Πολύ κακό για το τίποτα? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Roto el View Post
    Μου έχει γεμίσει τόσες ανασφάλειες αυτή η σχέση κ έχω προσπαθήσει κ έχω δώσει το 100% του εαυτού μου
    Μου λέει πως ξεκινάω εγώ συνέχεια γκρίνιες μα είναι δυνατόν ρε παιδιά?
    Πως μπορώ να έχω κλειστά μάτια σε τέτοια γεγονότα? Που άλλοτε είναι σημαντικά άλλοτε ε όχι τόσο... Το χειρότερο είναι ότι δεν ΜΙΛΆΕΙ δεν παίρνει θέση

Μετά από τοσους χωρισμούς πλέον τώρα που γελάει κ μιλάει με τις άλλες εγώ δεν νιώθω θυμό μόνο γελάω μέσα μου νιώθω μόνο αδικία για τον ευατο μου γιατί ξοδεύτηκα
    Θα δείξει η πορεία πλέον ξέρω πως δεν μου αξίζει αυτό, κ αν κάνει το βήμα κ γυρίσει τωρα θα παίξει με τους δικούς μου κανόνες οποίοι κ αν συνεπάγονται σε αυτούς
    Πες ότι ερχόταν αύριο και σου έλεγε οτι γυρνάω πίσω έτσι πως το λες,με τους δικούς σου πλέον ορούς...
    Πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να τα αφήσεις ολα αυτά πίσω και να τον ξαναεμπιστευτεις?
    Πιστεύεις οτι θα μπορέσεις να ξανακοιμηθεις με αυτον τον ανθρωπο σβηνοναντς απο το μυαλο σου ολα αυτα?
    και το κυριότερο οταν ξερεις οτι επαιξε μαζι σου με αυτο τον χυδαιο τροπο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πες ότι ερχόταν αύριο και σου έλεγε οτι γυρνάω πίσω έτσι πως το λες,με τους δικούς σου πλέον ορούς...
    Πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να τα αφήσεις ολα αυτά πίσω και να τον ξαναεμπιστευτεις?
    Πιστεύεις οτι θα μπορέσεις να ξανακοιμηθεις με αυτον τον ανθρωπο σβηνοναντς απο το μυαλο σου ολα αυτα?
    και το κυριότερο οταν ξερεις οτι επαιξε μαζι σου με αυτο τον χυδαιο τροπο?
    Όχι πάλι μες τις ανασφάλειες θα είμαι κ αυτός θα είναι εντάξει και θα φοβάμαι ότι αν ξανά τσακωθούμε θα γίνουν πάλι τα ίδια
    Δεν ξέρω καν αν θέλω να είμαστε μαζί πρέπει να προσπαθήσει πολύ αυτό είναι το. Μόνο σίγουρο

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Roto el View Post
    Όχι πάλι μες τις ανασφάλειες θα είμαι κ αυτός θα είναι εντάξει και θα φοβάμαι ότι αν ξανά τσακωθούμε θα γίνουν πάλι τα ίδια
    Δεν ξέρω καν αν θέλω να είμαστε μαζί πρέπει να προσπαθήσει πολύ αυτό είναι το. Μόνο σίγουρο
    Το ειπες μονη σου ....
    Παρε την σωστη αποφαση τοτε και προχωρα παρακατω οσο δυσκολο και σου φαινεται.

Το κυριοτερο ειναι να αγαπησεις τον ευατο σου και να ακουσεις τις επθυμιες σου, για να μαθεις ετσι και σε αυτους που ειναι διπλα σου να σε αγαπουν και να σε σεβοναται....

Senior Member
    Είναι δυνατόν να συνυπάρξεις με κάποιον που δεν σου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη και κάθεσαι και το σκέφτεσαι ακόμα;

Senior Member
    Εγώ αλλιώς τα σκεφτόμουν τα πράγματα
    Είχα καιρό να εμπιστευτώ άνθρωπο και γατζωθηκα πιστεύοντας πως βρήκα αυτό που ήθελα
    Χωρίς να ψάχνομαι ότι ήρθε απλά από μόνο του ότι το αξιζω
    Αλλιώς το είχα στο μυαλό μου αλλιώς ηταν

Υπήρχαν βέβαια κάποιες λίγες στιγμές που κ εκείνος φαιροταν σαν μικρό παιδί κ μου άρεσε πολύ κ δεν ήθελα τίποτα άλλο αλλά ήταν μικρές στιγμές
    Τις περισσότερες φορές κοίταγε πως να περάσει καλά εκείνος

Page 3 of 3 FirstFirst 123