Ειμαι πολύ ήρεμη κι ανησυχώ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 97
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    ποσο δικιο εχεις αυτο με το κρεβατι...εγω εχω προγραμμα. ξυπναω 9 πινω ενα καφε παω στο χτημα μου , αγναντευω. μετα παλι σπιτι δυστυχως ο υπολογιστης ειναι σε μια καρεκλα διπλα στο κρεβατι και ξαπλωνω που και που. δεν ειναι καλο το ξερω. μετα παιρνω παλι το μηχανακι μου παω παλι στο χτυμα πινω ενα καφε και μετα υπολογιστης και ψυχωσωματικα! μεχρι να παει 8 το βραδυ να πιω τα φαρμακα να φαω να νυσταξω και να κοιμηθω!
    Ηλία καλά κάνεις.. Θεωρώ πως ο λόγος που δεν έπεσα τελείως ψυχολογικά ήταν αυτός. Ήθελα να μενω στο κρεβάτι τότε αλλά είπα στον εαυτό μου πως αν το κάνω θα είναι η καταστροφή μου.. Ότι και να είχα, όπως και να ένιωθα το κρεβάτι το χρησιμοποιουσα μόνο το βράδυ για ύπνο και το πρωί ξυπνούσα πάντα νωρίς. Πιστεύω ότι κι αυτό βοήθησε να νικήσω την κατάθλιψη ή τουλάχιστον να μην με νικήσει αυτή.

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ηλία καλά κάνεις.. Θεωρώ πως ο λόγος που δεν έπεσα τελείως ψυχολογικά ήταν αυτός. Ήθελα να μενω στο κρεβάτι τότε αλλά είπα στον εαυτό μου πως αν το κάνω θα είναι η καταστροφή μου.. Ότι και να είχα, όπως και να ένιωθα το κρεβάτι το χρησιμοποιουσα μόνο το βράδυ για ύπνο και το πρωί ξυπνούσα πάντα νωρίς. Πιστεύω ότι κι αυτό βοήθησε να νικήσω την κατάθλιψη ή τουλάχιστον να μην με νικήσει αυτή.
    μπραβο ρε συ χαιρομαι! καπως ετσι το βλεπω και εγω. πρεπει να ειμαστε σε κινηση ολη την ωρα. μην νομιζεις οτι ειμαι και εγω καλα ψυχολογικα. περισσοτερο κατω ειμαι παρα πανω.
    η μαλακια με εμενα ειναι οτι λυγυσα και πηρα ψυχοφαρμακα. και ξερεις οι γιατροι σε κοιτανε για τα 50ευρα. φαυλος κυκλος. το μονο που με βοηθησε ο ψυχιατρος ειναι οτι οταν του λεω δεν ειμαι καλα τι να κανω? και μου λεει τιποτα. αυτο το απλο πραγμα με βοηθησε.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    μπραβο ρε συ χαιρομαι! καπως ετσι το βλεπω και εγω. πρεπει να ειμαστε σε κινηση ολη την ωρα. μην νομιζεις οτι ειμαι και εγω καλα ψυχολογικα. περισσοτερο κατω ειμαι παρα πανω.
    η μαλακια με εμενα ειναι οτι λυγυσα και πηρα ψυχοφαρμακα. και ξερεις οι γιατροι σε κοιτανε για τα 50ευρα. φαυλος κυκλος. το μονο που με βοηθησε ο ψυχιατρος ειναι οτι οταν του λεω δεν ειμαι καλα τι να κανω? και μου λεει τιποτα. αυτο το απλο πραγμα με βοηθησε.
    Αυτό το τίποτα σε βοήθησε?? Είσαι ευτυχισμένος δηλαδή με αυτό το τίποτα;

hlias1988
    Guest
    δεν ξερω ρε συ. απο τι μια με καλμαρει και λεω οκ δεν ειναι τιποτα θα περασει . αλλα οπως και ανοιξα ενα νεο ποστ για τον ψυχιατρο μου .. δεν με ικανοποιει πληρως. μου τονιζει ολο τα αρνητικα στοιχεια μου και με αποθαρυνει. με αποτελεσμα οταν πηγαινω να νιωθω οτι ειμαι σε ανακριση...

ειναι μεσα και η μανα μου γιατι αυτη πληρωνει. το ξερω δεν γινετε σωστη δουλεια ετσι. αλλα παιρνει και αυτη φαρμακα ενα αντικαταθλιπτικο και ενα ζαναξ. τεσπα.. εχω αλεργεια στους ψυχιατρους. ποτε των ποτων δεν θα σου που εισαι μια χαρα δεν χρειαζεσαι φαρμακα πηγαινε στο καλο. και αυτο μου δημιουργει εσωτερικα προβληματα. του λεω γιατρε πως την βλεπετε την δουλεια θα κατσουμε εδω για τα επομενα 20 χρονια?... τι να πω προσπαθω να σου μεταδωσω το συναισθημα της απογνωσης μου γενικα μετα φαρμακα και τους ψυχιατρους....

Senior Member
    Είχες ήδη το άγχος για τον όγκο, έγινε κι αυτό με τον φίλο σου είναι λογικό. Έφαγες;
    Έφαγα ναι, είμαι και θάλασσα για 3ημερο και στεναχωριέμαι που δεν περνάω καλά

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Έφαγα ναι, είμαι και θάλασσα για 3ημερο και στεναχωριέμαι που δεν περνάω καλά
    Είναι ένα στάδιο που το πέρασαν - περνούν κι άλλοι, μη το φοβάσαι και κυρίως μην απογοητευεσαι. Έχεις σκεφτεί τι θα συζητήσεις με τον ψυχολόγο όταν πας;

Senior Member
    Είναι ένα στάδιο που το πέρασαν - περνούν κι άλλοι, μη το φοβάσαι και κυρίως μην απογοητευεσαι. Έχεις σκεφτεί τι θα συζητήσεις με τον ψυχολόγο όταν πας;
    Έχω σκεφτεί ναι... Τώρα ειμαι έξω με κόσμο κ νιώθω ότι όλα κινούνται αργά.. Σε slow motion... Κάπου διάβασα ότι είναι ψύχωση ελπίζω να μην ισχύει..

george1520
    Guest
    Έχω σκεφτεί ναι... Τώρα ειμαι έξω με κόσμο κ νιώθω ότι όλα κινούνται αργά.. Σε slow motion... Κάπου διάβασα ότι είναι ψύχωση ελπίζω να μην ισχύει..
    Προσπάθησε όσο μπορείς να το αγνοήσεις.. Άνοιξε συζήτηση για ένα θέμα που σου αρέσει.

Senior Member
    Προσπάθησε όσο μπορείς να το αγνοήσεις.. Άνοιξε συζήτηση για ένα θέμα που σου αρέσει.
    Όλοι μιλάνε κ εγώ δεν συμμετέχω κάθομαι απομονωμένη με το κινητό. Δεν μπορώ να συμμετάσχω στην συζήτηση δεν ξέρω γιατί.

george1520
    Guest
    Όλοι μιλάνε κ εγώ δεν συμμετέχω κάθομαι απομονωμένη με το κινητό. Δεν μπορώ να συμμετάσχω στην συζήτηση δεν ξέρω γιατί.
    Ίσως θες λίγο χρόνο μόνη σου. Δεν είναι κακό, μην τα βλέπεις όλα από την αρνητική πλευρά.. Νομίζω όταν θα κάνεις συζήτηση με τον ψυχολόγο σου θα ηρεμήσεις αρκετα.

Senior Member
    Ίσως θες λίγο χρόνο μόνη σου. Δεν είναι κακό, μην τα βλέπεις όλα από την αρνητική πλευρά.. Νομίζω όταν θα κάνεις συζήτηση με τον ψυχολόγο σου θα ηρεμήσεις αρκετα.
    Τι να σου πω.. Νιώθω μοναξιά και νιώθω πως εγώ την επέλεξα. Ότι δηλαδή αν καθόμουν στη σχέση μου δε θα ένιωθα αλλά νομίζω ότι απλά νιώθω κενό στην επικοινωνία αυτό μου λείπει που δεν έχω ποιον να πάρω τηλέφωνο, έπαιρνα τον φίλο μου αλλά δεν με βοηθούσε καθόλου απλά ένιωθα μια ασφάλεια ότι είναι εκεί όταν τον πάρω όχι ότι με βοηθησε ποτέ αν χρειάστηκα κάτι.

george1520
    Guest
    Είναι λογικό να σε έριξε ψυχολογικά ο χωρισμός επειδή πλέον δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σου που είχες μοιραστεί πράγματα, στιγμές και συναισθήματα.

ntinti
    Guest
    Τι να σου πω.. Νιώθω μοναξιά και νιώθω πως εγώ την επέλεξα. Ότι δηλαδή αν καθόμουν στη σχέση μου δε θα ένιωθα αλλά νομίζω ότι απλά νιώθω κενό στην επικοινωνία αυτό μου λείπει που δεν έχω ποιον να πάρω τηλέφωνο, έπαιρνα τον φίλο μου αλλά δεν με βοηθούσε καθόλου απλά ένιωθα μια ασφάλεια ότι είναι εκεί όταν τον πάρω όχι ότι με βοηθησε ποτέ αν χρειάστηκα κάτι.
    Και εδω ερχόμαστε σε αυτα που σου ειπα.....

Απο ενα σύντροφο δεν ζηταμε μονο το ερωτικο κομματι ,ζηταμε την συντροφικοτητα την συμπαρασταση και την φιλια....
    Καμια φορα αναγκαζεται να γινεται σκληρος απεναντι μας οχι απο εκδικιτικοτητα ή αδιαφορια αλλα μηπως επιτουλους μας ταρακουνησει να δουμε πραγματικά πιο ειναι το προβλημα και να το αντιμετωπισουμε στην ριζα του...
    Το οτι εμεις δεν ειμαστε καλα συνηθως μας φερνει στο σημειο να τον κατηγουρουμε για πραγματα που μπορει ομως εκεινος να τα κανει με αλλο σκοπο ομως...
    Μην ειμαστε εγωιστες και κοιταμε μονο τι αιασθανομαστε εμεις ,πρεπει να καταλαβαινουμε και τους ανθρωπυς που ειναι κοντα μας και μας αφιερωσαν χρονο ...δεν το εκαναν για πλακα ....

Δεν μπηκα στη περιεργει να διαβασω αν εχεις γραψει τι εχεις περασει μαζι του και ξερεις γιατι ?
    Γιατι αυτη ειναι η δικη σου οπτικη γωνια ,ειναι η οπτικη γωνια ενος ανθρωπου που αυτη την στιγμη βρισκεται σε ενα λαβυρινθο και προσπαθει να βρει διεξοδους...
    Ειναι απολυτα λογικο να τον κατηγορησεις για αδιαφορια και για πολλα αλλα ,προσεχε ομως...

Μην ακους ποτε τι λεμε εμεις οι τριτοι..
    αν εκανες καλα που χωρισες ή οχι ..
    εμεις ακουμε μονο την μια πλευρα οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι λαθος υποθεσεις....
    Σε μια σχεση ξερουν πολυ καλα τι συμβαινει μονο δυο ατομα κανενανς αλλος...
    Συμβουλες πολυ καλα εκανες ή πρεπει να εισαι μαζι του δεν πρπει να γραφονται καν ειναι τελειως παραλογες...

Μην διωχνεις ανθρωπους απο την ζωη σου ,η μοναξια δεν ειναι και τοσο καλη καποιες φορες και ας λεμε το αντιθετο..
    Βαλε στην ακρη ολα τα ψυχωσωματικα σου αγχοι γιατι περι αυτων μιλαμε ,βρες την πηγη ολων αυτων που στα προκαλει και καθησε να κανεις μια ουσιαστικη συζητησει με τους ανθρωπους σου.
    Εξηγησε τους πως αυτη την περιοδο αυτο που χρειαζεσαι ειναι η συμπαρασταση τους και τιποτε αλλο..

Αν και τοτε δεν σε καταλαβουν τοτε θα κανεις αυτο που νομιζεις εσυ σωστο.....

Και να θυμασαι οταν το προβλημα μοιραζεται αναμεσα σε ανθρωπους με κατανοηση και πραγματικη αγαπη τοτε η λυση ερχεται πολυ πιο γρηγορα!
    Να μηλας μαζι τους μονο αυτοι που σε ζουνε και ξερουν τον πραγματικο χαρακτηρα σου μπορουν να σε καταλαβουν..

Οτι ειχα να στο πω στο ειπα ....κανε κατι άμεσα να βγεις απο ολο αυτο πριν να ειναι αργα και χασεις τους αληθινους ανθρωπους.....

george1520
    Guest
    Στο τρίτο ραντεβού που είχα στην ψυχολόγο της λέω "Ακούτε όμως την δική μου μόνο εκδοχή, μπορεί να κάνω λάθος" και μου λέει "Μα αυτό που μας νοιάζει εισαι εσύ". Όπως και στις σχέσεις, αυτό που θα δεις είναι αυτό που έχεις ανάγκη να σου δώσει άλλος και όταν δεν σου το δίνει και νιώθεις κενός δίπλα του δεν θα μείνεις εκεί. Γιαυτό οι άνθρωποι χωρίζουν μέχρι να βρουν αυτόν που τους γεμίζει. Είναι λάθος να μένεις κάπου και να συμβιβάζεσαι ενώ μπορείς να βρεις την ευτυχία αλλού. Η καταπίεση και να ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου για την σχέση σου δεν βοηθάει. Και αυτή η άποψη μου γιατί εγώ έχω διαβάσει σχόλια για την σχέση της και την λέω με βάση αυτά. Το θέμα είναι να βοηθάς το άτομο που ανοιγει το θέμα ακούγοντας το πως βιώνει μια κατάσταση.

ntinti
    Guest
    Πολύ καλή η άποψη μιας ψυχολόγου και σεβαστή!
    Μιλάς πάλι όμως για μια προσωπική εμπειρία βασισμένη σε ότι έχει δει η ίδια η ψυχολος σου με τα μάτια της...
    Σε βλέπει ,παρατηρεί τις κινήσεις σου όταν μιλάς και τις αντιδράσεις σου σε κάποια πολυ δυσκολα ερωτηματα...
    Πολύ σημαντικό για να κατανοήσουμε τον συνομιλητή μας....

Το θέμα εδώ είναι ότι ο θεματοθετης έχει τρομερά θέματα και δεν μπορεί να δει καθαρά οπότε τι να συζητάμε..
    Τι πάει να πει δηλαδή ότι όσοι της είπαν αυτή την στιγμή να χωρίσει ή όχι ότι την βοηθάμε ...
    Ίσα ίσα ασπαζόμαστε απόψεις από ένα άτομο που αυτή την στιγμή δεν βλέπει καθαρά....
    Είναι σε αδιέξοδο δεν ξέρει πως να διαχειριστή τον ίδιο τον ευατο της .....

Δεν διαγράφουμε ανθρώπους από την ζωή μας όταν δεν είμαστε καλα ...
    Χρόνο τους δίνουμε να βρούμε εμείς τα δικά μας πατήματα και μετά παιρνουμε τις αποφάσεις μας...

Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά στην ζωή του και ανάλογα τις αντοχές του ...
    Στο τέλος κάνει ταμείο ...τι του έχει απομείνει αυτό έχει σημασία...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast