Αντιμετώπιση του Άγχους με φυσικό τρόπο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenas View Post
    Πως ακριβώς φασκω και αντιφασκΩ? Την γνώμη μου είπα, νομίζω μπορώ ακόμα να την εκφράζω ελεύθερα έτσι? Δεν είπα κάτι αρνητικό για όσα λες ίσα ίσα σε επαινεσα που άνοιξες τέτοιο θέμα. Βάσει εμπειρίας εξέφρασα ότι δεν θεωρώ ότι η αγχώδης διαταραχή μπορεί να γιατρευτεί πλήρως λαμβάνοντας απλά κάποια συμπληρώματα διατροφής η κόβοντας ζάχαρες ωστόσο σίγουρα μπορεί να καλυτερεύσει η όλη κατάσταση όπως συμβαίνει και με άλλες ασθένειες.
    Εννοείται ο καθένας ξέρει τι τον κάνει να νιώθει καλύτερα και τι όχι και αναλόγως πράττει. Και προφανώς η μόνη παρακινηση εδώ πέρα αφορά την υγιεινή διατροφή.
    Είναι προσβλητικό να με λες ημιμαθη. Θα μπορούσες να μου πεις απλά Έλενα έχεις άδικο. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά έχω την αίσθηση ότι και οι δυο ενήλικες και ώριμοι είμαστε.
    Πις εντ λοβ πάντα
    Πρώτον μιλάς γενικά... δεύτερον μια λες οτι δεν κάνει να παίρνουμε βιταμίνες, αλλά μετά σελήνιο μόνο με συμπληρώματα...
    Μετα μιλάς απο προσωπική άποψη οτι δεν σε έχει βοηθήσει η διατροφή κλπ, αλλά μετά πρέπει να τρώμε καλά και με συγχαίρεις για το ποστ...Γι αυτό σου λέω οτι φάσκεις και αντιφασκεις
    Αυτό που δεν κατάλαβες και στο λέω εδώ και 2 ώρες είναι οτι αυτό που λέω είναι στοχευμενο... και απλά το εκλαικευω... δεν λέω γενικότητες όπως εσύ... και ούτε σε ανάγκασα να το αποδεχτείς και να το δοκιμάσεις... απλά όταν δεν ξέρεις καλύτερα είναι να μην μιλάς...
    Peace and Love λοιπόν
    Last edited by Elendar123; 27-05-2020 at 00:19.

Senior Member
    Λιγότερες εξάψεις εύχομαι συν όλων των άλλων.
    <3

Senior Member
    To λινκ του αρχικου ποστ παραπεμπει σε ενα θρεντ αμερικανικου φορουμ χωρις βιβλιογραφικες παραπομπες η ο,τιδηποτε που να παραπεμπει σε εγκυρη πηγη...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 2 FirstFirst 12