Results 16 to 30 of 32
Thread: Cymbalta κανείς;
-
24-03-2009, 08:57 #16
Ίσως θα έπρεπε μαζί με τα χάπια να μας δίνουν και μια περούκα. Δεν θα το αντέξω να μείνω φαλακρός. Αυτό που με ενοχλεί κάπως είναι ότι αν και η διάθεσή μου έχει βελτιωθεί δεν έχει μειωθεί το άγχος μου όσο θα ήθελα. Μακάρι να δω βελτίωση και σε αυτό το θέμα γιατί προτιμώ να είμαι στεναχωρημένος παρά αγχωμένος.
- 25-03-2009, 00:20 #17
τριχοπτωση?και με αυτο το νεο φαρμακο?εγω με την βενλαφαξινη εχασα πολυ μαλλι....και τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω αυτο....ωχ,ελπιζω να μην συμβει το ιδιο...
25-04-2009, 20:59 #18
καλησπερα κ απο μενα σ ολους..
Αδερφε δεν ξερω το αλλο που λες αλλα τα Ρεμερον πετα τα οσο ποιο μακρυα μπορεις.Ακομα κ ελεφαντας δεν αντεχει..
Αυτο που λες για \'\'στο μισαωρο κοιμαμαι\'\' ισχυει για ολους οσους το εχουν δοκιμασει..
Και μονο που πολλοι γιατροι το συνταγογραφουν για πολλες περιπτωσεις φτανει..
28-04-2009, 00:07 #19
Επιτέλους που ήσασταν βρε παιδιά!!!Έψαχνα εδώ και πολύ καιρο να βρω καποιους που να ζητήσω τη γνώμη τους.Όμως έγινε το αντίθετο, ήρθε η ώρα να πω τη δική μου γνώμη και να βοηθήσω όσο μπορώ.
Παίρνω το Cybalta εδώ και 6 μήνες και είμαι πολυ ευχαριστημένη. Στην αρχή όμως οι πρώτες 2-3 μέρες ήταν σκέτος εφιάλτης, δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι ούτε για νερό, νόμιζα οτι ήμουν παράλυτη, θα το θυμάμαι για πάντα αυτό και φυσικά θα κάνω τα πάντα να μην ξαναπάρω τέτοιου είδους φάρμακα. Αυτό με την τριχόπτωση δεν το παρατήρησα ίσωσ γιατί είχα και απο πριν αλλά αυτό δε σημαίνει οτι έμεινα και φαλακρή. Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι είναι καλό φάρμακο και ελαφρύ. Δεν έχω πάρει άλλα φάρμακα γενικότερα αλλά είμαι καλά σε συνδιασμό και με την ψυχοθεραπεία που κάνω φυσικά γιατί τα φάρμακα από μόνα τους δε νομίζω να κάνουν αποτελεσματική δουλειά. Αυτά είναι μόνο να φύγουν τα συμπτώματα αλλά δε σου δίνουν λύση στον τρόπο της σκέψης. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Φιλιά πολλά και μην το βάζεται κάτω!!!!
28-04-2009, 00:16 #20
ωραιο κ αισιοδοξο νικ, αισιοδοξο κ ελπιδοφορο μνμ
καλως ήρθες eimai_poli_kala
καλη συνεχειαπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-06-2009, 14:00 #21
Για όσους παίρνουν το Cymbalta και είδαν τριχόπτωση:
Χθες τελικά μετά από τρεις μήνες χρήσης του φαρμάκου επισκέφτηκα δερματολόγο ο οποίος μου εξέτασε το τριχωτό της κεφαλής.
Αποτελέσματα: Ελαφριά αραίωση και πολύ αδύμανη τρίχα.
Εγώ! που το μαλλί μου ήταν σύρμα!
Τέλος πάντων, μου έδωσε θεραπεία για την τριχόπτωση και μου είπε οτι αν δεν δω αποτέλεσμα σε ένα μήνα να αλλάξω χάπι!
08-07-2009, 22:17 #22
Τα παίρνω για 2 χρόνια σχεδόν παιδιά.Καλό είναι για να σε βάλει σε κίνηση.Μηδέν παρενέργειες για μένα.Το κόψιμο είναι λιγάκι δύσκολο.Εξαρτάται πάντα και πόσο τα φοβάσαι αυτά.Το έχω κόψει ξερά 2 3 φορές.Δέν είναι και τόσο τραγικό.Τώρα διαφορά στα μαλλία νομίζω δεν είδα.Δέν ξέρω τι να σας πώ. Αυτό που ξέρω είναι οτι το άγχος κλπ προκαλούν τριχοπτωση και όχι τα διάφορα φάρμακα.
08-07-2010, 02:47 #23
arisva, το έψαξα.
έχεις δίκιο το έπαιρνα.
αλλά ξέρεις τί, το μόνο που θυμάμαι είναι η τριχόπτωση.http://www.mazi.org.gr/
28-07-2010, 09:31 #24
πρώτη μου μέρα σήμερα με το φαρμακάκι (αγχώδης διαταραχή) ...καινούργια στην παρέα...αγχώθηκα λίγο με αυτά που διάβασα παιδιά, ελπίζω να πάει καλά...μέχρι τώρα έπαιρνα arvifax που είναι παρόμοιο, αλλά με είχε κάνει θερμοσίφωνο από την πίεση, οπότε το αλλάξαμε....ευχηθείτε καλή τύχη
31-10-2010, 20:33 #25
Καλησπέρα και από μένα λαμβάνω το σκεύασμα εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω ότι πάω αρκετά καλά , τριχόπτωση δεν έχω παρατηρήσει (τουλάχιστον ακόμα ), έχω παρατηρήσει όμως ότι έχω αποκτήσει καθυστερημένη εκσπερμάτωση , έχει διαπιστώσει κάποιος το ίδιο ?
31-10-2010, 21:41 #26
Δεν νομίζω η τριχοπτωση να είναι από τα φαρμακα.
Γενικα τα αντικαταθλιπτικά που επιδρουν στην σεροτονινη κανουν περιπου 10 με 12 μερες για να φανουν τα αποτελεσματα.Οι πρωτες ημέρες είναι αρκετα δυσκολες μιας και ο οργανισμος προσπαθει να αφομοιώσει μια ξενη ουσια.Στις περισσότερες περιπτωσεις εμφανίζονται συμπτωματα που μας αγχωνουν περισσότερο όπως ζαλαδες ναυτιες αυπνία κτλ.Δεν θα πρεπει να ανησυχείτε για αυτά αλλα να εστιάσετε στο προβλημα σας.
Προτείνω πάντως να δοκιμασετε μεθοδους απεξαρτησης επισκεπτόμενοι έναν ψυχολογο και όχι ψυχιατρο.
Το προβλημα σας δεν είναι σωματικο αλλα ψυχολογικό και αυτό πρέπει να το καταλαβετε. Τα σωματικα σας συμπτωματα είναι αποτελεσμα των αγχωδων διαταραχων σας.
Καταλάβετε ότι η υγεια σας εξαρτάται από την διαθεση σας και αυτή αλλάζει μονο με τη βοηθεια ειδικου
09-02-2011, 12:51 #27
Παιδιά γειά σας, έψαχνα στο internet να βρω πληροφορίες για το cymbalta και έπεσα πάνω σας...... Παίρνω το cymbalta 30 mg εδώ και τέσσερεις μέρες και δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι λιγάκι τις παρενέργειες.....έχω αναγούλες...!
Ύστερα απο υποτροπή που είχα πριν ένα χρόνο η γιατρός μου έβγαλε σιγά σιγά το χάπι που έπαιρνα ως τότε και μου έδωσε entact 20mg και remeron 30mg. Και επειδή δεν είδα την τρομερή βελτίωση μου βγάζει τώρα το remeron και το αντικαθιστά με το cymbalta.
Με το remeron έπεφτα σε χειμερία νάρκη και έπαιρνα εύκολα κιλά.
Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο.... αλλά θα ήθελα να ξέρω απο κάποιον που έχει πάρει το ίδιο χάπι πως λειτούργησε σ'αυτόν.....
Έναν κόμπο στο λαιμό που νοιώθω στον λαιμό μου είναι παρενέργεια?
11-02-2011, 09:19 #28
Κανεις?????
06-03-2011, 23:47 #29
07-03-2011, 00:08 #30
Δεν μπορείς να φανταστείς πως περίμενα μια απάντηση! Είχα απογοητευτεί.... Σ' ευχαριστώ που μου απάντησες grnikos!
Ο κόμπος στο λαιμό ήταν μάλλον προέρτιο του στρεπτόκοκκου που με έπιασε μετά.
Έχεις πάρει δηλαδή και cymbalta? Τι αποτελέσματα είχε σε εσένα?
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή