Αποβλακωση?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Banned

Αποβλακωση?

3 Μερες τωρα εχω γριπη και ειμαι αρκετα χαλια.Εχω και ψυξη κ ειμαι κ αδιαθετη.ολα μαζι.
    το μεσημερακι λοιπον πηρα ενα ντεπον των 1000 μιλιγραμ αναβραζον γιατι το κεφαλι μ πηγενε να σπασει και μετα απο 3 ωρες π εκανα ενα ταξιδακι μεχρι ενα χωριο με το που μπηκα στο αμαξι αρχισα να νιωθω μια αποβλακωση αλλο πραγμα.σαν να χανομουνα ενιωθα.και ακομα το νιωθω κ το εχω ξανανιωσει αυτο απο τοτε π ξεκινησαν οι κρισεις μου.δεν ξερω π οφειλετε.και δυσκολευομαι να συγκενντροθω καπου αφανταστα.σαν φυτο νιωθω οταν ειμαι ετσι κ ευτιχως σπανια το παθενο αυτο.που να οφειλεται απορω

Senior Member
    πιστευω πως φταιει και η γριπη που σε ριχνει,αλλα τα συμπτωματα αυτα μου θυμιζουν περισσοτερο τον ευατο μου οταν ειμαι αγχωμενη.Νιωθεις οτι χανεσαι σαν να εισαι μην καταλαβαινεις τι γινεται γυρω σου!αγχος ειναι αυτο...

Banned
    krioma htan

Senior Member
    kaigw to pathainw auto polu suxna..
    ..eimai san upnotismenh,san na mhn katalavainw kala ti ginetai gurw mou!einai auto-dustuxws-sumptwma!

Banned
    Μπορει να ειναι και απο τα φαρμακα τι να πω?Οταν δεν εποερνα φαρμακα ηταν πολυ χειροτερα.

Junior Member
    auto to pathainw ki egw oli tin wra opote agxwnomai. i psixologos mou, mou exei pei oti legetai dialitiko agxos... pragmatika einai xaaaaalia sunaisthima...

Junior Member
    Είναι ψυχολογικό... προσπάθησε να μην δίνεις ιδιετερη σημασία σε αυτό και θα δεις πως θα φύγει από μόνο του..επισεις κάνε και κάνα τσεκ απ' αιματολογικά κ γενικά μικροβιολογικά να δεις αν έχεις κάτι η σου ληπει κάνε την συζήτηση αυτή καλύτερα σε έναν ιατρό μην ψάχνεις από φόρουμ να μάθεις τι έχεις γιατί αυτό θα σε κάνει ακόμα χειρότερα...