Results 1 to 15 of 58
Thread: titlos
-
13-03-2009, 18:28 #1
Το να μην έχεις όρεξη για σεξ και το να μην έχεις καλή στύση είναι διαφορετικά πράγματα (δεν υπογράφω βέβαια ως σεξολόγος).
Η στυτική δυσλειτουργία δεν μου είναι εντελώς άγνωστη. Μερικές φορές μου έχει τύχει να αδυνατώ να βρεθώ σε στύση για πάνω απο μερικά λεπτά (πάντα κατα τη διάρκεια του σεξ και συνήθως όταν το ζορίσω). Όμως όσες φορές έχω γραφτεί σε γυμναστήριο (κυρίως διάδρομο) και πηγαίνω εντατικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ακόμα η διατροφή βοηθάει (κρέας, θαλασσινά, ξηροί καρποί, λαχανικά & δημητριακά).
Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω (εξαιτίας των αντιψυχωσικών) είναι η καθυστέρηση εκσπερμάτωσης. Πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει πονοκεφάλους στην σεξουαλική σου ζωή. Η σωματική άσκηση βοηθάει και εδώ μιας και δημιουργεί το αίσθημα της ευεξίας.
Γενικά, η όρεξη για σεξ θα σου ξαναέρθει με τον καιρό, με άσκηση και διατροφή (και με την κατάλληλη σύντροφο :) καθώς και όταν ελαττώσεις την δόση σου.
Καλή συνέχεια.
- 13-03-2009, 19:34 #2
Originally posted by libpa
Κοίτα, καταρχάς είμαι κορίτσι :P
Κατά δεύτερον, άλλαξα τον τίτλο. Αυτό που έχω εγώ, είναι παντελής απουσία όρεξης για σεξ. Για να μην πω ότι όταν το κάνω δεν νιώθω τίποτα. Vince εσένα πόσον καιρό έκανε να σου έρθει η όρεξη αφότου πήρες τα φάρμακα; Thanks!
13-03-2009, 20:27 #3
Originally posted by libpa
Κοίτα, καταρχάς είμαι κορίτσι :P
Κατά δεύτερον, άλλαξα τον τίτλο. Αυτό που έχω εγώ, είναι παντελής απουσία όρεξης για σεξ. Για να μην πω ότι όταν το κάνω δεν νιώθω τίποτα. Vince εσένα πόσον καιρό έκανε να σου έρθει η όρεξη αφότου πήρες τα φάρμακα; Thanks!
Εφόσον όμως εσύ έχεις επίγνωση επι του προβλήματος και ακολουθείς αγωγή πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, αρκεί κατά την γνώμη μου να επιλέξεις κάποιον σύντροφο περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους (κατανόηση, συντροφικότητα.....) και όχι μόνο για να αισθάνεσαι σεξουαλικά ενεργή. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου (λίγο μετά τις ψυχωτικές μου περιπέτειες) με αυτό το κριτήριο (σεξουαλικό) πορευόμουν τότε και αγνοούσα τα υπόλοιπα..
06-04-2009, 23:48 #4
ta antipsixwsika auksanoyn tin prolaktini kai meiwnete h dia8esh gia sex stoys antres to kserw apo prosopiki empeiria
07-04-2009, 19:18 #5
Λιμπα μου..
Ενα θα σου πω..επαιρνα 2 χρονια αντικαταθληπτικα και ειχα σοβαρη ελειψη διαθεσησ για ερωτα...μπορουσα να καθομαι αγκαλιτσα για πππαααααααααααντα..χεχεχ...
και μου εφτανε...
εδω ακομη και ατομα που δεν παιρνουν φαρμακα τυχαινει να εχουν το ιδιο προβλημα ..ειναι φυσιολογικο...οταν δεν κραταει πολυ καιρο...
ακομη κι εγω που δεν παιρνω πια φαρμακα ..αλλα ειμαι εγκυοσ..λογο ορμονων παρουσιαζω ελειψη διαθεσησ...
να μην στεναχωριεσαι...θα ερθει μονη τησ ξανα...ξερεισ καμια φορα εξαρταται και απο το ν ερωτικο μασ συντροφο..
φιλια!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
07-04-2009, 20:17 #6
Originally posted by Adzik
Λιμπα μου..
Ενα θα σου πω..επαιρνα 2 χρονια αντικαταθληπτικα και ειχα σοβαρη ελειψη διαθεσησ για ερωτα...μπορουσα να καθομαι αγκαλιτσα για πππαααααααααααντα..χεχεχ...
και μου εφτανε...
εδω ακομη και ατομα που δεν παιρνουν φαρμακα τυχαινει να εχουν το ιδιο προβλημα ..ειναι φυσιολογικο...οταν δεν κραταει πολυ καιρο...
ακομη κι εγω που δεν παιρνω πια φαρμακα ..αλλα ειμαι εγκυοσ..λογο ορμονων παρουσιαζω ελειψη διαθεσησ...
να μην στεναχωριεσαι...θα ερθει μονη τησ ξανα...ξερεισ καμια φορα εξαρταται και απο το ν ερωτικο μασ συντροφο..
φιλια!
Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! ΝΑ είσαι καλά και να σου πάνε όλα καλά με το μωράκι σου!
Αλήθεια χάρηκα πάρα πολύ....
08-04-2009, 00:48 #7
Σας διαβεβαιώ ότι η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας είναι παρενέργεια των αντικαταθληπτικών. Οταν τα σταματήσεις μετά απο 20 μέρες αρχίζεις να αισθάνεσαι την διαφορά,Οι ανδρολόγοι χορηγούν αντικαταθληπτικά σε όσους έχουν πρόωρη εκσπερμάτωση αυτό κάτι σημαίνει.Μιλάει η πείρα, το θέμα είναι να τα σταματήσουμε και να είμαστε καλά.
08-04-2009, 01:40 #8
Originally posted by Adzik
και μου εφτανε...
Έπαιρνα 2 χρόνια λαντός.
08-04-2009, 03:25 #9
Με συγχωρεις. Το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις διαθεση για σεξ? Δηλαδη, δεν θες να κανεις σεξ?
Γιατι αυτο δεν μου φαινεται σαν προβλημα, εαν δεν θες δεν κανεις.
Εαν προκειτε για καποια σχεση που εξαρτατε απο αυτο, τοτε προτεινω να ξανασκεφτεις τι αξια εχει μια σχεση η οποια θα τελειωνε μολις τελειωνε και το σεξ.
08-04-2009, 15:08 #10
Oxi ειναι σοβαροτατο προβλημα,το σεξ ειναι απολαυση,βιολογικη αναγκη και κατα πολλους ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτο.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2009, 19:32 #11
Libpa καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό σου για το σεξουαλικό. Είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου. Τα αντιψυχωσικά δημιουργούν άλλου είδους σεξουαλικό πρόβλημα στις γυναίκες...ψάξε και στο google για σχετικά άρθρα. Σε κάθε περίπτωση ο γιατρός σου οφείλει να σε ενημερώσει, να ακούσει το πρόβλημα σου και να σε βοηθήσει.
08-04-2009, 21:09 #12
Εγω ειχα προβλημα στο να τελειωσω...α και τα risperdal με επηρεαζαν πολυ ο πιο ισως σημαντικος λογος που τα αλλαξα με αλλο και βρηκα την υγεια μου σε πολλους τομεις.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2009, 21:55 #13
και γω εχω προβημα οργασμου ενω παντα εχω διαθεση για σεξ δεν μπορω να φτασω σε οργασμο ευκολα.
09-04-2009, 17:28 #14
http://www.rethink.org/living_with_mental_illness/treatment_and_therapy/medication/antipsychotics/sex_pregnancy_.html
Για το σεξουαλικό \"οι παρενέργειες μπορεί διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι όμως αναστρέψιμες\".
Women wishing to get pregnant who take antipsychotic medication are advised to discuss a planned pregnancy as soon as possible. Such women, particularly if they have suffered repeated relapses, are best maintained on antipsychotics during and after pregnancy. Research has found that newborn babies may experience withdrawal symptoms from antipsychotic drugs including crying, agitation, and increased suckling.
http://www.healthyplace.com/sex/medications/antipsychotics-sexual-side-effects/menu-id-66/
Studies of patients who are treatment-naive or who have been withdrawn from treatment for a period of time indicate that schizophrenia per se does not affect prolactin concentrations.
09-04-2009, 17:38 #15
Αυτά βρήκα χωρίς να κάνω search στα ελληνικά. Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο μπορούμε να βασιζόμαστε σε ότι διαβάζουμε στο internet...καλύτερα να μην βασιζόμαστε μόνο σε αυτά..
Η γιατρός σου επιμένει πως φταίει μόνο η αρρώστια..?
Μερικές ακόμα σκέψεις..
Η κατάθλιψη απο μόνη της είναι ικανή να δημιουργήσει έλλειψη επιθυμίας. Αν υποθέσουμε πως έχουμε κατάθλιψη επειδή είχαμε μια ερωτική απογοήτευση τότε η αιτία αναιρεί το αποτέλεσμα...ας μην κρύβονται τα πάντα πίσω απο μια ασθένεια...πιο πιθανό το θεωρώ να έχει έλλειψη επιθυμίας κάποιος που έχει απογοητευτεί ερωτικά και σαφώς πιο λογικό είναι το ίδιο το άτομο να είναι σεξουαλικά ενεργός όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....