Results 46 to 60 of 97
-
24-06-2020, 18:33 #46
Τελικά Στέλλα τι έγινε στο θέμα;
Μιλήσατε όπως σου είπαμε για να τον ρωτήσεις τι εννοεί σχετικά με το ότι θέλει τον χρόνο του;
- 02-07-2020, 22:01 #47
Μίλησαμε όντως.. Και είπε πως θα κάτσει να σκεφτεί όλα αυτά κι εγώ επίσης. Έτσι υπήρξε 1 βδομάδα τώρα που είμαστε σ αυτό. Αν και μιλήσαμε μεσω μηνυμάτων προχτές και ξεκινώντας τη συζήτηση λέγαμε για διάφορα θέματα και εκείνος ήταν αυτός που με ρώτησε εάν έχω καταλάβει για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό και τι σκέφτομαι τόσο καιρό.. Και εκείνος μου είπε πως έκανε λάθη όπως κι εγώ και δεν είναι σκοπός να κρίνουμε αυτά. Επίσης είπε πως θα θέλε και θέλει να έχουμε μια σχέση ολοκληρωμένη και το έχει σκεφτεί από την αρχή και ότι δε του αρέσει που δεν έτυχε.Του είπα πως συμφωνώ και ότι δε θα θελα να το εξηγήσω μεσα από τα μηνύματα αλλά σε μια συζήτηση δια ζώσης για να καταλάβει τι εννοώ. Και έτσι του είπα τις επόμενες μέρες που θα έχει ένα κενό να κανόνισουμε. Και αυτό το τελευταίο δεν το έχει δει ακόμα για να μου δώσει μια απάντηση. Εκεί όμως δε ξέρω τι να κάνω.. Να το πω σε λίγες μέρες λίγο πιο ξεκάθαρα γιατί το άφησα φλου και θέλω να βρεθούμε η να περιμένω να δω αντιδράσεις.. Θέλω τη γνώμη σας. Δεν είχα σκοπό να ανοίξω τέτοια συζήτηση από μόνη μου με ένα μήνυμα και πραγματικά προσπάθησα να είμαι χαλαρή για μένα κυρίως. Να έχω καλή ψυχολογία. Κάτι που προσπάθησα να κάνω όλες τις μέρες αυτές. Να δουλέψω με μένα πιο πολύ και να βελτιωσω ότι δε μου αρέσει στον εαυτό μου. Εάν απλά δεν ενδιαφέροταν δε θα ήταν λογικό να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση πιστεύω. Εσείς τι λέτε?
02-07-2020, 23:17 #48
Εμείς λέμε να μην το κοσκινιζεις πολύ...
Τον θες; λογικά ναι
Σε θέλει; όπως λέει ναι.....
Προχωρήστε το και μη το ζαλιζετε......λοιπον......
Τα υπόλοιπα θα τα δεις στη πορεία..
Μην προσπαθείς να τον βάλεις να υπογράψει συμβόλαιο αγάπης και αφοσίωσης από τώρα....ειναι νωρίς....
Έχεις ανασφάλειες του στυλ πόσο με θέλει και τέτοια......συνέχισε το και ότι γίνει εγινε
02-07-2020, 23:50 #49
Μίλησαμε όντως.. Και είπε πως θα κάτσει να σκεφτεί όλα αυτά κι εγώ επίσης. Έτσι υπήρξε 1 βδομάδα τώρα που είμαστε σ αυτό. Αν και μιλήσαμε μεσω μηνυμάτων προχτές και ξεκινώντας τη συζήτηση λέγαμε για διάφορα θέματα και εκείνος ήταν αυτός που με ρώτησε εάν έχω καταλάβει για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό και τι σκέφτομαι τόσο καιρό.. Και εκείνος μου είπε πως έκανε λάθη όπως κι εγώ και δεν είναι σκοπός να κρίνουμε αυτά. Επίσης είπε πως θα θέλε και θέλει να έχουμε μια σχέση ολοκληρωμένη και το έχει σκεφτεί από την αρχή και ότι δε του αρέσει που δεν έτυχε.Του είπα πως συμφωνώ και ότι δε θα θελα να το εξηγήσω μεσα από τα μηνύματα αλλά σε μια συζήτηση δια ζώσης για να καταλάβει τι εννοώ. Και έτσι του είπα τις επόμενες μέρες που θα έχει ένα κενό να κανόνισουμε. Και αυτό το τελευταίο δεν το έχει δει ακόμα για να μου δώσει μια απάντηση. Εκεί όμως δε ξέρω τι να κάνω.. Να το πω σε λίγες μέρες λίγο πιο ξεκάθαρα γιατί το άφησα φλου και θέλω να βρεθούμε η να περιμένω να δω αντιδράσεις.. Θέλω τη γνώμη σας. Δεν είχα σκοπό να ανοίξω τέτοια συζήτηση από μόνη μου με ένα μήνυμα και πραγματικά προσπάθησα να είμαι χαλαρή για μένα κυρίως. Να έχω καλή ψυχολογία. Κάτι που προσπάθησα να κάνω όλες τις μέρες αυτές. Να δουλέψω με μένα πιο πολύ και να βελτιωσω ότι δε μου αρέσει στον εαυτό μου. Εάν απλά δεν ενδιαφέροταν δε θα ήταν λογικό να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση πιστεύω. Εσείς τι λέτε?
Τον θέλω ναι.. Κι αυτός τουλάχιστον ήξερα.. Μ. Αυτά που μου έλεγε όμως μπερδεύομαι.. Δεν είναι ξεκάθαρος.. Τουλάχιστον αυτό που λέει τώρα και το τι κάνει δε ταιριάζει. Απ τη μία συμφωνεί να βρεθούμε και να τα λύσουμε από τη άλλη του μιλάς και δεν απαντάει.. Δε το διαβάζει φανερά καν δηλαδή. Κι αυτό γιατί? Απλά για να τρέξω πίσω του και να έχει την επιβεβαίωση ότι με νοιάζει και τον θέλω.. Να το συνεχίσω θέλω αλλά πως..
02-07-2020, 23:58 #50
Είναι και ο γραπτός σου λόγος βρε κοπέλα μου που δεν σε βοηθάει καθόλου
Έχουμε ένα θέμα( λες ) και έχουμε τσακωθεί για αυτό και μου είπε να το λύσουμε και γω εκείνο και το αλλο.....και το αυτό....
Μιλάς για το αυτό και το αυτο και δεν έχουμε καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα στη σχέση σας .....
Ρίξτε τους εγωισμούς σας και ας εκτεθεί κάποιος από τους δύο αν ειναι θέμα εγωισμού....αφου καίγεσαι και τον θες κηνυγα τον ...σου είπε ότι θέλει να έχετε ολοκληρωμένη σχέση ......δλδ τον θες σκυλακι σου και αυτός σε θέλει σκυλάκι δικό του...τι παιχνίδια παίζετε μεταξύ σας. Άμα τον θες διεκδίκησε τον όρισε του ραντεβού πες του θέλω να σε δω να προχωρήσει......
Και μετά βλέπεις τι γίνεται......
03-07-2020, 00:15 #51
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος
Γιατί θέλω να σε βοηθήσω
Έσυ με αυτόν έχετε σχέση 6 μήνες αν θυμάμαι καλά...
Απλά όχι ολοκληρωμένη καθώς δεν υπήρχε ο χώρος κτλ κτλ
Αυτός από την αρχή σου λέει πράγματα και υποννοει ότι θέλει σοβαρά πράγματα από σένα και κάτι ολοκληρωμένο (τώρα σεξ εννοεί δεδομένης της κατάστασης;; γάμο; αρραβώνα; δεν ξέρουμε) πάντως καταφερατε να είστε 6 μήνες μαζί χωρίς σεξ ...
Κάποια στιγμή σου πετάει ότι θέλει χρόνο για να δει πως θα παει το μεταξύ σας καθώς δεν είναι σίγουρος για σένα και αν τον θες. Εσυ σοκαρεσαι που το ακούς και αναρωτιέσαι γιατί το λεει αυτό και τι θέλει από σένα γενικότερα
Και δεν μιλάτε για λίγο και μιλάτε τώρα και είπατε να εξήγησετε την παραπάνω δήλωση ότι αυτός θέλει χρόνο....και λες να κανονίσετε......και λέει και αυτός ότι θέλει ολοκληρωμένη σχέση Αλλά δεν βρίσκεστε...
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω μέσα από αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά είναι ότι μπορεί να έχει ξενερώσει που δεν έχετε ολοκληρώσει τόσο καιρό και να δισταζει να το συνεχίσει μαζί σου;; επειδή μπορεί να νομίζει ότι δεν θα του κάτσεις ποτέ;;; μπορεί να ειναι λίγο στο κόσμο του Και να δοκιμάσε με άλλη;;; και έτσι αποστασιοποιείται χωρίς να σου λέει και εσύ μένεις να ψυριζεις τι θέλει από σένα.
Πες του να βρεθειτε εφόσον τον θες και ολοκληρώστε αυτή τη σχέση....κλειστε ξενοδοχείο έστω κάτι....καπου.......και μετά βλέπεις τι πρόβλημα υπάρχει και αν τσουλαει η σχέση
03-07-2020, 00:26 #52
Να σε ρωτήσω αυτός που έχεις σχέση ειναι ο ίδιος με τον οποίο γράφεις ότι τα είχες στο θέμα μπερδεμένη και ερωτευμένη που άνοιξες τον Σεπτέμβρη του 19;
03-07-2020, 06:57 #53
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα στη σχέση μας που να δημιουργήσει όλο αυτό το ζήτημα.. Είναι ένας καθαρά δικός του προβληματισμος, που τον οδηγεί σε όποιο συμπέρασμα. Πιστεύει δηλαδή ότι εγώ δε τον ήθελα από την αρχη, ότι δεν του έχω εμπιστοσύνη και να τον αφήσω να με πλησιάσει.. Που πόσο μάλλον το αντίθετο του έχω πει και μάλιστα πολλές φορές. Κι εγώ θέλω να ναι κάτι ολοκληρωμένο και του το έχω πει.. Ούτε θέλω να παίζω και να στήνουμε παιχνιδάκια ποιος πετάει το μπαλάκι.. Επειδή λοιπόν δε θέλω να είμαι εγωίστρια του είπα να μιλήσουμε από κοντά και δεν το έχει δει καν.. Να είχα μια απάντηση.
Έτσι είναι το συμπέρασμα της όλης κατάστασης.
Ξέρω ότι το σκέφτεται το ότι δεν έχουμε κανει κάτι ολοκληρωμένο και δίσταζε έτσι κι αλλιώς, ενώ ήδη έκανε την κίνηση και ο ίδιος. Το γιατί όμως δεν καταλαβαίνω. Και αφού φτάνει στο σημείο να με ρωτήσει όλα αυτά και να το πει από μόνος του μετά γιατί πάλι κάνει έτσι.. Ενώ του είπα να βρεθούμε να μιλήσουμε. Και πραγματικά αυτό θέλω.. Να τον δω.
Όχι δεν είναι ο ίδιος με εκείνο το άτομο από το 19.
03-07-2020, 07:07 #54
03-07-2020, 07:14 #55
Δε θα σε βοηθησει κανεις εδω μεσα. Μιληστε προσωπο με προσωπο μεχρι να υπαρξει αλληλοκατανοηση. Αυτες οι αναλυσεις εδω, και σε κουραζουν και σε οδηγουν σε λαθος συμπερασματα. Η καθε μια ταυτιζεται με δικες της εμπειριες που μπορει να μην εχουν σχεση με την περιπτωση σου, και σου δινει ως συμβουλη πραγματα που κανουν την ιδια να αποφορτιζεται συναισθηματικα. Σκεφτεται "επρεπε να τον χωρισω τον μαλακα τον Τακη απ την πρωτη στιγμη" . Γραφεις κατι εσυ. "Χωρισε τον τωρα! Σου τα φοραει!"
03-07-2020, 08:11 #56
Αυτό το από κοντά θέλω. Έτσι ξέρω ότι θα λυθούν όλαβμεταξυ μας. Και του είπα ότι θέλω μέσα στις επόμενες μέρες να τα πούμε. Ακόμα όμως δεν το έχει δει ούτε απάντησε κάτι.
03-07-2020, 08:24 #57
Σου το είπα νομίζω κάπου πιο πριν. Εσείς κάθεστε και διαπραγματεύεστε την σχέση στα λόγια αλλά φαίνεται να μη σας βγαίνει στις πράξεις. Του είπα το ένα και το άλλο και το παράλλο, μου είπε το ένα και το άλλο και το παράλλο... Οι σχέσεις δεν είναι ανταλλαγή δηλώσεων. Λέει ότι αισθάνεται πως αρχικά δεν τον ήθελες και ότι τον κρατάς σε απόσταση κι ότι δεν σε εμπιστεύεται. Αν έτσι αισθάνεται, ότι και να λες στα λόγια, αν άλλο εισπράττει στην πράξη καλώς ή κακώς, δεν θα αλλάξει αυτό με το να συνεχίζεις τις δηλώσεις. Λέει ότι σε βλέπει σοβαρά και θέλει να λύσετε τα θέματά σας, αλλά μετά εξαφανίζεται και δεν σου απαντάει. Άρα μάλλον τον εγωισμό του βάζει πιο πάνω ή δεν εννοεί αυτά που λέει. Δεν το θεωρώ απαραίτητο ότι παίζει με άλλη η κάτι, δεν σημαίνει όταν δεν πάει καλά μία σχέση ότι σώνει και καλά υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Αλλά για ποια σχέση μιλάμε χωρίς σεξ; Λες ότι θέλετε κάτι ολοκληρωμένο, το λέτε και το ξαναλέτε, αλλά 6 μήνες τώρα δεν έχει γίνει κάτι ολοκληρωμένο. Αν το θέλατε τόσο πολύ κι οι δύο, γιατί δεν έγινε; Όποιος γουστάρει πολύ τον άλλο δεν κρατιέται.
Εσείς ακούγεστε σαν συνέλευση του ΟΗΕ που βγάζετε ο ένας στον άλλο λόγους, όχι σαν ζευγάρι. Πέρα από το ότι είσαι σε μία φάση που θες κάτι πιο σοβαρό όπως λες, πέρα του ότι μπορεί να έχει αυτό το παιδί κάποια καλά στοιχεία, περνάς πραγματικά καλά μαζί του αυτούς τους 6 μήνες; Σας βγαίνει αυθόρμητα να κάνετε πράγματα και ωραίες συζητήσεις; Το κυριότερο, σε ανάβει σεξουαλικά, υπάρχει χημεία; Αν ναι, για ποιο λόγο δεν το έχετε προχωρήσει; Αν όχι, πως θα λειτουργήσει όλο αυτό; Συμπάθειες και ασφάλεια ή ξέρω κι εγώ τι, μπορεί να βρεις κι απο τη θεία σου τη Φωτούλα κι απο τον παπα-Γιώργη της ενορίας, αυτό δεν σημαίνει ότι σου κάνει για σχέση.
03-07-2020, 08:33 #58
Είμαι όλα αυτά ακριβώς.. Γίνονται συζητήσεις και έχω κουραστεί.. Θέλω κάτι να γίνει πρακτικά.. Να μιλήσουμε να ξεκαθαρίσουμε. Και ναι θέλω να γίνει ολοκληρωμένα κάτι. Δε μπορώ άλλο έτσι ακόμα κι εκεί.. Και με πειράζει αυτό.. Με ρώτησε τόσο καιρό τι έκανα και πήρε την απάντηση όπως κι εγώ ρώτησα.. Και δεν υπήρξε άλλο άτομο, ουτε και το ήθελε. Όπως κι εγώ σε το ήθελα.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει έτσι και τι σκέφτεται και που μπερδεύεται πια.. Αυτά όλα θέλω να πω από κοντά
03-07-2020, 08:56 #59
Ναι περνάμε καλά μαζί και υπάρχει και διάθεση και ενδιαφέρον. Δεν έγινε γιατί κανένας από τους δύο μας δε μένει μόνος του.. Εγώ μόλις τώρα έμεινα μόνη μου και θέλω να του πω να έρθει σε μενα
03-07-2020, 09:14 #60
αν αυτος ειναι 35, η μανα του ειναι 60...
δεν ειναι για γηροκομειο οπως καταλαβαινεις. απλα ειναι μαμακιας ο τυπος, η δεν εχει μία και δεν μπορει να μεινει μονος.
η κοπελα ομως δεν φταιει τπτ να πηδιεται στο διπλα δωματιο με την πεθερα μεσα να βλεπει τηλεοραση..
οσοι ζουν την ζωη τους στο σπιτι τους, ανεξαρτητοι, στο γηροκομειο τους εβαλαν;;;; ο καθενας στο σπιτι του!
αυτο το πργμα 35 χρονων ανθρωποι να ζουν με την μαμα, μονο στην ελλαδα συμβαινει.Last edited by Remedy; 03-07-2020 at 09:30.