Έλεος πια.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosaggeloθ View Post
    Και εγώ κοπελιά μια από τα ίδια αφού πριν κάνα 2 χρόνια περίπου είχα όλα τα συμπτώματα του όγκου στο κεφάλι και για πολύ καιρό μάλιστα πήγα έκανα τελικά μαγνητική και για κάμποσο καιρό ηρεμισα από την σκέψη αυτή.Μετα βέβαια και για καιρό έψαχνα συνέχεια τι έχω και μια νόμιζα ότι είχα στους πνεύμονες βμια στην κοιλιά μια κάπου αλλού τα έχω ψάξει στο ίντερνετ όλα.Τωρα έχω ξανά γυρισει στο ίδιο δλδ στο κεφάλι όγκο τις τελευτες μέρες και αφού είχα ζαλάδες κτλ με έχει πιάσει 5-6 μέρες ναυτία από πάνω .Να πω ακόμα ότι έκανα εξετάσεις αίματος και βρήκαν ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια βέβαια ο γιατρός δεν έδωσε σημασία και ειπε ότι είναι κάτι πολύ απλό και να μην μπαίνω ίντερνετ γιατί σε κάτι άτομα σαν εμένα κάνουν μεγαλύτερο κακκο.θα σου προτείνα να πας να κάνεις να σου φύγει τελείως από το μυαλό μια μαγνητική η αξονική και μετά επείγοντος ψυχοθεραπεία.θα δεις ότι άμα θα πας όλα τα συμπτωματα ως δια μαγείας θα φύγουν.Σε εμενα έφυγαν την άλλη μέρα έτσι ξαφνικα βέβαια μετανάστευσαν κάπου αλλού(κοιλιά και έντερο).
    Κι εγώ έχω συνέχεια ανεβάσμενα λευκά δεν είναι κάτι.. Μου έφυγε τώρα έπειδη πέρασε εκείνος ο πόνος... Ψυχοθεραπεία κάνω αλλά δεν με βοήθησε.. Πρέπει να αλλάξω θεραπευτή.. Βρήκα εναν άλλο.. Επίσης σκέφτομαι πολύ και την ψυχανάλυση.

Banned
    δεν υπαρχει καλυτερο απο αυτα τα δυο και να αγαπας ειναι ομορφο και να αγιαπιεσαι...το ποιο τελειο και ομορφο ειναι να αγαπας αυτών που σε αγαπαει! αλλα ειναι απειρα δυσκολο αυτο να βρεθει...ειναι πολυ ωραιο να αγαπιεσαι απο κάποιον αλλον...πολυ ομορφο συναισθημα. βικη οσους θεραπευτες και να αλλαξεις εαν δεν αλλαξεις τα αρνητικα στο μυαλο σου δεν μπορει κανεις να κανει κατι...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ μπορουμε να αλλαξουμε τον εαυτο μας και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος...μπορουμε να δείξουμε τον δρομο σε καποιον αλλα μονο αυτος μπορει να τον περπατήσει

Page 2 of 2 FirstFirst 12