Results 31 to 45 of 65
Thread: Update
-
16-06-2020, 21:17 #31Antonis8Guest
Πάντως το βέβαιο είναι ότι δεν θα είμαι σε θέση να καταλαβω αν κάποτε πάθω έμφραγμα, ότι παθαίνω έμφραγμα. Έχω συνέχεια τα κλασικά συμπτώματα του εμφράγματος. Και δεν είναι αποκλειστικά άγχος, είναι και μυοσκελετικο γιατί πονάω μήνες τώρα και γίνεται μάλιστα χειρότερο και παράλληλα είναι οι θεματάρες που έχω με το στομάχι. Και αυτα δεν ξεπερνιούνται. Το θέμα με το στομάχι το έχω πάρα πολλά χρόνια. Σε περιόδους άγχους μπορεί να γίνεται εντονότερο, αλλά πρακτικά δεν έχει σημασία, είτε είμαι αγχωμένος είτε όχι, από τη στιγμή που έκανα οισοφαγίτιδα μετά είναι ένας φαύλος κύκλος. Όλα απο το στομάχι μου ξεκίνησαν τέλη του 2018, μόλις ξεκίνησα να έχω θέμα με το στομάχι, επανήλθαν και οι κρίσεις πανικού γιατί τα συμπτώματα με την καρδιά είναι σχεδόν πανομοιότυπα.
- 16-06-2020, 21:20 #32Antonis8Guest
Και επίσης παραμένει το θέμα του ζάναξ, γιατί φοβάμαι ότι έχω γίνει addict. Δεν είναι ότι νιώθω συμπτώματα αν δεν το πάρω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δεν μου βγάζει στερητικά και δεν το καταλαβαίνω. Σε 2.5 μήνες τελείωσα σχεδόν ένα κουτί των 0.5.
Θέλω να παίρνω για τον ύπνο κάτι χαπάκια βαλεριάνας που με βοηθούσαν κάποτε, αλλά τα είχα αγοράσει πέρυσι και δεν ξέρω αν λήγουν, δεν γράφει πάνω στο κουτί. Ξέρει κανείς ; Κάτι ροζ σε ένα φιαλίδιο. Επίσης δεν ξέρω πόσες μέρες πρέπει να περιμένω να τα πάρω μετά από χρήση ζάναξ. Ζάναξ πήρα πάλι χθες. Η δράση του ξεπερνιέται μετά από κάποιες ώρες αλλά στο αίμα μένει για μια βδομάδα.
17-06-2020, 04:34 #33
17-06-2020, 10:16 #34
Εγω ειχα παρει για περιπου 3 μηνες το circadin(φαρμακευτικη μελατονινη)εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Δεν προκαλει εξαρτηση,σε μενα δεν εκανε καμια παρενεργεια.Θελει το χρονο του να σε πιασει ομως ,μετα απο 2 βδομαδες βλεπεις διαφορα,και τα αποτελεσματα του κρατανε αρκετο καιρο μετα που θα το κοψεις.Εχω παρει και αυτα τα χαπια βαλεριανας εχουν 2 χρονια ημερομηνια ληξης απο τι θυμαμαι αλλα σε μενα δεν εχουν κανενα αποτελεσμα.
17-06-2020, 13:21 #35Antonis8GuestΕγώ είδα το Valerian. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Θέλει συνταγή;
Μελατονινη έχω δοκιμάσει ξανά, γενικά έχω δοκιμάσει διαφορά φυτικά και δεν με επιαναν,μονο αυτά τα ροζ της lanes έκαναν λίγη δουλειά, παρομοια με το ζαναξ ,αλλά δεν ξέρω αν μπορω να τα ξεκινησω αμέσως μετά το ζαναξ. Χθες πήρα παλι μισό (εσπασα το 0,25 αυτή τη φορά, οποτε πήρα μικρότερη δόση)
17-06-2020, 13:23 #36Antonis8Guest
17-06-2020, 13:49 #37
17-06-2020, 13:59 #38Antonis8GuestΔεν έχω ξανακάνει, δεν ξερω. Πρεπει να φοράς μονο πετσετα;
Σήμερα νιώθω αρκετά καλύτερα παντως.
17-06-2020, 17:01 #39
Εξαρταται απο τη μασεζ. Αλλες θελουν να φορας εσωρουχο, αλλες πετσετα, αλλες τιποτα.
17-06-2020, 17:32 #40Antonis8GuestΜπορει να παιξει και handjob? Αν ειναι να το σκεφτω σοβαρα
Αλλα μαλλον θα δοκιμασω πρωτα αναλγητικα. Δεν ξερω, ίσως φταίει ο τρόπος που κοιμάμαι, είμαι πολύ σφιγμένος στον ύπνο και συχνά είμαι ακινητος καθ όλη τη διάρκεια του ύπνου και καταλήγω να πιάνομαι. Θα δοκιμασω και τα χάπια για το ευερεθιστο ή τίποτα προβιοτικα. Το τεστ κοπωσεως πάντως με βοηθησε, δεν το περιμενα. Είχα κάνει ένα στην αρχή της ορθοστατικής και απο τοτε φοβόμουν να ξανακάνω, αλλά ένιωσα πιο σιγουρος που ειδα οτι το εβγαλα. Ηθελα ομως να συνεχισουμε λιγο ακομα για να δω τι θα γινοταν αν ετρεχα λιγο ακομα, θα ανεβαιναν κι αλλο οι παλμοι μου ή σταθεροποιουνται στους 160 και πεφτουν; Και ηθελα να δουμε και την πιεση, αλλα αυτος κανει παντα μισες δουλειες. Ισως κανω ακομα ενα σε λιγο καιρο στον αλλο μου καρδιολογο.
Νιωθω τοσο πιο σιγουρος που μου μπαινουν τρελες ιδεες να κανω γυμναστικη. Αλλα φοβαμαι οτι θα το μετανιωσω. Γιατι οκ, εκει ενιωθα ανετα γιατι ειναι ασφαλες περιβαλλον ιατρειου, στο σπιτι μου δεν ξερω ποσο ανετα θα νιωσω να κανω εντονη σωματικη δραστηριοτητα γιατι θα φοβαμαι μηπως παθω κατι.
17-06-2020, 18:45 #41
Αν διαπιστωσεις τα ορια σου μετα θα νιωθεις πιο ασφαλης.
Για μερικους η σκεψη αν θα υπαρξει χαπι εντινγκ ειναι το βασικο απιλ του μασαζ.
20-06-2020, 01:00 #42Antonis8GuestΑύριο με θεέλι ο πατέρας μου στο ξενοδοχείο να βάψω και μαλιστα έχει την απαίτηση να ξυπνησω 8 το πρωί. Δεν καταλαβαίνει ότι εχω θεμα στον ύπνο και με αγχώνει περισσότερο να ξέρω ότι πρέπει να ξυπνήσω. Επίσης του προτεινα να πάω το απόγευμα, αλλά δεν θέλει, δεν κατανοεί ότι τις πρωινές ώρες τα συμπτωματα της ορθοστατικής είναι χειρότερα.
Χθες δεν πήρα ζαναξ και δεν νιώθω την ανάγκη να πάρω, απλώς θέλω να κοιμηθώ και δεν νυστάζω. Σκέφτομαι να πάρω αυτά τα χαπάκια βαλεριάνας αλλά εφόσον το ζάναξ φεύγει από το αίμα σε μια βδομάδα, μήπως δεν κάνει να τα πάρω; Επίσης δεν είμαι σίγουρος οτι δεν είναι ληγμένα. Τα αγόρασα πέρυσι. Νομίζω ότι λογικά θα λήγουν του χρόνου, αλλά δεν έχω κάπως να το εξακριβώσω γιατί για κάποιο λόγο δεν γράφουν ημερομηνία λήξης στο φυαλίδιο, γράφαν μόνο στο κουτί και το κουτί το πέταξα μόλις το αγόρασα.
Αν δεν είχα να ξυπνήσω, θα κοιμόμουν κάποια στιγμή πιστεύω απόψε, αλλά τώρα, αν είναι να ξυπνήσω στις οκτώ, θα πρέπει να κοιμηθώ μέχρι 1.30 το αργότερα. Παράλληλα είμαι πιασμένος σε όλη την πλάτη και έχω βάρος στο στομάχι/έντερο.
20-06-2020, 22:38 #43Antonis8GuestAυτη είναι η κοκκινιλα.Την εβγαλα μέσα σε μια νύχτα στο ίδιο σημείο που με είχε τσιμπησει ένα απο τα τσιμπουρια.
https://imgur.com/a/vxrEhOS
21-06-2020, 18:24 #44
Ούτε μια απάντηση.... γιατί αραγε.. μήπως επειδη κούρασες;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
21-06-2020, 18:49 #45Antonis8GuestΜαλλον εσυ κουρασες με τις εμμονες σου και τη διάθεση για καυγά. Τώρα ηρθες για σπαμ και σε αυτο το τοπικ,οπως άλλωστε έχεις δηλώσει οτι κάνεις και στο φβ.
Κοιτα τον εαυτο σου,ειναι η καλυτερη συμβουλη που μπορω να σου δωσω αλλα δυστυχως οσο δεν εισαι ρυθμισμενη ξεσπας σε περιστασιακες εμμονες.
Ποιος σου ειπε ότι περιμενω την οποιαδηποτε απαντηση; Στο τοπικ μου γράφω απλως ως ημερολόγιο/καταγραφή, δεν ρωτησα κάτι καποιον για να μου απαντησουν. Το πιθανοτερο είναι πως ειναι λαιμ διότι τσιμπηθηκα απο τσιμπουρια. Θα διαπιστωθει απο τον γιατρό μου, δεν υπαρχει κάτι να σχολιασει καποιος πάνω σε αυτό,δεν είναι γιατροί εδώ μέσα.