Results 1 to 15 of 56
-
14-05-2020, 21:55 #1
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ.
ΕΙΜΑΙ 43 ΕΤΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΩΣ ΕΔΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΓΑΔ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΖΑΛΑΔΟΥΛΕΣ, ΔΕΣΜΙΔΩΣΕΙΣ, ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΤΛ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ 4 ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. ΡΙΚΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΕΦΡΟ (Η ΝΕΦΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ), ΜΗ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΝ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΚΩΛΙΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ , ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΆΛΛΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2016 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ ΕΓΙΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΚΟΣ. ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΟ ΙΟΥΛΙΟ 2017 ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΦΕΞΟΡ ΚΑΙ ΖΑΝΑΞ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ, ΕΝΑ ΠΙΣΩ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΠΑΝΗΡΘΕ ΜΙΑ ΔΕΣΜΙΔΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ . ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΝΤΟΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΑ. ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.ΜΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΛΛΟΤΕ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΙΤΑΙ Η ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ.ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ. ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΑ ΠΑΛΙ. ΠΗΓΑ ΣΕ 2 ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 6ΜΗΝΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΝΙΩΘΩ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ. ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ, ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΤΛ. ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ...
ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΕΜΑΙ ΑΛΛΟ. Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ . ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ. 4 ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- 14-05-2020, 22:26 #2
Καλησπερα φιλε μ,, διαβασα περασες κ περνας κ εσυ πολλα κ λυπάμαι κατα αρχην ευχομαι να μη Ξαναταλαιπωρηθεις ποτε με χειρουργια,.. Σε οτι αφορά τωρα το αγχος πρέπει να κανεις κουραγιο πολυ μερικες φορες τα ψυχολογικο κομματι είναι πιο δύσκολο βλεπουμς άνθρωπους αρρωστους βαρια με απίστευτο κουραγιο κ απίστευτη ψυχολογία, εγω το μονο π εχω να σ πω ειναι προσπάθησε να ξεχωρίσεις τα σωματικα απο τα ψυχολογικα κ κάπως θα ηρεμήσεις μιλα με το γιατρό πες τ τις ανησυχίες σ για τα φαρμακα κ μια λυση θα βρειθει.. Προσπαθησε κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!
14-05-2020, 22:36 #3
ΕΛΠΙΔΑ33 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΟΒΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΤΈ : "ΕΛΑ ΜΩΡΕ , ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ". ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΠΌΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΣ; ΝΑ ΤΑΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ.
14-05-2020, 22:47 #4
Καλησπερα Γιωργο...δεν εισαι μονος.Αυτη τη στιγμη που γραφω πεταριζουν 3-4 σημεια στο σωμα μου.Εχω 2 χρονια δεσμιδωσεις και καθε λογης νευρολογικο συμπτωμα.Λες οτι τα εχεις 4 χρονια...αν ειχε ς κατι θα ειχε φανει 100% ...εισαι απλα ταλαιπωρημενος,εχεις περασει πολλα και το σωμα αντιδρα με αυτο τον τροπο.Εχεις χρονια να ζησεις ακομα,και επειδη μια ζωη την εχουμε προσπαθησε να αποβαλλεις τις σκεψεις αυτες και να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν.Εχεις κανει μεγαλο αγωνα για να φτασεις εδω ,τωρα θα κωλωσεις;;;Οχι ,μην το βαζεις κατω...εαν σε ανησυχουν οι δεσμιδωσεις μπορεις να κανεις ενα ηλεκτρομυογραφημα μονο και μονο για να σου φυγουν οι ιδεες.Εφοσον ομως εισαι στα ποδια σου ειλικρινα μην το ψαχνεις πολυ,πιστεψε με.Το ξερω ποσο φρικαλεο συμπτωμα ειναι,αλλα μονο του δεν λεει σχεδον τιποτα...
14-05-2020, 22:51 #5
Οχι ττπ δν αγνοουμε,, ειδικα αν κατι επιμενει σαν συμπτωμα το ψάχνουμε πρωτα κ μετα λεμε οκ το παλευουμε αλλιως... Αλλα πάντα να προσπαθουμε με ψυχολογια κ αισιοδοξία
15-05-2020, 08:39 #6
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΔΕΣΜΙΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΙΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΛΕΙΩΣ ΑΦΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΕΩΜΑΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
Μ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝΝΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
15-05-2020, 08:44 #7
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΠΙΔΑ.
ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ . ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ .
15-05-2020, 09:19 #8
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ/ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ. ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ.
15-05-2020, 09:51 #9
Καλημερα Γιωργο.Υπαρχει ενα αγγλοφωνο φορουμ,το AboutΒfs.com...εκει υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι με δεσμιδωσεις και νευρολογικα,και τα εχουν ακομα και 40 χρονια...εμενα το σαιτ αυτο με βοηθησε παρα πολυ να ξεπερασω τους φοβους μου.Πιθανον οι δεσμιδωσεις μας να σταματησουν,πιθανον και ποτε.Δεν υπαρχει θεραπεια,τα αντικαταθλιπτικα,τα ηρεμιστικα βοηθανε αλλα δεν λυνουν οριστικα το προβλημα.Απλα ολοι τρεχουν στους νευρολογους ,αποκλειουν νευρολογικα νοσηματα ,και συνεχιζουν τη ζωη τους.Τσεκαρε και το Benign Fasciculation Syndrome,και θα δεις κ αλλες πληροφοριες για τα συμπτωματα αυτα.Το τρεμουλο στο ποδι πχ που λες το εχω κ εγω.Και γω φροντιζω τους γονεις μου,μανα με εγκεφαλικο κ ανοια,πατερας με χιλια δυο θεματα υγειας, εχω κηλες σε αυχενα και μεση με πιεση νευρου και ειλικρινα σε καταλαβαινω...Οσο για τις σχεσεις,μην αγχωνεσαι ...κοιτα τον εαυτο σου πρωτα.
15-05-2020, 10:12 #10
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΒFS. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΕΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ. ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΛΟΛΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΠΟ ΚΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Α6-Α7 ΣΕ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Ο5-Ι1 ΜΑΖΙ ΜΕ ΗΠΙΑ ΣΠΟΝΔΥΛΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟ ΦΙΛΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΙ ΕΦΕΞΟΡ 150 ΚΑΙ ΛΙΡΙΚΑ 50. ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΝΑ BRINTALLIX 10 ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΡΙΚΑ 50 ΜΑΖΙ ΜΕ 0,5 ΖΑΝΑΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΣΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΖΑΝΑΞ. ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ......
15-05-2020, 10:46 #11
Σύνδρομο Καλοήθους δεσμίδωσης. Το έχω 20 χρόνια. Μην σε αγχώνει για ALS.
15-05-2020, 11:13 #12
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΠΥΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΗΣΗ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ BFS. ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ
15-05-2020, 11:16 #13
Πολυ πιθανον το ποδι να ειναι απο την κηλη Ο5-Ι1.Εγω την εχω στο ιδιο σημειο ακριβως και καμια φορα κουτσαινω κιολας.Θελει φυσικοθεραπειες.Μη σε ανησυχει.
15-05-2020, 11:24 #14
ΞΕΡΩ ΓΩ ΒΡΕ ΜΑΝΟ. ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΗΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙΟΛΑΣ . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΝΤΩΜΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΚΕΙ.
15-05-2020, 13:21 #15
Γιώργο καλησπέρα, σε καταλαβαίνω τι περνάς. Αν διαβάσεις διάφορα ποστ εδώ στο φόρουμ θα δεις πόσοι άλλοι είναι στην ίδια θέση με εσένα. Εγώ ταλαιπωρούμαι με ψυχοσωματικά χρόνια αφού έχασα και τους 2 γονείς μου μέσα σε 1,5 χρόνo, τη μαμά μου απο σπάνια νευρολογική ασθένεια και τον πατέρα μου απο επιπλοκές χειρουργείου καρδιάς. Όπως καταλαβαίνεις έχω περάσει από τη φάση των αρρυθμιών αλλά και των νευρολογικών. Τέλη του 2018 ξεκίνησα με ένα κάρο νευρολογικά προβλήματα (δεσμιδώσεις, μυϊκή αδυναμία, μουδιάσματα κλπ) και κατέληξα μετά από ένα κάρο εξετάσεις σε ψυχίατρο που έκανα αγωγή με Cipralex για 8 μήνες. Μου φύγαν όλα και 2 μήνες αφού έκοψα τα χάπια μου ξανάρχισαν τα νευρολογικά με μυϊκή αδυναμία και καψίματα στους μυς, συσπάσεις μυών παντού, μυϊκή κόπωση, τρελλό τρέμουλο χεριών κλπ. Πήγα ξανά νευρολόγο (σε 2 διαφορετικούς) και δεν μου βρήκαν τίποτα. Ξανά ψυχίατρο, ξανά αγωγή (παίρνω τα Brintellix των 5mg τώρα) και μετά από 2,5 μήνες που είμουνα καλά έχει 1 εβδομάδα που με ξαναπιάσανε και δεν ξέρω και τι μπορεί να πυροδότησε πάλι όλη την ιστορία. Δεσμιδώσεις παντού, τρέμουλο χεριών, μουδιάζει το αριστερό μου χέρι κλπ. Στα γράφω αυτά γιατί πιστεύω πλέον ότι τα χάπια δεν κάνουνε δουλειά μακροπρόθεσμα. Θέλει ψυχοθεραπεία και αυτό σκοπεύω να κάνω κι εγώ γιατί δε μπορώ να χαπακώνομαι και να είμαι και σ' αυτή την κατάσταση. Δεν είμαι κατά της φαρμακευτικής αγωγής απλά δεν πιστεύω ότι είναι η λύση. Απλά βοηθάει για να έρθεις σε μια λειτουργική κατάσταση έτσι ώστε να μπεις στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις το ψυχολογικό σου θέμα. Κι εγώ σήμερα που σου γράφω πήρα τηλέφωνο τη νευρολόγο μου να τη ρωτήσω μήπως πρέπει να κάνω κι άλλο ηλεκτρομυογράφημα. Ειλικρινά άμα καρφωθεί το τυροπιτάκι στο μυαλό δεν φεύγει με τίποτα. Πάντως από την εμπειρία μου και απ' ότι διαβάζω και εδώ μέσα τελικά το μυαλό μας μπορεί να δημιουργήσει πολλά συμπτώματα που δεν έχουν παθολογική αιτία.