Έλεος πια..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Έλεος πια..

Την προηγούμενη εβδομάδα κοιμόμουν αργά όπως κ τώρα και μέσα στη μέρα δεν νύσταζα καθόλου. Από τότε που μ έπιασε ημικρανία και μπήκα κ έψαξα για όγκο στον εγκέφαλο και διάβασα για υπνηλία θυμάμαι να λέω αα εντάξει μπορεί να κοιμάμαι λίγο αλλά δεν έχω υπνηλία. Από την επόμενη μέρα νυαταζω συνέχεια κ κοιμάμαι όλη μέρα ενώ τη νύχτα μένω ξύπνια μέχρι τις 5 6 το πρωί... Δλδ έλεός...

Senior Member
    Όσο τα ψάχνεις, δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Την προηγούμενη εβδομάδα κοιμόμουν αργά όπως κ τώρα και μέσα στη μέρα δεν νύσταζα καθόλου. Από τότε που μ έπιασε ημικρανία και μπήκα κ έψαξα για όγκο στον εγκέφαλο και διάβασα για υπνηλία θυμάμαι να λέω αα εντάξει μπορεί να κοιμάμαι λίγο αλλά δεν έχω υπνηλία. Από την επόμενη μέρα νυαταζω συνέχεια κ κοιμάμαι όλη μέρα ενώ τη νύχτα μένω ξύπνια μέχρι τις 5 6 το πρωί... Δλδ έλεός...
    Ρε κοπέλα μου γλυκιά γιατι δεν κανείς μια μαγνητική να σου φύγει και αυτο το σκαλωμα. Απο τη μια δεν θελεις να σου βγαίνουν ολα αυτα και απο την αλλη τρώγεσαι με το παραμικρό να ψάχνεις συμπτώματα να δεις αν τα έχεις και καταστρέφεις τη ζωούλα σου κρίμα ειναι να το περνάς ολο αυτο

Banned
    συμφωνω με mindcrime στα εχω πει και εγω πολλες φορες οτι ολα ειναι στο μυαλο σου βρε και οτι εχεις αρρωστοφοβια κανει μπαμ αυτο οσο ποιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο ποιο γρηγορα θα φυγει και θα εισαι καλα....αφου μονη σου δεν μπορεις να το κανεις να φυγει απο το μυαλο σου τοτε καντο μεσο μαγνητικης κανε μαγνητικη τομογραφια να δεις οτι δεν εχεις ογκο και μετα θα εισαι ανετη πιστευω..προσπαθησε να μην μεγενθυνεις τα ψυχωσοματικα σου και την αυπνια σου μεσα στο μυαλο σου δεν εχεις τιποτα πιστευω ολα τα κανει το μυαλο!!!!!!! το μυαλο το ατιμο μας κυβερνα πολλες φορες αλλα εαν πιστεψουμε οτι απλα ειναι στο μυαλο μας και αυτο τα κανει ολα τοτε φευγουν τα παντα!!!! αυτο τα κανει ολα εαν το αφησουμε εαν πιστεψουμε οτι ειμαστε προβληματικοι εαν ομως πιστεψουμε οτι ΔΕΝ ειμαστε προβληματικοι και οτι ολα γινοντε επειδη επιμενουμε οτι εχουμε προβλημα (κολημα μυαλου) τοτε φευγουν ολα σιγα σιγα αρχιζει το μυαλο μας να δουλευει οπως του λεμε εμεις να δουλευει και οχι να δουλευει μονο του οπως θελει αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    συμφωνω με mindcrime στα εχω πει και εγω πολλες φορες οτι ολα ειναι στο μυαλο σου βρε και οτι εχεις αρρωστοφοβια κανει μπαμ αυτο οσο ποιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο ποιο γρηγορα θα φυγει και θα εισαι καλα....αφου μονη σου δεν μπορεις να το κανεις να φυγει απο το μυαλο σου τοτε καντο μεσο μαγνητικης κανε μαγνητικη τομογραφια να δεις οτι δεν εχεις ογκο και μετα θα εισαι ανετη πιστευω..προσπαθησε να μην μεγενθυνεις τα ψυχωσοματικα σου και την αυπνια σου μεσα στο μυαλο σου δεν εχεις τιποτα πιστευω ολα τα κανει το μυαλο!!!!!!! το μυαλο το ατιμο μας κυβερνα πολλες φορες αλλα εαν πιστεψουμε οτι απλα ειναι στο μυαλο μας και αυτο τα κανει ολα τοτε φευγουν τα παντα!!!! αυτο τα κανει ολα εαν το αφησουμε εαν πιστεψουμε οτι ειμαστε προβληματικοι εαν ομως πιστεψουμε οτι ΔΕΝ ειμαστε προβληματικοι και οτι ολα γινοντε επειδη επιμενουμε οτι εχουμε προβλημα (κολημα μυαλου) τοτε φευγουν ολα σιγα σιγα αρχιζει το μυαλο μας να δουλευει οπως του λεμε εμεις να δουλευει και οχι να δουλευει μονο του οπως θελει αυτο.
    Ο μόνος λόγος που δεν πάω για μαγνητική είναι επειδή μετά θα μου φύγει κ θα μου κολλήσει άλλο όπως στο στομάχι με τη γαστροσκοπηση μετά η μαγνητικη κ μετά θα τρέχω για όλες τις εξετάσεις.

Senior Member
    Αυτό που έκανα είναι να μπλοκάρω το Google από το κινητό τώρα μπήκα μόνο για να απαντήσω. Έχω μπλοκάρει όλα τα site. Έχω κλείσει φμπ κ ινστα και προσπαθώ να κάνω αλλά πραγματα. Και όταν με πιάνει κάτι πχ στομάχι να σκέφτομαι τη πιο λογική εξήγηση όχι την πιο τραγική.

Banned
    Ο μόνος λόγος που δεν πάω για μαγνητική είναι επειδή μετά θα μου φύγει κ θα μου κολλήσει άλλο όπως στο στομάχι με τη γαστροσκοπηση μετά η μαγνητικη κ μετά θα τρέχω για όλες τις εξετάσεις.
    με αυτη τη λογικη ομως ρε συ παντα θα εχεις κατι να φοβασαι μην σκεφτεσαι ετσι σε παρακαλω ρε συ ειναι αυτοκαταστροφικο να σκεφτεσαι ετσι σκεψου οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και οτι ειναι στο μυαλο σου ολες οι φοβιες σου μπορεις να το κανεις αληθεια. μην απογοιτευεσαι..

Banned
    Αυτό που έκανα είναι να μπλοκάρω το Google από το κινητό τώρα μπήκα μόνο για να απαντήσω. Έχω μπλοκάρει όλα τα site. Έχω κλείσει φμπ κ ινστα και προσπαθώ να κάνω αλλά πραγματα. Και όταν με πιάνει κάτι πχ στομάχι να σκέφτομαι τη πιο λογική εξήγηση όχι την πιο τραγική.
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!! πολυ καλα ολα αυτα που ειπες πραγματικα ευγε!!!!! την ποιο λογικη εξηγηση παντα να σκεφτεσαι παντα!!!! και να θυμασαι οτι ολα ειναι στο μυαλο και να ξερεις εγω στο ταμπλετ μου εχω απενεργοποιησει ολα τα γκουκγλ απς και το google play και ολα μου τα απς λειτουργουν μια χαρα να ξερεις και εσυ μπορεις να το κανεις αυτο... αλλα θελει εξηγηση μπραβο σου παντως και ευγε!!!! μακαρι ολοι οι ανθρωποι να εκλειναν το φεισμπουκ και τα σοσιαλ μιντια εχουν δηλιτιριασει το μυαλο του κοσμου απο επιλογη του

Senior Member
    Ναι το έκανα αυτό που λες είπα πως όλα είναι ψυχολογικά... Όμως αυτό που με ανησυχεί είναι ότι απομωνονομαι δλδ δεν μπορώ να κάτσω με πολύ κόσμο έχω την ανάγκη να πάω στο δωμάτιο μόνη μου και δεν μου αρέσει.. Αλλά νιώθω ότι το χρειαζομαι.. Δεν ξέρω ίσως είναι κακό αυτό.. Αλλά δεν μπορώ με κόσμο.. Θέλω μόνη νιώθω περίεργα όταν είμαι με κόσμο κι έχω την ανάγκη να κρυφτώ.. Δεν ξέρω τι είναι αυτό.. Κατάθλιψη κοινωνική απόσυρση..

Banned
    Ναι το έκανα αυτό που λες είπα πως όλα είναι ψυχολογικά... Όμως αυτό που με ανησυχεί είναι ότι απομωνονομαι δλδ δεν μπορώ να κάτσω με πολύ κόσμο έχω την ανάγκη να πάω στο δωμάτιο μόνη μου και δεν μου αρέσει.. Αλλά νιώθω ότι το χρειαζομαι.. Δεν ξέρω ίσως είναι κακό αυτό.. Αλλά δεν μπορώ με κόσμο.. Θέλω μόνη νιώθω περίεργα όταν είμαι με κόσμο κι έχω την ανάγκη να κρυφτώ.. Δεν ξέρω τι είναι αυτό.. Κατάθλιψη κοινωνική απόσυρση..
    οταν εισαι με.κοσμο φοβασαι κατι? ντρεπεσαι για κατι? το πρωτο σύμπτωμα της καταθλιψης ειναι η απομόνωση αλλα δεν νομιζω να εχεις κατάθλιψη... πες μου αυτα που ρωτησα. εκανες μεγαλο βημα και μπραβο σου ακου μουσικουλα συχνά κανει καλο. οταν εισαι σπιτι

Senior Member
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    οταν εισαι με.κοσμο φοβασαι κατι? ντρεπεσαι για κατι? το πρωτο σύμπτωμα της καταθλιψης ειναι η απομόνωση αλλα δεν νομιζω να εχεις κατάθλιψη... πες μου αυτα που ρωτησα. εκανες μεγαλο βημα και μπραβο σου ακου μουσικουλα συχνά κανει καλο. οταν εισαι σπιτι
    Νιώθω άβολα και μόνη μου νιώθω αλλά με κόσμο είναι χειρότερα.. Νιώθω ότι Θα με κατακρίνουν και θα με κοροϊδέψουν επειδή συμπεριφερομαι παράξενα η αν καταλάβουν ότι δεν είμαι φυσιολογικη.

Banned
    Νιώθω άβολα και μόνη μου νιώθω αλλά με κόσμο είναι χειρότερα.. Νιώθω ότι Θα με κατακρίνουν και θα με κοροϊδέψουν επειδή συμπεριφερομαι παράξενα η αν καταλάβουν ότι δεν είμαι φυσιολογικη.
    οποιος σε αγαπησει αληθινα σαν ατομο θα σε αποδεχθει οπως εισαι!!!! οποιος σε δει σαν περιεργη η παραξενη ΚΑΚΟ του κεφαλιου του ρε συ μην μαας μην σε νοιαζειιιιιι οποιος σε δει σαν παραξενη λογο αυθορμητισμου που μπορει να εχεις,μην σε νοιαζει καν!!! γιατι αυτα τα ατομα που θα σε μεταφρασουν σαν περιεργη αυτα τα ατομα δεν ηταν γραφτο ποτε να ειναι στην ζωη σου με καταλαβαινεις ρε συ????? τα ατομα που δεν σε παρεξηγουν και απλα σεβοντε την παραξενια σου και σε προσεχουν ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ να κολας...και σε ακουνε και σου στεκοντε! και εμενα με παρεξηγουν γιατί ειμαι αληθινος πολυ και αυθορμητος αλλα πλεον δεν στεναχωριεμαι βικη ΠΟΤΕ!!! οποιος με νοιαζεται και με καταλαβαινει οι υπόλοιποι δεν με αφουρουν. να μην μενεις σπιτι να ββγαίνεις εξω και να ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ και ξανα λεω οποιος σε καταλαβε Καλώς σημαινει οτι ηταν γραφτο να τον γνωρισεις οποιος δεν σε καταλαβαινει και σε παρεξηγει μακρια!!!!! δεν εχουμε χορο για ολλους παρα μονο για αυτους που θα μας δεχθουν οπως ειμαστε!!! και θα μας αγαπησουν!!!! να εισαι ποιο χημα με τον εαυτο σου βικη.. μαθε να γραφεις τις μαλακιες των αλλων και ξεχωρισε τον εαυτο σου απο αυτους..μου φαινεσαι πολυ σπανιο πλασμα παντως να σκέφτεσαι τον εαυτο σου σαν σπανιο και μην σε νοιαζει ΠΟΤΕ οταν σε κατακρινει ο αλλος...για να σε κατακρινει καταρχας σημαινει οτι δεν εχει καταλαβει πως σκέφτεσαι και σε παρεξηγει ΜΑΚΡΙΑ απο αυτους...κυρια εσυ να εισαι με τον εαυτο σου παντα μην χαλιεσαι για λογοκρισιες άλλον

Senior Member
    ειναι καλυτερο να αγαπασ απο το να αγαπιεσαι ετσι νομιζω εγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Και εγώ κοπελιά μια από τα ίδια αφού πριν κάνα 2 χρόνια περίπου είχα όλα τα συμπτώματα του όγκου στο κεφάλι και για πολύ καιρό μάλιστα πήγα έκανα τελικά μαγνητική και για κάμποσο καιρό ηρεμισα από την σκέψη αυτή.Μετα βέβαια και για καιρό έψαχνα συνέχεια τι έχω και μια νόμιζα ότι είχα στους πνεύμονες βμια στην κοιλιά μια κάπου αλλού τα έχω ψάξει στο ίντερνετ όλα.Τωρα έχω ξανά γυρισει στο ίδιο δλδ στο κεφάλι όγκο τις τελευτες μέρες και αφού είχα ζαλάδες κτλ με έχει πιάσει 5-6 μέρες ναυτία από πάνω .Να πω ακόμα ότι έκανα εξετάσεις αίματος και βρήκαν ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια βέβαια ο γιατρός δεν έδωσε σημασία και ειπε ότι είναι κάτι πολύ απλό και να μην μπαίνω ίντερνετ γιατί σε κάτι άτομα σαν εμένα κάνουν μεγαλύτερο κακκο.θα σου προτείνα να πας να κάνεις να σου φύγει τελείως από το μυαλό μια μαγνητική η αξονική και μετά επείγοντος ψυχοθεραπεία.θα δεις ότι άμα θα πας όλα τα συμπτωματα ως δια μαγείας θα φύγουν.Σε εμενα έφυγαν την άλλη μέρα έτσι ξαφνικα βέβαια μετανάστευσαν κάπου αλλού(κοιλιά και έντερο).

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ειναι καλυτερο να αγαπασ απο το να αγαπιεσαι ετσι νομιζω εγω
    Εγώ πιστεύω το αντίθετο..

Page 1 of 2 12 LastLast