Results 16 to 25 of 25
Thread: Μη αναμενόμενο τατουαζ
-
19-06-2020, 19:21 #16
Mvpanos κοίτα να δεις... έτσι όπως διαβάζω το μήνυμα σου βλέπω ότι το θέμα δεν ειναι το τατουαζ που εκανε η κοπέλα σου αλλα η δική σου συμπεριφορά. Την γνώμη σου την ζήτησε. Δεν σε αγνόησε. Δεν ήθελες να κάνει τατουάζ. Οκ το είπες. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι επειδη ειστε 4 χρόνια μαζί θα έπρεπε να ακολουθήσει οπωσδήποτε την δική σου επιθυμία και όχι την δική της. Γιατι η δική σου γνώμη βαραίνει πιο πολύ; Δεν ήταν μια απόφαση που επηρεάζει την κοινή σας ζωή.
Στις σχεσεις δεχόμαστε πράγματα στους συντρόφους μας που μπορεί να μην μας αρέσουν αλλα με αυτον τον τρόπο δείχνουμε οτι σεβόμαστε τις επιλογές τους και τους στηρίζουμε. Η σχέση δεν παραχωρεί δικαιώματα στους άλλους. Είναι σημαντικό αυτό. Φυσικά λαμβάνουμε υπόψιν ο ένας τον άλλο σε διάφορα θέματα αλλα δεν επιβάλουμε.
Στην περίπτωση αυτή έδειξες ότι μετράει περισσότερο το δικό σου θέλω πάνω σε μία απόφαση που δεν σε αφορούσε.
Σαφώς με την ίδια λογική και η φίλη σου δεν θα μπορούσε να σου επιβάλει στο μέλλον πχ να μην αφήσεις μουστάκι :) (λέμε τώρα). Αν ειναι κάτι που θα ήθελες να το δοκιμάσεις θα είχες το δικαίωμα. Εκεινη θα μπορούσε να σου πει οτι δεν της αρέσει αλλα απο εκει και πέρα η απόφαση θα ήταν δική σου.
- 23-06-2020, 00:15 #17
Φυσικά και μπορεί να κάνει ότι θέλει στο σώμα της. Κηδεμόνας της είσαι; Το μόνο που θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει είναι να το συζητούσε μαζί σου περι ανέμων και υδάτων έτσι για να ξέρει εγκυκλοπαιδικά τη γνώμη σου αλλά φυσικά στο τέλος να κάνει αυτό που η ίδια θέλει. Άμα την αγαπάς τόσο πολύ ένα τατουάζ θα κλονίσει τη σχέση σας;
24-06-2020, 20:45 #18
Δεν καταλαβαίνετε κάτι μερικοί. Είναι δεμένος με την κοπέλα. Είναι κτητικός (με την καλή έννοια όπως βλέπω). Θα ήθελε να συζητηθεί πρώτα πριν το κάνει. Αν ο ίδιος ήθελε τατουάζ, 100% θα άνοιγε συζήτηση και μετά θα το χτυπούσε.
Πέρα του υπερβολικού που σε πυροβολούν οι προλαλήσαντες, εγώ καταλαβαίνω με ποια έννοια το λες. Ίσως η κοπέλα, όμως, δεν νιώθει το δέσιμο που νιώθεις εσύ. Κακά τα ψέματα, θα το συζητούσε πρώτα μαζί σου. Όχι για να πάρει άδεια να το κάνει, έτσι για να σε προετοιμάσει, να ακούσει την γνώμη σου, να ενδιαφερθεί βρε αδερφέ. Δεν το έκανε. Λάθος εκ μέρους της.
Ζευγάρια που δεν μιλάμε, δεν κρατάνε. Εγώ σε καταλαβαίνω. Και εμένα θα με πείραζε, όχι ότι έκανε τατουάζ, αλλά που δεν μου μίλησε, αρχικά.
EDIT: Να συζητήσει όχι για τατουάζ γενικά, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο
24-06-2020, 20:53 #19
μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλα...
δεν ηθελε να συζητηθει, ηθελε να κανει αυτο που της υπεδειξε εκεινος.
ΕΙΧΕ συζητηθει το θεμα μεταξυ τους και ειχε καλοσυζητηθει. ηξερε πολυ καλα η κοπελα την επιθυμια του. απλα διαφωνουσε.
τι αλλο να συζητηθει δηλαδη;;; να καυγαδισουν για το αν θα το κανει η οχι;
κι εμεις καταλαβαινουμε μια χαρα με ποια εννοια το λεει.
απλα τυχαινει να εχει πατοκορφα ΑΔΙΚΟ.
24-06-2020, 21:18 #20
Χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση κτητικος με την καλή έννοια δεν γίνεται....μπορεί ενδεχομένως να ταυτίστηκες με τον θεματοθετη και να τον δικαιολογείς όμως το να το έχει πάρει τόσο στραβά που να γράψει θυμωμένος ολόκληρο θέμα σε φόρουμ και να λέει ότι το τατουάζ βάζει σε μεγαλο κίνδυνο τη σχέση τους και ότι μπορεί να χωρίσουν είναι παρατραβηγμενο..........
Ίσως να μην τον ενοχλεί το τατουάζ αλλα η διάθεση της κοπέλας να κάνει κάτι που δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Μάλλον παίρνει επιβεβαίωση και νιώθει αποδοχή και ότι τον εκτιμούν όταν οι άλλοι πράττουν συμφωνα με την θέληση του ομως αυτό μπορεί να σε κάνει ελεγκτικό και καταπιεστικό στη σχέση σου με τους άλλους
25-06-2020, 06:55 #21
Κτητικός με την καλή έννοια, γίνεται. Όταν είσαι με κάποιον, δεν τον θέλεις μόνο για τον εαυτό σου? Δεν κάνει ζηλίτσες όταν του μιλάνε ωραίες κοπέλες? Δεν θέλεις να μην σταματήσει να του αρέσεις? Δεν νοιάζεσαι γι' αυτόν όπως νοιάζεσαι για τον εαυτό σου?
Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τον σύντροφό τους σαν μια άλλη έκδοση του εαυτού τους. Είναι δεμένοι. Όταν το ζεις σωστά, είναι μια πανέμορφη εμπειρία.
25-06-2020, 15:48 #22
μα δεν τον κερατωσε!!
ενα τατου στο σωμα της εκανε, γιατι το ηθελε!
ηξερε την επιθυμια του. το ειχαν συζητησει. αλλα η δικη της επιθυμια ηταν εντελως αντιθετη. τι επρεπε να κανει δηλαδη;
και δεν ειναι "ζηλιτσες, με την καλη εννοια". εδω μας ρωταει ευθεως, αν η κοπελα αδιαφορει αν η πραξη της οδηγησει σε χωρισμο!!!
δλδ, θα χωριζε επειδη η αλλη εκανε ενα σχεδιακι που ηθελε, στο σωμα της; μακαρι να του δειξει τον δρομο η ιδια..
25-06-2020, 16:29 #23
Μα εδώ δεν λεμε ότι την φλερτάρε κάποιος και εκείνος ζήλεψε.....η κοπέλα ένα τατουάζ έκανε. Το σώμα μας, μας ανήκει....εμεις έχουμε τον πρώτο λόγο τι θα κάνουμε σε αυτό, τι θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι και τι όχι. Στα πλαίσια των σχέσεων μπορούμε να κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα με τους ανθρώπους που σχετιζομαστε και μας νοιάζει η άποψη τους αλλα αν εκείνη ήθελε τοσο το τατουάζ, δικαίωμα της. Αγάπη εξάλλου είναι και να αφήνεις χώρο στον άλλο να είναι όπως θέλει να είναι............
Ωραία είναι η κτητικοτητα όταν είναι σε μικρό βαθμό και είναι χαριτωμένη γιατί δείχνει ότι ο σύντροφός σου δεν σε έχει γραμμενη.......το να νιώθει κάποιος όμως τόσο πολύ δεμένος και να βλέπει τον άλλον σαν προέκταση του εαυτου του και όχι ως αυθύπαρκτη προσωπικότητα μπορεί να γίνει καταπιεστικό και ελεγκτικο για το άλλο άτομο.
30-06-2020, 11:33 #24
Αν την αγαπάει και του αρέσει το σώμα της, θα τη θέλει όπως είναι... Δεν είναι όλη η ζωή της κοπέλα ο έρωτας, όταν κυκλοφορεί έξω ή όταν κοίταζεται στον καθρέφτη, εκείνη βλέπει τον εαυτό της και ενδεχομένως θέλει να κάνει παρεμβάσεις. Δε θα πάρει αδεια
05-07-2020, 10:06 #25
Γούστα είναι αυτά, παιδιά
Η κοπέλα μου έχει πανέμορφα πόδια. Αν μου πάει και μου μουτζουρώσει τα μπούτια, από κλείδωση μέχρι αστράγαλο, λογικό δεν είναι να χαλαστώ?
Δεν λέω θα της το απαγορέψω
Δεν λέω θα την χωρίσω
Δεν λέω θα κάνω σκηνή!
Θα χαλαστώ όμως, θα πω ότι τα χαράμισε. Θα με κατηγορήσουν για τοξικότητα ή καταπίεση?
Θα της το πω (και της το έχω πει) ότι δεν θα της ταιριάζει, αντιθέτως ζημιά θα κάνει στην εικόνα της. Γνώμη μου πάντα. Από εκεί και πέρα, βεβαίως, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.