Τι μου συμβαινει??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Locomatic View Post
    Εκανα κατι με αντρα σαν τεστ . ημουν πιο ανετος και δεν σκεφτομουν τπτ γιατι δεν με ενοιαζε. Επίσης αν μου αρεσαν και τα δυο φύλα θα ερωτευομουν και αντρες και δεν εχει συμβει ποτε αυτο .
    Μπορεί να σου αρέσουν οι άντρες μόνο σεξουαλικα και οχι συναισθηματικά. Υπάρχουν ανθρώποι που δεν ταυτίζουν αυτα τα δύο.

Member
    Ναι εχω κανει ολοκληρομενα σεξ με γυναικα απλα κατα τη διαρκεια του σεξ ειχα σκαμπανεβασματα στη στυση μου αλλα εχω τελειωσει ναι .

george1520
    Guest
    Μια φορα εχω ολοκληρώσει ισχυει αυτο
    Εχω κανει σεξ αρκετες φορες αλλα ποτε δεν τελειωνα και παντα εχανα την πληρη στυση. Μια απλη απορία σαν παρένθεση αν δεν μου αρεσαν οι γυναικες λαι μου αρεσαν οι αντρες θα ειχα στυση με τις γυναικες;
    Ασχετο .
    Δεν βοηθάς...

Θα αρχίσω να αναρωτιέμαι αν υπάρχει και όντως γυναίκα..

Member
    Αν μου αρεσαν οι αντρες σεξουαλικα δεν θα με ερεθιζαν κιολας;

george1520
    Guest
    Εκανα κατι με αντρα σαν τεστ . ημουν πιο ανετος και δεν σκεφτομουν τπτ γιατι δεν με ενοιαζε. Επίσης αν μου αρεσαν και τα δυο φύλα θα ερωτευομουν και αντρες και δεν εχει συμβει ποτε αυτο .
    Εδώ τι έγινε?

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Άρα απο την πρώτη φορά που έκανες σεξ ειχες θέμα με την στύση σου;;
    Παίρνεις καποια αγωγή; μήπως αυτό επηρεάζει.

Member
    Τοτε δεν επαιρνα τωρα παιρνω αλλα δεν την επηρεαζει.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Τοτε δεν επαιρνα τωρα παιρνω αλλα δεν την επηρεαζει.
    Εφόσον δεν την επηρεάζει είναι ψυχολογικό το θέμα.
    Δοκίμασε με την κοπέλα σου να το πάτε αλλιώς, μήπως κατι σε ξενερώνει σε ολη την διαδικασία που υπάρχει μεχρι τώρα

Banned
    Οταν με γλύφει τι να κανω δλδ ή οταν ερθει η ωρα του σεξ
    επειδη σκέφτεσαι πολυ και το υπεραναλυεις γιαυτο χανεται η στύση σου και γιαυτο δεν μπορεις να απολαυσεις το σεξ ειναι παιχνίδια του μυαλου αυτα οταν σκέφτεσαι αρνητικα για το πεος σου το πεος σου θα πραξει αρνητικα και θα πεσει λογικο ειναι,χαλαρωσε και πιστεψε μεσα στο μυαλο σου οτι δεν θα σου πεσει και οτι θα τελειωσεις κανονικα...Επίσης η κοπελα που εισαι σε διεγείρει σεξουαλικα? σαρεσει? σε αναβει? εαν δεν σου αρεσει πολυ λογικο ειναι να τα παθαινεις αυτα. αλλα εαν σε αναβει και εχεις θεματα τοτε το μυαλο σου και οι σκεψεις που κανεις ευθύνονται για αυτο.

Member
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    επειδη σκέφτεσαι πολυ και το υπεραναλυεις γιαυτο χανεται η στύση σου και γιαυτο δεν μπορεις να απολαυσεις το σεξ ειναι παιχνίδια του μυαλου αυτα οταν σκέφτεσαι αρνητικα για το πεος σου το πεος σου θα πραξει αρνητικα και θα πεσει λογικο ειναι,χαλαρωσε και πιστεψε μεσα στο μυαλο σου οτι δεν θα σου πεσει και οτι θα τελειωσεις κανονικα...Επίσης η κοπελα που εισαι σε διεγείρει σεξουαλικα? σαρεσει? σε αναβει? εαν δεν σου αρεσει πολυ λογικο ειναι να τα παθαινεις αυτα. αλλα εαν σε αναβει και εχεις θεματα τοτε το μυαλο σου και οι σκεψεις που κανεις ευθύνονται για αυτο.
    Ναι με αναβει. Υπαρχουν περιπτώσεις που απλα τη σκεφτομαι και αναβω υπαρχει ακομη περιπτωση να την ακουμπήσω λιγο και να αναψω αλλα υπάρχει και περιπτωση να φιλιομαστε και να μην αναψω που το θεωρω λογικο δεν ειμαι ο γκουσγκουνης. Τελος θελω να πω οτι ωρες ωρες σκεφτομαι οτι γλυφω αντρα και ισως αυτες οι σκεψεις να ειναι που κρατανε πισω το μυαλο μου . δεν νομιζω να ειμαι ομοφυλόφιλος γιατι πηγαινω και σε ψυχιατρο και μου ειπε πως δεν ειμαι και πως αν θελω να απαλλαγω απο αυτες τις σλεψεις να μην τις κανω η ουαν μου ερχονται να τις διωχνω. Πιστευω βασικα οτι οταν ειμαι αγχωμενος τοτε κανω αυτρς υις σκεψεις φεν ειναι δλδ σκεψεις παραγωγικες αλλα που με κρατανε πισω . οσο αφορα παλι το θεμα με την κοπελα ναι με αναβει .

Page 2 of 2 FirstFirst 12