Results 91 to 105 of 129
Thread: Η κολλητή μου νομίζω έχει θέμα
-
09-06-2020, 19:29 #91
οχι, εσυ να αναγνωρισεις το λαθος σου, γιατι στην γυναικα αποδιδεις χαρακτηρισμο εκπορνευσης και ανηθικοτητας ενω οι ανδρες απλα ειναι "μαλακες" που στα ελληνικα, δεν σημαινει σχεδον τιποτα.. σημαινει κατι λιγοτερο απο βλακες.
οπως ειπες αυτους μαντραχαλους, θα μπροουσες να τηνε λεγες αγγουρω, η χαζοβιολα, η οτιδηποτε αλλο εκτος απο τσουλα, αλλα ο φαλλοκρατικος μισογυνισμος σου δεν θα σε αφησει να το παραδεχτεις οτι μονο την γυναικα χαρακτηρισες ανηθικη, ενω τους ανδρες, λιγο η πολυ χαζουληδες...
- 09-06-2020, 19:36 #92
Τελικα τζωρτζ εσυ εισαι αυτος που κανει ριπορτ τα μηνυματα μου;
Αυτα με τη διαφορα ηλικιας οταν μιλαμε για ατομα με ικανοτητα συναινεσης ειναι πατριαρχικα καταλοιπα απο τοτε που ο μπαμπας πουλουσε την παρθενια της κορης του με ανταλλαγμα χτηματα και βοδια. Τωρα δε μπορει να κανει το ιδιο, αλλα οχι και να ΤΟΥ την πηδησει καποιος σαν τον ιδιο!
Για εμενα δεν υπαρχει μεγαλυτερος φασισμος απο το να μην αναγνωριζεις σε ενα ατομο οτι δεν εχει την ικανοτητα να διαχειριστει τη ζωη του. Δεν του αναγνωριζεις οτι ειναι το ιδιο ανθρωπος με εσενα. Το εκαναν οι γονεις μου σε μενα, το κανει η πατριαρχικη κοινωνια στις γυναικες, ονομαζοντας το ηθικη.
Ειναι ενηλικες οι γυναικες λεμε στα 18, αλλα *κλεισιμο ματιου, οχι το ιδιο ενηλικες με τους αντρες για να αποφασιζουν ελευθερα.
Δεν το αναλυω αλλο γιατι δε με αφηνει ο γιωργακης, εχει τα θεματα του κι αυτος.
09-06-2020, 19:38 #93
Εντάξει τώρα ο Ορέστης έχει την εντύπωση πως όποιος 16χρονος είχε παπί ή αν στα 18 σου αγόραζες XT ήσουν αλήτης και οι κοπέλες σε γουστάραν γιατί ήσουν αλήτης με μηχανή και όχι γιατί απλώς τύχαινε να είσαι ένα καλό παιδί που δούλευες για να πάρεις αυτό που θες. Τη διάβασα και εγώ την ανοησία που έγραψε για τις γυναίκες προχθές δεν θύμαμαι αλλά είχε γράψει μία μαλακία χοντρή, Γυναίκες και κάτι, δεν θυμάμαι τι. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να καταλάβεις κάποιον με πατριαρχικές αντιλήψεις στο 2020. Το ξέρω πως η συγκεκριμένη είναι από τις λίγες που έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν. Αστον στον πόνο του, αφου θέλει να παριστάνει τον καρδηνάλιο και τον ανώτερο, ασε τον να πληρώσει το τίμημα.
09-06-2020, 19:47 #94george1520GuestΦυσικά έχω κάνει αναφορά στα σχόλια που μιλάς για τις γυναίκες με τόσο χυδαίο τρόπο.. Οπως και πολλοί άλλοι. Εκτός αν πιστεύεις πως ο τρόπος που βλέπεις εσύ τις γυναίκες είναι ο λογικός και όλοι οι άλλοι που σχολιάζουν και λένε το αντίθετο λένε λόγια του αέρα για να περνάει η ώρα.
Κάπου ήθελες να ρίξεις ευθύνες για την κακή εξέλιξη της ιστορίας σου με την γυναίκα που έβγαινες και κάπου ήθελες να ρίξεις ευθύνες που ακομη δεν έχεις κάνει σχέση και σεξ. Φταίνε οι γυναίκες και οι άντρες απλά είναι θυματα τους (λόγια δικά σου).
Δεν είναι κακό που δεν έχεις κάνει σχέση ακόμη και σεξ. Γούστο σου καπέλο σου. Δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Κακό είναι να πλαθεις στο μυαλό σου ένα σενάριο για το τι είναι γυναίκα και τι είναι άντρας και να την πλασάρεις δημόσια ως κάτι φυσιολογικό.
Μία συμβουλή, οταν σχολιαζω ένα σχόλιο σου να απαντάς εκείνη την ώρα και να μου κάνεις τον μάγκα, δεν έχω πρόβλημα. Το να έρχεσαι μετά από ένα διάστημα να με αποκαλείς "Γιωργάκη" επειδή πιστεύεις πως κάποιος πήρε το μέρος σου (άρα έχεις σύμμαχο) είναι απλά γελοίο.
09-06-2020, 19:49 #95george1520Guest
09-06-2020, 19:53 #96
ο ορεστησ προσπαθει να βρει την αληθεια και λεει τισ πατριαρχικεσ αντιληψεισ δε σημαινει οτι τα πιστευει ο ορεστησ θελει να βρει μια κοπελιτσα να περασει καλα και δεν βρισκει και σου λεει τι γινεται με τα κοριτσια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-06-2020, 19:56 #97
09-06-2020, 20:01 #98
09-06-2020, 20:15 #99
ασε φιλε κι εγω που τισ ελεγα ανωτερεσ εχω απειρεσ φιλεσ αλλα δεν εχω κοπελα επισησ οι φιλεσ που εχω δεν ξερω πωσ ειναι οι καλυτερεσ
09-06-2020, 20:36 #100
η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, η πραγματικα δεν καταλαβαινεις.
δεν το λαμβανω ως φιλοφρονηση, ημουν ξεκαθαρη.
ειναι χαρακτηρισμος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΟΡΝΗ.
ειναι ευφημισμος σε σχεση με το ΤΣΟΥΛΑ (ουτε καν *****).
εσυ μπορει να κανεις τον χαζο, αλλα ολοι καταλαβαν..
09-06-2020, 20:42 #101
μη τα επαναλαμβανεται ρε παιδια
09-06-2020, 20:56 #102
Μα δεν θέλουν να είναι ανώτερες ή κατώτερες θέλουν το αυτονόητο να τις σέβεσαι και να μην είσαι κάγκουρας. Το να λες είσαι ανωτερη και δεν ξέρω τι άλλο δεν έχει νόημα και δεν είναι χαζές να μην αντιληφθούν πότε εννοείς αυτό που λες και πότε όχι. Να σου πω ένα σκηνικό να καταλάβεις κάτι, έχουμε βγει σε μία ταβέρνα εγώ με τη γυναίκα μου και η φίλη της με ένα τύπο που βγαίνουν για δεύτερη φορά για φαγητό. Νορμαλ τύπος δεν έβγαλε κανα red flag. Λοιπόν έρχεται ο λογαριασμός γύρω στα 80 ευρώ και ο τύπος βγάζει 20 ευρώ κατευθείαν και κάνει κίνηση η φίλη της γυναίκας μου να βγάλει λεφτά για να δώσει προφανώς το άλλο εικοσάρικο το βλέπω το σκηνικό και τους λέω παιδιά δεν θα πληρώσετε εσείς, την επόμενη φορά που θα βγούμε θα πληρώσετε εσείς. Μάντεψε... Μπαίνω στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα μου καi μου λέει η γυναίκα μου πάει αυτός. Δεν πρόκειται να τον ξαναδεί! Ότι είπε έτσι έγινε, μάντεψε τι έκανε λάθος....
Τώρα αν πραγματικά θες να μάθεις γιατί δεν έχεις κοπέλα εγώ δεν σε ξέρω και δεν μπορώ να σου πω, ρώτα τις φίλες σου όμως και πιστεύω πως θα σου εξηγήσουν το γιατί νομίζω δεν θα έχουν πρόβλημα.
09-06-2020, 21:07 #103
ασε με εμενα δουλευω απο 10 χρονων ειμαι αγροτησ βρωμοστομοσ δεν εχω προβλημα που δε μου καθονται ουτε παραπονιεμαι απλα το μονο που καταφερα ειναι να περασω στιγμεσ ευτυχιασ στα κλαμπ χορευοντασ και συζητωντασ με τισ φιλεσ μου που διασκεδαζαμε πραγματικα η πραγματικη διασκεδαση ειναι σαν το σεξ εγω ικανοποιουμαι ετσι τισ λατρευω τισ πιστευω και σε ολουσ λεω τι πλασματα ειναι αλλα αμα το καναμε θα αλλαζε το πραγμα εμενα κακτο με λενε δε θελω πολυ νερο ισα τα βασικα καθε 2-3 χρονια να πεφτει μια καλα ειναι για μενα αυτα
09-06-2020, 21:11 #104george1520Guest
09-06-2020, 21:14 #105
δε με αντεχουν ρε τζωρτζ πεταω καμια εξυπναδα και ζαλιζονται ο μπαρμαν στη γειτονια μου λεει να στειλουμε τον ελισ σε τιποτα γκομενεσ να αγορευσει να τισ στειλει αδιαβαστεσ