Μοναξιά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38

Thread: Μοναξιά

Senior Member

Μοναξιά

Δεν έχω νιώσει μέγαλυτερη μοναξιά κι απελπισία στη ζωή μου... Χάνω συνέχισα ανθρώπους απ τη ζωή μου μου γυρνάνε την πλάτη κ ειδικά οι γονείς μου. Έχω κλειδωθεί στο δωμάτιο έχω αποφασισει να εξάφανιστω.

george1520
    Guest
    Τι έγινε;......

Banned
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Δεν έχω νιώσει μέγαλυτερη μοναξιά κι απελπισία στη ζωή μου... Χάνω συνέχισα ανθρώπους απ τη ζωή μου μου γυρνάνε την πλάτη κ ειδικά οι γονείς μου. Έχω κλειδωθεί στο δωμάτιο έχω αποφασισει να εξάφανιστω.
    οσοι αξιζουν να ειναι στο μονοπατι της ζωης σου και οσοι πραγματικα αγαπησουν την ψυχη σου δεν θα χαθουν ποτε απο την ζωη σου...το οτι χανοντε σημαίνει οτι δεν ηταν γραφτό ποτε να ειναι μεσα στην ζωη σου.μην απελπιζεσαι! στην ζωη υπαρχουν ατομα που θα σε δουν σαν ενα πνευματικο διαμαντι και θα σε εκτιμήσουν και θα ειναι κοντα σου. το να κλειστείς κιαλλο στον εαυτο σου και στο δωματιο σου θα σε απομακρύνει ποιο πολυ απο το να βρεις ανθρωπους τετοιους σπανιους δηλαδη.... ολα γινοντε για καποιο λογο...για καποιο λογο εφυγαν απο την ζωη σου αυτοι που εφυγαν. μην στεναχωριέσαι! ολα τα ασχημα ειναι περιστατικά...ολα περνανε βρε...

Banned
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    οσοι σε αγαπησουν για αυτο που εισαι,θα ειναι διπλα σου ανεξάρτητα την αποσταση η τις δυσκολιες..να το θυμασαι αυτο

Senior Member
    Συμφωνώ στο να εξαφανιστείς. Να εξαφανιστείς για να βρεις πρώτα τον εαυτό σου. Να τον αγκαλιάσεις.

Κράτα όσους σε ψάξουν και ενδιαφερθούν πραγματικά. Αν δεν είναι κανένας, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις σύμμαχο τον εαυτό σου. Εκείνος θα σου κρατάει πάντα συντροφιά...

Συνήθως νιώθουμε έντονη απογοήτευση και μοναξιά όταν περιμένουμε να μας στηρίξουν, όταν δίνουμε αξία σε ανθρώπους. Και μετά τρώμε τα μούτρα μας και νιώθουμε εντελώς μόνοι και αβοήθητοι. Στηρίξου στα πόδια σου και μην χάνεις την ελπίδα σου. Άνθρωποι πάνε κι' έρχονται. Θα είμαστε τυχεροί αν υπάρχει στη ζωή μας έστω και ένας άνθρωπος που θα μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του, όπως εκείνος σε εμάς. Για να στηριχθεί όμως κι' αυτός σε εμάς, πρέπει κι' εμείς να μπορούμε να στηριχθούμε στον εαυτό μας και να τον δυναμώσουμε. Από αυτές τις καταστάσεις θα βγεις πιο δυνατή, πίστεψέ με. Ιδανικό θα ήταν να μην ένιωθες έτσι, να υπήρχαν στηρίγματα, αλλά με ό,τι έχουμε προχωράμε... Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να τον αγαπάς...

Banned
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Συμφωνώ στο να εξαφανιστείς. Να εξαφανιστείς για να βρεις πρώτα τον εαυτό σου. Να τον αγκαλιάσεις.

Κράτα όσους σε ψάξουν και ενδιαφερθούν πραγματικά. Αν δεν είναι κανένας, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις σύμμαχο τον εαυτό σου. Εκείνος θα σου κρατάει πάντα συντροφιά...

Συνήθως νιώθουμε έντονη απογοήτευση και μοναξιά όταν περιμένουμε να μας στηρίξουν, όταν δίνουμε αξία σε ανθρώπους. Και μετά τρώμε τα μούτρα μας και νιώθουμε εντελώς μόνοι και αβοήθητοι. Στηρίξου στα πόδια σου και μην χάνεις την ελπίδα σου. Άνθρωποι πάνε κι' έρχονται. Θα είμαστε τυχεροί αν υπάρχει στη ζωή μας έστω και ένας άνθρωπος που θα μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του, όπως εκείνος σε εμάς. Για να στηριχθεί όμως κι' αυτός σε εμάς, πρέπει κι' εμείς να μπορούμε να στηριχθούμε στον εαυτό μας και να τον δυναμώσουμε. Από αυτές τις καταστάσεις θα βγεις πιο δυνατή, πίστεψέ με. Ιδανικό θα ήταν να μην ένιωθες έτσι, να υπήρχαν στηρίγματα, αλλά με ό,τι έχουμε προχωράμε... Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να τον αγαπάς...
    για να εχει κάποιος εμπιστοσύνη στον εαυτο του και να τον αγαπαει και να στεκεται μονος του στα ποδια του πρεπει να ειναι 60 χρονών με απειρη σοφία και εμπειρίες! ειναι πολυ δυσκολα ολα αυτα..δεν ειναι δυνατον να τα καταφερει κανεις μονος του...ειναι αντιφατικα αυτα που ειπες φιλε αποψη μου ειναι αυτη! ΟΧΙ να μην εξαφανιστεί και μεινει κιαλλο μονη της απο οτι εχω καταλάβει απο τα ποστ της εχει αναγκη απο κατανοηση και αγαπη η κοπελα αυτη...κανει μπαμ στα ματια μου ετσι βλεπω εγω...θελει παρεα και ατομα να την ακούνε να την καταλαβαινουν....βικυ δεν σε ξερω αλλα θα σου πρότεινα να μην εξαφανιστείς και να μην κλειστεις κιαλλο στον εαυτο σου ειναι κριμα....γιατι ετσι ποτε δεν θα αγαπήσεις τον εαυτο σου και ποτε δεν θα φυγει η μοναξια που νιωθεις

ntinti
    Guest
    Όταν διαλέγουμε ένα δρόμο πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να αντέξουμε και τις συνέπειες αυτού...

Ήταν επιλογή σου οπότε πεισμωσε και ξεκινά να της στηρίζειςμε ότι επακόλουθα έρθουν....

Banned
    Quote Originally Posted by blackbird View Post

blackbird πρεπει παντα να εχουμε ελπιδα φιλε....απο τα λογια σου καταλαβαίνω οτι βλεπεις πολυ αρνητικα την ζωη....επειδη την βλεπεις αρνητικά και μαύρη δεν σημαίνει οτι ολοι πρέπει να την δουμε ετσι. να εισαι ποιο θετικος στην ζωη σου....και παντα να ελπιζεις για καλυτερους ανθρώπους...να βλεπεις το καλο στους αλλους οχι το κακο...αποψη μου ειναι αυτη

Banned
    καλο σας βραδυ και να ελπιζετε στο καλο των ανθρώπων ειναι λίγοι αλλα ειναι εκει εξω! ψάξτε τους να τους βρειτε και θα σας δουν με αληθινα μάτια θα σας αγαπησουν αληθινα! καληνύχτα

Antonis8
    Guest
    Ολοι μόνοι μας είμαστε, Βικη. Η μοναξια είναι η φυσική κατάσταση της ανθρωπινης υπαρξης. Ενα πρελουδιο θανάτου, μια ζωτική συνειδητοποιηση.

Senior Member
    Τι θέλω και μιλάω

Να μην χάνει την ελπίδα της της γράφω και μου λες πάντα να έχουμε ελπίδα.
    Κι' αν δεν έχει κανέναν τι θα κάνει; Θα πάει να φουντάρει; Αυτό λες; Ή μόνο ένας άνθρωπος 60 χρονών με σοφία (η ηλικία δείχνει την σοφία; μόνος/η σου λες από τις εμπειρίες αποκτάμε σοφία. Που ξέρεις τι εμπειρίες έζησε ο κάθε άνθρωπος και σε ποια ηλικία τις έζησε; ) μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του; Καλά τα στηρίγματα (το γράφω) αλλά αν δεν τα έχεις αναγκαστικά θα σταθείς μόνος σου στα πόδια σου, θα γίνεις πιο δυνατός και θα αγκαλιάσεις τον εαυτό σου.

(Και όχι δεν χρειάζεται να είσαι 60 χρονών για να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να τον αγαπάς...)

Δεν ξέρω τι είπα πια τόσο λάθος. Αν είναι να κάνω κακό στην Βίκυ με τα λόγια μου, συνεχίστε εσείς.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by celestial psyche View Post
    για να εχει κάποιος εμπιστοσύνη στον εαυτο του και να τον αγαπαει και να στεκεται μονος του στα ποδια του πρεπει να ειναι 60 χρονών με απειρη σοφία και εμπειρίες! ειναι πολυ δυσκολα ολα αυτα..δεν ειναι δυνατον να τα καταφερει κανεις μονος του...ειναι αντιφατικα αυτα που ειπες φιλε αποψη μου ειναι αυτη! ΟΧΙ να μην εξαφανιστεί και μεινει κιαλλο μονη της απο οτι εχω καταλάβει απο τα ποστ της εχει αναγκη απο κατανοηση και αγαπη η κοπελα αυτη...κανει μπαμ στα ματια μου ετσι βλεπω εγω...θελει παρεα και ατομα να την ακούνε να την καταλαβαινουν....βικυ δεν σε ξερω αλλα θα σου πρότεινα να μην εξαφανιστείς και να μην κλειστεις κιαλλο στον εαυτο σου ειναι κριμα....γιατι ετσι ποτε δεν θα αγαπήσεις τον εαυτο σου και ποτε δεν θα φυγει η μοναξια που νιωθεις
    Δεν χρειάζεται να περάσουν εξήντα χρόνια για να μπορέσει ένας άνθρωπος να στηριχθεί στον εαυτό του....
    Αλλά είναι αυτά που σου προσφέρουν δύναμη να προχωράς ...

Senior Member
    Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον με κάποια συμφωνώ απόλυτα με κάποια όχι τόσο. Ελπίζω αύριο να ειναι μια καινούργια μερα. Αποφαδισα να τους βγάλω από τη ζωή μου γιατί βλέπω πως δεν μου προσφέρουν τίποτα. Η στεναχώρια μου είναι τεραστια και ο φόβος για το μέλλον ακόμα πιο μεγαλος όμως θελω να πιστεύω πως έκανα τη σωστή επιλογή και πως θα μου βγει σε καλό.

Senior Member
    Αποφάσισα να σβήσω όλα τα social και να εξάφανιστω να μην βλέπω κάνεναν να μη μιλαω με κάνενσν. Μπλόκαρα τι τηλ να μη με βρουν αυτοί που δεν θέλω. Αφού πήρα αυτή την απόφαση θα τη στήριξω. Μια ζωή ψάχνω σύντροφο κ πέφτω σε λαθος άτομα. Κάλυτερα να μείνω μακριά απ τους αντρες.

george1520
    Guest
    Περιμένεις να πάρεις αξία μέσα από τους άλλους και επειδή αυτό κάποιες φορές δεν γίνεται νομίζεις ότι θα σταματήσεις να το ζητάς κάνοντας αυτές τις κινήσεις.

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου από εδώ και πέρα, να τον γνωρίσεις και ίσως τότε φύγει κι αυτή η ανάγκη.

Page 1 of 3 123 LastLast