Results 31 to 45 of 58
Thread: titlos
-
29-08-2009, 16:36 #31
Απο τον Ιουλιο ειμαι με 7.5μγ ζυπρεξα εδω και δυο χρονια και ,ναι ειδα κι εγω σε μια επαφη που ειχα οτι υπηρχε σχεδον αδιαφορια δεν εχω σχεση κ δεν μπορω να ξερω σιγουρα τι γινεται με το σεξουαλικο,σχετικα με την αυτοδιαχειρηση του θεματος δεν ειμαι παραπονεμενη
- 29-08-2009, 18:31 #32
Originally posted by libpa
Παιδιά, πάσχω από ψυχωσικό σύνδρομο και έχω έλλειψη διάθεσης για σεξ. Πόσοι από δω έχετε παρόμοιο πρόβλημα και πόσον καιρό σας πήρε να γίνετε καλά; Εμένα μου είπε η γιατρός μου ότι φταίει η αρρώστια, αλλά οι ενέσεις που κάνω, άλλα γράφουν στις παρενέργειές τους. Μιλάνε για μείωση της διάθεσης για σεξ :o
Πήγα και σε ένα άλλο γιατρό, και μου είπε ότι έκανε για δύο χρόνια έρευνες σε άτομα για αυτό το θέμα και ανακάλυψε ότι σε άλλους ερχόταν η όρεξη μετά από έξι μήνες, σε άλλους μετά από ένα χρόνο, και σε άλλους μετά από 14 μήνες..
οταν δηλαδη το σωμα μου μου ζητουσε να του δωσω κατι που δεν μπορουσα να του δωσω...
Αρα για μενα ξεχνα το προς το παρον τελειως , γιατι διαθεση ειναι θα σε κανει μονη της να καταλαβεις ποτε ηρθε η ωρα να ξανασχοληθεις μαζι της
29-08-2009, 21:11 #33
συμφωνω μαζι σου!να αλλαξεις φαρμακα, αλλα ποιο?γιατι η γιατρος σου δεν θελει το abilify?και ο δικος μου που το προτεινα ειπε δεν κανει για μενα γιατι δεν ξερω?ειναι για πιο βαρια σχιζο?το zyprexa einai kalo alla η αυξηση βαρους δεν παιζεται!εγω υποφερω πολυ με διαιτα και παλι δυσκολα χανω αυτα τα κιλα που πηρα,αλλα στο σεξουαλικο νομιζω δεν επηρεαζει πολυ κ γενικα λενε εχει τις λιγοτερες παρενεργειες!
29-08-2009, 21:13 #34
Σχετικα ναι !εχω ορεξη!
29-08-2009, 22:02 #35
ειχα ενα ψυχωτικο επισοδειο πριν δυο χρονια και δεν μπορω να σου πω ακριβως την διαγνωση γιατι ηταν διαφορετικη ,τοτε πριν δυο χρονια επισκεφτηκα η με πηγαν με το ζορι σε τρεις η 4 ψυχιατρους,οι διαγνωσεις τους ηταν-ψυχωτικες διαταραχες αγχους-παρανοικη διαταραχη προσωπικοτητας-ψυχωσικη συνδρομη-ηβηφρενεια-δεν ξερω ακριβως τι εχω απο ψυχιατρικης πλευρας,δεν τους εμπιστευομαι και πολυ!οκ με βοηθησαν οταν ειχα την κριση αλλα και παλι οχι αυτοι οι ιδιο να μου πουν δηλ κατι τι να κανω πως να αντιδρω στις φοβιες μου,οκ μου εδωσαν φαρμακα και μου μειωσαν τα συμπτωματα,thanks.το abilify γιατι δεν το θεωρει καλο?ειναι πραγματι για πιο βαριες ψυχωσεις?
29-08-2009, 23:13 #36
ΑΛΑΞΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥς ,,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙς ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30-08-2009, 14:00 #37
limpra ....ειναι γεγονος οτι το σεξ παιζει σημαντικο ρολο στην ζωη ενος ανθρωπου και οτι η ελλειψη του σημαινει ισως δυσβασταχτο προβλημα για μια νεα κοπελα οπως εσυ..
ομως οπως γραφεις μνη σου δεν σου λειπει το σεξ αλλα η ηδονη που λογικα περιμενες να παρεις απο αυτο... εχεις βαλει στο μυαλο σου μια λαναθασμενη ιδεα ...
νομιζεις οτι οργασμος συνδεεται περισσοτερο με τα φαρμακα και την δραση τους και λιγοτερο με τα αιτια που σου τα χορηγει ο γιατρος σου!
πιστευω ακραδαντα οτι μαλλον συμβαινει ακριβως το αντιθετο!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο που σου στερει τον οργασμο , ειναι η αιτια που χρειαζεσαι τα φαρμακα σου ....
προφανως για να θες να βρισεις την γιατρο σου , εχεις επιθετικοτητα που σημερα τα φαρμακα την ελεγχουν και νομιζεις οτι αυτο φταιει που δεν φτανεις στον οργασμο
ομως η αληθεια ειναι ακριβως το αντιθετο ..
ο οργασμος απαιτει χαλαρωση για να μπορεσεις να βρεις το μονοπατι που οδηγει στον οργασμο χωρις καθολου επιθετικοτητα γιατι η επιθετικοτητα μπλοκαρει την φαση που προηγειται του οργασμου....
στο ξαναεγραψα ...κανε υπομονη , αλλαξε αν νομιζεις τον γιατρο σου , σταματα να κανεις τελειως ερωτα με το αγορι σου αν ειναι αναγκη να βρεις την ψυχικη σου ηρεμια , αν δηλαδη καθε αποτυχημενη προσπαθεια [που ισως να φερει μεγαλο μερος της ευθυνης και η δικη του συμπεριφορα απεναντι σου]σε οδηγει σε αυτη την εμμονη ιδεα οτι φταινε τα φαρμακα σου , με αποτελεσμα να αγχεσαι ακομα περισσοτερο γιατι ετσι δεν θα καταφερεις να νοιωσεις αυτο που ψαχνεις μεχρι σημερα λανθασμενα ...
ο οργασμος ειναι η τελικη ευτυχια μιας διαδικασιας που αρχιει συνηθως με πολλα χαδια και χαλαρωση...σιγουρα υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις και δυναμικες γυναικες χρησιμοποιουν και την βια ακομα για να τον πετυχουν ..
ομως δεν πιστευω οτι ειναι αυτο στην δικη σου περιπτωση γιατι δεν σε βλεπω καθολου χαλαρη που σημαινει οτι δεν εεις αυτοελεγχο που ειναι απαραιτητος σε ολες τις φασεις του ερωτικου παιχνιδιου , ακομα και σε αυτες που σου αναφερω με την βιαια γυναικεια συμπεριφορα , της γυναικας -αφεντη...
οσο και να μοιαζει παραξενο , ειναι ρολοι που δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση με την εσωτερικη ταξη που απαιτειται για να μετατρεψεις μια αναγκη σου σε διαδικασια παραγωγης της υψιστης ηδονης ...
συμβουλη μου ειναι να ελγξης με αλλο γιατρο την δοσολογια και να του πεις τα οποια παραπονα απο την σημερινη σου θεραπεια , αλλα να μην πιστευεις οτι φταινε τα φαρμακα
30-08-2009, 22:40 #38
απο οτι φαινεται η οικογενεια σου σεχει καπελωσει για τα καλα. δεν θα μουκανε εντυπωση αν μας ελεγες οτι χειραγωγουν και τη σχεση σου και τον γκομενο ! (?)
30-08-2009, 22:42 #39
Ασχετο, αλλα σε εμενα το ζυπρεξα εχει λειτουργησει επιτυχεστατα ως αντικουκου!!Νοιωθω οτι το σεξ δεν υπαρχει..απλα.
30-08-2009, 22:52 #40
...η ακρη μαλλον ειναι ν αλαξεις προτεραιωτητες. ,,,, αντι να προσπαθεις να λυσεις το σεξουαλικο , να εστιαστεις στο να βαλεις μια αποσταση απ τους .. υπολοιπους της οικογενειας, να βρεις στηριξη απο ειδικο που ΕΣΥ θα εμπιστευεσαι ,,,,και ισως αν κανεις αυτα.... το σεξουαλικο να βελτιωθει κι απο μονο του. Οσο για τον \'\'σεβαστο\'\' σου φαδερ,, πες του πως ποιο σημαντικο απ τον σεβασμο ειναι ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ !! Εγω σε σεβομαι . καλο σου βραδυ . Path.
11-10-2009, 22:08 #41
-ενταξυ τωρα νοιαζεσαι και τι θα πεις στο αγορι σου..?.....αν δεν μπορειται να επικοινωνησεται και να τα λετε ολα \"\"εφ ολης της υλης \"\" τοτε βράστα ! ζητουμε απ τον αλλον-η σχεση και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,,αν ειναι να μας δημιουργησει κι ενα επιπλεον προβλημα τοτε τι να τον κανουμε ? .......... Μην αποδιδεις την \'\'ανορεξια σου \'\' αμιγως στα φαρμακα ,,αλλα και στο ιδιο το προβλημα που σε οδηγησε στα φαρμακα . Παρτο αποφαση πως ισως χρειαστει να αποτυχουνε οχι μονο αυτη ,,αλλα και αλλες σχεσεις , πριν βρεις μια σχεση να \'\'λειτουργει\'\' (με καθε ενοια).,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,, ((( Οσο για το αγορακι που προσφατα απεκτησες ,,,,,,αν δεν θες να του τα πεις ολα ,,,,πεστου απλα οτι ΑΥΤΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ \'\'ΦΤΙΑΞΕΙ\'\', ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙς ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙς ! !!,,,και αστον να ψαχνεται.... ,,,((((Ας προβληματιστει κι αυτος λιγακι,, και ισως να μην ειναι και απολυτα ψεμα,,,,,,,,,,,αν ας πουμε σε ενεπνεε φουλ ο τυπακος νομιζω πως θα γρεμιζονταν κι ολες οι δικες σου ανασφαλιες και οι ....ανορεξιες. Ντοντ γουορυ ,,ο κοσμος ειναι γεματος αγορια !
12-10-2009, 14:18 #42
Σε κάποιο διεύθυνση στο διαδίκτυο(που δε θυμάμαι πλέον),είχα διαβάσει το εξής παράπονο ενός άντρα που έπαιρνε χρόνια ψυχοφάρμακα.Βρήκα τα ερωτήματά του τόσο καίρια και τόσο βαθιά ανθρώπινα,που σας τα μεταφέρω.Ρώταγε για ποιο λόγο έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην ψυχική υγεία του και στην ικανοποιητική σεξουαλική του ζωή.Αναρωτιόταν γιατί δεν τον είχε ενημερώσει ο ψυχίατρός του πως θα άλλαζαν τόσο δραματικά οι σχέσεις του με το άλλο φύλο,γιατί θεωρείται ένα τόσο σημαντικό κομμάτι για την ισορροπία ενός ατόμου ως παράπλευρη απώλεια,που θυσιάζεται στο όνομα ενός υψηλότερου σκοπού(ψυχική υγεία)και πώς θα ανακτήσει την ψυχική υγεία χωρίς τη σεξουαλική υγεία.
Νομίζω πως τα ερευνητικά κέντρα θα έπρεπε να δώσουν βάρος σε τέτοια ερωτήματα και να δουλέψουν πάνω στην εξάλειψη τέτοιων παρενεργειών,όχι να τις καταγράφουν απλώς στατιστικά ως υποσημείωση...Δεν μπορεί να είναι υποσημείωση,ούτε παράπλευρη απώλεια η απώλεια,ούτε η μείωση της libido,τη στιγμή που,ειδικά στις μακροχρόνιες φαρμακοθεραπείες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη διαχείριση των σχέσεων ενός ασθενή.
Μία άλλη,γενικότερη θεώρηση,πάνω στο ζήτημα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-10-2009, 14:22 #43
Originally posted by path
Οσο για το αγορακι που προσφατα απεκτησες ,,,,,,αν δεν θες να του τα πεις ολα ,,,,πεστου απλα οτι ΑΥΤΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ \'\'ΦΤΙΑΞΕΙ\'\', ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙς ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙς ! !!,,,και αστον να ψαχνεται.... ,,,
αν ειναι να ψαχνεται,
θα ειναι για να βρει μια αλλη κοπελα, που δεν θα αισθανεται ετσι.
Το παραμυθι σπανιως δουλευει υπερ μας.
12-10-2009, 22:43 #44
\'ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΕΙ\' : Πολυ δικαιο εχεις ,,,αυτα τα \'ερευνητικα κεντρα\' μοιαζουν να βρισκονται ακομη σε νηπιακο σταδιο σε σχεση με πραγματικες αναγκες των πασχοντων.(και ειδικα τις ΚΡΙΣΙΜΕς αναγκες οπως το ερωτικο και σεξουαλικο κοματι ) Και επειδη προκειται για βιωματικες καταστασεις,μερικοι θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν επιοικως ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ !
12-10-2009, 23:06 #45
ΚΡΙΝΟ : ,,Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ. ,,,,Οταν λεμε να \'\'ψαχνεται\'\' εννοω να τον εμπλεξει στο να ψαχνεται γυρω της ,,,,και οχι καπου αλλου . Οχι να τον αποπαρει για να την κανει για αλλου .,,,,, Και στο κατω κατω δεν θα μπει στην διαδικασια να απολογηθει για κατι ,,,,δεν ειναι ενοχη . ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Και σαφως πολοι ανθρωποι (ματαξυ των οποιων και εγω) αποδιδουν το ημισι της σεξουαλικης τους αφυπνησης στον-ην παρτενερ τους. ,,,,,,,, Επισης το σημαντικο ειναι οτι ετσι θα κερδηθει χρονος ,,θα γινουν συζητησεις -εστω και αν δεν ειναι απολυτως \'\'ειλικρινεις\'\' -,,,θα γινουν πειραματισμοι κλπ,, κλπ,,,,,,,,,,και ποιος ξερει μπορει να προκυψουν και εκπληξεις !!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....