Update - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65

Thread: Update

Antonis8
    Guest
    Η πίεση μου είναι αυξημένη αυτές τις μέρες. Κατά καιρούς με πιάνει αυτό. Τώρα είναι στο 105/68 ξαπλωμένος. Πίεση ρεκόρ. Κάθε φορά που με πίανει όλο αυτό με το στομάχι/έντερα/εντόσθια αυξάνεται η πίεση. Και κάθε φορά που παίρνω ή σταματάω τα αντιόξινα για κάποιο διάστημα, επηρεάζονται οι παλμοί μου. Σκέφτομαι μήπως έχω καμιά γαστροπάρεση. Ή κάτι τύπου διαφραγματοκήλη που δεν φάνηκε στις δύο προηγούμενες γαστροσκοπήσεις. Αλλά σίγουρα όλο αυτό σχετίζεται με την ορθοστατική και πιθανόν είναι η αιτία της.

Senior Member
    Δεν σου εδωσαν κατι για το ευερεθιστο εντερο;

Λογικα με τοσες εξετασεις που εχεις κανει θα εχουν ελεγξει σπληνα, παγκρεας. Αρα το μονο που μενει αριστερα ειναι το στομαχι.

Διαφραγματοκηλη αν εχεις η χειρουργικη θεραπεια ειναι περιεργη ετσι κι αλλιως. Νομιζω δε θα μπορεις να ρευτεις μετα, οποτε καλυτερα να ζεις με την διαφραγματοκηλη.

Antonis8
    Guest
    Nαι, κάτι μου είχε γράψει, δεν το πήρα ποτέ, πρέπει να βρω το χαρτί.

Σπλήνα κλπ,μόνο με υπέρηχο άνω κοιλίας τα έχω δει. Ίσως χρειάζομαι αξονική. Σε κάποια φάση είχε πειστεί ο παθολόγος να μου τη γράψει, αλλά τελικά μου είπε ότι δεν χρειάζεται.

Η διαφραγματοκήλη θα εξηγούσε πάρα πολλά από τα συμπτώματα μου. Αλλά και τις δύο φορές που έκανα γαστροσκόπηση, δεν βρέθηκε κάτι. Αν και μου είπε ο παθολόγος ότι δεν είναι πάντα εύκολο να το δουν.

Δεν είναι τόσο για τη θεραπεία, είναι απλώς για να ξέρω τι μου τα προκαλεί όλα αυτά και να ηρεμήσω. Αν πχ μου έλεγαν "η ορθοστατική οφείλεται σε διαφραγματοκήλη" μια χαρά, θα το έπαιρνα απόφαση, θα ξεκινούσα τους αναστολείς και θα ζούσα τη ζωή μου. Τώρα σκέφτομαι συνέχεια "κι οφείλεται εκεί; και αν οφείλεται σε κάτι σοβαρό; Και αν οφείλεται σε κάτι που γιατρεύεται και χάνω την ευκαιρία να γιατρευτώ;"

Senior Member
    Κωλογιατροι φιλε.

Senior Member
    Αντώνη αν ήταν να πάθεις κατι απο το τεστ κοπώσεως θα το παθαινες εκείνη την ωρα μη φοβάσαι τωρα τσάμπα.μετα τον διάδρομο ειναι λογικό να ζαλίζεσαι και να εχεις μια ασταθεια ακομα και σε απλό διαδρομο
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Antonis8
    Guest
    Ποναω το αριστερό χέρι μου. Και περιστασιακά ανεβαίνει και στο σαγόνι ο πονος.Πώς θα ξέρω αν δεν είναι έμφραγμα; Η πιεση μου είναι αυξημενη.

Antonis8
    Guest
    Πήρα στους γιατρούς sos, μου είπαν να μην ασχολουμαι αφού με είδε σήμερα ο καρδιολογος. Ποναω ωστόσο. Και δεν είναι άγχος γιατί πήρα και ζαναξ. Αν δεν είναι καρδιολογικο,είναι σίγουρα μυοσκελετικο και έχει επιδεινωθει. Δεν υπαρχει θεραπεια για μυοσκελετικους πονους;

Και τα υπόλοιπα είναι το έντερο,το καταλαβαίνω γιατί με ενοχλεί.

Senior Member
    Παρε ενα ντεπον ρε, και ψαξε για κανα κεντρο μασαζ. Αμα ξερουν τι κανουν θα εχεις μεγαλη βελτιωση σε ολους τους πονους. Εγω ειχα παει σε μια βουλγαρα μια φορα και μου σακατεψε τη μεση Ψαξτο.

Banned
    Αντώνη για το καλο σου θα σου μιλησω λιγο χύμα γιατι κανεις δεν το κανει εδω μεσα!!! ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΣΘΕΝΙΕΣ που ολο φοβασαι οτι τις εχεις και κατα 100% δεν παιζει να τις εχεις ρε φιλε σου εχει κανενας ψυχολογος οτι εχεις αρρωστοφοβια??? η σε αφηνουν ετσι χωρις να στο πουν και βγαζεις μονος σου συμπερασματα και τρομοκρατεις τον εαυτο σου καθε μερα χωρις λογο ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝΑΚΟΠΗ ουτε τις αλλες 10 αθενιες που φοβασαι οτι εχεις. τα πιστευεις και φοβασαι γιαυτο βγαζεις συμπερασματα ηρεμησε και ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΕΙΣ μεσα στο κεφαλι σου διαφορα!!!! σου εχει πει καποιος ψυχολογος οτι εχεις αρρωστοφοβια???? πρεπει να το φτιάξεις αλλιως θα τρελαθεις ρε φιλε δεν ειναι καλο να σκεφτεσαι καθε μερα οτι θα πάθεις κατι μαζι με εκατο ασθενιες προσπαθησε λιγο να εισαι δυνατός προσπαθησε να το ξεχασεις λιγο βλεπω τα θρεντ σου και πραγματικα λεω ποσο κριμα ειναι να χανεις την ζωη επειδη φοβασαι....βγες απο αυτο το θρεντ ΖΗΣΕ ΒΓΕΣ ΕΞΩ!!! κανε βολτα η κανα μπανιο μην καθεσαι στασιμος και αναλυεις τοσο πολυ την παραμικρη φοβια σου,στο τελος θα πάθεις τιποτα απο τις φοβιες σου και μονο... δεν ειμαι γιατρος αλλα κανει μπαμ οτι εχεις αρρωστοφοβια. δεν ειναι δυνατόν σε καθε θρεντ να λες για 5 με 6 διαφορετικες ασθενιες εχεις μιλησει σε καποιον για αυτο??? ειναι ολα ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ εκτός απο το μικρο προβλημα καρδιας που εχεις αλλα ολα τα αλλα τα διμηουργει το μυαλο σου.

Banned
    και το μασαζ που ειπε ο Ορέστης βοηθαει απειρα πολυ ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! το να καθεσαι να μην κανεις τιποτα και να βγαζεις διαγνωσεις μονος σου και να φοβασαι μηπως εχεις ασθενιες η αν πεθανεις ,δεν θα σε κανει καλα πρεπει να κανεις ΠΡΑΞΕΙΣ αλλιως θα ζεις μεσα στους φοβους σου μεχρι να καταστραφεις ψυχολογικά

Banned
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Πήρα στους γιατρούς sos, μου είπαν να μην ασχολουμαι αφού με είδε σήμερα ο καρδιολογος. Ποναω ωστόσο. Και δεν είναι άγχος γιατί πήρα και ζαναξ. Αν δεν είναι καρδιολογικο,είναι σίγουρα μυοσκελετικο και έχει επιδεινωθει. Δεν υπαρχει θεραπεια για μυοσκελετικους πονους;

Και τα υπόλοιπα είναι το έντερο,το καταλαβαίνω γιατί με ενοχλεί.
    ΑΓΧΟΣ ειναι 1000% αγχος και φοβιες που εχεις στο μυαλο σου και το μυαλο σου τα προκαλει ολα αυτα γιατι τα πιστεύεις οτι τα εχεις!!!! παραδεξου το ξεπερνα το κανε φυσιοθεραπεία μασαζ να φυγουν οι πονοι και πηγαινε παρακάτω μην απογοιτευεσαι και μην φοβασαι τοσο εαν τα ειχες ολα αυτα που λες οτι φοβασαι πως τα εχεις θα ησουν νεκρος τωρα. ετσι πιστευω εγω κατα την ταπεινή μου γνωμη

Banned
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ποναω το αριστερό χέρι μου. Και περιστασιακά ανεβαίνει και στο σαγόνι ο πονος.Πώς θα ξέρω αν δεν είναι έμφραγμα; Η πιεση μου είναι αυξημενη.
    εαν ηταν εμφραγμα θα ησουν ηδη νεκρος.... ξεκολλα ρε αντωνακι ακου και λιγο την λογικη βρε το εμφραγμα ειναι ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ δεν προλαβαινουν να πανε νοσοκομεία οι περισσότεροι.... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΞΕΚΟΛΛΑ μιλα με εναν ειδικο για την αρρωστοφοβια σου και ξεπερνα το... και μην υπεραναλυεις τα πραγματα τοσο στο κεφαλι σου

