Πονάω όλο μου το σώμα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 85
    Antonis8
    Guest
    Ναι, αυτο με την ανακοπη το είδα. Και φοβαμαι ότι θα το παθω. Ειδικά αυτό το διάστημα που δεν κοιμαμαι καλά.

Banned
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ναι, αυτο με την ανακοπη το είδα. Και φοβαμαι ότι θα το παθω. Ειδικά αυτό το διάστημα που δεν κοιμαμαι καλά.
    μα επειδή το ειδες ο εγκέφαλος σου το εκανε εμμονή...και επειδή φοβάσαι γενικα μην πάθεις κατι αυτο που είδες το μεταφρασες αυτοματα οτι ντε και καλα θα το παθεις....ειναι απλα μια ελαφριά εμμονη φιλε μου πιστεψε με ειμαι ειδικος στις εμμονες,τις ειχα για χρονια.οταν πιστεψεις με ολη την λογική σου οτι απλα ειναι εμμονη και οτι τιποτα δεν θα πάθεις τοτε θα ηρεμησεις και δεν θα το σκεφτεσαι ποια...ολα ειναι στο μυαλο σου.μπορει όντως να εχεις ενα ελαφρύ προβλημα στην καρδια οπως εχει πει ο καρδιολογος σου αλλα το ελαφρύ εσυ με το μυαλο σου το κανεις βαρυ και θανατηφορο...λαθος ειναι αυτο! μην μεγαλοποιεις το προβλημα σου επειδη φοβασαι! μην το κανεις αυτο ειναι κριμα..απολαυσε την ζωη σου πιστευοντας την αληθεια! οτι εχεις ενα ελαφρύ θεμα στην καρδιά και οτι απλα το μεγαλοποιεις στο μυαλο σου λογο εμμονης και φοβιας...και να ξέρεις οτι η βραδυκαρδια δεν ειναι καθολου κακο αλλα πολυ καλο! οσοι ειναι βραδυκαρδικοι ζουνε πολυ παραπάνω απο τους άλλους διοτι η καρδια κουραζεται λιγοτερο. οταν κοιμομαστε είμαστε όλοι σε κατασταση βραδυκαρδιας! και με χαμηλη πιεση! ΟΛΟΙ ανεξαίρετως! γιαυτο λενε οτι όσοι κοιμουντε πολυ ζουνε περισσότερο στατιστικα...μην ανησυχείς τοσο πολυ! το μυαλο σου μεγαλοποιει το προβλημα χωρις σοβαρο λογο..

Antonis8
    Guest
    Εγώ έχω περιεργες μετρησεις όλη τη μέρα. Το πρόβλημα μου είναι η ορθοστατικη ταχυκαρδία, βραδυκαρδικος ήμουν πριν ανάπτυξω αυτό το πρόβλημα, τώρα καποιες φπώρες γινομαι και βραδυκαρδικος. Τεσπα, θα δειξει. Απλως πρεπει να παρω αποφαση να παρω τα φάρμακα αρχικά.

Σήμερα είδα ότι τα γατια που φροντιζω αδυνατισαν γιατί δεν παω κάθε μέρα πια επειδη δεν μπορουσα στη ζέστη. Και αυτός που εβαζα να τα ταισει ,δεν το κάνε σωστά. Νιωθω τύψεις, σαν να τα εγκατέλειψα, σαν να κέρδισαν πι γείτονες που έβαλαν τις φολες.

Banned
    Εγώ έχω περιεργες μετρησεις όλη τη μέρα. Το πρόβλημα μου είναι η ορθοστατικη ταχυκαρδία, βραδυκαρδικος ήμουν πριν ανάπτυξω αυτό το πρόβλημα, τώρα καποιες φπώρες γινομαι και βραδυκαρδικος. Τεσπα, θα δειξει. Απλως πρεπει να παρω αποφαση να παρω τα φάρμακα αρχικά.

Σήμερα είδα ότι τα γατια που φροντιζω αδυνατισαν γιατί δεν παω κάθε μέρα πια επειδη δεν μπορουσα στη ζέστη. Και αυτός που εβαζα να τα ταισει ,δεν το κάνε σωστά. Νιωθω τύψεις, σαν να τα εγκατέλειψα, σαν να κέρδισαν πι γείτονες που έβαλαν τις φολες.
    μπραβο σου που εχεις γατακια...να θυμασαι οτι εισαι καλο παιδι και σπανιο πλασμα αντωναρε και ολα θα πανε καλα και να θυμασαι πως δεν ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα καρδιας σου απλα εσυ στο μυαλο σου το κανεις σοβαρο.....σταματα να σκεφτεσαι οτι θα παθεις κατι ειναι κριμα εισαι υγιής και υπαρχουν πολυ χειρότερα προβληματα καρδιας απο αυτο που εχεις! μιλα μου σε pm οποτε θελεις! παντα θα σου μιλαω οποτε θελεις παρεουλα μιλα μου.

