Results 31 to 39 of 39
Thread: ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ..ΣΟΣ
-
08-04-2009, 23:32 #31
Tα φαρμακα αλλαζουν στοιχεια απο εμας,παιζουν αλλωστε με την χημεια του εγκεφαλου μας.
Θελω τον εαυτο μου χωρις φαρμακα και με φαρμακα δηλαδη θα ηθελα μερικα στοιχεια και απο τους δυο,αλλα ειναι ουτοπια.
Οι περισσοτεροι που δεν εχουν εμπειρια απο ψυχοφαρμακα απλως κοιτανε να βελτιωσουν τον εαυτο τους και γενικα τη ζωη τους,εμεις που παιρνουμε ψυχοφαρμακα εχουμε κατα καποιον δυο εαυτους και ξερουμε οτι και οι δυο εχουν στοιχεια που χρειαζομαστε.
Το ιδιο ισως να αντιμετωπιζουν οι ναρκομανεις,οι αλκοολικοι και χιλιοι δυο αλλα εδω δεν προκειται για εθισμο αλλα για την αναγκη για επιβιωση με καποια α\' ποιοτητα ζωης που δυστυχως χωρις τα φαρμακα πολλες φορες δεν εχουμε.
Συμβιβασμος σε ολους τους τομεις ακομα και σε αυτον[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 08-04-2009, 23:46 #32
Keep δεν νομίζω πως έχουμε δύο εαυτούς εξαιτίας των φαρμάκων, ακόμα και οι ειδικοί δεν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Στην δική μας περίπτωση τα αντιψυχωσικά μπλοκάρουν τους υποδοχείς ντοπαμίνης απλά και μόνο, δεν δημιουργούν αισθήματα ευεξίας και δεν διαμορφώνουν προσωπικότητες πάρα μόνο ίσως τις περιορίζουν. Απλά καταστέλλουν την υπερδραστηριότητα. Σε μείωση της δόσης άλλωστε είναι εμφανής η εκτόνωση της ενέργειας....
08-04-2009, 23:52 #33
Ναι Vince τους ειδικους τους εχω διαβασει και εγω και αυτα που λενε περι εαυτων αλλα...εσυ εισαι ο ιδιος χωρις τα φαρμακα?
Δεν εισαι στην ουσια ενας αλλος?
Αυτος που πινει αλκοολ ειναι ο ιδιος αλλα ειναι και αλλος ταυτοχρονα μια και πεφτουν οι αναστολες,αλλα δεν μιλαμε για ενα μεθυσι αλλα για μια ολοκληρη ζωη που εκτεινεται στο 24ωρο.
Ακομα θυμαμε την καταθλιψαρα που επαθα οταν πηγα να κοψω τελειως τα φαρμακα,ακομα και οταν επανηρθα δεν μπορω να πω οτι εμεινα ακριβως ο ιδιος.
Τωρα εχω μειωσει στο μισο την αγωγη,μιλαω περισσοτερο,ειμαι πιο ζωντανος και εχω και μερικα που δεν θα ηθελα να ειχα οπως μια πτωση της αυτοπεποιθησης σε ορισμενες περιπτωσεις και αμηχανια-ντροπαλοτητα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2009, 00:02 #34
Το κειμενο μου δεν θελω να εκλειφθει σαν μανιφεστο εναντιον των φαρμακων,χαρις σε αυτα ειμαι αλλωστε ζωντανος.Οχι δεν θα επιζουσα με τιποτα στην προηγουμενη κολαση που βρισκομουν,θα εβρισκα τον θανατο σιγουρα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2009, 00:36 #35
Keep ταυτίζομαι με την άποψη σου...και εγώ έχω νιώσει πολλές φορές οτι πήγα μια βόλτα στην κόλαση και γύρισα...και μετά αναρωτιέμαι πως κατάφερα να βγω από εκεί.
09-04-2009, 01:43 #36
Ρώτησα το γιατρό μου περί αλλαγή προσωπικότητας και μου είπε πως δε φταίνε τα φάρμακα αλλά η κατακόρυφη αλλαγή της διάθεσης...πότε επισόδια μανίας και πότε βαρυά κατάθλιψη..είναι φυσικό αλλάζοντας η διάθεσή μας να αλλάζουν τα πάντα!Μέχρι και τα ενδιαφέροντά μας, η συμπεριφορά μας η καθημερινότητά μας..γενικά σχεδόν τα πάντα!
Με τα χάπια μετά από χρόνια χρήση υπάρχει εθισμός αλλά και χωρίς αυτά δεν είναι ίδια η ποιότητα ζωής..
Κάποτε ήμουν κατά των φαρμάκων αλλά ζούσα μία κόλαση..τώρα τα βλέπω σα τη σωτήρια λύση..δε ξέρω αν είναι λάθος μα νομίζω πως είναι και η μοναδική επιλογή...τουλάχιστον για μένα..
09-04-2009, 07:21 #37
Τελικα εχει σημασια τι οριζουμε ως προσωπικοτητα.
Δηλαδη τι ακριβως ειναι αυτο.Εμενα με τα φαρμακα αλλαζουν πολλα πραγματα αλλα εντελει πως οριζουμε την προσωπικοτητα ή τελος παντων πως την οριζουν οι ειδικοι?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-04-2009, 09:20 #38
K σε μενα εχει αλαξει η συμπεριφορα μου ειδικα μετα που εγινα μανα.στην εφηβια ειμουν πολυ αγρια και κλεισμενη στον εαυτο μου ειχα τριπες παντου κλπ μαρεσε το μαυρο,τωρα ολα τα βλεπω αισιοδοξα μαρεσουν τα χαρουμενα χρωματα και η ομορφη και ειρηνικη ζωη.
09-04-2009, 16:02 #39
Originally posted by keep_walking
Ναι Vince τους ειδικους τους εχω διαβασει και εγω και αυτα που λενε περι εαυτων αλλα...εσυ εισαι ο ιδιος χωρις τα φαρμακα?
Δεν εισαι στην ουσια ενας αλλος?
Αυτος που πινει αλκοολ ειναι ο ιδιος αλλα ειναι και αλλος ταυτοχρονα μια και πεφτουν οι αναστολες,αλλα δεν μιλαμε για ενα μεθυσι αλλα για μια ολοκληρη ζωη που εκτεινεται στο 24ωρο.
Ακομα θυμαμε την καταθλιψαρα που επαθα οταν πηγα να κοψω τελειως τα φαρμακα,ακομα και οταν επανηρθα δεν μπορω να πω οτι εμεινα ακριβως ο ιδιος.
Τωρα εχω μειωσει στο μισο την αγωγη,μιλαω περισσοτερο,ειμαι πιο ζωντανος και εχω και μερικα που δεν θα ηθελα να ειχα οπως μια πτωση της αυτοπεποιθησης σε ορισμενες περιπτωσεις και αμηχανια-ντροπαλοτητα.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....