Results 16 to 30 of 35
Thread: Πολύ κακό για το τίποτα?
-
01-06-2020, 17:39 #16
Εγω πιστεύω αρκετά πως οποιος θέλει να μείνει μένει και οποιος θέλει να φύγει φεύγει
Αν εμένα με Ο σύντροφος μου, μου έλεγε σε βαρέθηκα θέλω κάτι άλλο θα του λεγα στο καλό
Θα πληγώνομουν αλλά δνε ήταν για εμένα ούτε εγώ για εκείνον οπότε θα συνέχιζα
Όμως όταν ο άλλος σε παρακαλαει να είστε μαζί και απλα δεν βλέπεις να αλλάζει κάτι στο να σε κάνει χαρούμενο /η με τσακίζει κ αυτό έγινε σε αυτή την σχέση
Κι προσπαθώ να μου ρίξω κ ευθηνες και να καταλάβω γιατί είμαι έτσι εγώ? Η γιατί συμπεριφερονται οι άλλοι έτσι?
Εγώ οπότε τσακωνομουν με εκείνον αργά το βράδυ επειδή δεν ήθελα να γυρίζω σπίτι μου, κ έφευγα από το σπίτι του κοιμόμουν στο αμάξι μου
Δεν του το έχω πει ποτέ αυτό, αλλα κ πάλι ξανά πήγαινα και ξανά τσακωνομασταν και ξανά πήγαινα κι το ευχαριστώ είναι να τρέχει πίσω από το Βρακι αυτών που μας έκαναν κακό
- 01-06-2020, 17:44 #17
01-06-2020, 17:46 #18
01-06-2020, 17:52 #19
Όταν ξεκινάνε οι τσακωμοί τότε η σχέση δεν έχει νόημα.... Και εγώ τον τελευταίο μήνα τσακώνομαι κάθε ημέρα για λόγους που δεν φταίω και λέω οκ αυτός είμαι δεν μπορώ να με αλλάξω είτε θα με περιμενεις, είτε θα με χωρίσεις. Δεν με χωρίζει, αλλά και δεν με αφήνει ήσυχο, με πιέζει να κάνω κάτι που δεν έχω διάθεση.
01-06-2020, 17:56 #20
01-06-2020, 18:01 #21
01-06-2020, 19:01 #22ntintiGuestεγω θα σου πω και το άλλο...
όταν σε μια σχέση τρυπώνουν τρίτα άτομα τότε δεν φταίνε αυτά αλλά εμείς ...
κάτι έχουμε αφήσει ανοιχτώ, είτε άθελα μας, είτε επειδή τελικά ανακαλυπτουμε πως όλο αυτό που ζούμε δεν είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε.....
οπότε καλό σε ένα χωρισμό είναι πρώτα να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να βλέπουμε τι λάθος κάναμε εμείς και μετά να κοιτάμε τι μερίδιο συμμετοχής είχαν οι έξω σε όλο αυτό.
και κάτι ακόμα....όταν είσαι σε μια σχέση και έρχεται ένα τρίτο άτομο να σου πει το οτιδήποτε για τον σύντροφο σου
δεν του αφήνεις περιθώριο ούτε την πρώτη πρόταση να τελειώσει ....πολύ περισσότερο αν αυτό το άτομο δεν είναι της εμπιστοσύνης σου...
αυτά τα πράγματα κόβονται μαχαίρι γιατί όσο τα δέχεσαι κάθε φορά γίνονται και χειρότερα....
01-06-2020, 20:37 #23
Το πρόβλημα είναι ότι το όνομα του ακουγόταν συνέχεια δεν πήρε θέση σαν άντρας κ να πει κοίτα εγώ αυτή δεν την τάιζα επειδή την θέλω την τάιζα λόγο ευγένειας
Μάλιστα πριν πόσο καιρό θιξαμε ένα θέμα κ είπα πως όταν ένας άντρας πάει συνέχεια σε μια γυναίκα κάτι θέλει από αυτή
Κ αυτός μου είπε μην λες συνέχεια έτσι γιατί θα νομίζουν ότι λες για εμένα
Δηλαδή πηγαίνει συνέχεια πίσω από τον κωλο τους είχαμε η όχι σχέση λέει ότι το κάνει λόγο ευγένειας
Με κατηγορεί για παρανοϊκή ζήλια
Κ βγαίνω εγώ χαμένη εκείνες συνεχίζουν το ίδιο να λένε πράγματα σε εμένα ενώ λείπει αυτός κ δεν τα ακούει και πάει λέγοντας
Οπότε γιατί γενικά εμείς οι άνθρωποι να είμαστε τέτοια τέρατα? Αν ο άλλος έχει σχέση αστον στην ησυχία του κ εσύ αν έχεις σχέση κ υποστηρίζεις ερωτευμένος μην τρέχεις πίσω από καμιά από 'ευγένεια'
01-06-2020, 20:39 #24
Κοίτα νταξει αυτή δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει θέμα δικό σου εδώ δεν το συζητώ
Άλλο να μην κάνεις σεξ επειδή δεν την θέλεις και την κρατάς έτσι και άλλο να μην κάνεις λόγο θεραπείας
Τι να πω μπορούμε να καταλάβουμε μόνο τον ευατο μας μου φαίνεται και δεν έχουμε την διάθεση να μπούμε λόγο στην θέση του άλλου
01-06-2020, 21:15 #25
ακου αυτο που ειπε η ντιντι.
εισαι μικρη και δεν ξερεις να "κοβεις" τους κακοπροαιρετους.
μην επιτρεπεις σε γνωστες και γνωστες γνωστων να σου κανουν ουτε τους πληροφοριοδοτες, ουτε τους συμβουλατορες. μονο σε εμπιστους φιλους.
ξερεις ηδη οτι τον καλοβλεπουν τον δικο σου.
τι εμπιστοσυνη να δειξεις σε μια που σαλιαριζει μηπως και καταφερει κατι;;; να σε ξενερωσει θελει!! ξυπνα!
οσο και να σε ιντριγκαρει να μαθεις τι θελει να πει γι αυτον, ΜΗΝ της δινεις τετοιο δικαιωμα.
αν οντως εχει κακη προθεση αυτη που ταχα σου δινει πληροφοριες (τον ειδε εδω, τον ειδε εκει, ταιζε την αλλη κλπ) , η χειροτερη τιμωρια της θα ειναι να φαει πορτα απο εσενα.
μην δινεις τεοτια δικαιωματα. σου ξεκινανε μια συζητηση για εκεινον, κοβε τους και φυγε. "ωχ παλι για τον μητσο θα λεμε; βαριεμαι" και πηγαινε παραπερα.
ακομα δεν εχεις καταλαβει, οτι εσυ με το ενδιαφερον σου για τις σαχλαμαρες που σου λενε, τις εχεις βαλει μονη σου στο παιχνιδι.
αυτα οσον αφορα τις "γνωστες"
ολα τα παραπανω προυποθετουν ομως να θελει να ειστε μαζι και να ειναι ενταξει απεναντι σου. πραγμα που αργα η γρηγορα θα φανει.
αλλα, τα θεματα σου τα εχεις μαζι του. μαζι του μονο θα συζητας. ασε τις παρατρεχαμενες να ξερογλειφονται.
αν δεν ειναι ενταξει, φευγεις.
και παλι καμια σχεση με αυτες που λες.
μην ασχολεισαι με υποδεεστερα ατομα και θεματα. κανε φοκους στην σχεση σου. αν δεν σωζεται, φυγε. μη ασχολεισαι με ασχετους.
01-06-2020, 21:21 #26
Οκ έχεις δίκιο μην ακούω τι λένε κ να φεύγω το δέχομαι
Αλλά όλα έχουν κ όρια δεν μπορεί να λέει η άλλη να λέει τον είδε με την πρωην η την νυν η δεν ξέρω κ εγώ τι και ο άλλος Να κάθετε και να γελάει κ να μιλάει μαζί τους γιατί μεσα σε όσα λένε εκείνες μπορεί να υπάρχει κ μια δόση αλήθειας οπότε δεν θα ήταν αντρικιο να πάρει θέση?
Οκ να μην αναλώνομαι σε τρίτο δεύτερους ανθρώπους αλλά κ ο σύντροφος μου ας έκανε κάτι γιατί και με την συμπεριφορά του αποδείχθηκε σαν κ αυτούς
01-06-2020, 21:27 #27
01-06-2020, 21:32 #28
01-06-2020, 21:44 #29ntintiGuestΠόσο παιδιάστικα και ανώριμα μου ακούγονται όλα αυτά από πλευράς του συντρόφου σου(δεν πρόσεξα αν είπες πουθενά την ηλικία του)
Σκέψου καλά τώρα που είσαι σε αυτή την φάση αν θες να είσαι με έναν τέτοιο άντρα...
Τον συντροφο σου πρέπει να το έχεις ψηλά κορίτσι μου και να μη πέφτει στα μάτια σου με τέτοια ανόητα παιδιαρισματα....
Αν θέλεις ακόμα να είστε μαζί πες του να κάνετε μια σοβαρή πλέον συζήτηση και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου.
Θέλεις να ειστε μαζί οκ?κομμένα αυτά του είδους τα παιχνιδάκια που το μόνο που καταφέρουν είναι να σε μειώνουν και κατ επέκταση και αυτόν...
Δεν θέλει ?πραγματικά προσπάθησε να πας παρακάτω και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου αυτά που σου είπαμε..
01-06-2020, 22:04 #30
Μου έχει γεμίσει τόσες ανασφάλειες αυτή η σχέση κ έχω προσπαθήσει κ έχω δώσει το 100% του εαυτού μου
Μου λέει πως ξεκινάω εγώ συνέχεια γκρίνιες μα είναι δυνατόν ρε παιδιά?
Πως μπορώ να έχω κλειστά μάτια σε τέτοια γεγονότα? Που άλλοτε είναι σημαντικά άλλοτε ε όχι τόσο... Το χειρότερο είναι ότι δεν ΜΙΛΆΕΙ δεν παίρνει θέση
Μετά από τοσους χωρισμούς πλέον τώρα που γελάει κ μιλάει με τις άλλες εγώ δεν νιώθω θυμό μόνο γελάω μέσα μου νιώθω μόνο αδικία για τον ευατο μου γιατί ξοδεύτηκα
Θα δείξει η πορεία πλέον ξέρω πως δεν μου αξίζει αυτό, κ αν κάνει το βήμα κ γυρίσει τωρα θα παίξει με τους δικούς μου κανόνες οποίοι κ αν συνεπάγονται σε αυτούς