Banned

ΜΗΝ εχεις τυψεις για τα γατακια σου δεν φταις εσυ! εσυ οτι μπορεις κανεις φιλε! τα αγαπας και αυτο φτανει! μην νιωθεις τυψεις! οτι μπορεις κανεις και εσυ! και το συμπαν σε αγαπαει για αυτο και τα βλεπει ολα. να το θυμασαι φιλε

Banned
    οι γείτονες που βαζουν φολες δεν ειναι ανθρωποι και πιστεψε με το κακο που κανουν θα επιστραφεί πανω τους καποτε...οχι απλα δεν κερδισαν αλλα εχασαν εσυ κοιτα τον υπεροχο εαυτο σου,ασε τους γείτονες...

Senior Member

Μην τσακωθεις με αυτον που τις ταιζει, απο τα ολοτελα... Ειχα παει στην Ιο περσι και ηταν ολες οι γατες κοκαλιαρες. Δεν τις ταιζε κανενας και εμπαιναν στους καδους για να βρουν φαι.

Antonis8
    Guest
    Δεν είχα σκοπο να τσακωθω, απλως νιώθω τύψεις. Και νιώθω σαν να Κερδίζουν οι γείτονες.

Celestial προσπαθω να το δω έτσι, αλλά όλοι στο περιβαλλον μου μου τη λένε επειδη ασχολουμαι με αδεσποτα. Ο πατερας μου μου κανει συνέχεια πατηρηση. Μου λέει ότι τον παίρνουν τηλ οι χωριατες και του λένε ότι ταιζω τις γάτες. Του απαντησα σήμερα "φταις εσύ, που δεν τους απαντας "το ξέρω, έχεις πρόβλημα;" τα παιδιά τους δεν τα βλεπουν,το μισο χωριό είναι μπλεγμενο με ναρκωτικά, αλλά κατά τα αλλα το μεγάλο σκάνδαλο ειναι αν είμαι εγώ φιλοζωος"

Και τα ίδια και η γιαγιά νου, κάθεται και βάζει λόγια συνέχεια. Είναι ανοητοι.

Senior Member
    Και εμενα οταν ημουν παιδι με ελεγαν τρελο επειδη αγαπουσα τα ζωα. Ο πατερας μου με αποκαλουσε κουτο-Ρηνη. Αυτη ηταν μια γυναικα της εποχης του που ταιζε τα περιστερια και καθονταν στον ωμο της. Ο ιδιος ειχε διηγηθει οτι σαν παιδι ειχε γδαρει (ζωντανα ή πεθαμενα, δεν ξερω) γατια και τα ειχε θαψει. Συγνωμη για την φρικιαδτικη εικονα. Τα παιδια εκεινη την εποχη βασανιζαν ζωα για να διασκεδαζουν. Αλλα και οταν μεγαλωνα, στη γειτονια μου, καποια εδεναν τενεκεδακια στις ουρες σκυλων και γατων. Μια θεια μου οταν ημουν μικρος θυμαμαι παλι να λεει οτι οι γειτονες σχολιαζουν "ειναι καλο παιδι αλλα ασχολειται πολυ με τα ζωα". Ηταν μια λοξα για αυτους και με εκαναν να νιωθω τυψεις, ενω απλα ηθελα να τα χαιδευω. Καμια σχεση με τους φιλοζωους που τα ταιζουν κλπ (οχι αυτο ειναι κακο).

Μια ξαδερφη μου ειχε κανει δωρο ενα πουλι παραδεισιο και το ειχα σε ενα κλουβι στη βεραντα. Το μεσημερι επειδη χτυπαγε ο ηλιος το κλουβι τοτ, του αλλαζα θεση. Ο πατερας μου που γυρνουσε απο το καφενειο μετα τη βαρδια χαρτοπαιξιας, με εβλεπε και αμεσως σχολιαζε οτι ειμαι τρελος που ασχολειται ολη μερα με τα πουλια. Αυτο ηταν ψεμα γιατι και τα μαθηματα μου διαβαζα, και λογοτεχνια, και επαιζα, και εβλεπα πολλες ωρες τηλεοραση, αλλα ειχα ταυτοχρονα την υπευθυνοτητα να ταισω και να φροντισω οποιο ζωακι ειχα. Αυτη ειναι ιδιοτητα που ενας φυσιολογικος γονιος θα επιθυμουσε να εχει το παιδι του. Τα περισσοτερα παιδακια παιζουν με τα ζωα, και αφηνουν τη φροντιδα τους στη μαμα. Αλλα ο αργοσχολος πατερας μου που ετρωγε μια ζωη ξαπλωμενος σαν βαρια αρρωστος, δεν ειχε καλυτετο χομπυ απι το να εξευτελιζει και να διαβαλλει το παιδι του.

Μια μερα εφτασε το μεσημερι. Ο ηλιος χτυπαγε το κλουβι. Ενιωθα ντροπη απι τα λογια του πατερα μου και δεν του αλλαξα θεση οπως εκανα παντα. Το πουλακι αρρωστησε και μετα απο λιγο πεθανε. Γυρισε ο πατερας μου απο τα χαρτια, τα κρασια και τους μεζεδες. Του ειπα τι εγινε. "Α, δεν του εδωσες ασπιρινη, γι αυτο πεθανε". Εφταιγα γιατι δεν του εδωσα ασπιρινη. Εκεινος, οχι.

Να μην σου πω τι ακουγα 12 χρονια οσο φροντιζα τον σκυλο που εκεινοι εφεραν σπιτι παρα τις διαμαρτυριες μου, που εκεινοι ελεγαν οτι θα τον φροντιζουν μονοι τους, και μετα απο ενα μηνα ηθελαν να τον εγκαταλειψουν στο δρομο. Ειμαι διασημος σε ολι το χωριο, μη σου πω σε ολους τους Κερκυραιους, ως ο τρελος που ασχολειται ολη μερα μ'ενα σκυλο.
    Μια βολτουλα τον εβγαζα ολη κι ολη τον κακομοιρη. Μεγαλη βεβαια, αλλα οσα στερηθηκα ηταν γιατι δεν συνεργαζοταν η οικογενεια μου, οχι για αλλο λογο. Σκατανθρωποι.

Μην πιασω να λεω για τα περιουσιακα και πως ολοκληρο το χωριο συνωμοτησε εναντιον μου.Τα ιδια σκατα παντου. Μονο το χρημα και την βοιδο****** σεβονται.

Senior Member

Έλα ρε παιδιά.

Είστε ψυχούλες και οι 2. Θα κάνατε ωραίο παρεάκι

Senior Member
    Αντωνη αμα ερθεις Αθηνα θα σε κερασω καφε, χαχα!

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post

Μην πιασω να λεω για τα περιουσιακα και πως ολοκληρο το χωριο συνωμοτησε εναντιον μου.Τα ιδια σκατα παντου. Μονο το χρημα και την βοιδο****** σεβονται.

Τα ίδια κι εγώ.

Όλοι ήταν πάντα εναντίων μου. Ίσως οσμίζονται ότι είμαστε καλοί άνθρωποι. Είναι εντελώς παράλογα όσα μου λένε, όπως ακριβώς αυτά που σου έλεγε ο πατέρας σου. Φυσιολογικοί γονιοί και άνθρωποι με πολιτισμό, θα αναγνώριζαν ότι κάναμε κάτι σωστό, αντιθέτως όμως βασίζονυ τη γνώμη τους και τις νουθετήσεις τους σε διεφθαρμένους και αμόρφωτους χωριάτες. Του το είπα καθαρά "σιγά τις προσωπικότητες, ας κοιτάξουν τα χάλια τους" Αλλά ο πατέρας μου είναι άνθρωπος που επηρέαζεται παρά πολύ από τρίτους, δεν έχει καθόλου πυγμή. Έχουμε χίλια άλλα θέματα και κάθε φορά μου λέει για τις γάτες. Έκανε μάλιστα και διάγνωση και είπε ότι έχω "εμμονή με τις γάτες" Του είπα ότι δεν είναι γιατρός και του εξήγησα με λογικά επιχειρήματα ότι αυτό που λέει δεν ισχύει. Μου λέει δεν εχεις άλλα ενδιαφέροντα εκτός από τις γάτες. Του θύμισα ότι έχω εκδώσει βιβλίο, ότι μου αρέσει πολύ το διάβασμα και η τέχνη, και απλώς κούνησε το κεφάλι. Αλλά δεν το κάνουν μόνο για τις γάτες. Όταν είχα σχέση με τη Τσέχα που δεν τη χώνευαν, τα ίδια μου έλεγε, ότι ασχολούμαι μόνο με τη Τσέχα. Θέλουν απλώς να γκρινιάζουν και να κρίνουν.

Περιουσιακά; Στις αδερφές μου έχει δώσει τα πενταπλάσια από μένα και δεν του είπα ποτέ τίποτα και παρόλα αυτά και αυτές και αυτός λένε ότι εγώ είμαι ο "κακομαθημένος".

Έχω θέμα με τα αεροπλάνα και δεν ταξιδεύω συχνά, αλλά ναι, γιατί όχι, αν έρθω μπορούμε να πάμε για έναν χυμό Ορέστη (ο καφές μου φέρνει ταχυπαλμία) Θα σου φέρω και ένα βιβλίο του Τόμας Μαν, τον Τριστάνο, μια μικρή νουβέλα (συνοπτική σχεδόν του Μαγικού Βουνού) που περιγράφει ακριβώς αυτή την αντίθεση ανάμεσα στα υγιή πνεύματα, που συχνά μάλιστα αντιμετωπίζονται ως άρρωστα από την κοινωνία (οι ήρωες είναι φυματικοί σε σανατόριο) και τους υγιής και στιβαρούς πολεμιστές της ζωής, τους κανονικούς πονηρούς ανθρώπους, που δεν έχουν ανησυχίες για τον θάνατο, που η ζωή τους είναι μια επίπεδη σταθερή μπίζνα.

Antonis8
    Guest
    Τις ημέρες που δεν παίρνω σίδηρο, παίρνω ηλεκτρολύτες που έχουν μέσα σύμπλεγμα βιταμινών β και φολλικό οξύ. Ξέρετε αν μπορεί να με πειράξει; Γιατι ο σίδηρος που παίρνω έχει επίσης φυλλικό οξύ;

Χθες ήμουν χάλια. Σήμερα κάπως καλύτερα αλλά εξίσου χάλια. Δεν ξέρω αν είναι λόγω του στομάχου. Νιώθω σαν να κουνιέται κάτι στο κέντρο του στήθους μου. Και κάποιες φορές νιώθω σαν να μην λαμβάνω αρκετό οξυγόνο, σαν τα αγγεία που οδηγούν στον εγκέφαλο να μην παίρνουν αρκετό αίμα. Και έχω και αυτόν τον πόνο αριστερά, ψηλά στο στήθος, σχεδόν δίπλα στη μασχάλη. Πονάω την πλάτη και τον αυχένα μου με κάποιες κινήσεις. Ίσως είναι μυικό, δεν ξέρω.

Τον σίδηρο τον παίρνω μέρα παρά μέρα αλλά φοβάμαι μήπως όντως τελικά αυξήθηκε πολύ ο αιματοκρίτης μου και πάθω έμφραγμα. Ή μήπως έχει πέσει πολύ; Θα πάω να κάνω μια γενική την άλλη βδομάδα. Έχω και κάποιες έκτακτες το τελευταίο διάστημα.

Και δεν τάισα τα γατιά πάλι. Αφησα απλώς την τροφή για τον γείτονα. Νιώθω τύψεις. Θέλω να φέρω έναν γάτο που είναι γέρος, τουλάχιστον, γιατί έχει χάσει πολλά κιλά και φοβάμαι ότι κάτι θα του συμβεί, αλλά η αδερφή μου δεν με βοηθάει και δεν μπορώ να τον μεταφέρω μόνος μου. Όλο μου λέει σε λίγες μέρες και όλο το αναβάλλει. Μέχρι που θα τον βρω νεκρό.

Στεναχωριέμαι πολύ γιατί όλες οι γάτες μόλις ακούνε το πατίνι μου μαζεύονται. Νιώθουν απελπισία όταν δεν πάω. Και τα πιατάκια τους είναι αδεια μέσα στη μέρα γιατι ο γείτονας τα ταίζει αργά το βράδυ.

Senior Member
    Τα ίδια κι εγώ.

Όλοι ήταν πάντα εναντίων μου. Ίσως οσμίζονται ότι είμαστε καλοί άνθρωποι. Είναι εντελώς παράλογα όσα μου λένε, όπως ακριβώς αυτά που σου έλεγε ο πατέρας σου. Φυσιολογικοί γονιοί και άνθρωποι με πολιτισμό, θα αναγνώριζαν ότι κάναμε κάτι σωστό, αντιθέτως όμως βασίζονυ τη γνώμη τους και τις νουθετήσεις τους σε διεφθαρμένους και αμόρφωτους χωριάτες. Του το είπα καθαρά "σιγά τις προσωπικότητες, ας κοιτάξουν τα χάλια τους" Αλλά ο πατέρας μου είναι άνθρωπος που επηρέαζεται παρά πολύ από τρίτους, δεν έχει καθόλου πυγμή. Έχουμε χίλια άλλα θέματα και κάθε φορά μου λέει για τις γάτες. Έκανε μάλιστα και διάγνωση και είπε ότι έχω "εμμονή με τις γάτες" Του είπα ότι δεν είναι γιατρός και του εξήγησα με λογικά επιχειρήματα ότι αυτό που λέει δεν ισχύει. Μου λέει δεν εχεις άλλα ενδιαφέροντα εκτός από τις γάτες. Του θύμισα ότι έχω εκδώσει βιβλίο, ότι μου αρέσει πολύ το διάβασμα και η τέχνη, και απλώς κούνησε το κεφάλι. Αλλά δεν το κάνουν μόνο για τις γάτες. Όταν είχα σχέση με τη Τσέχα που δεν τη χώνευαν, τα ίδια μου έλεγε, ότι ασχολούμαι μόνο με τη Τσέχα. Θέλουν απλώς να γκρινιάζουν και να κρίνουν.

Περιουσιακά; Στις αδερφές μου έχει δώσει τα πενταπλάσια από μένα και δεν του είπα ποτέ τίποτα και παρόλα αυτά και αυτές και αυτός λένε ότι εγώ είμαι ο "κακομαθημένος".

Έχω θέμα με τα αεροπλάνα και δεν ταξιδεύω συχνά, αλλά ναι, γιατί όχι, αν έρθω μπορούμε να πάμε για έναν χυμό Ορέστη (ο καφές μου φέρνει ταχυπαλμία) Θα σου φέρω και ένα βιβλίο του Τόμας Μαν, τον Τριστάνο, μια μικρή νουβέλα (συνοπτική σχεδόν του Μαγικού Βουνού) που περιγράφει ακριβώς αυτή την αντίθεση ανάμεσα στα υγιή πνεύματα, που συχνά μάλιστα αντιμετωπίζονται ως άρρωστα από την κοινωνία (οι ήρωες είναι φυματικοί σε σανατόριο) και τους υγιής και στιβαρούς πολεμιστές της ζωής, τους κανονικούς πονηρούς ανθρώπους, που δεν έχουν ανησυχίες για τον θάνατο, που η ζωή τους είναι μια επίπεδη σταθερή μπίζνα.
    "Θέλουν απλώς να γκρινιάζουν και να κρίνουν. "

Και να ελεγχουν τη ζωη των παιδιων τους. Ο κλασσικος Ελληνας γονιος. Και ολοι λενε στον εαυτο τους οτι το κανουν για καλο, αλλα ακομα και οι καλοπροαιρετοι και υγιεις γονεις χωρις να το συνειδητοποιουν, απλα εκτονωνουν δικα τους απωθημενα και απολαμβανουν την αισθηση της εξουσιας.

Ακου να γελασεις. Λεει η μια μερα η δασκαλα μου στην ταξη, για να ξυπνησει τους υπολοιπους που ειχαν χαλαρωσει με το διαβασμα, "κριμα που δε γινονται συναντησεις με τους γονεις να δωσω συγχαρητηρια στη μαμα του Ορεστη!". Εβαλα τα γελια, γιατι αλλο που δε θα θελε η μανα μου. Και να μπει και στην αιθουσα θα ηθελε. Και μετα θα γκρινιαζε μεχρι να τα παρατησω. Αλλα και η και η καθηγητρια αν και νεα, ειναι ελληνιδα μανα. Δε μπορει να μπει στη νοοτροπια οτι πρεπει ο καθενας να ζει για τον εαυτο του.

Και οσον αφορα τη ζωοφιλικη παιδεια, στο εξωτερικο εχω ακουσει οτι εχουν ειδικο μαθημα στα δημοτικα, για να μαθαινουν τα παιδακια να φροντιζουν και να ειναι υπευθυνα με τα ζωα.

Το βιβλιο ακουγεται τελειο. Ο οχλος εναντια στο ατομο.

Antonis8
    Guest
    Ναι, έχουν τέτοια μαθήματα. Αν και εμείς που δεν είχαμε κανέναν να μας το διδάξει,το πραξαμε. Για αυτο θεωρώ ότι η συντριπτικη πμειοψηφία των υποτιθεμενων "φυσιολογικών" είναι αιμοδιψεις sociopaths.

Με την κοπέλα πώς παει;

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast