Ασεξουαλικότητα??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 79 of 79
  1. #76
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Sedna
    Posts
    1,105
    Quote Originally Posted by kounoupis View Post
    εγω παντως την αγαπη την νιωθω επιφανειακα και ειμαι ασεξουαλ.
    Ίσως να υπάρχει κάποια συνεπαγωγή αλλά σίγουρα όχι ισοδυναμία.

    Quote Originally Posted by kounoupis View Post
    ειτε βαζεις τον αριθμο τηλεφωνου σου και βαζεις φωτο κλπ ειτε συνδεεσαι μεσω του facebook προφιλ σου και τα φορτωνει αυτοματα απο εκει και μετα βαζεις και βγαζεις οτι θες
    Δεν έχω ούτε κινητό τηλέφωνο ούτε λογαριασμό στο fb.

  2. #77
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    36
    Αλλο χαιρομαι με κατι και αλλο κανω πραγματα να ξεχνιεμαι η για να περναει απλα η ωρα.περι ασεξουαλικοτητας και καλλιτεχνικης φυσης λαθος το εγραψα ενοουσα οτι αν καποιος ειναι ασεξουαλ και δεν ειναι καλλιτεχνικη φυση δεν νομιζω οτι μπορει να βρει χαρα αλλου.Κακα τα ψεματα οι ασεξουαλικες σχεσεις ειναι νεκρες τυπικες σχεσεις οταν δεν αναβει η φλογα του ερωτα σωματικα και συναισθηματικα και ειναι εξ αρχης παγωμενη αγαπη η διαφορα με την φιλια ειναι ελαχιστη.
    Εχω δει βιντεο απο ασεξουαλ στο youtube και ζευγαρι και μονος ανδρας να μιλαει.Παντως αλλιως βιωνει την αγαπη ενα ζευγαρι ετεροφυλο που κανει σεξ αλλιως ενα ασεξουαλικο ετεροφυλο και αλλιως ενα ομοφυλο.Αλλωστε αλλο αγαπη αλλο συντροφικοτητα αλλο η δυνατη,εγκαρδια φιλια.Η ελληνικη γλωσσα ειναι τοσο πλουσια που εχει λεξεις για ολα τα πραγματα

  3. #78
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Sedna
    Posts
    1,105
    Quote Originally Posted by kounoupis View Post
    περι ασεξουαλικοτητας και καλλιτεχνικης φυσης λαθος το εγραψα ενοουσα οτι αν καποιος ειναι ασεξουαλ και δεν ειναι καλλιτεχνικη φυση δεν νομιζω οτι μπορει να βρει χαρα αλλου.
    Υπάρχουν επιπλέον οι επιστήμες, διάφορα χόμπι και η συντροφιά άλλων ανθρώπων. Πολλά ασεξουαλικά άτομα αποζητούν τη συντροφικότητα, είτε αυτή είναι φιλική είτε κάτι παραπάνω.

    Quote Originally Posted by kounoupis View Post
    Κακα τα ψεματα οι ασεξουαλικες σχεσεις ειναι νεκρες τυπικες σχεσεις οταν δεν αναβει η φλογα του ερωτα σωματικα και συναισθηματικα και ειναι εξ αρχης παγωμενη αγαπη η διαφορα με την φιλια ειναι ελαχιστη.
    Δεν έχω δει φίλους να ανταλλάσσουν αγκαλιές, χάδια και φιλιά, και να κυκλοφορούν χέρι-χέρι έξω. Όλα αυτά όμως χαρακτηρίζουν ακόμα και μια ασεξουαλική σχέση.

    Αν πράγματι νιώθεις όπως γράφεις εδώ, θεωρώ πιθανό να βρίσκεσαι σε κάποια ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση άσχετη με το σεξουαλικό προσανατολισμό. Η ασεξουαλικότητα δεν είναι εξαρχής πρόβλημα όπως το περιγράφεις.

  4. #79
    Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    36
    ποτε δεν ερωτευτηκα καποια και δεν ειδα τις γυναικες σεξουαλικα αρα ειμαι ασεξουαλ.προβλημα δεν ειναι γιατι ειναι η ιδια η φυση του ανθρωπου.αλλο χαιρομαι και αλλο απλα κανω κατι και ξεχνιεμαι και δεν απλα δεν βιωνω την καταθλιψη η την απαθεια μου.
    μιλαω για τον κανονα των σχεσεων το πως ειναι η πλειοψηφια των ασεξουαλικων σχεσεων στο τι νιωθουν.οτι δεν νιωθουν την ιδια αγαπη με αυτους που κανουν σεξ.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •