίκες της ηλικίας σου είναι εμφανίσιμες θα μπορούσες να μας περιγράψεις λίγο τα στάνταρ που έχεις θέσει για την εμφάνιση για να δούμε που κινούνται οι γυναίκες της ηλικίας σου;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast