Results 61 to 75 of 85
Thread: Πονάω όλο μου το σώμα
-
11-06-2020, 01:34 #61
αντωνη σε εχω συμπαθησει πολυ μαν να ξερεις. πως εισαι με τις σκεψεις της καρδιας σου? να θυμασαι αυτα με το μυαλο που ελεγα οποτε δεν νιωθεις καλα..σαν συμβουλη το λεω γενικα οτι θελεις κανε
- 11-06-2020, 02:39 #62Antonis8Guest
Δυστυχώς δεν αφορά αποκλειστικα σκέψεις μου το θέμα. Είναι μια πραγματικότητα που οι γιατροί δεν με βοηθάνε να αντιμετωπισω. Και μάλιστα θεωρώ ότι η ορθοστατικη ταχυκαρδία επήλθε μετά απο επεισοδια υποξίας λόγω υπνικης απνοιας. Δεν είναι δυνατόν να έχω MAP , αρτηριακή πίεση, στα 40 και ο καρδιολογος να μην κανει τιποτα. Δεν έχω βρει ούτε ένα αρθρο που να λέει ότι είναι εντάξει να έχεις MAP κάτω απο 60. Το νευρικό μου σύστημα επαθε βλάβη απο αυτό. Πρεπει να κάνω άμεσα την μελέτη υπνου γιατί δεν με βλεπω καλά.
Τώρα νιώθω χαλια, έχουν έξαρση τα συμπτωματα με το στομάχι μου αυτές τις μέρες. Πηρα σήμερα ομεπραζολη, δεν με βοήθησε όμως ιδιαίτερα. Νιώθω ναυτία και τάση για εμετό και ζάλη. Παραλληλα όμως νιώθω και ένα σφιξιμο, μπορει όλα να είναι καρδιά.
11-06-2020, 03:14 #63
Βατερλω.
Ειναι σα να γνωρισα δυο ατομα. Δηλαδη ειναι στα ορια της μυθομανιας αυτα που μου ελεγε. Οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια και κοιμαται. Οτι ξερει μονο τα σουπερ μαρκετ. Οτι το κεντρο της Αθηνας της θυμιζει διαβασματα. Καλα, απορησα απο την αρχη γιατι εχει συγκατοικους και γιατι πηγαινε εκδρομες στο εξωτερικο. Μετα μονο οτι ειναι παρθενα δε μου ειπε. Πουθενα στο καδρο αντρες. Ελειπε ενια μηνες απο την πατριδα της και ημουν ο πρωτος αντρας με τον οποιο βγηκε; Ποιος ειμαι, ο Ρουβας; Την ειδα να τρωει με δυο κινεζους στο Μοναστηρακι το απογευμα και μου στελνει μηνυμα στις 11 το βραδυ και μου λεει οτι να μεταθεσουμε πιο αργα το αυριανο ραντεβου μας γιατι βγηκε με φιλες για ψωνια και κουραστηκε. Τι επρεπε να σκεφτω εγω; Αλλα και με τα ματια μου να μην τα ειχα δει, προφανως για να ειχε το θαρρος να ζητησει σε εμενα να βγουμε, θα το ειχε και για αλλους. Ή για να πει ναι σε καποιον που της την επεσε. Ήμαρτον! Αυτη κατεληξε οτι με εβλεπε μονο ως φιλο. Αλλα εγω δεν ελαβα τετοια βαιμπ οταν βγηκαμε. Ελαβα βαιμπ οτι ηθελε να προχωρησουμε. Δεν ξερω αν τα ειχες διαβασει οταν τα εγραφα. Επισης μου ελεγε να παμε μαζι διακοπες στην Κερκυρα. Ποια το λεει αυτο σε εναν αγνωστο αντρα, χωρις πονηρο σκοπο; Μου ελεγε για πραγματα που θα καναμε μαζι, μια καθημερινοτητα, λες και ημασταν ζευγαρι.
Οταν βγηκαμε φανηκε να ξερει καλα το κεντρο. Τη ρωτησα με ποιους πηγαινει σινεμα και θεατρα που ειχε αναφερει. Με τις φιλες της μου ειπε. Ηταν ευκολο να κανεις φιλους εδω τη ρωτησα. Ναι μου ειπε. Εβγαιναν αλλα πραγματα. Ειχε παει και για καφε με κατι συναδελφους, ειχε παει σε μια επιδειξη κοθνγκ φου ενος μπαρμπα. Ειχε ρωσικα στο πληκτρολογιο του κινητου. Διαφορα παραξενα,
Ινσταγκραμ δεν μου εδωσε. Επισης ενω ειχαμε μιλησει σχετικα με την Αγγλια γιατι σπουδασα εκει, δεν μου ανεφερε οτι ειχε παει μολις το καλοκαιρι! Ανακαλυψα μονος μου το ινστα της και το διαπιστωσα. Πρεπει να παρακολουθησε καποια σχολη εκει, γιατι ηταν με κατι μαντραχαλαδες Ελληνες με ασπρομαυρη ενδυμασια, και ο ενας ειχε γυρει υπερβολικα προς το μερος της, ενω κι εκεινη εσπαγε ανεπαισθητα τη λεκανη στα πλαγια. Επισης το ντυσιμο της στις φωτογραφιες με τους φιλους της ειτε στην Ελλαδα ειτε στο εξωτερικο ηταν τελειως διαφορετικο! Φορουσαν φουστες, φορεματα κυριλε, σαν κοπελες της καλης κοινωνιας. Ενω στη σχολη της φοραγε τζιν, βρωμικα αθλητικα, και ειχε και μια βρωμικη κασετινα. Οι συγκατοικοι της ηταν φιλες της απο το Πανεπιστημιο, ηταν στο ιδιο τμημα. Εκει δεν εχουν τεραστιες ταξεις αμφιθεατρα. Βγαιναν μαζι σε κινεζικα εστιατορια.
Ενταξει ριχνουν και διαβασμα, αλλα εχουν περισσοτερο ελευθερο χρονο ως exchange students και τον ξοδευουν σε ταξιδια και κοσμικες εξιδους. Εμενα στην αρχη μιυ ειχε πει οτι εχει αρκετο ελευθερο χρονο, αργοτερα, με αλλη αφορμη μου ειπε οτι η ζωη της ειναι το διαβασμα.
Εχω γκουγκλαρει αρκετα στο νετ για κινεζους φοιτητες και φαινεται οτι ειναι διαβοητοι για τον κοσμοπολιτικο τροπο ζωης τους. Εχουν γινει μελετες. Λενε οτι τους αρεσουν τα ταξιδια και η εκλεπτυσμενη καταναλωση. Προτυπα μεγαλοαστικης ταξης θα λεγαμε.
Την ειδα αποψε με τις φιλες της στην Ερμου να κοιτανε βιτρινες και να βγαζουν σελφι με μασκες και τσαντιστηκα. Ειχα διαισθηση οτι θα την συναντησω.
Πραγματικα δεν ξερω τι αναγκες της ηθελε να καλυψω. Ο ανθρωπος ειναι δουλος των αναγκων του. Εμενα αν με ρωταγες το φθινοπωρο θα απαντουσα μακρια απο ερωτες, δε θελω μπλεξιματα. Αλλα τελικα μαλλον το τραβαγε ο οργανισμος μου για να ερωτευθω τοσο γρηγορα. Αυτη δε νομιζω οτι χρειαζοταν εναν ακομη φιλο, εναν ανεργο μπατιρη, ουτε για ερωτες και δεσμους εψαχνε. Εγραφα βεβαια εργασιες για ενδιαφεροντα μερη στην Αθηνα, αλλα εξηγησα οτι δεν υπαρχει σαλιο. Αυτη δε συνειδητοποιουσε ποσο ακριβα ειναι τα αεροπορικα Ελλαδα Κινα. Μου ελεγε να παω εκει να πεταξουμε χαρταετο.
Μου ειχε κοψει καιρο τις κουβεντες. Με αφορμη οτι δεν απαντησα σε κατι μηνυματα της. Αλλα εγω ειχα προσεξει οτι παντα την ιδια ωρα, γυρω στις δεκα και μιση, αφηνε την οποια συζητηση μας στη μεση, απανταγε με καθυστερηση και αδιαφορα σε ο, τι εγραφα, και μετα ελεγε οτι πεφτει για υπνο, αλλα καθοταν μεχρι τις 12. Υποπτο, ετσι; Σα να μιλαγε με καποιον.
Ειχε θυμηθει "τυχαια" πριν λιγες μερες οτι ειχε φιλο στην Κινα... Ρωτωντας με αν θα επελεγα καποια που αγαπαω ή καποια που με αγαπαει... Αυτη ειπε θα επελεγε καποιον που αγαπαει και οτι τον φιλο της τον βαριοταν.
Περασαν εβδομαδες. Πλησιαζαν οι εξετασεις. Ηξερα οτι δεν ηθελε να με ξαναδει παρα την αρση της καραντινας. Παροτι δεν ειχαμε μιλησει τοσον καιρο, το τελος τωρα φανταζε οριστικο και με εκανε να νιωθω σα να ειχα μια βαρια πετρα πανω στο στηθος μου, που δε με αφηνε να αναπνευσω.
Ηθελα να συμφιλιωθω μαζι της,. Να της πω οτι δεν της κραταω κακια. Και να ακουσω οτι και απο αυτη ηταν ολα ΟΚ.
Της εστειλα οτι την σκεφτομουν και ειπα να πω ενα γεια. Με ενημερωσε οτι η καθημερινοτητα ηταν γεματη διαβασματα. Ισως φοβηθηκε οτι θα της ζητουσα να βγουμε...
Τη μεθεπομενη μερα μου εστειλε λεγοντας οτι για να ξεφυγει απ το πολυ διαβασμα, θελει να της προτεινω ενα μυθιστορημα. Μου πεταξε μια ατακα οτι ο αγαπημενος της καθηγητης θα γυρνουσε στο πανεπιστημιο του Πεκινου μετα το μαστερ του. Μου ειχε ξυσει ηδη την πληγη λεγοντας στο μαθημα οτι θα πηγαινε στο δικο του νησι για διακοπες. Εκανα συνειρμους ζηλιας. Ηταν λες και ηθελε να μου το τριψει στα μουτρα. (ειναι γκευ ο καθηγητης αλλα δεν το ηξερα τοτε). Της απαντησα οτι αμα παει στο νησι του μπορει να τον δει εκει. Δεν το σχολιασε...
Μετα της ειπα οτι θα μου λειψει και εκεινη αμεσως με γειωσε λεγοντας οτι θα της λειψει και η κυρια, και οι αλλοι συμμαθητες μας...
Αισθανθηκα μια ναυτια. Θεωρησα οτι ηταν προσχηματικη η ερωτηση για το μυθιστορημα. Οτι ηθελε να με πληγωσει εσκεμμενα για να μην τρεφω ελπιδες. Να μου ριξει δυο μαχαιριες στην ψυχη. Λεω δεν μπορει, να σκεφτεται ετσι. Ειμαι καχυποπτος.
Της ζητησα σαν χαρη να μου λυσει καποιες αποριες. Απαντησε ψυχρα, ενταξει, λεγε. Προς τι η ψυχροτητα αν ολα ηταν ενταξει; Ξεκινησα ηπια. Εφτασα να τη ρωτησω γιατι σταματησε να μου μιλαει, τι πηγε στραβα στο ραντεβου μας, αν μουβελεγε αληθεια στην αρχη, αν υπηρχε αλλος. Απαντουσε αδιαφορα στις περισσοτερες. Επαναλαμβανε με παθος οτι απο την αρχη δεν της ημουν τιποτα παραπανω απο τους υπολοιπους συμμαθητες μας. The lady doth protest too much.
Της ειπα οτι με πειραξε αυτο για τις διακοπες της - καπως ετσι. Μου απαντησε: Γιατι να παω σε ενα μονο νησι; Εχω τον δικο μου τροπο ζωης.
Και εκει νομιζω φιλε κρυβεται ολη η ουσια. Εχει εναν αλλο τροπο ζωης στον οποιο εγω δεν ταιριαζω. Αλλα γιατι να με μπλεξει; Τι ζηλεψε απο εμενα;
11-06-2020, 03:17 #64
Αυτα τα λιγα.
11-06-2020, 15:27 #65Antonis8GuestΟρέστη, εγραφες ποτε ως Πετρος σε άλλο φορουμ;
Τι να σου πω, δύσκολα να την ψυχολογησω την κοπέλα, αλλά αν νιωθεις ότι σε κοροϊδεύει και παιζει παιχνίδια, καλυτερα να μην επενδυσεις περαιτέρω συναισθηματικά σε εκείνην. Γιατί δεν δοκιμαζεις να βρεις καποια άλλη; Μέσω dating site?Οχι πως το έχω δοκιμάσει, αλλά ποτε δεν ξέρεις.
11-06-2020, 15:47 #66
Οχι μονο στο πχορουμ εγραφα. Τωρα ο, τι επενδυσα, επενδυσα... Ειμαι στη φαση που χωνευω το ο, τι εγινε και προσπαθω να βγαλω συμπερασματα.
Δεν ειναι τωρα ο καιρος να βρω αλλη. Θελω την ιδια, αλλα οπως τη γνωρισα στην αρχη. Τη γλυκια κοπελα που μου χαμογελουσε και μιλουσαμε. Ισως το μελλον μου να ειναι στην Κινα. Υπαρχει μεγαλη ζητηση για καθηγητες αγγλικων. Ισως πρεπει κι εγω να αρχισω τα ταξιδια, οπως κι εκεινη. Παντα ηθελα να γνωρισω τον κοσμο.
Ξερεις γιατι την ερωτευτηκα τοσο γρηγορα; Χτες το συνειδητοποιησα. Γιατι ειχε το ιδιο χαμογελο με τον μεγαλο μου ερωτα. Μια κοπελα που γνωρισα οταν ημουν 18. "Βλεπω κομματια ενος καθρεφτη που εσπασε". Τωρα καταλαβαινω τον στιχο...
12-06-2020, 02:03 #67
Τελικα ισως να την ονειρευτηκα.
Ισως ολη τη χρονια να την ονειρευτηκα.
12-06-2020, 13:03 #68
ορεστη βρηκα τι δουλεια κανω δουλευω για το εμβολιο του κορονωιου πρεπει να κανω οτι μπορω πρεπει να δουλευω οσο μπορω θα μασ κανουν εμβολιο και θα δουλευουμε ολοι φιλακια πολλα θα παθετε πλακα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2020, 13:17 #69
12-06-2020, 14:27 #70
12-06-2020, 20:24 #71
γινε ποιητησ η ντιτζει να πεφτει κ καμια δεν ξερω ρε ορεστη δεν το σκεφτηκα εγω ειμαι αγροτησ παντωσ να ξερεισ
12-06-2020, 20:57 #72
Οι ποιητες δε βγαζουν λεφτα
12-06-2020, 21:52 #73
γινε ντιτζει τα τραγουδια ποιηματα ειναι
12-06-2020, 22:12 #74
22-06-2020, 19:48 #75Antonis8GuestΜιας και κλειδώθηκε το άλλο μου θέμα απο το ανελέητο παρενοχλητικο σπαμ, γράφω εδώ.
Τελικά πηγα στο γιατρό. Ο πονος στον οισοφαγο είναι εντέλει στην τραχεία,μου έκανε τραχειητιδα η παλινδρόμηση. Και όσο για το lyme ξεκιναω την αγωγη και παράλληλα μου έδωσε και εξετάσεις αντισωματων για να ειναι σίγουρη η διάγνωση.
Δεδομένου ότι ότι με είχε ξανατσιμπησει τσιμπουρι και σε μικρότερη ηλικία, μου ειπε ότι μπορει να έχω χρόνιο λαιμ,κάτι που εξηγεί και την ορθοστατικη.
Οσον αφορά το κονκορ, μου είπε να παιρνω τη μικρότερη δόση τις ημέρες που είμαι συμπτωματικος. Τέλος της εβδομάδας ξεκινάει παλι καυσωνας, μάλλον θα αναγκαστω να το δοκιμασω και ελπιζω να μην πέσει η πιεση στα ταρταρα.