Μοναξιά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: Μοναξιά

Senior Member
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    εχεις δοκιμασει να παρεις κανα ελαφρυ υπνοτικο η κανα βοτανο υπνου οπως βαλεριανα? τρεχουν πολυ οι σκεψεις σου γιαυτο δεν κοιμασαι τα βραδια πρεπει να ηρεμησεις το μυαλο και το σωμα σου καπως...η μιλα με καποιο ατομο που σε καταλαβαινει μεχρι να σε παρει ο υπνος,εγω οταν εχω αυπνιες πινω βαλεριανα η κρασακι κοκκινο...πρεπει να βρεις τροπο για σενα και θα εισαι οκ
    Νυσταζω αλλά κρατιέμαι ξύπνια με το ζόρι δεν ξεεω γιατί. Το μυαλό μου χάνεται με παίρνει ο ύπνος μέσα στη μέρα αποπροσανατολιζομαι. Κ πάλι σκέφτομαι ότι έχω όγκο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Αχ παιδιά δεν κοιμαμαι κάλα κοιμάμαι ξημερώματα... Το μυαλό μου χάνεται όλη μέρα είμαι σαν ζόμπι.
    Είχα να κοιμηθώ 4 μέρες. Πήγα για τρέξιμο αργά το απόγευμα. Με έπιασε υπερένταση, νόμιζα πως έκανα τα πράγματα χειρότερα. Κατά τις 1 άνοιξα να διαβάσω το βιβλίο μου. Διάβασα 40 σελίδες και με πήρε κατευθείαν ο ύπνος για ένα 2ωρο σερί. Κι' αυτό αρκετό ήταν μιας και πριν με έπαιρνε ο ύπνος για 10 λεπτά το μαξ. Ε μετά ξαναξύπνησα και στριφορνούσα πάλι μέχρι το πρωί που με ξαναπήρε ο ύπνος και έβλεπα εφιάλτες.

Η φυτική μελατονίνη κάνει καλό σε πολλούς. Δοκίμασε πρώτα άσκηση, διάβασμα πριν τον ύπνο, λίγο κρασάκι που σου είπαν αν δεν πιάσουν τα προηγούμενα (φτάνει να μην το παρακάνεις) και αν δεν πιάσει τίποτα επισκέψου ένα φαρμακείο για φυτικά σκευάσματα. Θα τους εξηγήσεις και θα καταλάβουν.

Senior Member
    Νυσταζω αλλά κρατιέμαι ξύπνια με το ζόρι δεν ξεεω γιατί. Το μυαλό μου χάνεται με παίρνει ο ύπνος μέσα στη μέρα αποπροσανατολιζομαι. Κ πάλι σκέφτομαι ότι έχω όγκο.
    Αν κοιμάσαι μες την μέρα, είναι λογικό να μην κοιμάσαι το βραδύ. Καλύτερα να κρατηθείς για να κοιμάσαι την νύχτα, είναι πιο καλός ο ύπνος. Αν μένεις ξύπνια με το ζόρι κάνεις κακό στον οργανισμό σου και δεν σε βοηθάει ούτε η υπερανάλυση. Ο ύπνος βοηθάει να έχεις καθαρό μυαλό.

Senior Member
    Στην Κινα λειτουργουν ανοιχτες νυχτερινες αγορες οπου πολλοι πωλητες με καροτσακια πουλανε λογιων λογιων φαγητα. Μια αγαπημενη ασχολια των κινεζων ειναι να πηγαινουν σε αυτες τις αγορες και να τα δοκιμαζουν κανοντας τον περιπατο τους. Στην Αθηνα δεν εχουμε κατι παρομοιο, αλλα εμενα μου αρεσει να βγαινω αργα, να περπαταω, και να αγοραζω ενα καλαμακι απο εδω, ενα απο κει. Ο νυχτερινος περιπατος με ηρεμει. Την ημερα δεν ξερω που να παω και με ενοχλει ο πολυς ηλιος.

Banned
    να ρωτησω κατι ακυρο,κανεις χρηση κανναβης? γιατι οταν εκανα εγω χρηση κανναβης κοιμομουν την μερα και καθολου την νυχτα. επισεις και αυτο που λεει ο μαιντκραιμ ισχυει!! η ασκηση κανει καλο και ειμαι σιγουρος οτι εχεις αρρωστοφοβια και σου εχει κολλησει οτι κατι εχεις ογκο για παραδειγμα ενω στην ουσια δεν εχεις τιποτα πιστεψε με σε παρακαλω το εχω πει και θα το πω ξανα!!! το μυαλο σου βικη ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος σου και αφου δεν κοιμασαι τα βραδια λογικο ειναι να τρεχουν αρνητικες σκεψεις μεσα στο κεφαλι σου!!!!! με λιγο ασκηση λιγο ηρεμια και λιγο κανα φυσικο υπνοτικο και με προσπαθια να κοιμασαι νωρις θα εισαι μια χαρα αλλα πρεπει να σταματησεις να πιστευεις οτι εχεις ογκο γιατι το μυαλο σου θα σε κανει οτι θελει!!!!!!! ειμαι σιγουρος οτι θα ησουν πολυ καλυτερα εαν ειχες ενα καλο αγορι να σε αγαπαει και να σε προσεχει να σε κανει να ξεχνιεσαι αλλα μεχρι να το βρεις αυτο το σπανιο αγορι καλο θα ειναι να εστιασεις στον εαυτο σου!!!! προσπαθησε να λες καθε μερα ''μεσα στο μυαλο μου ειναι ολα εγω το ελεγχω το μυαλο μου και οχι αυτο εμενα,επειδη πιστευω ολτι εχω κατι εγω νομιζω οτι εχω κατι στηνν ουσια δεν εχω τιποτα'' προσπαθησε να το λες αυτο απο μεσα σου καθε μερα σιν τα αλλα που σου λεω και αυτα που σου λενε τα παιδια σαν λυσεις. ΠΑΛΕΨΕ βικη προσπαθησε να δαμασεις το μυαλο σου. ο μεγαλυτερος εχθρος ολων μας εδω μεσα ειναι το ιδιο μας το μυαλο!!!! ο ιδιος μας ο ευτος!!!! πρεπει να τον δαμασουμε χωρις ουσιες νομιμες η παρανομες!!! οι ουσιες θα κανουν το μυαλο μας ποιο ανεξελεκτο εξαιρουντε οι φυσικες ουσιες οπως τα φρουτα και τα βοτανα!!! οι αρχαιοι ελληνες πινανε βοτανα και ζουσαν μεχρι και 100 χρονια χωρις φαρμνακεια χωρις τιποτα!!! αφου το κανανε αυτοι μπορουμε και εμεις. η κοινωνιες ειναι ψευτικες παντου πρεπει να παρουμε τον ελεγχο στα χερια μας ολοι μας!!!! συγνωμη εαν λεω πολλα και κουραζω μπορω να μιλαω μερες για τετοια θεματα. το μυαλο ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος μας να θυμαστε! και ο μεγαλυτερος εχθρος της ψυχης. ψυχη και μυαλο δεν πανε μαζι οταν το μυαλο εχει προβλημα!! οταν το μυαλο δεν εχει προβλημα ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ειναι σε αρμονια με την ψυχη μας και επικοινωνει. οποιος φερν ει σε αρμονια το μυαλο και την ψυχη αποιλαμβανει την ζωη του με τον απολυτο ελεγχο.

Senior Member
    Εγω παλι χωρισα οριστικα και ησυχασα.Ειχα αρχισει να φθειρομαι και αλλη φθορα δεν αντεχω.Καληνυχτα σε ολους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΝΟΣ 14 View Post
    Εγω παλι χωρισα οριστικα και ησυχασα.Ειχα αρχισει να φθειρομαι και αλλη φθορα δεν αντεχω.Καληνυχτα σε ολους.
    Καλά έκανες.. Είχες χειροτέρεψει ψυχολογικά όσο ήσουν σε σχέση;

Senior Member
    Καλά έκανες.. Είχες χειροτέρεψει ψυχολογικά όσο ήσουν σε σχέση;
    Εγω φροντιζω τους αρρωστους γονεις μου εδω και χρονια...μπηκα στη σχεση αυτη χωρις πολλες προσδοκιες,αλλα η κοπελα αυτη μπηκε φουριοζα...με εβαλε στο τριπακι μιας σοβαρης σχεσης-δεσμευσης,με εβαλε στο σπιτι της,μου γνωρισε το παιδι της...μεχρι τελη Μαρτιου πηγαιναμε τρενο,ξαφνικα τραβηξε χειροφρενο...η ιδια εχει πολλα προβληματα,δικαστηρια με τον πρωην ,ψυχολογικα κλπ.Εγω ηθελα να ειμαι διπλα της να την στηριξω αλλα εκανε οτι μπορουσε να με απομακρυνει απο κοντα της.Και τα καταφερε.Εφυγα για να προστατεψω τον εαυτο μου να μη γινω πιο σκατα απο οτι ειμαι.Εδωσα παντως και την ψυχη μου.Δεν ηταν αρκετο.Ποτε δεν ειναι.
    Last edited by ΜΑΝΟΣ 14; 14-06-2020 at 15:25.

Page 3 of 3 FirstFirst 123