Results 1 to 10 of 10
-
07-06-2020, 07:11 #1
ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ ΣΤΥΣΗ
Είμαι 35 ετών και διακατέχομαι από σεξουαλική διαστροφή,αφού "τρελαίνομαι" για όμορφους και "αθλητικούς" νεαρούς άντρες με "γλυκό" πρόσωπο,χωρίς να μπορώ να το εκδηλώσω.Φαντασιώνομαι ότι με "γλεντάνε",με γελοιοποιούν,με ξεβρακώνουν,με ξεφτιλίζουν νεαροί άντρες του "τύπου" μου και έτσι βασανίζομαι από έντονες στύσεις.Ικανοποιώ λοιπόν αυτές τις παρανοϊκές ορμές μου σε οίκους ανοχής,με τσιμπουκώματα και φαντασιώνομαι τότε ότι είναι το δικό μου σώμα και πως εγώ είμαι το πουτανάκι που φροντίζω τους άντρες που κάθε φορά φαντάζομαι-και έτσι και εκσπερματώνω άφθονο σπέρμα στο στόμα τους.Δεν έχω δηλαδή κάτι που με απωθεί στις γυναίκες,αξιολογώ την εμφάνισή τους και αγαπώ γενικά το όμορφο και έτσι ενδιαφέρομαι και για επαφές με γυναίκες του "τύπου" μου,αλλά έχω σεξουαλική ψυχοσύνθεση γυναίκας και έτσι μπορώ να λειτουργώ μόνο παθητικά,δίχως πρωτοβουλία κινήσεων και πάντα γυρεύω καταπίεση,"στρίμωγμα","αιχμ� �λωσία",εξεφτελισμό-ανεξάρτητα αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα της αρεσκείας μου.Αποτέλεσμα αυτής της σεξουαλικής μου διαστροφής,είναι να μην μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά με τις γυναίκες,να μην έχω την διάθεση να φλερτάρω μία γυναίκα και να παρουσιάζω μία "ψυχρή" εικόνα υπό την σκιά των "μυστικών" μου.
- 07-06-2020, 08:09 #2
εγω ειμαι 39 ετων ορφανοσ με 2 παιδια κι εχω να κανω σεξ 20 χρονια τολμασ να κοψεισ το σεξ αν τολμασ πεσ μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-06-2020, 08:15 #3
κοψε και τα ναρκωτικα αν τολμασ κλπ εγω δεν ειμαι σαν εσενα να βγαζω βρωμεσ απλα σου λεω αντρασ δεν εισαι στα 20 εισαι στα 50 τωρα γιατι ξερουν οι γυναικεσ αφου παθεισ πρωτα μετα βλεπουμε αν εισαι αντρασ στα λεω φιλικα
07-06-2020, 08:21 #4
κοψε τα ναρκωτικα κι αν μπορεισ να σκεφτεισ ελα να σε αξιολογησω περα απο κομπλεξικο τερατακι να δουμε τι αλλο εισαι παλια στισ δουλειεσ μασ δερνανε για να δουλευουμε σωστα εχεισ ιδεα τι ειναι δουλεια η καθεσαι
07-06-2020, 11:20 #5
πολλοι "διακατεχονται" απο τα γουστα που περιγραφεις.
δεν ειναι καποια ανωμαλια, ειναι καποιο γουστο.
αν βρεις ανθρωπους που θελουν τα αναλογα, μια χαρα φυσιολογικο θα ειναι.
αλλα η "σεξουαλικη ψυχοσυνθεση γυναικας" δεν ειναι μονο η παθητικοτητα, ουτε χαρακτηριζεται απο ελλειψη πρωτοβουλιας κινησεων. λαθος κανεις και το κανεις επειδη δεν εισαι γυναικα, απλα ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ η φανταζεσαι πως λειτουργει μια γυναικα.
ερωτηση δεν βλεπω ομως.
οκ, εχεις καποια γουστα. ΚΑΙ;;;;;;
περισσοτερο με αγγελια μου μοιαζει το θεμα σου, παρα με προβληματισμο..
07-06-2020, 11:33 #6
Είσαι υποτακτικός δηλαδή. Το θέλεις αυτό στη ζωή σου ή σου αρκεί η φαντασίωση; Είναι κάτι που θα ήθελες να εξαφανιστεί από το μυαλό σου και δεν μπορείς να το καταφέρεις ή είναι κάτι που δεν σε χαλάει στην ζωή σου; Τσόντες βλέπεις; Αυτή την υποτακτικτότητα την ένιωθες ανέκαθεν ή ξεκίνησες να βλέπεις τσόντες και σιγά σιγά άρχισε να καλλιεργείται; Θα ήθελες να το κόψεις για να έχεις νορμαλ στύση όπως οι περισσότεροι άνδρες ή δεν σε απασχολεί;
07-06-2020, 11:46 #7
Είσαι υποτακτικός δηλαδή. Το θέλεις αυτό στη ζωή σου ή σου αρκεί η φαντασίωση; Είναι κάτι που θα ήθελες να εξαφανιστεί από το μυαλό σου και δεν μπορείς να το καταφέρεις ή είναι κάτι που δεν σε χαλάει στην ζωή σου; Τσόντες βλέπεις; Αυτή την υποτακτικτότητα την ένιωθες ανέκαθεν ή ξεκίνησες να βλέπεις τσόντες και σιγά σιγά άρχισε να καλλιεργείται; Θα ήθελες να το κόψεις για να έχεις νορμαλ στύση όπως οι περισσότεροι άνδρες ή δεν σε απασχολεί;
07-06-2020, 15:00 #8
Εχεις παει ποτε με αντρα; Μηπως εισαι μια καταπιεσμενη αδερφη που δεν εχει αποδεχθει τον εαυτο της; Ολες οι αδερφες λιγο-πολυ αυτα φαντασιωνομαστε. Τα ιδια φαντασιωνονται και πολλες γυναικες. Ειναι καυλα οι νεαροι γυμνασμενοι αντρες. Η τελοιοτητα.
07-06-2020, 15:02 #9
07-06-2020, 16:29 #10
απο τα 17 πηγα να περασω καλα κ με παγιδεψε η γυναικα μου η οποια μετα με απατησε κι εμεινα κερατασ και χρεωμενοσ 2 παιδια τα οποια παιδια εχουν παρει τωρα τα 20 και τουσ ελεγα την ιστορια τησ ζωησ μου στην εφηβεια και δε με πιστεψανε ουτε αυτα και καλεσαν τη μαφια και τωρα πινω κατι καφεδεσ με ολα τα βασανα και ειμαι καλα και ακομα δε με πιστευουν τη γυναικα μου ουτε που θελω να τη βλεπω τα παιδια επειδη εγω τα μεγαλωσα ακομα τα πιστευω αυτα εν ολιγοισ