Θα κάνατε σχέση με...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Θα κάνατε σχέση?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Όχι, ούτε καν σεξ δεν θα ήθελα

2 12.50%
  • Όχι, ίσως μόνο κάτι χαλαρό

0 0%
  • Ναι, δεν θα έδινα σημασία σε κάτι τέτοιο

11 68.75%
  • Ναι, υπό προϋποθέσεις

3 18.75%
Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 105
    Senior Member

Θα κάνατε σχέση με...

Κάποια που στα 25 της δεν έχει ολοκληρώσει και δεν έχει κάνει ουσιαστική σχέση?

Μιας και είναι ανώνυμο το πολ θα ήθελα ειλικρινείς απαντήσεις στην ψηφοφορία και ας μην προστάρετε κείμενο αν δεν νιώθετε άνετα να πείτε την αλήθεια.
    Βέβαια είμαι διατεθειμένη να ακούσω γιατί θέλω να ξέρω τι κάνω λάθος.
    Αν ήθελα να μου λένε "ναι είσαι σωστή" τώρα θα ήμουν ακόμα παχουλή και θα αδιαφορούσα.

Banned
    Με δεδομένο ότι ήδη "κάνεις τα δικά σου" σε ότι αφορά το να χάσεις π.χ. βάρος γιατί θεώρησες κάποια στιγμή ότι είναι το βάρος σου το οποίο έφταιγε - με ποιόν τρόπο θα βοηθηθείς αν κάνεις δημοσκόπηση και μαζέψεις "ειλιρινείς απαντήσεις";

george1520
    Guest
    Γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την διαδικασία; Νομίζεις πως μια σχέση μπορεί να κάνει ένα άνθρωπο ευτυχισμένο; Δεν υπάρχουν άλλοι παράγοντες;

Junior Member
    Δεν εχει σημασεια τι ηλικεια εχεις και αν εχεις ολοκληρωσει καποια σχεση. Ξερω ότι ζουμε σε μια κοινωνια που οι αντρες θελουν τις κοπελες να εχουν παει με 10 μεχρι τα 20 τους για να εχουν εμπειρια (και να είναι αποδεκτες γενικα και αοριστα) αλλα ταυτόχρονα τις θελουν και παρθενες. Ξερω ότι αυτό μπορει να σε κανει να νιώθεις ασχημα και στο λεω από προσωπικη εμπειρια(είμαι 21 δεν εχω κανει ποτε μου σχεση και εχω θεωρηθεί σχεδόν προβληματικη από φιλη για τον λογο αυτό). Γιαυτο κοπελα μου μην δινεις σημασεια σε κανεναν, ο καθενας βλεπει τη ζωη με δικο του ματι και ο κάθε ανθρωπος εχει το δικο του χρονοδιάγραμμα.
    Καπου ειχα διαβασει ότι εισαι αποτυχημένος αν δεν εχεις κανει σεξ μεχρι τα 20 αν δεν εχεις παρει διπλωμα μεχρι τα 18 και κατι αλλα τετοια. Αν είναι δυνατον. Ποιος μπορει να πει σου πει ποτε θα κανεις μια ολοκληρωμενη σχεση και ποτε όχι. Γι αυτό μη ρωτας αν καποιος θα τα εφτιαχνε με μια κοπελα σαν εσενα. Πρωτον δεν κανεις καλο στον ευατο σου ετσι και δευτερον αν βρεθει καποιος και σου πει ότι δεν σε θελει επειδή εισαι 25 και δεν εχεις κανει κατι, βαλε ένα χ και προχωρα παρακατω. Ξερω ότι οι περισσοτεροι αντρες τωρα θελουν τις γυναικες ασσο στο κρεβατι, αλλα δεν είναι ολοι ετσι. Καποιος θα βρεθει που θα σε θελει πρωτα για το μεσα σου,για αυτό που εισαι και μετα για το κρεβατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post

Μιας και είναι ανώνυμο το πολ θα ήθελα ειλικρινείς απαντήσεις στην ψηφοφορία και ας μην προστάρετε κείμενο αν δεν νιώθετε άνετα να πείτε την αλήθεια.
    Αν ήθελα να μου λένε "ναι είσαι σωστή" τώρα θα ήμουν ακόμα παχουλή και θα αδιαφορούσα.
    στο ειπα κι αλλου.
    ουτε η απειρια σου, ουτε η παρθενια σου, φταινε.
    αυτο που φταιει ειναι οτι δεν ακους το σωμα σου και την καρδια σου για να πλησιασεις καποιον, αλλα το κανεις εγκεφαλικα, σαν να εχεις να τσεκαρεις ενα ακομα κουτακι.
    αυτο ειναι απωθητικο, γιατι βγαινει και στην συμπεριφορα σου οτι δεν εισαι γοητευμενη, αλλα κανεις αγγαρια, και ξενερωνει τον αλλον.
    οταν θα αρχισεις να βγαινεις με ανδρες που ποθεις, θα αλλαξουν ολα.

Senior Member
    ναι φυσικα και θα εκανα δεν θα με επηρεαζε κατι τετοιο.
    και αμα εβλεπα οτι δν ειναι στα κυβικα μου στο κρεβατι θα προσπαθουσα να την μαθω..

Senior Member
    μια γυναίκα πρέπει πρώτα να την κατακτήσεις εγκεφαλικά και μετά σωματικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την διαδικασία; Νομίζεις πως μια σχέση μπορεί να κάνει ένα άνθρωπο ευτυχισμένο; Δεν υπάρχουν άλλοι παράγοντες;
    Ευτυχισμένο υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, αλλά νομίζω η ουσία των σχεσεων είναι αλλη, να κατανοήσεις τον εαυτό σου, τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου, πράγματα που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο ευτυχισμένος εάν τα διαχειριστείς σωστά δηλ χωρίς εγωισμό.

Senior Member

Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα την ερώτηση..θα κάνατε σεξ με?????
    Άμα μπορείς να διευκρινήσεις την ερώτηση σου πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω...

Senior Member

Ελα τώρα κατάλαβα την ερώτηση σορυ ειναι πρωι ακόμα..
    Η απάντηση μου είναι ναι..θα έκανα σχέση με ευσωμα κορίτσια όπως έχω κάνει στο παρελθόν δύο σχέσεις..
    Τα κιλά δεν είναι εμπόδιο στο να είναι ευτηχησμενο ένα ζευγάρι...ούτε φυσικά και η ηλικία 25 χρόνων κορίτσι μια χαρά είσαι...δεν σε πήραν και τα χρόνια..
    Η παρθενία για εμας τους άνδρες είναι το τελευταίο πράγμα που μας νοιάζει..δεν μας απασχολεί καν..αυτά τα κοληματα τα έχουν οι γυναίκες όχι οι άνδρες...
    Θα πηγενα με μια γυναίκα εάν ήταν παρθένα ακόμα και στα 40 της...
    Θα είχα χονδρό πρόβλημα όμως αν κάποια γυναίκα ηθελε σχέση δίχως σεξ...εκεί τα χαλάμε...

Εσύ θέλεις σχέσει δίχως σεξ???δεν θέλεις σεξ??
    Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα..??
    Συγγνώμη αλλά ρωταω μήπως και μπορέσω να βοηθήσω..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Θα είχα χονδρό πρόβλημα όμως αν κάποια γυναίκα ηθελε σχέση δίχως σεξ...εκεί τα χαλάμε....
    Αν όμως δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ, εσύ θα έκανες υπομονή μέχρι να ήταν έτοιμη.. Ή κάνω λάθος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν όμως δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ, εσύ θα έκανες υπομονή μέχρι να ήταν έτοιμη.. Ή κάνω λάθος;
    Εξαρτάται απτό χρόνο που θα ζητούσε...
    Αν ήθελε αλλά 25 χρόνια για να αισθανθεί έτοιμη ..όχι δεν θα περίμενα...
    Αν ζητούσε μια δυο άντε τρεις εβδομάδες ναι..να κάτσω να περιμένω..λογικό είναι..
    Εγώ αυτό το είπα γιατί υπάρχουν γυναίκες η μπορεί να υπάρχουν γυναίκες που να θέλουν σχέση αλλά να το ξεκαθαρίζουν απτή αρχή να λένε δεν θέλω σεξ ποτέ.
    Δηλαδή ναι μεν σχέση αλλά δίχως σεξ..

Senior Member
    στις γυναικες δεν χτυπαει τοσο αν πουν οτι ειναι παρθενες ενω στον αντρα χτυπαει περισσοτερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    στις γυναικες δεν χτυπαει τοσο αν πουν οτι ειναι παρθενες ενω στον αντρα χτυπαει περισσοτερο
    Γι'αυτό είπα ότι οι άνδρες δεν έχουμε τέτοια κολλήματα..
    Και γιατι να έχουμε??
    Το σεξ είναι σεξ..είτε με παρθένα είτε όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Γι'αυτό είπα ότι οι άνδρες δεν έχουμε τέτοια κολλήματα..
    Και γιατι να έχουμε??
    Το σεξ είναι σεξ..είτε με παρθένα είτε όχι.
    καποιοι αντρες μπορει να εχουν κολλημα και να θελουν εμπειρες
    οσο να ναι το να κανεις σεξ με παρθενα θελει και καποια προσοχη ειναι η πρωτη φορα που θα θυμαται και να μην την στιγματισει

Page 1 of 7 123 ... LastLast