Ασεξουαλικότητα???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 79
    Member

Ασεξουαλικότητα???

Η περίπτωσή μου αν και δεν νομίζω να είναι σωστός όρος η ασεξουαλικότητα.

Είμαι με μια κοπέλα. Μου αρέσει να της πιάνω το χέρι, να είμαστε αγκαλιά και να κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά τίποτα παραπάνω. Δεν μου αρέσουν τα φιλιά, δεν μου αρέσει να με χαϊδεύει (μόνο εγώ καμιά φορά ίσως) και δεν μου αρέσει καθόλου το σεξ. Το πρόβλημα το είχα με όλες τις πρώην μου. Όταν κάνω σεξ δεν το απολαμβάνω, αργώ να έχω στύση, αργώ να τελειώσω συνήθως και η όλη διαδικασία δεν μου δίνει απόλαυση, παρά μόνο ίσως τα λίγα δευτερόλεπτα του οργασμού. Αυτό η κοπέλα που έχω τώρα το έχει καταλάβει και δεν με πιέζει πια.
    Δεν μου αρέσει οτιδήποτε πορνογραφικό αλλά μου αρέσει να βλέπω όμορφες γυναίκες (ντυμένες πάντα :P ).
    Δεν θεωρώ πως έχω πρόβλημα, απλά αναρωτιόμουν αν έχουν δώσει ονομασία και σε αυτό.
    Πάντως αν μπορώ να δώσω κάποια αιτία σε αυτό που νιώθω πιστεύω πως είναι το ότι είμαι μοναχοπαίδι και μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου και δεν είχα κάποιο αντρικό πρότυπο τα παιδικά μου χρόνια.

Senior Member
    Καλησπέρα

Γράφεις πως δεν απολαμβάνεις το σεξ.
    Το κάνεις κατ΄ανάγκη δλδ?

Υπάρχει κάτι άλλο που σου προκαλεί ευχαρίστηση ίσως?

Member
    Θέλω να είμαι με μια κοπέλα που να μου αρέσει οπότε όταν μια κοπέλα θέλει να γίνεται, ναι το κάνω επειδή πρέπει. Όπως είπα έψαχνα μια γυναίκα που να μην την ενδιαφέρει καθόλου αυτό και δεν βρήκα μόνο μία (με μία είμαι τώρα).

Άλλο πράγμα που ίσως θα \"έπρεπε\" αλλά δεν μου προκαλεί ευχαρίστηση είναι το φαγητό. Δεν υπάρχει κανένα φαγητό, ούτε καν γλυκό που να τρώω με ευχαρίστηση.
    Να βγαίνω έξω από το σπίτι μου δεν μου αρέσει καθόλου. Το αντίθετο μάλλον. Δεν μπορώ να κάτσω ούτε πέντε λεπτά σε καφετέριες και λοιπά. Δεν βρίσκω βέβαια καν νόημα οπότε δεν νομίζω να είναι κάτι που σχετίζεται άμεσα με ψυχολογία αυτό. Πιο παλιά μου άρεσε να κάνω βόλτες μόνος μου αλλά τώρα πια ούτε αυτό μου αρέσει για πολλούς λόγους. Σιχαίνομαι ή στην καλύτερη περίπτωση βαριέμαι τους περισσότερους ανθρώπους που γνωρίζω.

Δεν μπορώ να σκεφτώ πράγματα που να με ευχαριστούν με τον τρόπο που ίσως εννοείς εσύ. Όταν είμαστε με την κοπέλα μου και καθόμαστε και βλέπουμε μια ταινία πάντως δεν έχω κανένα παράπονο. Όταν ακούω τη μουσική που μου αρέσει, με εκφράζει και με συγκινεί ικανοποιούμαι. Όταν το βράδυ πίνω διαβάζοντας ένα βιβλίο ο χρόνος περνάει σχετικά ευχάριστα. Δεν θέλω κάτι άλλο.

Σχετικά με τη σεξουαλικότητα όμως για να μην είμαστε off-topic μου αρέσει όπως είπα να βλέπω μια όμορφη γυναίκα που δείχνει όσο λιγότερο δέρμα γίνεται. Το πρόσωπο δεν μου αρέσει να είναι μακιγιαρισμένο καθόλου ενώ δεν μου αρέσει ούτε να έχει κοσμήματα πάνω της. Δεν είμαι ομοφυλόφιλος (πιστεύω) αλλά μου αρέσει να φοράει αντρικά ρούχα. Αυτήν την γυναίκα λοιπόν θα την προσέξω. Και να την είχα δίπλα μου όμως αυτή τη γυναίκα θα ήθελα απλά να κάτσω να δούμε μια ταινία, να της πιάσω το χέρι και ίσως να μιλήσουμε λίγο. Και με όλες αυτό μου βγαίνει.

Επειδή το έχω ψάξει λίγο και όλοι έχουν εντελώς στραβή γνώμη για άτομα που δεν τους αρέσει το σεξ, ούτε θέλω να γίνω μοναχός, ούτε είχα κάποιο σεξουαλικό τραύμα από μικρός και ούτε όταν σε μεγάλη σχετικά ηλικία κατάλαβα πως τα αγόρια το κάνουν αυτό, απογοητεύτηκα από κάτι.

Senior Member
    samuel καλησπερα .
    τι ηλικια εχεις?
    υπαρχει κατι,οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο, που σου προκαλει σεξουαλικη ηδονη?ειτε πραξη, ειτε σκεψη ειναι,ειτε ατομο ειτε κατασταση ειτε οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις?
    τι αναμνηση εχεις για την σεξουαλικη σου επιθυμια απο οσο το δυντον παλιοτερα??
    ισχυε παντα αυτο που μας λες?σαν εφηβος με τι συνθηκες ενοιωσες σεξουαλικο ερεθισμο, αν ενοιωσες?

Senior Member
    τον γκρινιαρη απο τα στρουμφακια τον ξερεις; ;)

Member
    Αυτά που πιστεύω πως έχουν σχέση με τη σεξουαλική επιθυμία στη ζωή μου είναι.
    Όταν ήμουν 6-7 κρυφοκοιτούσα από κλειδαριές αλλά αυτό φαντάζομαι ήταν από περιέργεια.
    Στα 12 ένιωσα πρώτη φορά ότι μου αρέσει μια κοπέλα αλλά δεν μπορώ να το πω σεξουαλική επιθυμία αυτό. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν το είπα σε κανέναν και δε έκανα τίποτα. Αυτό κράτησε μέχρι τα 15 μου.
    Στα 17 μου με την προτροπή ενός φίλου πήγα σε ένα μπουρδέλο. Όλα μου φάνηκαν κάπως μηχανικά. Δεν θυμάμαι αν μου άρεσε την στιγμή που τελείωσα αλλά φαντάζομαι ναι.
    Με την προτροπή του ίδιου φίλου είδα κάποιες τσόντες και αυνανίστηκα.
    Στα 18 μου, μου την έπεσε μια 4 χρόνια μεγαλύτερή μου και τα φτιάξαμε. Τα είχαμε για 6 μήνες και το κάναμε πολύ συχνά. Με χώρισε για κάποιον άλλο.
    Από τότε με τις κοπέλες που ήμασταν μαζί το σεξ μειωνόταν συνεχώς.
    Τώρα στα 24 μου, η κοπέλα που είμαι μαζί είναι η 4η σχέση μου, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί και το έχουμε κάνει περίπου 4-5 φορές.
    Κάθε φορά που το κάνω, μετά από λίγο αισθάνομαι απέχθεια και αηδία για αυτό που έκανα. Το ίδιο νιώθω για όλες τις φορές που το έχω κάνει και ακόμα περισσότερο νιώθω για την πρώτη κοπέλα που ήμασταν μαζί αν και την βλέπω και μιλάμε γιατί είναι οικογενειακή φίλη. Τις περισσότερες φορές (μπορεί και όλες) που το έχω κάνει τα τελευταία χρόνια έχω πιει αρκετά πρώτα.

Member
    Originally posted by Empneustns
    τον γκρινιαρη απο τα στρουμφακια τον ξερεις; ;)
    Θέλεις να πεις πως είμαι φυσιολογικός και απλά είμαι γκρινιάρης?

Έχεις κάποια σχέση με ψυχολογία?

Senior Member
    samuel,

διαβασα πώς ολες σου οι σχεσεις ήταν κατα καποιο τροπο σαν ενα καταναγκαστικο έργο. Δλδ δεν νιωθεις πως επαιρνες κατι απο αυτες? Αν επαιρνες κατι τί θεωρεις πώς ήταν αυτο? Ας πουμε, παρέα, συντροφικοτητα, τί?

Επισης διαβασα να λες πως σ αρεσει να διαβαζεις ή κ να πινεις....Η επαφη με εναν αλλο ανθρωπο σου δημιουργει ευχαριστηση ή καποιο συναισθημα ομορφο? Κ δεν εννοω την σεξουαλικη επαφη.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Νομίζω η κύρια ευχαρίστηση είναι πως μπορώ να λέω αυτά που αισθάνομαι και αυτό το κάνω κυρίως με τις κοπέλες που είμαι μαζί και όχι με τους φίλους μου τους οποίους δεν τους εμπιστεύομαι να τους λέω τέτοια πράγματα (αν το πω σε έναν θα το μάθει όλη η παρέα). Γενικά μου αρέσει να γράφω και να μιλάω.
    Από εκεί και πέρα η σωματική επαφή μου αρέσει μόνο το βράδυ που μου αρέσει να κοιμάμαι με κάποια στην αγκαλιά μου.

Senior Member
    Μαλιστα. Πολυ ενδιαφεροντα μου φαινονται τα οσα γραφεις:)

Μου κανει εντυπωση, πώς ενω λες αυτα που αισθανεσαι και μπορεις να το κανεις με τις κοπέλες που εισαι κατα καιρους, εμπιστευτηκες το προβλημα σου με εναν φιλο. Υποθετω ομως πως αυτον τον εμπιστευοσουν.σωστα?

Σε καποια απο τις κοπέλες που εχεις αναπτυξει μια πιο στενη σχεση της εχεις εμπιστευτει τα οσα μας λες εδω?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Συγγνώμη μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Γενικά στους φίλους μου δεν μιλάω τόσο πολύ γι\' αυτά όσο με τις εκάστοτε κοπέλες που περνάω και περισσότερο χρόνο μαζί και μιλάμε σχεδόν για όλα. Ιδίως αυτή που είμαι τώρα ξέρει σχεδόν τα πάντα. Οι φίλοι μου δεν ξέρουν ούτε το 1/5 από αυτά που ξέρει η κοπέλα μου.

Senior Member
    Τί νιωθεις με την κοπελα σου οταν ειστε μαζι?Εχεις αισθανθει ερωτευμενος? ή να σε ελκυει κατι σ αυτην?τί συναισθηματα νομιζεις πώς κυριαρχουν στη σχεση σας?

Member
    Καταρχάς ευχαριστώ για τις ερωτήσεις Sofia και Remedy.

Την κοπέλα μου θέλω να την βλέπω ευτυχισμένη, θέλω να την βλέπω να γελάει συνεχώς, και προσπαθώ όσο μπορώ να το καταφέρω αυτό. Και εντέλει αυτό είναι που με ελκύει, το χαμόγελό της. Επίσης είναι αρκετά έξυπνη, μπορεί να με καταλάβει χωρίς να χρειάζεται να της πω πολλά. Πολύ σημαντικό και αυτό για εμένα. Το ότι με αγαπάει τόσο ώστε να υπομένει όλες τις ιδιοτροπίες μου είναι επίσης κάτι που με ελκύει.
    Όλα αυτά φτάνουν για να είμαι μαζί της. Ερωτευμένος δεν μπορώ να πω πως είμαι.

Senior Member
    samuel, πολυ ομορφα αυτα που λες πως νιωθεις για την κοπέλα σου:) μπορω να πω πώς μεχρι να διαβασω την τελευταια προταση χαμογελουσα, μονο που μετα μου κοπηκε το χαμογελο!

Παρολα αυτα εγω τουλαχιστον ειδα εναν ανθρωπο που τρεφει πολυ ζεστα κ ομορφα συναισθηματα. Ελπιζω να μην τα κρατας για τον εαυτο σου αλλα να τα εκφραζεις κιολας....

Αληθεια εσυ πώς οριζεις τον έρωτα?Τί λειπει απο αυτο που αισθανεσαι τωρα για να το ορισεις ερωτα? ο ποθος για το σωμα, για το σεξ?ή νομιζεις πώς κατι ακομα ειναι αυτο που νιωθεις οτι απουσιαζει?

Υ.Γ. Ευχαριστω κ εγω για τον διαλογο:)

Member
    Με τη κοπέλα μου δεν νιώθω ότι θέλω να τη φιλάω (στο στόμα ιδίως) σχεδόν καθόλου. Μου αρέσει να τη χαϊδεύω και να την αγκαλιάζω (στο κρεβάτι κυρίως) αλλά όχι να τη φιλάω. Αν ήμουν ερωτευμένος (όχι όπως τον ορίζω εγώ τον έρωτα αλλά όπως τον ορίζει η κοινωνία) θα την φίλαγα συνέχεια. Όπως και να ΄χει εγώ είμαι ικανοποιημένος μαζί της. Δεν θέλω κάτι παραπάνω. Εκείνη δεν είναι και με υπομένει τις περισσότερες φορές ήσυχα. Αλλά δεν νομίζω να κρατήσει πολύ καιρό έτσι. Κάποια στιγμή θα θέλει να ζήσει έναν φυσιολογικό έρωτα.

Page 1 of 6 123 ... LastLast