Antonis8
    Guest
    Σε ποιες ασθένειες αναφέρεσαι; Δεν καταλαβαίνω. Είμαι χρόνιος ασθενης, είναι λογικό να ασχολούμαι με την υγεία μου. Και παράλληλα έχω καρδιοφοβία, όχι αρρωστοφοβία γενικά. Για καρκίνους πχ δεν φοβάμαι, δεν θα με φόβιζε ακόμα κι αν μου γινόταν διάγνωση καρκίνου, έχω καθαρά καρδιοφοβία.

Δεν έχω διαγνωστεί με υποχονδρίαση, έχω διαγνωστεί με ΙΔΨ, μετατραυματικό στρες και διαταραχή πανικού. Οι ιδεοληψίες είναι μέρος του ΙΔΨ. Από κει και πέρα έχω διαγνωστεί και με οισοφαγιτιδα, ορθοστατική ταχυκαρδία, υπνική άπνοια, ήπια σκολίωση, προοδεύουσα βαρηκοΐα, ανεξήγητη αναιμία, υπόταση, ευερέθιστο έντερο, αλλεργικό άσθμα, υποψία lyme, ανεξήγητες εκχυμώσεις, λεμφαδενοπάθεια, εποχιακές και τροφικές αλλεργίες, διαταραχές της γλυκόζης και διάφορα άλλα. Την καρδιοφοβία την είχα ξεπεράσει για πολλά χρόνια, επανήλθε όταν άρχισαν τα συμπτώματα με το στομάχι μου, γιατί η βαρυστομαχιά και η ΓΟΠ μιμούνται πάρα πολύ τα συμπτώματα του εμφράγματος. Επίσης από τότε που ξεκίνησε η ορθοστατική ταχυκαρδία επανήλθε και η διαταραχή πανικού γιατί πρακτικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην πανικοβληθείς όταν ανεβάζεις 160 παλμούς. Ωστόσο, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι πολυ καλύτερα από την αρχή. Αν μάθει το σώμα μου να ανέχεται τους αναστολείς για τους παλμούς, όντας υποτασικός, πιστεύω θα βοηθηθώ πολύ. Γιατί ναι μεν κάνω πράγματα, αλλά δεν έχω την δραστήρια καθημερινότητα που είχα πριν με πιάσει η ορθοστατική.

Για το θέμα του άγχους, έχω κάνει ψυχοθεραπεία, δεν με βοήθησε ιδιαίτερα, κάνω περιστασιακά πλέον, όταν θέλω κάπου να μιλήσω και από κει και πέρα με βλέπει ψυχίατρος μια φορά το μήνα και μου έχει συνταγογραφήσει και μια αγωγή.

Antonis8
    Guest
    Τελικά με βοηθησε που έκανα το τεστ κοπώσεως, νιώθω πιο σίγουρος όταν κάνω κάποια δραστηριότητα, ανεξάρτητα από τους παλμούς μου. Βέβαια παραμένει το πρόβλημα της ζέστης, που πρέπει να λυθεί με τους αναστολείς. Επίσης παραμένει το θέμα με το στομάχι μου και το έντερο, από εκεί είναι το βάρος, αλλά σήμερα είμαι κάπως καλύτερα. Οι μυοσκελετικοί πόνοι δεν ξέρω που οφείλονται, ίσως σε κακή στάση σώματος, αλλά φοβάμαι μήπως είναι από τα τσιμπούρια τελικά. Αν και δεν έχω κάποιο άλλο σύμπτωμα, η θερμοκρασία μου ανεβαίνει μαξ 37.1 το απόγευμα και μετά πέφτει στους 36.

Επίσης δεν ξέρω τι να κάνω με το σίδηρο, γιατί φοβάμαι μήπως μου τα δημιουργησε ο σίδηρος όλα αυτά, αλλά πρέπει να τον πάρω παράλληλα. Μου είπε ο γιατρός να κοιτάξω της solgar , που είναι λέει πιο ήπιος. Θα δω.

Antonis8
    Guest
    Για το μασάζ που λέτε θα το ψάξω, αν και δεν με βολεύει να τρέχω σε κέντρα κλπ, αν βρω κάποιον για κατ οίκον μόνο.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast