titlos - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58

Thread: titlos

Senior Member
    \'\'Και ειδικά να βρεις αυτό που σου ταιριάζει,.....κανείς δεν θα αποδεχτεί ότι παίρνεις χάπια ούτε καν για κατάθλιψη και θα λένε αυτοί φταίνε και όντως θα πάνε αλλού που λέει και κάποιος πιο πάνω \'\' ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙς ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ,,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙς. ,,,,,,,,,,Και δεν καταλαβα ? μονο τα κοριτσια περνουν φαρμακα ? δεν υπαρχουν αγορια που πασχουνε και περνουνε φαρμακα ? Γιατι δεν κατευθυνεσαι σε αυτους που εχουν αναλογη εμπειρια ?

Senior Member
    libpa,

Θα σου πω την δική μου ιστορία απο την οπτική του αγοριού (crazy boy:) προτού την πάθηση (άρα και τα φάρμακα) και μετά. Προτού λοιπόν αρχίσω να παίρνω το risperdal απολάμβανα τον έρωτα με όλη την \"φυσικότητα\" που μπορούσε να μου προσφέρει. Αυτό σε εισαγωγικά γιατί δεν μπορώ να πω δηλαδή πως με όποια το έκανα είχα την ίδια ευχαρίστηση. Από άποψη ποιότητας αλλά και ποσότητας ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με την τότε σταθερή μου σχέση (στα πρώτα χρόνια μου ως εικοσάρης) οπότε αν παραβλέψω τις σχέσεις μικρής διάρκειας (άλλοτε hot άλλοτε cold) πρόβλημα με το σεξ (στύση, ποιότητα και ποσότητα σπέρματος, ερωτική αίσθηση κτλ) δεν υπήρχε. Μέχρι εκεί όλα καλά. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το γεγονός οτι άργησα να αρχίσω να ψάχνομαι για ολοκληρωμένη σχέση αλλά πράγματι η πρώτη μου φορά ήταν απο νεανικό καμάκι (δεν πήγα σε οίκο ανοχής δηλαδή).

Φτάνω σε ένα σημείο στην ζωή μου οπού όλα καταρρέουν (σχέση, δουλειά, πίεση απο διάφορες καταστάσεις) έτσι καταρρέω και εγώ όπως περίπου έχω περιγράψει σε παλαιότερα μηνύματα (διαστρέβλωση του περιβάλλοντος, εμμονές, μανία καταδίωξης κτλ.). Τους πρώτους μήνες υπο την επήρεια του φαρμάκου όχι απλά έλλειψη διάθεσης για σεξ.. ούτε να μιλήσω σε γυναίκα δεν έπαιζε.. Μείωσα μετά απο κάνα χρόνο την δόση του φαρμάκου (βασικά τώρα που το σκέφτομαι είχα κόψει το φάρμακο μαχαίρι και δεν μου βγήκε σε καλό) καθώς έκανα μια καινούργια γνωριμία, κατάφερα να λειτουργήσω σεξουαλικά αλλά τα συμπτώματα της ψύχωσης επανήλθαν και η σχέση δεν διήρκεσε πολύ. Ξανά αύξηση της δόσης και φτου και απ\'την αρχή.

Απο τότε λοιπόν μέχρι σήμερα τι έχει γίνει? Καταρχάς μπόρεσα να κάνω νέα σχέση αλλά με ψιλοπροβληματάκια (κυρίως τις περιόδους οπου η δόση έπρεπε να αυξηθεί) και αυτό γιατί τα φάρμακα δεν τα έκοψα εντελώς. Έχω μειώσει την δόση μου βέβαια στο ελάχιστο (και έτσι είναι αρκετά καλύτερα) αλλά δεν έχω την σεξουαλική ζωή που είχα στο μακρινό παρελθόν. Δεν θα κάτσω να απαντήσω στο ερώτημα αν φταίει η όποια ασθένεια ή τα φάρμακα για την έλλειψη διάθεσης (το θεωρώ ατεκμηρίωτο να βγάζουν συμπεράσματα όσοι δεν έχουν πάρει antipsychotics) αλλά είμαι αισιόδοξος πως με έναν κατάλληλο σύντροφο που βάζει πρώτα την συντροφικότητα και μετά το σεξ, ταυτόχρονα και με δικές σου κινήσεις (και σε συνεννόηση με τον γιατρό) υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Senior Member
    Νομίζω πως πολύ σωστά το έθεσε ο vince,σίγουρα και κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά του συντρόφου μας παίζουν ρόλο.

Παίζει σημαντικό ρόλο να μπορεί ο σύντροφος να κατανοήσει τις δυσκολίες,να ενδιαφέρεται ουσιαστικά,να μην ενοχοποιεί η κατακρίνει την έλλειψη της διάθεσης αυτής ως αδιαφορία γι αυτόν ή για την εξέλιξη της σχέσης(τυχαίνουν και αυτά).
    Το καλύτερο θα ήταν να μπορεί να έχει πληροφόρηση από τον ίδιο το γιατρό,ώστε να κατανοήσει τη φύση του προβλήματος,και γενικά να μπορέσει να έχει συμμετοχή θετική και να ελαχιστοποιηθούν οι τυχόν αρνητικές του αντιδράσεις,οι προερχόμενες από άγνοια.

Υπάρχουν τρομερές αναντιστοιχίες πολλές φορές,ανάμεσα στις απαιτήσεις μίας σχέσης και στα ψυχικά αποθέματα ενός ατόμου που καλείται όχι μόνο να διαχειριστεί το θέμα της υγείας του,αλλά και να μπαίνει στη διαδικασία να εξηγεί/απολογείται/προβληματίζεται και για την απόδοσή του.Καλό θα ήταν ο σύντροφος/σύζυγος να μοιραστεί το βάρος,ώστε να αποφορτιστεί λίγο και το άτομο που το περνάει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Πιστευω οτι ειναι θεμα mg ,ποσο δηλ παιρνεις κ διατροφης κ βιταμινων κ γενικα υποστηρικτικων ενναλακτικων για την αντιμετωπιση των παρενεργειων των αντιψυχωσικων!
    Και επισης να ξεχασεις οτι παιρνεις φαρμακα,αυτο, η μη ικανοποιηση συμβαινει κ σε πολλες που δεν παιρνουν αντιψυχωσικα!Αυτες πως το αντιμετωπιζουν?Μη το παιρνεις ολο το βαρος επανω σου -δε νοιωθω γιατι φταιει το φαρμακο- ειναι κ ο φιλος σου ,ισως να γινει λιγο καλυερος οπως θα δικαιολογουσε καθα φυσιολογικη την μη ικανοποιηση της κ θα ειχε δικιο!

Originally posted by libpa
    Παιδιά, πάσχω από ψυχωσικό σύνδρομο και έχω έλλειψη διάθεσης για σεξ. Πόσοι από δω έχετε παρόμοιο πρόβλημα και πόσον καιρό σας πήρε να γίνετε καλά; Εμένα μου είπε η γιατρός μου ότι φταίει η αρρώστια, αλλά οι ενέσεις που κάνω, άλλα γράφουν στις παρενέργειές τους. Μιλάνε για μείωση της διάθεσης για σεξ :o
    Πήγα και σε ένα άλλο γιατρό, και μου είπε ότι έκανε για δύο χρόνια έρευνες σε άτομα για αυτό το θέμα και ανακάλυψε ότι σε άλλους ερχόταν η όρεξη μετά από έξι μήνες, σε άλλους μετά από ένα χρόνο, και σε άλλους μετά από 14 μήνες..
    εθιξες ενα θεμα ταμπου για πολλους σε αυτη την Χωρα λιμπρα !
    μην το ψαχνεις ....αυτο που σκεφτηκες και διαβασες ειναι η σωστη απαντηση.
    ομως απο την αλλη ειναι καλυτερα να μην εχεις σεξουαλικη διαθεση , απο το να μην εχεις την καταλληλη σχεση με τον καταλληλο ανθρωπο για να την ικανοποιησεις
    Η σειρα δηλαδη νομιζω οτι ειναι η εξης
    Πρωτα βαζεις σε ταξη την ψυχη και το μυαλο σου , κάνοντας την θεραπεια σου και οταν με το καλο βγεις απο αυτη την κατασταση , ουτε τα φαρμακα δεν θα χρειαζεσαι ουτε αυτα θα ειναι ικανα να αναστειλουν τις ορμες σου ακομα και αν χρειαστει για λιγο να συνεχισεις την θεραπεια σου ...

Senior Member
    ακόμα παίρνεις Risperdal και θέλεις κοριτσάκια; Από πότε σου επανήλθε η όρεξη αφότου ξαναάρχισες τα Risperdal και πόσον καιρό τα έπαιρνες πριν;
    Μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το μήνυμα μου με το ύφος που το παρουσίασα (δηλαδή από την μεριά του αγοριού). Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στην περίπτωση την δική σου, τι παρενέργειες έχει στον γυναικείο κύκλο και πως επηρεάζει την γονιμότητα. Έχω ακούσει πάντως ότι η χρήση αντιψυχωτικών παρουσιάζει μερικές επιπλέον παρενέργειες στις γυναίκες.

Τώρα επί του προσωπικού. Ναι, μην σου κάνει εντύπωση. Μου κάνει κουκου όταν μια γυναίκα με κάνει χαρούμενο. Τα περισσότερα προβλήματα τα αντιμετώπιζα στην αρχή της πάθησης/ θεραπείας όπου είχα κενά αισθήματα και έλλειψη προσοχής. Στην συνέχεια υπήρχαν κάποιες διακυμάνσεις. Δεν θα είναι όλα τέλεια ούτως η άλλως πόσο μάλλον όταν έχεις και την δουλειά στο κεφάλι σου και άλλα θέματα.

Αά, θα συμφωνήσω και με ένα άλλο μέλος. Παίζει σημαντικό ρόλο και η αφύπνιση από το σύντροφο!

Ρε παιδιά δεν έχει καμμία σχέση ο σύντροφος. Έχω δοκιμάσει με πολλούς διαφορετικούς και τίποτα..Vince διάβασα τι μου έγραψες, αλλά δεν μου απάντησες. Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω. Και Πάνο γιατί είναι θέμα ταμπού;
    γιατι καποιοι εδω μεσα λιμπρα , δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι προιοντα σεξουαλικοτητας και οχι πνευματικοτητας !

Senior Member
    Libpa,έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου αυτή την αναστολή της σεξουαλικής επιθυμίας;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Libra δεν ξέρω αν φταινε τα φαρμακα ή η κατασταση μασ αλλα σε καταλαβαινω απολυτωσ τι περνασ. Εγω μονο που που με ακουμπαγε κοπελα .....Μετα το ψυχωτικο γεγονοσ και οταν αρχισα τα φαρμακα τιποτα εδω και 6 μηνεσ!!Με τρωει πολύ και μενα το θεμα.ξέρω πωσ ειναι ασχημο.Μακαρι να βρεθει μια λυση για όλους όσουσ έχουν το προβλημα μας.

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν έχει καμμία σχέση ο σύντροφος. Έχω δοκιμάσει με πολλούς διαφορετικούς και τίποτα..Γενικά εσείς δεν νιώθετε ορμές όταν δεν βρίσκεστε με κάποιον; Μια φίλη μου μου λέει ότι και να την αγγίξει αγόρι κ.. Vince διάβασα τι μου έγραψες, αλλά δεν μου απάντησες. Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω. Και Πάνο γιατί είναι θέμα ταμπού;
    Σου είπα πως δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στις γυναίκες για τέτοια θέματα.. τι ακριβώς απάντηση περιμένεις να σου δώσω? Απορία το έχω.

Κοίτα λες πως έχεις δοκιμάσει με πολλούς αλλά τζίφος.. δηλαδή πόσο τζίφος ποια βρε κορίτσι μου? Ποτέ στην ζωή σου δεν έχεις νιώσει ερωτική/ σεξουαλική ικανοποίηση? Βέβαια αν ενδίδεις σε άντρα που κοιτάει να κάνει την δουλειά του ασχέτως με το ποια του κάθεται (αρκεί να του κάθεται) ή με άντρες που απλά κρατάνε και σκορ και θα κόψουν και απόδειξη μετά.. τότε τι να πω.. θα σου πω ακριβώς τα ίδια που σου είπα και στο προηγούμενο μου μήνυμα και θα προσθέσω ακόμα...

Σημείωση. Υπάρχουν και διαφορετικές εκδοχές (να σου αρέσουν τέτοια ξεπετάματα) αλλά δεν μου φαίνεσαι για τέτοια οπότε συνεχίζω με αυτό το σκεπτικό..

Καταρχάς το πως μας βλέπει ένας άλλος άνθρωπος ξεκινάει απο εμάς τους ίδους, πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας και τι δικαιώματα δίνουμε. Θα μου πεις τώρα υπάρχουν πολλά φρούτα αλλά η συνταγή δεν αλλάζει ..πρέπει να τα φας πριν σαπίσουν (αυτό ισχύει και για τα μήλα και για τις αχλάδες) αλλιώς θα αναγκαστείς να αλλάξεις διατροφή. Πως αλλιώς να το θέσω. Διάλεξε ποιο φαί θα φας και έπειτα μάθε πως να το φας. Βάλε και λίγα μπαχαρικά, κανέλα για παράδειγμα, ζάχαρη ή αλάτι ανάλογα το πιάτο και καλή σου όρεξη.

Εν ολίγοις βάλε λίγη σάλτσα στις ερωτικές σου σχέσεις libpa, ασχολήσου με τον ρουχισμό & πειραματίσου, φτιάξε τα μαλλιά σου αντίστοιχα, βάλε τον εαυτό σου να φτιάξεις εσύ η ίδια τους κανόνες του παιχνιδιού, εμπλούτισε την σεξουαλικότητα σου γύρω από αυτά που σου αρέσουν. Τέτοια πράγματα, απλά αλλά να δυναμώνουν τον ερωτισμό...

Ακόμα και να σου πεταχτεί απο το παράθυρο ο George Clooney και να κάνει την δουλειά του και μετά να φύγει δεν νομίζω ούτε και στην περίπτωση αυτή να νιώσεις ικανοποίηση. Αν όμως παίξεις σε μια ταινία μαζί του δεν θα είναι το ίδιο.

Τώρα αν ήδη έχεις υλοποιήσει μια τέτοια ιδέα και δεν είδες αποτελέσματα μάλλον κάτι έκανες λάθος. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στους asexual.

Senior Member
    Καλή μου, επειδή μια χαρά με καταλαβαίνεις και σε καταλαβαίνω θα σου μιλήσω όσο ευθέως μου το επιτρέπει ο γραπτός λόγος. Τα όσα σου λέω τα λέω μήπως και δώσεις λιγότερη σημασία στα φάρμακα και περισσότερο στις δικές σου ικανότητες και περιθώρια βελτίωσης.

Εφόσον όμως θέλεις συνομιλία αποκλειστικά γύρω από τα φάρμακα δεν ξέρω τι παραπάνω μπορώ να σου πω εγώ απο αυτό που θα σου πεί ο γιατρός ή ότι θα μάθεις διαβάζοντας στο ιντερνετ (ακόμα και με ένα απλό search στο google)..

Senior Member
    Εμ τις εμπειρίες μας σου λέμε τόσην ώρα. Καλύτερα να πάω για ύπνο σε λίγο και να πάρω και το χάπι μου.. θα μου φύγει και η όρεξη (μερικές φορές χρειάζεται και αυτό..). Όχι τίποτα άλλο αλλά σε αντίθεση με εσάς τις γυναίκες εμείς τα αγοράκια μια χαρά ικανοποίηση έχουμε αν πεταχτεί από το παράθυρο η όμορφη γειτόνισά..:p :).. (μεταξύ σοβαρού και αστείου)..
    ...αυτά προς το παρόν.

Καλή νύχτα!

Δεν βρίσκω κάτι στο ίντερνετ σχετικό.. Γι\'αυτό μιλάω από δω.. Αλλά θέλω να μου πείτε και τις εμπειρίες σας. Σίγουρα φταίνε τα φάρμακα, γιατί πριν τα πάρω είχα πάρα πολλή όρεξη για σεξ ακόμα και όταν ήμουν μόνη μου.
    λιμπρα πριν απο 2 μερες ακουσα στην γαλλικη τηλεοραση μια συζητηση με την υπουργο Δημοσιας ταξης και τους ειδικους γιατρους για το θεμα αυτο και θα σε ενδιαφερει να μαθεις τι επιπωθηκε .
    Σκεψου σε τι βαθμο αναστελουν την σεξουαλικοτητα ορισμενα απο αυτα , που οποιος εγκλειστος σε φυλακες για σεξουαλικοα εγκληματα θελει να υποβληθει σε θεραπεια , βγαινει εξω
    ελευθερος !Η υπουργος μαλιστα ζητησε να μπει σαν ορος στην αποφαση του δικστηριου αλλα της την πεσανε οι γιατροι που μιλησαν για το ιατρικο απορρητο!!!!
    Μην αμφιβαλεις αλλο ...
    Αν η σεξουαλικοτητα σου πριν τα φαρμακα ηταν καλη φταινε τα φαρμακα τελεια και παυλα!
    Ομως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το γιατι σε απασχολει τοσο το σεξουαλικο ζητημα ?
    Ο φιλος σου αν εχεις φυσικα δεν μπορει να καταλαβει οτι προηγειται η ψυχικη σου υγεια ?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234